Apple iPhone 6 Serendah RM2799 Lazada Malaysia

Harga Apple iPhone 6 serendah RM2799 di Lazada Malaysia. Ini bermakna anda mendapat diskaun lebih 35%. Harga terendah setakat ini yang saya jumpa, yang dijual secara online. Jika anda seorang peminat produk-produk berkualiti daripada Apple, tentu boleh check-it-out di Lazada Malaysia.

Oh, dengar cerita pihak Lazada Malaysia akan membuat jualan diskaun dan potongan hebat besar-besaran pada hujung bulan ini. Jadi, pastikan anda tidak melepaskan peluang untuk membeli-belah secara online di Lazada Malaysia.

Harga Telefon Pintar Terendah Lazada Malaysia

Apple iPhone 6 Serendah RM2799 Lazada Malaysia

Saya sudah beberapa kali membuat pembelian atau beli belah online di Lazada Malaysia. Dan alhamdulillah, setakat pengalaman beli belah menerusi Lazada Malaysia, tiada masalah yang timbul. Barangan pun cepat sampai, dalam masa sehari sahaja dah tiba depan pintu rumah.

Beli di Lazada Secara COD, Kad Debit Mahupun Kad Kredit

Saya pernah beli produk barangan elektronik, dan juga tablet daripada Lazada. Percaya atau tidak, ada produk yang saya beli tak perlu pun buat pembayaran awal, malah kos penghantaran juga percuma. Saya cuma bayar setelah barangan yang saya beli tiba depan rumah, iaitu kaedah pembayaran COD atau Cash-on-Delivery. Tak ada tunai semasa produk sampai, jangan risau, perkhidmatan penghantaran ada sediakan kemudahan pembayaran menggunakan kad kredit secara mobile!

Setakat yang saya tahu, Lazada Malaysia menggunakan servis dua syarikat penghantaran produk - iaitu syarikat TA-Q-BIN dan juga GDex. Selalunya jika produk yang dibeli ada kemudahan bayaran COD, ia akan gunapakai TA-Q-BIN, dan jika dah siap bayar, akan guna servis dari GDex. Ini berdasarkan pengalaman saya sendirilah. Orang lain tak pasti pula saya.

Info Pembelian Terus ke Email

Jika anda membeli di Lazada, ia akan beritahu info dan maklumat terperinci pembelian anda terus ke email. Dan apabila produk sudah dalam proses penghantaran, ia akan maklumkan anda samada menerusi email mahupun SMS di telefon anda. Jadi, anda boleh pantau ke mana halanya produk yang telah anda beli di Lazada Malaysia.
Lazada Malaysia

Banyak tawaran menarik disediakan di laman beli belah Lazada Malaysia, dan terkini termasuklah Apple iPhone 6 yang dijual serendah RM2799 sebuah. Malah, ada produk-produk lain yang hot dijual di Lazada Malaysia seperti telefon pintar Xiaomi Redmi 1S yang dijual serendah RM419.00.

Anda juga akan menerima rebat tertentu sehingga RM50 jika membeli menggunakan kad debit atau kredit daripada CIMB. Ohh bertuahnya pelanggan CIMB ... dapat rebat lagi.

Peminat gajet, peminat produk Apple iPhone 6, termasuk iPhone 5s; jangan lepaskan peluang dapatkan harga terendah produk Apple terhangat ini di Lazada Malaysia.

Tak nak shopping pun tak apa, jamu mata dulu, buat window shopping cara baru, tak perlu ke shopping complex lagi dah ... tak ke seronok? Hoho .. meh layan dan jamu mata di sini - Lazada Malaysia Online Shopping Mall

Ada pengalaman beli belah? Kongsi dengan saya ... hoho.

{ 13 comments.. read them below or add one }

Siti Rohaida Yusof Siti Rohaida Yusof September 25, 2014
adeh..masih tak mampu lagi nak memilikinya,..dapat tengok jelah..hehehe
Denaihati Denaihati September 25, 2014
besar diskaun tu, kalau nak cepat, bagus ni, tunggu harga rasmi kat M'sia nanti.
Nurzakiah Hanum Nurzakiah Hanum September 25, 2014
pengsan mahalnya kan best kalau ada org nak kasi
Hairul Azni Hairul Azni September 25, 2014
Peminat gajet Apple kena cepat rebut peluang...diskaun hebat ni..
Ammar Ammar September 26, 2014
Harga sebijik handphone dah boleh beli laptop baru. Tapi dalam hati teringin jugak nak beli iPhone ni. Tunggu ada duit lebih sikit lah baru beli.
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN September 27, 2014
Hmmm ni untuk orang yang memang giler gajet iPhone ....nampak murah dah tu .. hoho
deno deno September 28, 2014
Selalu berangan nak pakai iphone.. hihik... takpe, berangan dulu... heheh
nord nord October 03, 2014
Tak pernah try beli dengan Lazada lagi..tp kwn ckp review ok.. InsyaAllah nanti blh try..
Rohani Ahmad Rohani Ahmad October 13, 2014
Iphone 6 di Lazada sgt murah berbeza dgn org lain. Boleh percaya ke ia brg original?
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN October 13, 2014
Boleh. Kena rujuk di ruangan sale page dia. Ada butiran dinyatakan di sini, samada produk tu import, refurbished dan lain-lain.
Rohani Ahmad Rohani Ahmad October 13, 2014
Kalau import ia original la ye?

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact'. Terima kasih.