Langkau ke kandungan utama

Menantu Ditiduri Bapa Mertua

Menantu ditiduri bapa mertua. Topik ini pernah menjadi hangat sebelum ini. Malah ia pernah jadi viral dalam laman Facebook disebabkan tajuk yang memang memancing ramai untuk klik.

Sedang saya kehilangan idea untuk entri baru, saya republished balik entri ini. Nak test dan uji samada ia masih lagi relevan untuk mendapatkan trafik blog yang semakin suram. Tambah-tambah lagi saya dalam proses nak naik taraf template blog ini supaya lebih responsif apabila ditatap pada peranti canggih yang ramai orang guna di zaman sekarang.

Nanti, saya akan kongsikan kepada anda template responsif untuk pengguna blogspot supaya anda pun boleh mencuba dan memilikinya. Best ada template yang responsif ni.


Gambar menantu ditiduri bapa mertua ini saya ambil dari sebuah forum yang pernah saya jadi ahli satu ketikan dahulu. Sekarang saya tak aktif dah. Salah satu sumber idea untuk anda buat post baru dalam blog adalah dengan forum. Forum kaya dengan informasi, dan sekiranya anda bijak ambil peluang, in Sha Allah, anda boleh hasilkan sebuah entri yang baik hanya bersumberkan forum sahaja.

Foto Menantu Ditiduri Bapa Mertua

Aduhh ..gelak saya dibuatnya ...

Sumber: Forum Ehoza


Dah baca post berikut:

advertisement


Komen Pembaca ...

  1. haha tertidur ke apa .

    BalasPadam
  2. letih sangat le tu agaknya hehehe

    BalasPadam
  3. haha boleh pulak kepala landing kat situ.

    button followers dah ok :D

    BalasPadam
  4. Saya rasa pak mertua tu mengantuk tu yang nampak macam terlentuk kat menantu dia almaklum anak dia kahwin banyak kerja yang perlu dibuat sampaikan tak cukup tidur he.he

    BalasPadam
  5. ahahahhaa.. sedap sangat pak mertua..haha

    BalasPadam
  6. Adeh...kan dah gelak sorang2 ...hahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehhee.. :) bagi sedikit ceria di pagi hari

      Padam
  7. forum menjadi tempat saya merujuk jugak ada kalanya abang HH... ^_^

    BalasPadam
  8. hhihi... lawak tul... menantu dh terkepit2 malu...

    BalasPadam
  9. hahaha... ketawa jugak nie... aduhai bapa mertua keletihan

    BalasPadam
  10. penat sangat rewang...hehehe...

    BalasPadam
  11. port landing baik punyer!!! hahaha

    BalasPadam
  12. wah... dah tukar wajah baru... dah tiada senarai blogger Ramadhan ... atau tersimpan di mana2.. :D

    BalasPadam
  13. assalamualaikum hh...wawaaaa buat lawak jer kn...:)

    BalasPadam
  14. ha ha. baru lepas makan ubat bapa mertua ni kot. tajuk memang panas.

    BalasPadam
  15. Hahah penat sangat tuu, sampai terlentok.. siannyaa

    BalasPadam
  16. Menantu cantik sangat..bapa menantu keletihan...

    BalasPadam
  17. wahh...cantik baju baru..kalerful lagi

    BalasPadam
  18. hahahha feeling habis muka pokcik...

    BalasPadam
  19. Tajuk entry ni memang hebat la bro ;-(

    BalasPadam
  20. hihihi..ngantuk sungguh pakcik tu. penatlah la sb dia tuan rumah yang uruskan kenduri tu. dia baru nak lelap dah kena suh posing ngn pengantin.hihi

    BalasPadam

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact Me'. Terima kasih.

Popular

Bagaimana Cara Nak Jadi Jutawan Dengan Produk Sendiri?

Siapa yang tak teringin nak jadi jutawan kan? Sejak saya menjadi seorang blogger sepenuh masa sejak 2010 ni, saya dah nampak ramai rakan-rakan saya yang jadi jutawan. Dulu, mereka sama-sama tulis blog, tapi kini sudah berbisnes dengan produk sendiri. Awalnya untung sikit .. tapi sekarang, dah boleh dianggap sebagai jutawan.

Susah ke nak jadi jutawan ni? Ok ... mari kita semak dulu apa maksud jutawan ni. Jutawan bermaksud seseorang yang mempunyai wang atau harta yang bernilai berjuta-juta ringgit. Kalau anda ada wang atau harta lebih dari juta - ada billion, anda tetap dipanggil jutawan. Dalam bahasa Malaysia, tiada perkataan khusus untuk seseorang yang miliki wang atau harta berbillion ringgit.  Bagaimana Cara Nak Jadi Jutawan? Sekarang anda dah tahu apa maksud jutawan. Jadi, jika anda nak jadi jutawan .. misi anda mestilah untuk mempunyai dan memiliki wang atau harga lebih dari sejuta ringgit. Capai je harta bernilai juta, maka dah boleh dapat title jutawan (dari segi istilah).

Tak a…

Bahaya Makan Ikan Haruan Untuk Ibu Bersalin Caesarean

Terkejut. Saya selama ini ingat bahawa ikan haruan ini, baik ikan segar mahupun pati ikan haruan beri kesan terbaik untuk penyembuhan luka. Hmm rupanya, kesan positif penyembuhan tersebut adalah bergantung dengan metabolisma dan keadaan tubuh seseorang. Saya baru dapat tahu bahawa bahaya makan ikan haruan ini terutama untuk ibu/isteri yang bersalin secara pembedahan caesarean.

Serius, Saya betul-betul tak tahu, malah ketika isteri saya dalam minggu akhir untuk melahirkan anda .. saya dah belikan satu set pati ikan haruan berharga RM39. Isteri saya pula dah carikan bekalan ikan haruan segar menerusi rakan-rakan pejabatnya.
Bahaya Makan Ikan Haruan Untuk Ibu Pantang Bersalin Secara Bedah Caesarean Sebelum ini, isteri saya bersalin secara normal. Memang ketika dalam pantang bersalin, isteri saya akan makan ikan haruan dan juga pati ikan haruan. Ikan haruan memang dikenali mempunyai nilai kebaikan untuk penyembuhan luka. Semua orang tahu akan perkara ini.

Malah, makan ikan haruan telah me…

Telinga Berdesing Bawa Petanda

Pernah merasa telinga berdesing tak? Ia kadangkala berlaku tanpa diduga, tanpa ikut masa. Secara tiba-tiba .... ntah disebabkan apa, terasa telinga akan berdesing. Sesetengah akan mengaitkannya dengan sejenis penyakit dinamakan Tinnitus.

Walaubagaimanapun, orang lama-lama dalam masyarakat Melayu, ada telahan sendiri mengenai telinga berdesing ini. Mereka mengaitkan dengan kejadian-kejadian yang bakal berlaku dek kerana berdesingnya telinga. Orang tua lama-lama mengaitkan masa dan bahagian telinga yang mana terkena desingan ini, berikut saya kongsikan sedikit info dan pengetahuan mengenai telinga berdesing ini.
Telinga Berdesing Bawa Petanda Telinga Berdesing Bawa Petanda Sesuatu Kejadian Bakal Berlaku Jika Telinga Kanan Berdesing Jam 06:00 - 07:00 pagi - mendapat khabar burukJam 07:00 - 08:00 pagi - akan difitnah oleh orangJam 08:00 - 09:00 pagi - akan membuat rencana pergi jauh sendirian atau bersama orang lainJam 09:00 - 10:00 pagi - bermakna akan ada berita yang kurang menyenangka…