Langkau ke kandungan utama

Pemenang RM100,000 #80DaysDrinkToCash Yeos Malaysia

Pemenang RM100,000 #80DaysDrinkToCash Yeos Malaysia - Tahniah saya ucapkan kepada pemenang hadiah wang tunai utama peraduan 80 hari menang wang tunai daripada Yeo's Malaysia. Sesungguhnya pemenang hadiah wang tunai utama RM100 ribu memang seorang yang sangat bertuah.

Tahniah Kepada Semua Pemenang Kontes #80DaysDrinkToCash

Tahniah juga kepada para pemenang yang lain dalam kontes #80DaysDrinkToCash ini. Nak disenaraikan seorang demi seorang memang tak mampulah, cuma boleh katakan anda semua memang bertuah kerana berjaya merebut hadiah wang tunai berjumlah RM500 ribu keseluruhan.
Terima kasih juga kepada pihak Yeo's Malaysia kerana menganjurkan kontes ini, dan membabitkan sama kemeriahannya bersama blogger Malaysia. Saya pasti ramai blogger Malaysia yang telah turut serta dalam kontes ini, dengan kerjasama dari Denaihati Network.

Ada blogger yang berjaya juga menang dalam kontes ini. Sekali lagi tahniah.

Saya dari awal kontes sudah mencuba dengan sebaik mungkin untuk menang, tapi apakan daya, tuah tidak menyebelahi saya kali ini. Walaupun sudah berkarton-karton minum produk Yeo's Malaysia dan menghantar penyertaan menerusi WeChat, gagal juga nak sangkut mana-mana hari dan minggu yang menawarkan hadiah wang tunai lumayan. Mungkin lain kali Yeo's Malaysia boleh buat lagi, tetapi kali ini khas untuk blogger sahaja ... ye tak? Hehehe...

Pemenang Wang Tunai RM100,000 #80DaysDrinkToCash Yeo's Malaysia

Ok, siapakah yang bertuah itu yang telah berjaya menang hadiah wang tunai RM100,000 yang ditawarkan oleh Yeo's Malaysia?

Komen

 1. Tahniah kepada pemenang.. RM100K banyak tuu..

  BalasPadam
 2. klu menang bole terus kawin hehe

  BalasPadam
 3. takder rezeki di Yeo's...tahniah buat para pemenang......

  BalasPadam
  Balasan
  1. Hahaha .. samalah kita ..kecewa ...

   Padam
 4. perghh raya sakan lah tahun nih.. hehehe..
  tahniah buat pemenang!!

  BalasPadam
 5. yang berjaya saya ucapkan tahniah, usaha terbaik

  BalasPadam

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact Me'. Terima kasih.

Popular

Jualan Big Baby Fair - Diskaun 80% Pelbagai Jenama Terkemuka

Jualan Big Baby Fair - Diskaun sehingga 80% pelbagai jenama terkemuka. Wow .. tawaran cukup menarik yang sememangnya mendapat perhatian saya. Dengan penantian kelahiran baby baru, saya anggap kempen jualan Big Baby Fair ini bagai 'pucuk dicita ulam mendatang'.

Saya juga pasti, para ibu bapa yang mempunyai anak kecil akan tertarik dengan pelbagai tawaran menarik dan diskaun yang diberikan oleh Lazada - salah satu gedung beli-belah online yang popular dan terbesar di rantau ini.
Big Baby Fair oleh Lazada Malaysia - Peluang Jimat Banyak Untuk Produk Bayi Sebagai seorang bapa yang setuju dengan gaya hidup yang mementingkan penjimatan dan perbelanjaan secara berhemah, saya sangat mengalu-alukan kempen ini. Anda bagaimana? Takkan tak teruja kot?

Dengan peningkatan kos sara hidup, anda sewajarnya merancang dengan lebih baik dalam membuat sebarang pembelian. Saya dapat lihat matlamat ini cuba dijayakan oleh Lazada menerusi kempen ini. Ia satu kempen menarik dari Lazada khas buat ibu b…

Telinga Berdesing Bawa Petanda

Pernah merasa telinga berdesing tak? Ia kadangkala berlaku tanpa diduga, tanpa ikut masa. Secara tiba-tiba .... ntah disebabkan apa, terasa telinga akan berdesing. Sesetengah akan mengaitkannya dengan sejenis penyakit dinamakan Tinnitus.

Walaubagaimanapun, orang lama-lama dalam masyarakat Melayu, ada telahan sendiri mengenai telinga berdesing ini. Mereka mengaitkan dengan kejadian-kejadian yang bakal berlaku dek kerana berdesingnya telinga. Orang tua lama-lama mengaitkan masa dan bahagian telinga yang mana terkena desingan ini, berikut saya kongsikan sedikit info dan pengetahuan mengenai telinga berdesing ini.
Telinga Berdesing Bawa Petanda Telinga Berdesing Bawa Petanda Sesuatu Kejadian Bakal Berlaku Jika Telinga Kanan Berdesing Jam 06:00 - 07:00 pagi - mendapat khabar burukJam 07:00 - 08:00 pagi - akan difitnah oleh orangJam 08:00 - 09:00 pagi - akan membuat rencana pergi jauh sendirian atau bersama orang lainJam 09:00 - 10:00 pagi - bermakna akan ada berita yang kurang menyenangka…

Cara Tukar Password Streamyx dan TM WiFi Secara Online

Cara tukar password Streamyx dan Wifi secara online. Saya sebenarnya dah lama nak kongsikan mengenai tatacara untuk tukar kata laluan (password) streamyx serta TM Wifi secara online. Sebelum ini, saya tercari juga tutorial mengenai cara nak gantikan password lama servis internet Streamyx ini, tapi susah nak jumpa. Jadi, untuk memudahkan saya di kemudian hari, maka saya sediakan panduan ringkas ini. In Sha Allah, ia mungkin berguna untuk panduan rakan-rakan pengunjung dan pembaca budiman yang lain.

Mengapa perlu tukar? Selalunya saya akan tukar password Streamyx dan TM Wifi apabila saya merasakan ada seseorang sudah tahu kata laluan yang saya gunakan untuk akses internet menerusi akaun Streamyx, sama juga dengan TM Wifi. Ia juga adalah langkah saya untuk had capaian internet untuk anak-anak saya apabila nampak lambang TM Wifi yang disediakan di sesetengah lokasi. Al maklumlah, anak-anak sekarang dah pandai guna gajet sendiri. Bila tahu ada lokasi akses TM Wifi, mulalah mereka berdampin…