Langkau ke kandungan utama

Jualan Ramadhan Lazada Rush Hour Sehingga 23 Julai 2014

Jualan potongan dan diskaun hebat daripada Lazada Malaysia. Jualan sempena Ramadhan ini bermula dari 30 Jun sehingga 23 Julai. Ia dinamakan Jualan Lazada Ramadhan Rush Hour. Jualan Ramadhan Rush Hour ini hanya akan berlaku setiap Rabu dan Jumaat, dari jam 11 pagi sehingga 3 petang sahaja.

Hoho .. aikss pendek je masa diberikan? Dah .. nama pun Rush Hour kann ... tapi tak perlulah bersesak-sesak macam kita selalu shopping biasa-biasa tu, sebab anda shopping secara online. Peluh pun tak keluar, apatah lagi merasa letih lemah. Tak perlu berpusu, tak perlu berebut. Online shopping dengan Lazada sangat mudah dan selamat.

Jualan Ramadhan Lazada Rush Hour 2014

Jualan Ramadhan Lazada Rush Hour ini bermula dari 30 Jun sehingga 23 Julai, jadi pastikan anda bookmark entri blog saya ini supaya senang kemudian. Atau terus bookmark Lazada Malaysia khas untuk promosi ini yang menawarkan pelbagai tawaran dan diskaun menarik!
Lazada Malaysia

Setakat dari pengalaman saya online shopping dengan Lazada, dah banyak peningkatan servis jika nak dibandingkan dengan dulu. Saya pernah ceritakan mengenai isu ini, dan nampaknya pihak Lazada memang ambil berat akan masalah pelanggan dan pembeli, langsung perbaiki dan tingkatkan kualiti.

Saya dah pernah beli tablet, jam dan beg. Salah satu produk saya beli guna C.O.D - iaitu bayar setelah barang atau produk sampai. Haaa tak ke best tu ... :)

Gunakan kod diberikan ini untuk menebus potongan dan diskaun bagi Lazada Ramadhan Rush Hour - bermula dari jam 11 pagi hingga 3 petang 4 Julai 2014 sahaja!

Pastikan anda dapatkan kod promo ini setiap Rabu dan Jumaat.



Dah baca post berikut:

advertisement


Komen Pembaca ...

  1. 70% tu...nak kena cuci mata jugak nie

    BalasPadam
  2. saya tak pernah lagi shopping kat Lazada tapi kalau macam nie punya banyak potongan saya tak nafikan memang saya pun tergoda..hehehehe

    Regards,
    -Strider-

    BalasPadam
  3. nie mak maria suka la nie

    BalasPadam

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact Me'. Terima kasih.

Popular

Bagaimana Cara Nak Jadi Jutawan Dengan Produk Sendiri?

Siapa yang tak teringin nak jadi jutawan kan? Sejak saya menjadi seorang blogger sepenuh masa sejak 2010 ni, saya dah nampak ramai rakan-rakan saya yang jadi jutawan. Dulu, mereka sama-sama tulis blog, tapi kini sudah berbisnes dengan produk sendiri. Awalnya untung sikit .. tapi sekarang, dah boleh dianggap sebagai jutawan.

Susah ke nak jadi jutawan ni? Ok ... mari kita semak dulu apa maksud jutawan ni. Jutawan bermaksud seseorang yang mempunyai wang atau harta yang bernilai berjuta-juta ringgit. Kalau anda ada wang atau harta lebih dari juta - ada billion, anda tetap dipanggil jutawan. Dalam bahasa Malaysia, tiada perkataan khusus untuk seseorang yang miliki wang atau harta berbillion ringgit.  Bagaimana Cara Nak Jadi Jutawan? Sekarang anda dah tahu apa maksud jutawan. Jadi, jika anda nak jadi jutawan .. misi anda mestilah untuk mempunyai dan memiliki wang atau harga lebih dari sejuta ringgit. Capai je harta bernilai juta, maka dah boleh dapat title jutawan (dari segi istilah).

Tak a…

Telinga Berdesing Bawa Petanda

Pernah merasa telinga berdesing tak? Ia kadangkala berlaku tanpa diduga, tanpa ikut masa. Secara tiba-tiba .... ntah disebabkan apa, terasa telinga akan berdesing. Sesetengah akan mengaitkannya dengan sejenis penyakit dinamakan Tinnitus.

Walaubagaimanapun, orang lama-lama dalam masyarakat Melayu, ada telahan sendiri mengenai telinga berdesing ini. Mereka mengaitkan dengan kejadian-kejadian yang bakal berlaku dek kerana berdesingnya telinga. Orang tua lama-lama mengaitkan masa dan bahagian telinga yang mana terkena desingan ini, berikut saya kongsikan sedikit info dan pengetahuan mengenai telinga berdesing ini.
Telinga Berdesing Bawa Petanda Telinga Berdesing Bawa Petanda Sesuatu Kejadian Bakal Berlaku Jika Telinga Kanan Berdesing Jam 06:00 - 07:00 pagi - mendapat khabar burukJam 07:00 - 08:00 pagi - akan difitnah oleh orangJam 08:00 - 09:00 pagi - akan membuat rencana pergi jauh sendirian atau bersama orang lainJam 09:00 - 10:00 pagi - bermakna akan ada berita yang kurang menyenangka…

Cara Padam Akaun Facebook

Tentu ada yang nak tahu cara nak padam akaun Facebook, terutama bila si dara dah jadi isteri orang, dan si suami pula melarang si isteri untuk gunakan Facebook. Malah, ada yang mahu tutup akaun Facebook sebab mahu elak perkara tidak baik berlaku, atau terus berlaku. Saya tahu sebab pernah bertanya kepada saya.

Jadi entri kali ini saya nak kongsikan cara-cara nak memadam (delete) akaun sosial Facebook. In Sha Allah, ia akan beroleh manfaat pada mereka yang mungkin nak tahu cara nak padam akaun Facebook; khas dan khusus untuk akaun peribadi.

Oh ya, mungkin ada yang tidak tahu, anda boleh mempunyai banyak akaun Facebook, asalkan alamat email dan juga no telefon bimbit anda berbeza bagi setiap akaun. Jadi, kemungkinan ada pengguna yang punyai lebih dari satu akaun, dan mahu padam akaun Facebook yang lain boleh juga ikuti panduan ini.
Cara-Cara Padam Akaun FacebookLangkah pertama ialah anda perlu login ke akaun Facebook yang mahu dipadamkan.Langkah kedua, bila dah login, terus klik pautan …