Langkau ke kandungan utama

Hosting Murah Serendah RM10 Setahun Untuk Blogger

Hosting murah serendah RM10 setahun! Perghh tawaran yang sangat menarik untuk blogger Malaysia. Jika anda sedang terniat untuk ada sebuah blog dengan hosting sendiri, maka inilah tawaran yang serba tak masuk akal. Pakej hosting paling murah pernah saya jumpa, hanya RM10 setahun khas untuk blogger!

Hosting murah berbaloi dengan harga pengenalan RM10 yang mungkin mahu mencuba dan merasai sendiri ada blog hosting sendiri. Saya sendiri ada ambil pakej dari syarikat ini tapi RM30 setahun. Servis setakat ini memang saya puas hati, malah dari segi kecekapan saya boleh berikan 4 bintang daripada 5.

Dashboard CPanel yang disediakan juga mudah dan senang bagi seorang blogger yang baru nak kenal mengenai dunia hosting atau blog berbayar. Jika tak faham, boleh bertanya kepada pihak berkenaan yang sedia membantu.
Hosting Murah Serendah RM10 Setahun Untuk Blogger

Jika mahu ketahui mengenai pakej ini, anda boleh rujuk posting saya di Fanpage HASRULHASSAN.COM. Syarikat ini syarikat Melayu bumiputera. Dah kira lama juga bertapak di utara Semenanjung ni.

Hosting Murah Serendah RM10 Setahun Untuk Blogger




Jika berminat nak dapatkan pakej murah RM10 hosting setahun ini boleh hubungi saya di Fanpage. Hanya di situ saya akan berikan anda pautan untuk dapatkan hosting murah RM10 setahun ini. Ia khas untuk mereka yang telah memberikan sokongan kepada saya selama berblogging.
Hosting Murah Serendah RM10 Setahun Untuk Blogger

Jangan lepaskan peluang selagi masih ada tawaran hebat ini. Anda sukar jumpa tawaran hosting semurah ini di mana-mana.

Anda juga boleh dapatkan nama domain sendiri dengan harga serendah RM34 setahun. Tempahan nama domain akan meliputi perkara-perkara berikut:
  • Percuma DNS kawalan
  • Email forwarding
  • ID Protection
  • EPP Code
Jika berminat, boleh juga dapatkan daripada saya menerusi Fanpage blog ini. In Sha Allah, saya akan hubungi anda kelak untuk berikan tawaran-tawaran menarik ini.

Semoga bermanfaat.



Dah baca post berikut:

advertisement


Komen Pembaca ...

  1. Menarik je.. Terasa nak plak.. huhu :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Cuba dulu .. RM10 je pun ... ni untuk diri kita merasa camner hosting tu ....

      Padam
  2. Terima kasih bro. Nanti saya pm

    BalasPadam
  3. pergh.. bio betik.. murah betul tu.. hehehe

    BalasPadam
  4. Murah betul hosting, terbaiklah...

    BalasPadam
  5. tengah usaha duit dulu..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Rm10 setahun je bang .. murah sgt dah tu ... cuba test dulu nak rasa bagaimana pakai blog hosting sendiri ni.

      Padam
  6. assalam, bro hasrul,boleh email ke norzibeautilicioushouse@gmail.com
    tq

    BalasPadam
  7. murah murah murah... ambil masa sket ... nanti kita pm bro... :D

    BalasPadam
  8. bro hasrul...gler murah...

    BalasPadam
  9. fuh, memang hebat. manakan nak dapat RM10 web hosting kat Malaysia. memang cheap.. sapa dapat, memang untung...

    BalasPadam

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact Me'. Terima kasih.

Popular

Lubuk Tudung dan Telekung Harga Murah

Cari lubuk tudung dan telekung dengan harga murah? Aha .. kalau anda seorang peniaga untuk pakaian wanita terutama menjual tudung dan telekung .. anda tentu mahu pergi ke tempat yang akan saya nyatakan nanti.

Ia adalah tempat di mana anda boleh dapat pelbagai jenis pakaian wanita dari tudung, telekung, skarf, blouse, jubah, seluar serta kain ela. Yang menariknya ialah, ada di antaranya adalah dari jenama-jenama terkenal tapi dengan harga yang mampu buat anda memborong sampai sepuluh hingga dua puluh helai dengan senyuman manis.
Lubuk Tudung dan Telekung Harga Murah Lubuk yang saya maksudkan ialah Pasar Kemboja Parit Buntar. Ia merupakan tempat setempat yang menjual pakaian wanita dengan harga murah dan berpatutan. Pasar Kemboja ini unik kerana ia terletak di dua sempadan negeri iaitu Perak dan Pulau Pinang.

Jika anda ke sini, anda tentu terkejut apabila mendapati ada peniaga-peniaga ini datangnya dari seluruh Malaysia. Malah ada yang datang dari kawasan beli-belah terkenal tatkala Ram…

Bahaya Makan Ikan Haruan Untuk Ibu Bersalin Caesarean

Terkejut. Saya selama ini ingat bahawa ikan haruan ini, baik ikan segar mahupun pati ikan haruan beri kesan terbaik untuk penyembuhan luka. Hmm rupanya, kesan positif penyembuhan tersebut adalah bergantung dengan metabolisma dan keadaan tubuh seseorang. Saya baru dapat tahu bahawa bahaya makan ikan haruan ini terutama untuk ibu/isteri yang bersalin secara pembedahan caesarean.

Serius, Saya betul-betul tak tahu, malah ketika isteri saya dalam minggu akhir untuk melahirkan anda .. saya dah belikan satu set pati ikan haruan berharga RM39. Isteri saya pula dah carikan bekalan ikan haruan segar menerusi rakan-rakan pejabatnya.
Bahaya Makan Ikan Haruan Untuk Ibu Pantang Bersalin Secara Bedah Caesarean Sebelum ini, isteri saya bersalin secara normal. Memang ketika dalam pantang bersalin, isteri saya akan makan ikan haruan dan juga pati ikan haruan. Ikan haruan memang dikenali mempunyai nilai kebaikan untuk penyembuhan luka. Semua orang tahu akan perkara ini.

Malah, makan ikan haruan telah me…

Bawa 'Pelancong' Dari Singapura Shopping Pasar Kemboja - Rezeki Sebagai Tour Guide

Rezeki Allah S.W.T ini boleh hadir dari banyak sumber. Kadang tak terfikir pun. Alhamdulillah, baru-baru ini saya ditakdirkan Allah S.W.T untuk kenal sebuah keluarga dari Singapura yang datang ke Parit Buntar untuk urusan pernikahan anak lelaki mereka. Alang dah datang untuk hadiri majlis, maka mereka ambil peluang untuk 'melancong' dan ketahui tempat menarik di Parit Buntar.

Saya memang tidak sangka. Bermula dengan sebuah pertanyaan menerusi email, sehinggalah kami bertemu dan menjadi mesra.
Bawa 'Pelancong' Dari Singapura Shopping di Pasar Kemboja Semuanya disebabkan oleh blog post atau entri blog ini yang menjadi bacaan dan rujukan mereka. Disebabkan tulisan saya mengenai Pasar Kemboja di Parit Buntar, saya telah dihubungi oleh salah seorang ahli keluarga dari Singapura ini, mahukan bantuan saya dalam bentuk servis berbayar untuk bawa mereka bershopping di Pasar Kemboja.

Dan nak dijadikan cerita pula, perkahwinan anak mereka adalah dengan salah seorang anak bekas ra…