Menantu Ditiduri Bapa Mertua

Menantu ditiduri bapa mertua. Topik ini pernah menjadi hangat sebelum ini. Malah ia pernah jadi viral dalam laman Facebook disebabkan tajuk yang memang memancing ramai untuk klik.

Sedang saya kehilangan idea untuk entri baru, saya republished balik entri ini. Nak test dan uji samada ia masih lagi relevan untuk mendapatkan trafik blog yang semakin suram. Tambah-tambah lagi saya dalam proses nak naik taraf template blog ini supaya lebih responsif apabila ditatap pada peranti canggih yang ramai orang guna di zaman sekarang.

Nanti, saya akan kongsikan kepada anda template responsif untuk pengguna blogspot supaya anda pun boleh mencuba dan memilikinya. Best ada template yang responsif ni.


Gambar menantu ditiduri bapa mertua ini saya ambil dari sebuah forum yang pernah saya jadi ahli satu ketikan dahulu. Sekarang saya tak aktif dah. Salah satu sumber idea untuk anda buat post baru dalam blog adalah dengan forum. Forum kaya dengan informasi, dan sekiranya anda bijak ambil peluang, in Sha Allah, anda boleh hasilkan sebuah entri yang baik hanya bersumberkan forum sahaja.

Foto Menantu Ditiduri Bapa Mertua

Aduhh ..gelak saya dibuatnya ...

Sumber: Forum Ehoza

{ 25 comments.. read them below or add one }

miss.Addin miss.Addin May 19, 2011
haha tertidur ke apa .
ADZA IRDAWATI aka MAK DARA ADZA IRDAWATI aka MAK DARA May 19, 2011
letih sangat le tu agaknya hehehe
.m  y  z. .m y z. May 19, 2011
haha boleh pulak kepala landing kat situ.

button followers dah ok :D
nurhamizatulzullraooh nurhamizatulzullraooh September 16, 2011
Saya rasa pak mertua tu mengantuk tu yang nampak macam terlentuk kat menantu dia almaklum anak dia kahwin banyak kerja yang perlu dibuat sampaikan tak cukup tidur he.he
Nizam Ijam Nizam Ijam March 03, 2012
ahahahhaa.. sedap sangat pak mertua..haha
Kisah Si Dairy Kisah Si Dairy August 14, 2014
Adeh...kan dah gelak sorang2 ...hahaha
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN August 14, 2014
Hehhee.. :) bagi sedikit ceria di pagi hari
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN August 14, 2014
Apa yang mencurigakan tu?
Farah Waheda Wahid Farah Waheda Wahid August 14, 2014
forum menjadi tempat saya merujuk jugak ada kalanya abang HH... ^_^
Pn Sheila Pn Sheila August 14, 2014
hhihi... lawak tul... menantu dh terkepit2 malu...
yang baik Ishak yang baik Ishak August 14, 2014
hahaha... ketawa jugak nie... aduhai bapa mertua keletihan
Fazil Hamid Fazil Hamid August 14, 2014
penat sangat rewang...hehehe...
Ali Wowberita Ali Wowberita August 14, 2014
port landing baik punyer!!! hahaha
yang baik Ishak yang baik Ishak August 14, 2014
wah... dah tukar wajah baru... dah tiada senarai blogger Ramadhan ... atau tersimpan di mana2.. :D
Mas Zull Mas Zull August 14, 2014
assalamualaikum hh...wawaaaa buat lawak jer kn...:)
Denaihati Denaihati August 14, 2014
ha ha. baru lepas makan ubat bapa mertua ni kot. tajuk memang panas.
✿AINAA ROSEBERRY✿ ✿AINAA ROSEBERRY✿ August 14, 2014
Hahah penat sangat tuu, sampai terlentok.. siannyaa
Muhammad Khairuddin Lim Muhammad Khairuddin Lim August 14, 2014
Menantu cantik sangat..bapa menantu keletihan...
Kak T Kak T August 14, 2014
wahh...cantik baju baru..kalerful lagi
TunSha Ayunie TunSha Ayunie August 15, 2014
hahahha feeling habis muka pokcik...
Adi Arena Adi Arena August 15, 2014
Tajuk entry ni memang hebat la bro ;-(
Ija Rased Ija Rased August 15, 2014
hihihi..ngantuk sungguh pakcik tu. penatlah la sb dia tuan rumah yang uruskan kenduri tu. dia baru nak lelap dah kena suh posing ngn pengantin.hihi

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact'. Terima kasih.