Segmen Malaysia Di Sini Lahirnya Sebuah Cinta

Saya nak buat satu segmen khusus tentang Hari Kemerdekaan negara kita yang ke 57. Dengan tema Hari Kebangsaan ke 57, Malaysia Di Sini Lahirnya Sebuah Cinta, saya nak ajak seberapa ramai blogger tak kira baru mahupun lama untuk sertai segmen tanpa hadiah ini. Sebuah segmen untuk tunjukkan peranan blogger Malaysia dalam menzahirkan Malaysia, Di Sini Lahirnya Sebuah Cinta.

Untuk sertai segmen ini, mudah sahaja, buat langkah-langkah berikut tanda sokongan usaha ini.

Segmen Blogger Malaysia Di Sini Lahirnya Sebuah Cinta

  • Buat satu entri dengan tajuk - Malaysia Di Sini Lahirnya Sebuah Cinta dari Blogger
  • Masukkan banner di bawah ini di dalam entri tersebut, dan link ke entri atau blog ini. Atau anda boleh terus salin tampal kod HTML yang telah saya sediakan untuk dimasukkan ke dalam entri.
Segmen oleh hasrulhassan.com

Salin kod HTML di bawah ini dan masukkan ke dalam entri blog anda.
  • Kemudian, dengan tidak lebih dari 300 patah perkataan, nyatakan dan tulis mengenai peranan anda sebagai blogger Malaysia untuk menzahirkan 'Malaysia Di Sini Lahirnya Sebuah Cinta'. Apa yang anda boleh lakukan menerusi medium blog untuk tunjukkan kecintaan anda terhadap Malaysia.
  • Dah siap, tinggalkan URL entri blog anda di kotak komen di bawah.

Tarikh Tutup

Hantarkan url entri anda sebelum 31 Ogos 2014. Senarai blog dan blogger yang join segmen ini akan saya terbitkan pada 1 September 2014. Pastikan blog anda tersenarai bersama dengan rakan blogger lain zahirkan kecintaan terhadap ibu pertiwi ini.

10 blog entri terbaik akan saya pilih selepas 1 September 2014. Blog yang terpilih akan dimasukkan ke dalam bloglist baru saya dan kekal berada selama 3 bulan.

Jom meriahkan segmen Malaysia Di Sini Lahirnya Sebuah Cinta.

Lagu Tema Malaysia Di Sini Lahirnya Sebuah Cinta Hari Kebangsaan 57



{ 38 comments.. read them below or add one }

nor nazliana nor nazliana August 28, 2014
ana try untuk meriahkan segmen..
http://adna2029.blogspot.com/2014/08/malaysia-di-sini-lahirnya-sebuah-cinta.html
Cik Itah@RRP Cik Itah@RRP August 28, 2014
salam HH. insyAllah kalau sempat sy join ye..
PuteraOhtraBulan PuteraOhtraBulan August 28, 2014
InsyaAllah .memang saya ada intention untuk membuat artikel mengenai kemerdekaan.
Atikah Sismoon Atikah Sismoon August 28, 2014
assalamualaikum.... nah... ni ika punya
http://www.atikahnorbaki.com/2014/08/segmen-blogger-malaysia-di-sini.html
blogger lelaki blogger lelaki August 28, 2014
tengah karang lagi ni bro
yang baik Ishak yang baik Ishak August 28, 2014
aduhai... masa peluang datang masa ni pulak ujian melanda... saya akan cuba menghasilkan yang terbaik...
PuteraOhtraBulan PuteraOhtraBulan August 28, 2014
Alhamdulillah tuan .Telah siap satu artikel demi Segmen Khas ini http://puteraohtrabulan.blogspot.com/2014/08/malaysia-di-sini-lahirnya-sebuah-cinta.html
Muhammad Khairuddin Lim Muhammad Khairuddin Lim August 28, 2014
http://kakitravelkhairuddin.blogspot.com/2014/08/malaysia-di-sini-lahirnya-sebuah-cinta.html

Saya join...
Yumida Huda Yumida Huda August 28, 2014
http://umikasum.blogspot.com/2014/08/malaysia-di-sini-lahirnya-sebuah-cinta-dari-blogger.html
tarmizi tarmizi August 28, 2014
http://www.mizisempoi.com/2014/08/sagmen-blogger-malaysia-di-sini.html
Panduan Exam Panduan Exam August 29, 2014
Huhu...entah sempat ke tidak nak sertai ni..hehe
Kiz MySelf Kiz MySelf August 29, 2014
http://www.kizmyself.com/2014/08/malaysia-di-sini-lahirnya-sebuah-cinta.html
mimbar kata mimbar kata August 29, 2014
http://mimbarkata.blogspot.com/2014/08/segmen-malaysia-di-sini-lahirnya-sebuah.html
calrase patrick calrase patrick August 29, 2014
Saya da join :) penat menaip hehe.. http://calrasepatrick.blogspot.com/2014/08/malaysia-di-sini-lahirnya-sebuah-cinta.html
Siti Rohaida Yusof Siti Rohaida Yusof August 29, 2014
sedikit sumbangan tanda sokongan Kemerdekaan ke 57
http://www.kisahsidairy.com/2014/08/segmen-malaysia-di-sini-lahirnya-sebuah.html
yang baik Ishak yang baik Ishak August 29, 2014
akhirnya... saya join juga, terimalah entri yang tidak seberapanya ini dari Blogger picisan.
http://yangbaik.blogspot.com/2014/08/malaysia-di-sini-lahirnya-sebuah-cinta.html
nurfaizuddin fuad nurfaizuddin fuad August 29, 2014
salam takzim abang HH , kawan sertai segmen yang patriotik nie .. semoga terpilih dalam bloglist abag hh :)
http://www.faizuddinfuad.com/2014/08/malaysia-di-sini-lahirnya-sebuah-cinta.html
MyCherita MyCherita August 29, 2014
sedikit perkongsian dari saya..join ye tuan HH
http://www.mycherita.com/2014/08/malaysia-di-sini-lahirnya-sebuah-cinta.html
nurul harnani nurul harnani August 29, 2014
alhamdulillah, nanie sayang Malaysia. rasa terepanggil join segmen ni sebab bagi anak muda peluang ekspresikan rasa sayang pada Malaysia

http://nurulharnanikasmari.blogspot.hk/2014/08/malaysia-di-sini-lahirnya-sebuah-cinta.html
blogger lelaki blogger lelaki August 29, 2014
sempat lagi ke bro...harap bro sudi terima entri ni..

http://www.bloggerlelaki.com/2014/08/malaysia-di-sini-lahirnya-sebuah-cinta.html
Illya Farhana Illya Farhana August 29, 2014
LeYa join segmen ni
http://anagurlz87.blogspot.com/2014/08/malaysia-di-sini-lahirnya-sebuah-cinta.html
MNH SASTERA MELAYU MNH SASTERA MELAYU August 29, 2014
saya sertai segmen ini

http://sayapejuangbahasa.blogspot.com/2014/08/malaysia-lahirnya-sebuah-cinta-dari.html
kamil salleh kamil salleh August 29, 2014
Assalamualaikum.... saya dengan rasa bangga ingin turut serta menyertai segmen ini sempena bulan kemerdekaanke-57 dengan tajuk entri "Malaysia Di Sini Lahirnya Sebuah Cinta Dari Blogger". Sekian, terima kasih.

http://www.sensasi2020.com/2014/08/malaysia-di-sini-lahirnya-sebuah-cinta.html
Mohd Ridzwan Abdullah Mohd Ridzwan Abdullah August 30, 2014
Saya join juga bro HH.
http://mohd-ridzwan.com/2014/08/30/malaysia-di-sini-lahirnya-sebuah-cinta-dari-blogger/
ieta mat sa'ad ieta mat sa'ad August 30, 2014
Sedang mengarang lagi dari semalam. ^__^
fatihah fazlin fatihah fazlin August 30, 2014
nik join dengan senang hatiii .... :)

http://fatihahfazlin333.blogspot.com/2014/08/segmen-malaysia-di-sini-lahirnya-sebuah.html
fayreen mizan fayreen mizan August 30, 2014
assalamualaikum,

saya join..

http://fayreenmizan.blogspot.com/2014/08/malaysia-di-sini-lahirnya-sebuah-cinta.html
Cikgu Norazimah Cikgu Norazimah August 30, 2014
CN join yer..
http://www.cekgunorazimah.com/2014/08/segmen-malaysia-di-sini-lahirnya-sebuah.html
ieta mat sa'ad ieta mat sa'ad August 30, 2014
As salam.
Saya join ya sifu HH -> http://www.blogieta.com/2014/08/segmen-blogger-malaysia-di-sini.html
irdina irdina August 30, 2014
sy join jugak

http://akusukatulisblog.blogspot.com/2014/08/malaysia-di-sini-lahirnya-sebuah-cinta.html
ieta mat sa'ad ieta mat sa'ad August 30, 2014
Baru perasan link tadi tu salah title... Ni link yang betul ya sifu... Mohon terima ya
http://www.blogieta.com/2014/08/malaysia-di-sini-lahirnya-sebuah-cinta.html
aniza ghazali aniza ghazali August 30, 2014
Assalamualaikum tuan HH... saya turut join juga segmen ini, semoga diterima penyertaan saya. Sekian Terima Kasih.

http://topseofriendly.blogspot.com/2014/08/malaysia-di-sini-lahirnya-sebuah-cinta.html
~Kak Nah Backyard (^_^)~ ~Kak Nah Backyard (^_^)~ August 30, 2014
Salam kemerdekaan dan selamat bersegmen semua..good luck =)
Nik Khazami Nik Aziz Nik Khazami Nik Aziz August 30, 2014
saya join! http://nikkhazami.blogspot.com/2014/08/malaysia-di-sini-lahirnya-sebuah-cinta.html
ieta mat sa'ad ieta mat sa'ad August 31, 2014
Entri blog tak dapat dibuka kenapa ya?
ieta mat sa'ad ieta mat sa'ad August 31, 2014
Selesai blogwalking 12.34 malam ini ^__^ Yippiiii....
Umi Nazrah Umi Nazrah September 11, 2014
ala ruginya terlepas :( :( :(

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact'. Terima kasih.