Langkau ke kandungan utama
Ramadan 2017 Promo

Gambar Serba Biru Emma Maembong Raya 2014

Gambar cun keluarga Emma Maembong ketika Hari Raya 2014 yang serba biru.

On Wednesdays all over the internet, bloggers post a photograph with no words to explain it on their blog. Hence the ‘wordless’ title. The idea is that the photo itself says so much that it doesn’t need any description

Gambar Raya 2014 Keluarga Emma Maembong

Gambar Serba Biru Emma Maembong Raya 2014
Gambar Serba Biru Emma Maembong Raya 2014
Gambar Serba Biru Emma Maembong Raya 2014
Gambar Serba Biru Emma Maembong Raya 2014
Gambar Serba Biru Emma Maembong Raya 2014
Gambar Serba Biru Emma Maembong Raya 2014

Kredit Foto: Facebook Emma Maembong

Komen Pembaca ...

  1. biru nampak segar ..cantik gambar

    BalasPadam
    Balasan
    1. betul ker emma dan zizan dh ptus? adkah benar? - kedaionlinemy.com

      Padam
  2. Balasan
    1. Sepadankah mereka sebagaimana baju?

      Padam
  3. Biru mereka tahun ini. Cantik blog baru ubah yea sifu HH ;-)

    BalasPadam
  4. cantik template baru blog ni...thumbs up

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih. Masih ada beberapa penambahbaikkan perlu dilakukan, terutama untuk SEO.

      Padam
  5. assalamualaikum HH...meriahnya..;)

    BalasPadam
  6. zizan pun serba biru. dah nak jadi keluar ni laa.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Jadi keluar apa tu tuan Denaihati? Hehehe

      Padam
  7. Wahh sedondon dengan zizan... apapun cantik sungguh emma maembong ni... jelly melly

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tu la pasal. Suka betullah tgk Emma Maembong. Rasa kalau tangkap gambar tang mana pun still cantik cun menarik gitu.

      Padam
  8. eh ehhh emma ikut tema kami lah.... :D

    BalasPadam
  9. Look blue.....beautiful

    BalasPadam

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact Me'. Terima kasih.