Jualan Ramadhan Lazada Rush Hour Sehingga 23 Julai 2014

Jualan potongan dan diskaun hebat daripada Lazada Malaysia. Jualan sempena Ramadhan ini bermula dari 30 Jun sehingga 23 Julai. Ia dinamakan Jualan Lazada Ramadhan Rush Hour. Jualan Ramadhan Rush Hour ini hanya akan berlaku setiap Rabu dan Jumaat, dari jam 11 pagi sehingga 3 petang sahaja.

Hoho .. aikss pendek je masa diberikan? Dah .. nama pun Rush Hour kann ... tapi tak perlulah bersesak-sesak macam kita selalu shopping biasa-biasa tu, sebab anda shopping secara online. Peluh pun tak keluar, apatah lagi merasa letih lemah. Tak perlu berpusu, tak perlu berebut. Online shopping dengan Lazada sangat mudah dan selamat.

Jualan Ramadhan Lazada Rush Hour 2014

Jualan Ramadhan Lazada Rush Hour ini bermula dari 30 Jun sehingga 23 Julai, jadi pastikan anda bookmark entri blog saya ini supaya senang kemudian. Atau terus bookmark Lazada Malaysia khas untuk promosi ini yang menawarkan pelbagai tawaran dan diskaun menarik!
Lazada Malaysia

Setakat dari pengalaman saya online shopping dengan Lazada, dah banyak peningkatan servis jika nak dibandingkan dengan dulu. Saya pernah ceritakan mengenai isu ini, dan nampaknya pihak Lazada memang ambil berat akan masalah pelanggan dan pembeli, langsung perbaiki dan tingkatkan kualiti.

Saya dah pernah beli tablet, jam dan beg. Salah satu produk saya beli guna C.O.D - iaitu bayar setelah barang atau produk sampai. Haaa tak ke best tu ... :)

Gunakan kod diberikan ini untuk menebus potongan dan diskaun bagi Lazada Ramadhan Rush Hour - bermula dari jam 11 pagi hingga 3 petang 4 Julai 2014 sahaja!

Pastikan anda dapatkan kod promo ini setiap Rabu dan Jumaat.


5 comments.. read them below or add one

Kisah Si Dairy Kisah Si Dairy July 02, 2014
70% tu...nak kena cuci mata jugak nie
Azlan Strider Azlan Strider July 02, 2014
saya tak pernah lagi shopping kat Lazada tapi kalau macam nie punya banyak potongan saya tak nafikan memang saya pun tergoda..hehehehe

Regards,
-Strider-
Maria Hasun Maria Hasun July 02, 2014
nie mak maria suka la nie

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact'. Terima kasih.