Madu Lebah Pokok Tualang Asli Madu Warisan

Madu lebah Tualang asli. Jika ditanya mana nak dapat madu lebah pokok Tualang yang asli, maka jawapan saya ialah Madu Warisan. Madu Warisan, jenama yang diyakini memberikan madu lebah dari pokok Tualang yang dijamin asli, bersih dan berkhasiat. Anda boleh dapatkan dengan mudah secara online di laman web Madu Warisan.

Awas. Ada yang menjual madu Tualang yang tiruan. Pastikan anda mendapatkan madu lebah asli. Memang dah banyak terdapat di pasaran terbuka. Kalau di pasar-pasar malam dan pasar sehari, ada je yang jual madu yang telah dicampur sedikit air dan gula. Malah, kat kedai-kedai pun ada yang jual madu yang bukan original.

Madu lebah yang bukan asli, jika dianggap sebagai madu lebah asli dan cara makan pun ikut madu asli, nanti boleh memudaratkan kesihatan.

Madu Lebah Pokok Tualang Asli Madu Warisan

Madu lebat pokok tualang asli beli online

Madu lebah asli memang banyak kebaikannya, antaranya membantu merawat batuk yang kronik,asma, pulihkan tenaga dalaman dan luaran, bantu menyelesaikan masalah selsema dan resdung, meningkatkan daya penglihatan, dan bantu mereka yang ada masalah sukar tidur.
Dalam kebanyakkan perubatan tradisional mahupun petua orang tua-tua, madu lebah pokok Tualang asli boleh memberikan keremajaan pada wajah, dan langsung membuatkan orang yang mengamalkannya nampak awek muda.

Madu Lebah Pokok Tualang Terbaik dan Sukar Didapati

Kenapa lebah madu daripada pokok Tualang? Pokok lain macam pokok bunga tak baguskah? Sebenarnya madu lebah daripada pokok Tualang merupakan madu hasilan terbaik dan paling bermutu tinggi. Nak dapatkan madu lebah asli daripada pokok Tualang bukannya mudah sebenarnya. Mana nak cari pokok Tualang, yang merupakan pokok hutan ni .... Pokok Tualang tinggi melangit, nak ambil madu dari sarang lebah bukan mudah. Nak panjat, pokoknya tinggi. Dah sampai ke atas, risiko pula disengat lebah. Begitulah Allah aturkan untuk sesuatu yang ada ribuan kebaikan dan penawar.
Madu Lebah Pokok Tualang Asli Madu Warisan
Kehebatan madu asli bukan hanya disebut dari mulut ke mulut, malah dalam Al Quran sendiri telah menceritakan akan kehebatan madu lebah ini.

"Dan Tuhanmu mengilhamkan kepada lebah: "Buatlah sarang-sarang di bukit-bukit, di pohon-pohon kayu dan di tempat-tempat yang dibina manusia".

"Kemudian, makanlah dari tiap-tiap macam buah-buahan dan tempuhlah jalan TuhanMu yang dimudahkan bagimu. Dari perut lebah itu keluar minuman (madu) yang bermacam-macam warnanya, di dalamnya terdapat ubat yang menyembuhkan bagi manusia. Sesungguhnya pada yang demikian itu benar-benar terdapat tanda (kebesaran Tuhan) bagi orang-orang yang memikirkan" (Surah An-Nahl Ayat 68-69)

Nasib ada Madu Warisan yang boleh anda dapatkan dengan mudah. Madu Tualang Warisan merupakan madu asli daripada pokok Tualang yang telah diuji akan mutunya. Ia telah diuji di makmal UNIPEQ, UKM. Madu asli Madu Tualang Warisan bukan sahaja teruji mutu, tetapi juga dihasilkan dengan 100 peratus tapisan terbaik dan halal.
Madu Lebah Pokok Tualang Asli Madu Warisan
Dapatkan madu asli pokok Tualang hanya dari Madu Warisan. Dapat elak kena tipu. Dapat elak dari berlaku mudarat. Anda dapat produk terjamin halal, ada sijil ujian sah, dan semua ini boleh dilakukan hanya menerusi internet, tak perlu keluar rumah, atau susah payah masuk hutan cari pokok Tualang.

Madu Warisan ada, mudah cepat halal bermutu. Madu terbaik daripada lebah madu asli pokok Tualang.

Dapatkan menerusi:
Puan Raha Kamal
SMS/ Whatsapp 012-205 8864
https://www.facebook.com/MaduTualangWarisan
Boleh terus beli online di www.maduwarisan.my
Madu lebah asli pokok tualang



3 comments.. read them below or add one

TunSha Ayunie TunSha Ayunie August 22, 2014
dah pernah try, memang sedap sangat !
Sentiasa Panas Sentiasa Panas August 22, 2014
Dah lali kena tipu penjual madu, kata ori tp rupanya cetak rompak..
Famili Ceria Famili Ceria August 22, 2014
harap-harap madu yang ni 0% tipu..

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact'. Terima kasih.