04 Jun 2014

Pemenang RM100,000 #80DaysDrinkToCash Yeos Malaysia

Pemenang RM100,000 #80DaysDrinkToCash Yeos Malaysia - Tahniah saya ucapkan kepada pemenang hadiah wang tunai utama peraduan 80 hari menang wang tunai daripada Yeo's Malaysia. Sesungguhnya pemenang hadiah wang tunai utama RM100 ribu memang seorang yang sangat bertuah.

Tahniah Kepada Semua Pemenang Kontes #80DaysDrinkToCash

Tahniah juga kepada para pemenang yang lain dalam kontes #80DaysDrinkToCash ini. Nak disenaraikan seorang demi seorang memang tak mampulah, cuma boleh katakan anda semua memang bertuah kerana berjaya merebut hadiah wang tunai berjumlah RM500 ribu keseluruhan.
Terima kasih juga kepada pihak Yeo's Malaysia kerana menganjurkan kontes ini, dan membabitkan sama kemeriahannya bersama blogger Malaysia. Saya pasti ramai blogger Malaysia yang telah turut serta dalam kontes ini, dengan kerjasama dari Denaihati Network.

Ada blogger yang berjaya juga menang dalam kontes ini. Sekali lagi tahniah.

Saya dari awal kontes sudah mencuba dengan sebaik mungkin untuk menang, tapi apakan daya, tuah tidak menyebelahi saya kali ini. Walaupun sudah berkarton-karton minum produk Yeo's Malaysia dan menghantar penyertaan menerusi WeChat, gagal juga nak sangkut mana-mana hari dan minggu yang menawarkan hadiah wang tunai lumayan. Mungkin lain kali Yeo's Malaysia boleh buat lagi, tetapi kali ini khas untuk blogger sahaja ... ye tak? Hehehe...

Pemenang Wang Tunai RM100,000 #80DaysDrinkToCash Yeo's Malaysia

Ok, siapakah yang bertuah itu yang telah berjaya menang hadiah wang tunai RM100,000 yang ditawarkan oleh Yeo's Malaysia?

Blogger berusia 40an dari Penang. Sudah berumahtangga dan mempunyai 4 cahayamata. Menulis sejak tahun 2007.

8 Komen

Tahniah kepada pemenang.. RM100K banyak tuu..

klu menang bole terus kawin hehe

takder rezeki di Yeo's...tahniah buat para pemenang......

Hahaha .. samalah kita ..kecewa ...

perghh raya sakan lah tahun nih.. hehehe..
tahniah buat pemenang!!

yang berjaya saya ucapkan tahniah, usaha terbaik


EmoticonEmoticon