Menantu ditiduri bapa mertua. Topik ini pernah menjadi hangat sebelum ini. Malah ia pernah jadi viral dalam laman Facebook disebabkan tajuk yang memang memancing ramai untuk klik.

Sedang saya kehilangan idea untuk entri baru, saya republished balik entri ini. Nak test dan uji samada ia masih lagi relevan untuk mendapatkan trafik blog yang semakin suram. Tambah-tambah lagi saya dalam proses nak naik taraf template blog ini supaya lebih responsif apabila ditatap pada peranti canggih yang ramai orang guna di zaman sekarang.

Nanti, saya akan kongsikan kepada anda template responsif untuk pengguna blogspot supaya anda pun boleh mencuba dan memilikinya. Best ada template yang responsif ni.


Gambar menantu ditiduri bapa mertua ini saya ambil dari sebuah forum yang pernah saya jadi ahli satu ketikan dahulu. Sekarang saya tak aktif dah. Salah satu sumber idea untuk anda buat post baru dalam blog adalah dengan forum. Forum kaya dengan informasi, dan sekiranya anda bijak ambil peluang, in Sha Allah, anda boleh hasilkan sebuah entri yang baik hanya bersumberkan forum sahaja.

Foto Menantu Ditiduri Bapa Mertua

Aduhh ..gelak saya dibuatnya ...

Sumber: Forum Ehoza

Penafian: Gambar, artikel ataupun video yang ada di blog ini adakala berasal dari pelbagai sumber media lain. Hak Cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber tersebut. Jika timbul masalah mengenai perkara ini, anda boleh menghubungi saya disini.

Artikel dan catatan adalah ulasan serta pendapat peribadi saya berdasarkan pengalaman dan pengetahuan. Kesilapan (jika ada) adalah khilaf saya dan mohon dimaafkan.

25 Komen

haha boleh pulak kepala landing kat situ.

button followers dah ok :D

Reply

Saya rasa pak mertua tu mengantuk tu yang nampak macam terlentuk kat menantu dia almaklum anak dia kahwin banyak kerja yang perlu dibuat sampaikan tak cukup tidur he.he

Reply

ahahahhaa.. sedap sangat pak mertua..haha

Reply

Adeh...kan dah gelak sorang2 ...hahaha

Reply

Hehhee.. :) bagi sedikit ceria di pagi hari

Reply

forum menjadi tempat saya merujuk jugak ada kalanya abang HH... ^_^

Reply

hhihi... lawak tul... menantu dh terkepit2 malu...

Reply

hahaha... ketawa jugak nie... aduhai bapa mertua keletihan

Reply

penat sangat rewang...hehehe...

Reply

port landing baik punyer!!! hahaha

Reply

wah... dah tukar wajah baru... dah tiada senarai blogger Ramadhan ... atau tersimpan di mana2.. :D

Reply

assalamualaikum hh...wawaaaa buat lawak jer kn...:)

Reply

ha ha. baru lepas makan ubat bapa mertua ni kot. tajuk memang panas.

Reply

Hahah penat sangat tuu, sampai terlentok.. siannyaa

Reply

Menantu cantik sangat..bapa menantu keletihan...

Reply

wahh...cantik baju baru..kalerful lagi

Reply

hahahha feeling habis muka pokcik...

Reply

Tajuk entry ni memang hebat la bro ;-(

Reply

hihihi..ngantuk sungguh pakcik tu. penatlah la sb dia tuan rumah yang uruskan kenduri tu. dia baru nak lelap dah kena suh posing ngn pengantin.hihi

Reply
Peringatan: Komen adalah tanggungjawab anda. Saya tidak bertanggungjawab dengan sebarang ulasan dan komen yang anda tinggalkan. Komen berbaur lucah, provokasi perkauman serta berbentuk iklan adalah dilarang. Hubungi saya disini. andai timbul isu dan masalah.