Impian Aidilfitri Cikgu Hafis Sifu Pemasaran Internet

Pernah dengar nama Cikgu Hafis? Bukan calang orangnya ini, beliau merupakan antara 4 sifu pemasaran internet yang berjaya. Dan kepakaran paling nyata ketikan ini, yang ada pada Cikgu Hafis ialah beliau merupakan pakar pemasaran internet menerusi Facebook, dan produk dia yang sedang hangat diperkatakan ialah FB Affiliate Income.

Cikgu Hafis adalah antara ramai internet marketer yang berjaya dalam Affiliate, yang telah menjana income ribuan ringgit bisnes online tanpa modal besar mempromosikan produk orang lain. Bukan ratus ringgit, bukan ribu ringgit tetapi puluh ribu ringgit!

Kisah kejayaan, perit dan sukar Cikgu Hafis telah tersedia dalam sebuah ebook untuk bacaan semua. Ebook ini percuma dan anda boleh muat turun di sini - http://is.gd/ZPU2SG

Impian Aidilfitri Cikgu Hafis

Sedikit perkongsian mengenai kisah Impian Aidilfitri Cikgu Hafis saya tampilkan di bawah ini.

Ramadhan datang lagi...

Setiap kali Ramadhan ini impian saya..

Saya nak bagi duit raya kat mak ayah,

Kan best bila bangun pagi raya bila bersalaman dengan mereka saya boleh hulurkan sedikit duit. Gembira mereka lihat anak mereka yang mereka bela dan didik sejak kecil ni jadi orang berguna dan boleh berbakti pada mereka. Bukan itu jer... barang keperluan mereka yang tak cukup di rumah, saya nak tolong belikan untuk mereka. Segala ayam, daging, lemang, ketupat semua saya dah belikan. Tinggal masak ramai-ramai jer.

Saya pula nak beli baju baru, tak kisahlah baju melayu ke t shirt ker, seluar jeans ke,
whatever....SAYA NAK BAJU BARU.

Saya nak kereta saya OK! Nak balik kampung kena make sure kereta tip top... aircond sedap, kereta bersih, taknak calar-calar, absorber tak berbunyi-bunyi.

Saya nak jalan-jalan berbuka puasa, nak pergi shopping di Jalan TAR bersama isteri. Bestnya. Isteri nak tudung tu saya beli, ister nak tudung ni saya beli. Cakap je nak beli apa, semuanya TANGGUNG BERES.

Kalau ikutkan, macam-macam yang saya nak, dan ianya berbeza-beza dan kadangkala bertambah setiap tahun. Sebab tu kat dalam list tu saya tak letak “Saya Nak Kereta Baru!” sebab tak masuk akal kalau saya katakan impian saya nak kereta baru setiap tahun.

Tapi basically itulah yang saya nak setiap tahun bila tibanya Ramadhan. Inilah IMPIAN AIDILFITRI saya.
....
....
....
So, saya mula fikir-fikir dan cari jalan untuk jadikan impian saya realiti. Ini KISAH BENAR saya...

....
..

Itu mukadimah kisah impian Aidilfitri Cikgu Hafis. Kisah yang dikongsikan adalah kisah benar lebih 8 tahun dahulu. Kini, Cikgu Hafis dah berjaya buat duit online menerusi affiliate.

Cikgu Hafis tak guna blog pun untuk buat duit dengan affiliate. Hanya menerusi Facebook dia berjaya buat income ratusan ringgit setiap hari. Bagaimana boleh berjaya sebegitu? Saya sendiri pun dok tertanya-tanya. Haaa, anda tak mushkil ke?

Sekarang, beliau yang merupakan sifu pemasaran internet berikan jalan dah .. untuk saya, dan juga untuk anda.

Disebabkan impian Aidilfitri Cikgu Hafis yang menggunung, beliau telah berusaha dengan bersungguh-sungguh sehingga berjaya. Anda juga boleh berjaya seperti Cikgu Hafis menerusi pemasaran affiliate di Facebook. Anda tidak perlu hadapi keperitan sepertimana yang telah dihadapi oleh Cikgu Hafis, kerana sebuah panduan lengkap telah dikongsikan untuk berjaya menerusi bisnes affiliate ini.

Bisnes affiliate ini mudah.

Anda daftar percuma, dapatkan link promosi produk. Promosikan link produk tersebut, dan jana komisen jika berjaya terjual.

Cikgu Hafis berikan panduan supaya lebih ramai yang dapat tunaikan impian Aidilfitri tahun ini. Jika anda tak mahu tunaikan impian Aidilfitri anda, tak mengapa, saya pun tak boleh nak larang, ye tak?

Saya dah tengok produk ini, dan saya syorkan kepada anda yang mahu buat duit online dengan affiliate untuk dapatkan panduan serba lengkap Cikgu Hafis. Sifu pemasaran internet berikan ilmu, saya pula lorongkan untuk anda, terpulang sekarang untuk anda samada untuk ikut atau biarkan orang lain ikut.

Bukti Kejayaan Bisnes Affiliate Menerusi Facebook


Bukti dah ada, dan saya pun dah jenuh tulis dari atas sampai ke bawah nak bagi anda yakin akan produk Cikgu Hafis ini. Ishh takkan nak biarkan sahaja impian Aidilfitri anda itu lebur sahaja?

Mungkin anda tak berapa yakin dengan apa yang telah saya tulis.

Ok, cuba lihat apa yang Cikgu Hafis ceritakan di sini - is.gd/Teknik Affiliate Facebook




2 comments.. read them below or add one

Hero Borneo Hero Borneo July 09, 2014
memang teringin juga nak berjaya macam cikgu hafis

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact'. Terima kasih.