10 Blogger Bertuah Malaysia Di Sini Lahirnya Sebuah Cinta

10 blogger bertuah yang cepat pantas sertai segmen Malaysia Di Sini Lahirnya Sebuah Cinta, automatik saya masukkan ke dalam bloglist seperti mana saya telah war-warkan di dalam Fanpage blog ini. Tahniah dan terima kasih kepada blogger yang sudi join segmen tersebut.

Masih ada masa untuk blogger lain terutama blogger baru sertai segmen ini, dan tersenarai di dalam bloglist, apa yang perlu dilakukan hanyalah menulis entri Malaysia Di Sini Lahirnya Sebuah Cinta oleh Blogger, sebuah segmen ringkas bagi warnai sambutan Kemerdekaan Malaysia yang ke 57!. Dan entri-entri yang terbaik akan peroleh tempat bersama rakan blogger lain di dalam bloglist tersebut.
10 Blogger Bertuah Malaysia Di Sini Lahirnya Sebuah Cinta

Tak ada had, siapa yang hasilkan entri terbaik, akan saya tempatkan blognya di dalam bloglist. Ini tidak termasuk rakan blogger yang telah automatik masuk dalam bloglist kerana kepatasan mereka. Itu tanda penghargaan saya.

10 Blogger Bertuah Malaysia Di Sini Lahirnya Sebuah Cinta

Blog yang lain, mana yang sertai segmen ini, setelah saya pilih akan disenaraikan dalam bloglist selepas 4 September paling lewat, in Sha Allah. Mari lihat rakan blogger ini ... apa cerita mereka ... boleh buat contoh juga nanti.
  1. http://adna2029.blogspot.com/2014/08/malaysia-di-sini-lahirnya-sebuah-cinta.html
  2. http://www.atikahnorbaki.com/2014/08/segmen-blogger-malaysia-di-sini.html
  3. http://puteraohtrabulan.blogspot.com/2014/08/malaysia-di-sini-lahirnya-sebuah-cinta.html
  4. http://kakitravelkhairuddin.blogspot.com/2014/08/malaysia-di-sini-lahirnya-sebuah-cinta.html
  5. http://umikasum.blogspot.com/2014/08/malaysia-di-sini-lahirnya-sebuah-cinta-dari-blogger.html
  6. http://www.kizmyself.com/2014/08/malaysia-di-sini-lahirnya-sebuah-cinta.html
  7. http://www.mizisempoi.com/2014/08/sagmen-blogger-malaysia-di-sini.html
  8. http://mimbarkata.blogspot.com/2014/08/segmen-malaysia-di-sini-lahirnya-sebuah.html
  9. http://calrasepatrick.blogspot.com/2014/08/malaysia-di-sini-lahirnya-sebuah-cinta.html
  10. http://www.kisahsidairy.com/2014/08/segmen-malaysia-di-sini-lahirnya-sebuah.html

Bestke masuk bloglist blog ini? Tak best mana ... tapi bayangkan jika blog ini dapat trafik sehari sehingga ribuan pageviews, mana tahu, dengan tajuk entri yang menarik, blog akan akan diklik dan tumpang trafik dari sini.

Ia juga salah satu cara untuk bina backlinks. Bila ada backlinks yang bagus, PR blog jadi semakin mantap, dan blog in Sha Allah, akan dapat tempat dalam enjin carian. Tak caya? Cubalah ...

Sertai segmen mudah saya itu, sebelum 31 Ogos 2014, dan dapatkan peluang anda untuk masuk bloglist. Lagipun ia sebuah segmen yang berniat murni untuk blogger zahirkan kecintaan kepada Malaysia. Bukan buat cerita sensasi atau gossip pun, cerita untuk tingkatkan jati diri dan semangat patriotisme.

Segmen tersebut boleh anda sertai dengan ikuti langkah-langkah yang disediakan di sini - Segmen Malaysia Di Sini Lahirnya Sebuah Cinta

Selamat bersegmen ...

p.s: Bloglist akan muncul pada 1 September 2014

{ 17 comments.. read them below or add one }

Zayani Zulkiffli Zayani Zulkiffli August 29, 2014
InshaAllah nanti free nak join :)
yang baik Ishak yang baik Ishak August 29, 2014
masih ada kekosongan nampaknya...
PuteraOhtraBulan PuteraOhtraBulan August 29, 2014
Alhamdulillah.Terima kasih tuan Hasrul Hassan :)
Yumida Huda Yumida Huda August 29, 2014
terima kasih atas penyenaraian..yey..x sangka blh masuk bloglist sifu..tq so much
Maryam Assiddeeqah Maryam Assiddeeqah August 29, 2014
http://assiddeeeqah.blogspot.com/2014/08/malaysia-di-sini-lahirnya-sebuah-cinta.html siap entri yang tak seberapa ni moga bermanfaat!
kamil salleh kamil salleh August 29, 2014
Peluang nak masuk bloglist di sini sudah lebih daripada 10 blogger... hanya yang terpilih dengan entri menarik lagi masih berpeluang. Harap-harap dapat masuk... penat lelah membuat artikel sebegini.
ieta mat sa'ad ieta mat sa'ad August 30, 2014
sedang cari idea siapkan n3. Tahniah yg dah berjaya tersenarai. Hajat saya juga untuk berada dalam bloglist sifu ^__^
Atikah Sismoon Atikah Sismoon August 30, 2014
Terima kasih HH atas peluang ini.... Terima kasih byk2.....
ieta mat sa'ad ieta mat sa'ad August 30, 2014
Dah hantar link dah tadi ^__^
http://www.blogieta.com/2014/08/malaysia-di-sini-lahirnya-sebuah-cinta.html
Denaihati Denaihati September 01, 2014
semuga sukses buat semua peserta segmen dan selamat menyambut kemerdekaan Malaysia yang ke 57.
Zaidalifah Hussin Zaidalifah Hussin September 01, 2014
http://kumahuitu.blogspot.com/2014/09/malaysia-di-sini-lahirnya-sebuah-cinta.html

JOIN JER WALAU DAH TARIKH TUTUP... SEBAB NAK LUAHKAN RASA HATI
Siti Rohaida Yusof Siti Rohaida Yusof September 02, 2014
alhamdulillah...tersenarai dalam blog HH..Thanks HH
yang baik Ishak yang baik Ishak September 02, 2014
tak sempat rupanya... tahniah kepada rakan blogger yang berjaya merebut tempat dalam blogslist... huhuhuhu
Siti Rohaida Yusof Siti Rohaida Yusof September 04, 2014
alhamdulillah..thanks HH..yeayyy masuk bloglist HH
ieta mat Sa'ad ieta mat Sa'ad September 07, 2014
Tahniah semua yang bertuah. Rezki...

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact'. Terima kasih.