Kelab Blogger Belia Malaysia

Kelab Blogger Belia Malaysia - sebuah kelab blogger yang saya wujudkan sejak beberapa bulan lalu, alhamdulillah semakin ramai ahli terutama blogger Malaysia yang dah sertai. Terkini, jumlah ahli sudah sampai 7 ribu. Terima kasih kepada mereka yang sudi join Kelab Blogger Belia Malaysia.

Idea nak wujudkan sebuah group di facebook ini bermula apabila saya terlihat banyak program-program belia yang dibuat di negara kita. Jadi, saya gunakan platform ini untuk beri peluang blogger Malaysia sertai kelab ini. Satu bentuk peluang dan untuk tingkatkan jenama. Semua orang tahu, facebook boleh menjadi satu jambatan mudah untuk connect dengan mana-mana badan yang ada kaitan dengan belia di Malaysia.

Kelab Blogger Belia Malaysia

Kelab Blogger Belia Malaysia

Kepada rakan-rakan yang belum sertai Kelab Blogger Belia di facebook, bolehlah apply tanpa sebarang terma syarat berat, cuma anda dinasihatkan untuk gunakan dengan sebaik mungkin tanpa ganggu gugat perasaan blogger lain.

Saya tegas ooo dalam Kelab Blogger Belia tu, mana-mana yang dok promosi bisnes secara direct .. memang saya keluarkan, dan banned. Tapi, kalau empunya diri sedia maklum dan bagitahu tak lakukan lagi, saya akan masukkan kembali .. in Sha Allah. Semua orang boleh ping dan kongsikan segala penulisan entri dalam blog di situ. Cuma kena faham, kalau boleh biar entri yang ada info, ada manfaat ... jika ada blog yang ping entri copy-paste 100 peratus, saya juga akan banned.

Hehehe.. nampak macam rigid sikit, tapi nak jaga keharmonian dan pastikan Kelab Blogger Belia itu boleh diketengahkan, maka perlu saya lakukan seperti itu. Jangan marah ye ...

Ok, jemput semua blogger Malaysia join Kelab Blogger Belia tu di facebook.

Boleh jenguk dulu di sini - https://www.facebook.com/groups/kelabbloggerbelia/

Oh ya, nanti ada kontes/giveaway khas untuk rakan-rakan blogger di situ. Saya akan anjurkan apabila capaian 7000 ahli dicapai kelak, in Sha Allah.

{ 12 comments.. read them below or add one }

Amy J Amy J June 05, 2014
nak join la macam ni.
Brohantu Brohantu June 05, 2014
Saya dah apply tu.. tunggu tu HH approve jer
Jia Rizaira Jia Rizaira June 06, 2014
baguslah HH kawal entri yg masuk dlm group ni...so takdalah ada entri yg agak berunsur 18SX, provokasi dan sbgnye...
tenku butang tenku butang June 06, 2014
dah join lama dah.. heee
husna zahidi husna zahidi June 07, 2014
request to join!! hehehe..
GilaGempak GilaGempak June 07, 2014
Saya dah lama join. Bagus tengok network berkembang..nak buat GA pun senang.. hehe
Siti Anirah Azuri Siti Anirah Azuri June 08, 2014
Tinggal 600 peserta lagi dalam tu.. lepas ni bro boleh lah buat kontest.. hehe
Datoksir Kronik Datoksir Kronik December 13, 2014
saya dah join tu. hahaha. tq admin.
calrase patrick calrase patrick January 24, 2015
Okey saya pun mahu join juga dengan group ini hhehe :)
Along Polimas Along Polimas January 24, 2015
Dah join tapi PENDING lagi...

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact'. Terima kasih.