14 Ogos 2014

Menantu Ditiduri Bapa Mertua

Menantu ditiduri bapa mertua. Topik ini pernah menjadi hangat sebelum ini. Malah ia pernah jadi viral dalam laman Facebook disebabkan tajuk yang memang memancing ramai untuk klik.

Sedang saya kehilangan idea untuk entri baru, saya republished balik entri ini. Nak test dan uji samada ia masih lagi relevan untuk mendapatkan trafik blog yang semakin suram. Tambah-tambah lagi saya dalam proses nak naik taraf template blog ini supaya lebih responsif apabila ditatap pada peranti canggih yang ramai orang guna di zaman sekarang.

Nanti, saya akan kongsikan kepada anda template responsif untuk pengguna blogspot supaya anda pun boleh mencuba dan memilikinya. Best ada template yang responsif ni.


Gambar menantu ditiduri bapa mertua ini saya ambil dari sebuah forum yang pernah saya jadi ahli satu ketikan dahulu. Sekarang saya tak aktif dah. Salah satu sumber idea untuk anda buat post baru dalam blog adalah dengan forum. Forum kaya dengan informasi, dan sekiranya anda bijak ambil peluang, in Sha Allah, anda boleh hasilkan sebuah entri yang baik hanya bersumberkan forum sahaja.

Foto Menantu Ditiduri Bapa Mertua

Aduhh ..gelak saya dibuatnya ...

Sumber: Forum Ehoza

Blogger berusia 40an dari Penang. Sudah berumahtangga dan mempunyai 4 cahayamata. Menulis sejak tahun 2007.

25 Komen Menantu Ditiduri Bapa Mertua

haha tertidur ke apa .

letih sangat le tu agaknya hehehe

haha boleh pulak kepala landing kat situ.

button followers dah ok :D

Saya rasa pak mertua tu mengantuk tu yang nampak macam terlentuk kat menantu dia almaklum anak dia kahwin banyak kerja yang perlu dibuat sampaikan tak cukup tidur he.he

ahahahhaa.. sedap sangat pak mertua..haha

Adeh...kan dah gelak sorang2 ...hahaha

Hehhee.. :) bagi sedikit ceria di pagi hari

Apa yang mencurigakan tu?

forum menjadi tempat saya merujuk jugak ada kalanya abang HH... ^_^

hhihi... lawak tul... menantu dh terkepit2 malu...

hahaha... ketawa jugak nie... aduhai bapa mertua keletihan

penat sangat rewang...hehehe...

port landing baik punyer!!! hahaha

wah... dah tukar wajah baru... dah tiada senarai blogger Ramadhan ... atau tersimpan di mana2.. :D

assalamualaikum hh...wawaaaa buat lawak jer kn...:)

ha ha. baru lepas makan ubat bapa mertua ni kot. tajuk memang panas.

Hahah penat sangat tuu, sampai terlentok.. siannyaa

Menantu cantik sangat..bapa menantu keletihan...

wahh...cantik baju baru..kalerful lagi

hahahha feeling habis muka pokcik...

Tajuk entry ni memang hebat la bro ;-(

hihihi..ngantuk sungguh pakcik tu. penatlah la sb dia tuan rumah yang uruskan kenduri tu. dia baru nak lelap dah kena suh posing ngn pengantin.hihi


EmoticonEmoticon