Langkau ke kandungan utama

Hosting Murah Serendah RM10 Setahun Untuk Blogger

Hosting murah serendah RM10 setahun! Perghh tawaran yang sangat menarik untuk blogger Malaysia. Jika anda sedang terniat untuk ada sebuah blog dengan hosting sendiri, maka inilah tawaran yang serba tak masuk akal. Pakej hosting paling murah pernah saya jumpa, hanya RM10 setahun khas untuk blogger!

Hosting murah berbaloi dengan harga pengenalan RM10 yang mungkin mahu mencuba dan merasai sendiri ada blog hosting sendiri. Saya sendiri ada ambil pakej dari syarikat ini tapi RM30 setahun. Servis setakat ini memang saya puas hati, malah dari segi kecekapan saya boleh berikan 4 bintang daripada 5.

Dashboard CPanel yang disediakan juga mudah dan senang bagi seorang blogger yang baru nak kenal mengenai dunia hosting atau blog berbayar. Jika tak faham, boleh bertanya kepada pihak berkenaan yang sedia membantu.
Hosting Murah Serendah RM10 Setahun Untuk Blogger

Jika mahu ketahui mengenai pakej ini, anda boleh rujuk posting saya di Fanpage HASRULHASSAN.COM. Syarikat ini syarikat Melayu bumiputera. Dah kira lama juga bertapak di utara Semenanjung ni.

Hosting Murah Serendah RM10 Setahun Untuk Blogger




Jika berminat nak dapatkan pakej murah RM10 hosting setahun ini boleh hubungi saya di Fanpage. Hanya di situ saya akan berikan anda pautan untuk dapatkan hosting murah RM10 setahun ini. Ia khas untuk mereka yang telah memberikan sokongan kepada saya selama berblogging.
Hosting Murah Serendah RM10 Setahun Untuk Blogger

Jangan lepaskan peluang selagi masih ada tawaran hebat ini. Anda sukar jumpa tawaran hosting semurah ini di mana-mana.

Anda juga boleh dapatkan nama domain sendiri dengan harga serendah RM34 setahun. Tempahan nama domain akan meliputi perkara-perkara berikut:
  • Percuma DNS kawalan
  • Email forwarding
  • ID Protection
  • EPP Code
Jika berminat, boleh juga dapatkan daripada saya menerusi Fanpage blog ini. In Sha Allah, saya akan hubungi anda kelak untuk berikan tawaran-tawaran menarik ini.

Semoga bermanfaat.


advertisement


Komen Pembaca ...

  1. Menarik je.. Terasa nak plak.. huhu :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Cuba dulu .. RM10 je pun ... ni untuk diri kita merasa camner hosting tu ....

      Padam
  2. Terima kasih bro. Nanti saya pm

    BalasPadam
  3. pergh.. bio betik.. murah betul tu.. hehehe

    BalasPadam
  4. Murah betul hosting, terbaiklah...

    BalasPadam
  5. tengah usaha duit dulu..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Rm10 setahun je bang .. murah sgt dah tu ... cuba test dulu nak rasa bagaimana pakai blog hosting sendiri ni.

      Padam
  6. assalam, bro hasrul,boleh email ke norzibeautilicioushouse@gmail.com
    tq

    BalasPadam
  7. murah murah murah... ambil masa sket ... nanti kita pm bro... :D

    BalasPadam
  8. bro hasrul...gler murah...

    BalasPadam
  9. fuh, memang hebat. manakan nak dapat RM10 web hosting kat Malaysia. memang cheap.. sapa dapat, memang untung...

    BalasPadam

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact Me'. Terima kasih.

Popular

6 Doktor Kacak Malaysia Yang Membuatkan Anda Mahu Check-up Hari-Hari di Hospital

6 Doktor Kacak Malaysia Yang Membuatkan Anda Mahu Check-up Hari-Hari di Hospital. Pekerjaan doktor dianggap mulia dan banyak menyumbang dalam masyarakat hari ni. Mereka terpaksa belajar lebih kurang 5 hingga 6 tahun untuk mendapatkan ‘title’ doktor tersebut dan kebanyakan mereka dianggap tak da ‘life’ dan sangat ‘nerd’.

Tapi tahukah anda bahawa ada juga dikalangan mereka yang yang sangat handsome dan menarik hingga membuatkan anda hari-hari nak buat check up kat hospital. Jom kita kenali 6 doktor kacak di Malaysia.
6 Doktor Kacak Malaysia Yang Membuatkan Anda Mahu Check-up Hari-Hari di Hospital 1- Dr Syed Ahmad Murthada

Beliau merupakan model utama untuk jubah furby and sugar dan sangat aktif ke gym.  Walaupun doktor kerjanya sangat sibuk untuk merawat dan melayani pesakit, mereka juga ada kehidupan sendiri. Sibuk-sibuk pun sempat ke Gym tu ... hoho. Jangan cakap doktor tak da life ye. Dan pada saya, memang haruslah seorang doktor menjadi contoh kepada orang lain, nampak sihat, sasa,…

Telinga Berdesing Bawa Petanda

Pernah merasa telinga berdesing tak? Ia kadangkala berlaku tanpa diduga, tanpa ikut masa. Secara tiba-tiba .... ntah disebabkan apa, terasa telinga akan berdesing. Sesetengah akan mengaitkannya dengan sejenis penyakit dinamakan Tinnitus.

Walaubagaimanapun, orang lama-lama dalam masyarakat Melayu, ada telahan sendiri mengenai telinga berdesing ini. Mereka mengaitkan dengan kejadian-kejadian yang bakal berlaku dek kerana berdesingnya telinga. Orang tua lama-lama mengaitkan masa dan bahagian telinga yang mana terkena desingan ini, berikut saya kongsikan sedikit info dan pengetahuan mengenai telinga berdesing ini.
Telinga Berdesing Bawa Petanda Telinga Berdesing Bawa Petanda Sesuatu Kejadian Bakal Berlaku Jika Telinga Kanan Berdesing Jam 06:00 - 07:00 pagi - mendapat khabar burukJam 07:00 - 08:00 pagi - akan difitnah oleh orangJam 08:00 - 09:00 pagi - akan membuat rencana pergi jauh sendirian atau bersama orang lainJam 09:00 - 10:00 pagi - bermakna akan ada berita yang kurang menyenangka…

Cara Padam Akaun Facebook

Tentu ada yang nak tahu cara nak padam akaun Facebook, terutama bila si dara dah jadi isteri orang, dan si suami pula melarang si isteri untuk gunakan Facebook. Malah, ada yang mahu tutup akaun Facebook sebab mahu elak perkara tidak baik berlaku, atau terus berlaku. Saya tahu sebab pernah bertanya kepada saya.

Jadi entri kali ini saya nak kongsikan cara-cara nak memadam (delete) akaun sosial Facebook. In Sha Allah, ia akan beroleh manfaat pada mereka yang mungkin nak tahu cara nak padam akaun Facebook; khas dan khusus untuk akaun peribadi.

Oh ya, mungkin ada yang tidak tahu, anda boleh mempunyai banyak akaun Facebook, asalkan alamat email dan juga no telefon bimbit anda berbeza bagi setiap akaun. Jadi, kemungkinan ada pengguna yang punyai lebih dari satu akaun, dan mahu padam akaun Facebook yang lain boleh juga ikuti panduan ini.
Cara-Cara Padam Akaun FacebookLangkah pertama ialah anda perlu login ke akaun Facebook yang mahu dipadamkan.Langkah kedua, bila dah login, terus klik pautan …

iklantwo