Hosting Murah Serendah RM10 Setahun Untuk Blogger

Hosting murah serendah RM10 setahun! Perghh tawaran yang sangat menarik untuk blogger Malaysia. Jika anda sedang terniat untuk ada sebuah blog dengan hosting sendiri, maka inilah tawaran yang serba tak masuk akal. Pakej hosting paling murah pernah saya jumpa, hanya RM10 setahun khas untuk blogger!

Hosting murah berbaloi dengan harga pengenalan RM10 yang mungkin mahu mencuba dan merasai sendiri ada blog hosting sendiri. Saya sendiri ada ambil pakej dari syarikat ini tapi RM30 setahun. Servis setakat ini memang saya puas hati, malah dari segi kecekapan saya boleh berikan 4 bintang daripada 5.

Dashboard CPanel yang disediakan juga mudah dan senang bagi seorang blogger yang baru nak kenal mengenai dunia hosting atau blog berbayar. Jika tak faham, boleh bertanya kepada pihak berkenaan yang sedia membantu.
Hosting Murah Serendah RM10 Setahun Untuk Blogger

Jika mahu ketahui mengenai pakej ini, anda boleh rujuk posting saya di Fanpage HASRULHASSAN.COM. Syarikat ini syarikat Melayu bumiputera. Dah kira lama juga bertapak di utara Semenanjung ni.

Hosting Murah Serendah RM10 Setahun Untuk Blogger




Jika berminat nak dapatkan pakej murah RM10 hosting setahun ini boleh hubungi saya di Fanpage. Hanya di situ saya akan berikan anda pautan untuk dapatkan hosting murah RM10 setahun ini. Ia khas untuk mereka yang telah memberikan sokongan kepada saya selama berblogging.
Hosting Murah Serendah RM10 Setahun Untuk Blogger

Jangan lepaskan peluang selagi masih ada tawaran hebat ini. Anda sukar jumpa tawaran hosting semurah ini di mana-mana.

Anda juga boleh dapatkan nama domain sendiri dengan harga serendah RM34 setahun. Tempahan nama domain akan meliputi perkara-perkara berikut:
  • Percuma DNS kawalan
  • Email forwarding
  • ID Protection
  • EPP Code
Jika berminat, boleh juga dapatkan daripada saya menerusi Fanpage blog ini. In Sha Allah, saya akan hubungi anda kelak untuk berikan tawaran-tawaran menarik ini.

Semoga bermanfaat.


{ 15 comments.. read them below or add one }

Aniq Bukhary Aniq Bukhary June 16, 2014
Menarik je.. Terasa nak plak.. huhu :)
Fadzi Razak Fadzi Razak June 16, 2014
Terima kasih bro. Nanti saya pm
boni kacak boni kacak June 16, 2014
pergh.. bio betik.. murah betul tu.. hehehe
Akmal Zaidi Akmal Zaidi June 17, 2014
Murah betul hosting, terbaiklah...
Hero Borneo Hero Borneo June 17, 2014
tengah usaha duit dulu..
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN June 18, 2014
Cuba dulu .. RM10 je pun ... ni untuk diri kita merasa camner hosting tu ....
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN June 18, 2014
Rm10 setahun je bang .. murah sgt dah tu ... cuba test dulu nak rasa bagaimana pakai blog hosting sendiri ni.
Norzi Beautilicious House Norzi Beautilicious House June 19, 2014
assalam, bro hasrul,boleh email ke norzibeautilicioushouse@gmail.com
tq
yang baik Ishak yang baik Ishak June 19, 2014
murah murah murah... ambil masa sket ... nanti kita pm bro... :D
Hana Khairi Hana Khairi June 25, 2014
bro hasrul...gler murah...
Cheap Web Hosting Cheap Web Hosting December 05, 2014
fuh, memang hebat. manakan nak dapat RM10 web hosting kat Malaysia. memang cheap.. sapa dapat, memang untung...

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact'. Terima kasih.