Senarai Pemenang Contest SEO Buffet Ramadhan Casa Ombak

Senarai pemenang contest SEO Buffet Ramadhan Casa Ombak memang dinanti-nantikan ramai. Dan pastilah saya sebagai peserta teruja ingin tahu, apakah teknik-teknik SEO blogspot yang saya guna pakai telah berjaya dalam pertandingan yang cukup sengit ini.

Penganjur Akmaomar.com telah pun menyenaraikan senarai pemenang-pemenang contest duit raya Casa Ombak bagi kategori penyertaan SEO (Search Engine Optimization). Siapa pakar SEO bukan persoalan dalam pertandingan ini, tetapi siapa yang dapat praktikkan teknik SEO yang betul, in Sha Allah, bolehlah mendapat habuan dan ganjaran hadiah wang tunai yang disediakan.
Senarai Pemenang Contest Duit Raya Casa Ombak
Hadiah wang tunai untuk Contest SEO Buffet Ramadhan Casa Ombak memang lumayan. Ia merupakan salah satu kategori dalam contest duit raya Casa Ombak yang berlansung selama sebulan.

Hadiah Contest Duit Raya Casa Ombak Kategori SEO

  • Tempat Pertama 1 x Wang tunai RM 500
  • Tempat Kedua 1 x Wang tunai RM 350
  • Tempat Ketiga 1 x Wang tunai RM 250
  • Tempat Ke Empat 1 x Wang tunai RM 150
  • Tempat Ke Lima 1 x Wang tunai RM 100
  • Tempat Ke Enam 1 x Wang tunai RM 50
  • Tempat Ke Tujuh 1 x Wang tunai RM 50
  • Tempat Ke Lapan 1 x Wang tunai RM 50
  • Tempat Ke Sembilan 1 x Wang tunai RM 50
  • Tempat Ke Sepuluh 1 x Wang tunai RM 50
Menang contest SEO hadiah RM500 dari AkmaOmar.com
Ramai blogger Malaysia, samada baru, lama, yang tahu mengenai SEO dengan sangat banyak, dan blogger yang baru nak belajar mengenai SEO bertanding di dalam contest ini. Ia melibatkan lebih daripada 100 penyertaan, dengan masing-masing punyai cara penyampaian serba berbeza.

Siapakah yang berjaya berada di dalam ranking SERP Google untuk kata kunci Buffet Ramadhan Casa Ombak? Mari lihat siapakah pemenang contest SEO Duit Raya Casa Ombak ini.

Senarai Pemenang Contest SEO Buffet Ramadhan Casa Ombak

Senarai Pemenang Contest SEO Buffet Ramadhan Casa Ombak

Senarai Pemenang Contest SEO Buffet Ramadhan Casa Ombak

Senarai Pemenang Contest SEO Buffet Ramadhan Casa Ombak
Yang menang tahniah diucapkan. Tidak bermakna yang menang tempat pertama, kedua, ketiga itu hebat belaka, atau pakar seo Malaysia. Hari ini mungkin nama-nama itu berada di atas, esok lusa, tulat tonggeng, bulan akan datang mungkin jika di Google akan ada senarai yang lain.

Alhamdulillah, ini rezeki buat yang telah berjaya di dalam pertandingan ini. Saya nampak ramai rakan blogger yang dikenali berjaya menang dalam kategori ini. Syabas... syabas.

Tak berapa jelas siapa menang apa .. boleh terus rujuk entri ini - Senarai Pemenang Contest Duit Raya Casa Ombak

Susah ke Untuk Menang Contest SEO?

Bukan mudah nak praktikkan SEO dalam sebuah blog blogspot, tetapi jika buat dengan betul, in Sha Allah, tiada apa yang mustahil. Janji ... seperti kata blogger buat duit dengan affiliate, Encik Titan .. kena rajin, kena ada strategi, semua boleh jadi. Kalau nak tahu bagaimana guna SEO untuk buat duit dengan blog, boleh baca ebook Encik Titan yang dinamakan Teknik SEO Merah Jambu ... haaa bukan takat RM500, RM300 .. malah RM ribu ribu boleh anda dapat jika ikut panduan yang diberikan dalam ebook tu ...

Sekali lagi, saya ucapkan tahniah dan syabas kepada para pemenang contest SEO ini. Dan tahniah juga kepada rakan blogger Akma Omar yang telah susah payah menganjurkan contest antara terhangat di bulan Ramadhan 2014 ini.

In Sha Allah, sebagai salah seorang yang berjaya dalam pemilihan pemenang contest SEO ini, saya akan kongsikan beberapa teknik SEO yang membolehkan entri blog ini berjaya di SERP.

Contest ini ditaja oleh Pengurus Perkahwinan Ombak Creative, Lelaki Kacak, Roti Boom Asli, Custom Tshirt, Denaihati.com, Inspired Magazine, Profhariz.com, KitePunye.com, Zoncinta.com, Jawatan Kosong Kerajaan, Exam PTD



{ 14 comments.. read them below or add one }

sYiRa LoKMaN sYiRa LoKMaN July 26, 2014
tahniahhhhh ^_^ bro hh dlm senarai jugaaa terbaikkk
Famili Ceria Famili Ceria July 26, 2014
tahniah abg HH..komen kat sini pulak..hihi..
Ezad Skytech Ezad Skytech July 26, 2014
tahniah HH...antara pemenang contest ni...rezeki raya tu :D
Hanny Abdullah Hanny Abdullah July 26, 2014
Tahniah HH..rezeki raya..

Tak sabar nak tunggu hh kongsikan teknik seo yg boleh hh rangkol tempat pertama
Ali Wowberita Ali Wowberita July 26, 2014
Tahniah HH..sudah terbukti HH memang seorang pakar SEO terbaik di Malaysia. :)
titan titan July 26, 2014
Hoho..tahniah sebab menang..
aynora nur aynora nur July 26, 2014
Alhamdulillah & tahniah sifu HH
AnonymousAnonymous July 27, 2014
mohon share rahsia kemenangan sifu , especially tang dpt beribu backlinks tu hihi
Aini Aini July 27, 2014
Tahniah sifu..kene korek ilmu lebih mcm ni :)
Aniq Bukhary Aniq Bukhary July 27, 2014
Tahniah bro.. Tetap berbisa.. Hee :D
Hanafi Abdullah Hanafi Abdullah July 27, 2014
tahniah tuan..terbaik kerana menjadi juara kontest SEO
yang baik Ishak yang baik Ishak July 30, 2014
tahniah bro... memang terbaik lah dapat duit raya lagi..
gnor gnur gnor gnur August 05, 2014
tahniah atas kemenangan saudara hasrul... rezeki kan...

jemput datang blog kak yati..

www.yatiadam.com
Nys Anis Nys Anis November 16, 2014
TAHNIAH bro HH ! Saya ni baru sahaja kenal SEO dan join Vitamin Shaklee tu , link blog memang ke laut , tak tahu page ke berapa. adakah kerana pengguna blogspot.hehe

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact'. Terima kasih.