Langkau ke kandungan utama

Senarai Pemenang Contest SEO Buffet Ramadhan Casa Ombak

Senarai pemenang contest SEO Buffet Ramadhan Casa Ombak memang dinanti-nantikan ramai. Dan pastilah saya sebagai peserta teruja ingin tahu, apakah teknik-teknik SEO blogspot yang saya guna pakai telah berjaya dalam pertandingan yang cukup sengit ini.

Penganjur Akmaomar.com telah pun menyenaraikan senarai pemenang-pemenang contest duit raya Casa Ombak bagi kategori penyertaan SEO (Search Engine Optimization). Siapa pakar SEO bukan persoalan dalam pertandingan ini, tetapi siapa yang dapat praktikkan teknik SEO yang betul, in Sha Allah, bolehlah mendapat habuan dan ganjaran hadiah wang tunai yang disediakan.
Senarai Pemenang Contest Duit Raya Casa Ombak
Hadiah wang tunai untuk Contest SEO Buffet Ramadhan Casa Ombak memang lumayan. Ia merupakan salah satu kategori dalam contest duit raya Casa Ombak yang berlansung selama sebulan.

Hadiah Contest Duit Raya Casa Ombak Kategori SEO

  • Tempat Pertama 1 x Wang tunai RM 500
  • Tempat Kedua 1 x Wang tunai RM 350
  • Tempat Ketiga 1 x Wang tunai RM 250
  • Tempat Ke Empat 1 x Wang tunai RM 150
  • Tempat Ke Lima 1 x Wang tunai RM 100
  • Tempat Ke Enam 1 x Wang tunai RM 50
  • Tempat Ke Tujuh 1 x Wang tunai RM 50
  • Tempat Ke Lapan 1 x Wang tunai RM 50
  • Tempat Ke Sembilan 1 x Wang tunai RM 50
  • Tempat Ke Sepuluh 1 x Wang tunai RM 50
Menang contest SEO hadiah RM500 dari AkmaOmar.com
Ramai blogger Malaysia, samada baru, lama, yang tahu mengenai SEO dengan sangat banyak, dan blogger yang baru nak belajar mengenai SEO bertanding di dalam contest ini. Ia melibatkan lebih daripada 100 penyertaan, dengan masing-masing punyai cara penyampaian serba berbeza.

Siapakah yang berjaya berada di dalam ranking SERP Google untuk kata kunci Buffet Ramadhan Casa Ombak? Mari lihat siapakah pemenang contest SEO Duit Raya Casa Ombak ini.

Senarai Pemenang Contest SEO Buffet Ramadhan Casa Ombak

Senarai Pemenang Contest SEO Buffet Ramadhan Casa Ombak

Senarai Pemenang Contest SEO Buffet Ramadhan Casa Ombak

Senarai Pemenang Contest SEO Buffet Ramadhan Casa Ombak
Yang menang tahniah diucapkan. Tidak bermakna yang menang tempat pertama, kedua, ketiga itu hebat belaka, atau pakar seo Malaysia. Hari ini mungkin nama-nama itu berada di atas, esok lusa, tulat tonggeng, bulan akan datang mungkin jika di Google akan ada senarai yang lain.

Alhamdulillah, ini rezeki buat yang telah berjaya di dalam pertandingan ini. Saya nampak ramai rakan blogger yang dikenali berjaya menang dalam kategori ini. Syabas... syabas.

Tak berapa jelas siapa menang apa .. boleh terus rujuk entri ini - Senarai Pemenang Contest Duit Raya Casa Ombak

Susah ke Untuk Menang Contest SEO?

Bukan mudah nak praktikkan SEO dalam sebuah blog blogspot, tetapi jika buat dengan betul, in Sha Allah, tiada apa yang mustahil. Janji ... seperti kata blogger buat duit dengan affiliate, Encik Titan .. kena rajin, kena ada strategi, semua boleh jadi. Kalau nak tahu bagaimana guna SEO untuk buat duit dengan blog, boleh baca ebook Encik Titan yang dinamakan Teknik SEO Merah Jambu ... haaa bukan takat RM500, RM300 .. malah RM ribu ribu boleh anda dapat jika ikut panduan yang diberikan dalam ebook tu ...

Sekali lagi, saya ucapkan tahniah dan syabas kepada para pemenang contest SEO ini. Dan tahniah juga kepada rakan blogger Akma Omar yang telah susah payah menganjurkan contest antara terhangat di bulan Ramadhan 2014 ini.

In Sha Allah, sebagai salah seorang yang berjaya dalam pemilihan pemenang contest SEO ini, saya akan kongsikan beberapa teknik SEO yang membolehkan entri blog ini berjaya di SERP.

Contest ini ditaja oleh Pengurus Perkahwinan Ombak Creative, Lelaki Kacak, Roti Boom Asli, Custom Tshirt, Denaihati.com, Inspired Magazine, Profhariz.com, KitePunye.com, Zoncinta.com, Jawatan Kosong Kerajaan, Exam PTD




Dah baca post berikut:

advertisement


Komen Pembaca ...

  1. tahniahhhhh ^_^ bro hh dlm senarai jugaaa terbaikkk

    BalasPadam
  2. tahniah abg HH..komen kat sini pulak..hihi..

    BalasPadam
  3. tahniah HH...antara pemenang contest ni...rezeki raya tu :D

    BalasPadam
  4. Tahniah HH..rezeki raya..

    Tak sabar nak tunggu hh kongsikan teknik seo yg boleh hh rangkol tempat pertama

    BalasPadam
  5. Tahniah HH..sudah terbukti HH memang seorang pakar SEO terbaik di Malaysia. :)

    BalasPadam
  6. Hoho..tahniah sebab menang..

    BalasPadam
  7. Alhamdulillah & tahniah sifu HH

    BalasPadam
  8. Tanpa NamaJulai 27, 2014

    mohon share rahsia kemenangan sifu , especially tang dpt beribu backlinks tu hihi

    BalasPadam
  9. Tahniah sifu..kene korek ilmu lebih mcm ni :)

    BalasPadam
  10. Tahniah bro.. Tetap berbisa.. Hee :D

    BalasPadam
  11. tahniah tuan..terbaik kerana menjadi juara kontest SEO

    BalasPadam
  12. tahniah bro... memang terbaik lah dapat duit raya lagi..

    BalasPadam
  13. tahniah atas kemenangan saudara hasrul... rezeki kan...

    jemput datang blog kak yati..

    www.yatiadam.com

    BalasPadam
  14. TAHNIAH bro HH ! Saya ni baru sahaja kenal SEO dan join Vitamin Shaklee tu , link blog memang ke laut , tak tahu page ke berapa. adakah kerana pengguna blogspot.hehe

    BalasPadam

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact Me'. Terima kasih.

Popular

Bagaimana Cara Nak Jadi Jutawan Dengan Produk Sendiri?

Siapa yang tak teringin nak jadi jutawan kan? Sejak saya menjadi seorang blogger sepenuh masa sejak 2010 ni, saya dah nampak ramai rakan-rakan saya yang jadi jutawan. Dulu, mereka sama-sama tulis blog, tapi kini sudah berbisnes dengan produk sendiri. Awalnya untung sikit .. tapi sekarang, dah boleh dianggap sebagai jutawan.

Susah ke nak jadi jutawan ni? Ok ... mari kita semak dulu apa maksud jutawan ni. Jutawan bermaksud seseorang yang mempunyai wang atau harta yang bernilai berjuta-juta ringgit. Kalau anda ada wang atau harta lebih dari juta - ada billion, anda tetap dipanggil jutawan. Dalam bahasa Malaysia, tiada perkataan khusus untuk seseorang yang miliki wang atau harta berbillion ringgit.  Bagaimana Cara Nak Jadi Jutawan? Sekarang anda dah tahu apa maksud jutawan. Jadi, jika anda nak jadi jutawan .. misi anda mestilah untuk mempunyai dan memiliki wang atau harga lebih dari sejuta ringgit. Capai je harta bernilai juta, maka dah boleh dapat title jutawan (dari segi istilah).

Tak a…

Bahaya Makan Ikan Haruan Untuk Ibu Bersalin Caesarean

Terkejut. Saya selama ini ingat bahawa ikan haruan ini, baik ikan segar mahupun pati ikan haruan beri kesan terbaik untuk penyembuhan luka. Hmm rupanya, kesan positif penyembuhan tersebut adalah bergantung dengan metabolisma dan keadaan tubuh seseorang. Saya baru dapat tahu bahawa bahaya makan ikan haruan ini terutama untuk ibu/isteri yang bersalin secara pembedahan caesarean.

Serius, Saya betul-betul tak tahu, malah ketika isteri saya dalam minggu akhir untuk melahirkan anda .. saya dah belikan satu set pati ikan haruan berharga RM39. Isteri saya pula dah carikan bekalan ikan haruan segar menerusi rakan-rakan pejabatnya.
Bahaya Makan Ikan Haruan Untuk Ibu Pantang Bersalin Secara Bedah Caesarean Sebelum ini, isteri saya bersalin secara normal. Memang ketika dalam pantang bersalin, isteri saya akan makan ikan haruan dan juga pati ikan haruan. Ikan haruan memang dikenali mempunyai nilai kebaikan untuk penyembuhan luka. Semua orang tahu akan perkara ini.

Malah, makan ikan haruan telah me…

Telinga Berdesing Bawa Petanda

Pernah merasa telinga berdesing tak? Ia kadangkala berlaku tanpa diduga, tanpa ikut masa. Secara tiba-tiba .... ntah disebabkan apa, terasa telinga akan berdesing. Sesetengah akan mengaitkannya dengan sejenis penyakit dinamakan Tinnitus.

Walaubagaimanapun, orang lama-lama dalam masyarakat Melayu, ada telahan sendiri mengenai telinga berdesing ini. Mereka mengaitkan dengan kejadian-kejadian yang bakal berlaku dek kerana berdesingnya telinga. Orang tua lama-lama mengaitkan masa dan bahagian telinga yang mana terkena desingan ini, berikut saya kongsikan sedikit info dan pengetahuan mengenai telinga berdesing ini.
Telinga Berdesing Bawa Petanda Telinga Berdesing Bawa Petanda Sesuatu Kejadian Bakal Berlaku Jika Telinga Kanan Berdesing Jam 06:00 - 07:00 pagi - mendapat khabar burukJam 07:00 - 08:00 pagi - akan difitnah oleh orangJam 08:00 - 09:00 pagi - akan membuat rencana pergi jauh sendirian atau bersama orang lainJam 09:00 - 10:00 pagi - bermakna akan ada berita yang kurang menyenangka…