Hosting murah serendah RM10 setahun! Perghh tawaran yang sangat menarik untuk blogger Malaysia. Jika anda sedang terniat untuk ada sebuah blog dengan hosting sendiri, maka inilah tawaran yang serba tak masuk akal. Pakej hosting paling murah pernah saya jumpa, hanya RM10 setahun khas untuk blogger!

Hosting murah berbaloi dengan harga pengenalan RM10 yang mungkin mahu mencuba dan merasai sendiri ada blog hosting sendiri. Saya sendiri ada ambil pakej dari syarikat ini tapi RM30 setahun. Servis setakat ini memang saya puas hati, malah dari segi kecekapan saya boleh berikan 4 bintang daripada 5.

Dashboard CPanel yang disediakan juga mudah dan senang bagi seorang blogger yang baru nak kenal mengenai dunia hosting atau blog berbayar. Jika tak faham, boleh bertanya kepada pihak berkenaan yang sedia membantu.
Hosting Murah Serendah RM10 Setahun Untuk Blogger

Jika mahu ketahui mengenai pakej ini, anda boleh rujuk posting saya di Fanpage HASRULHASSAN.COM. Syarikat ini syarikat Melayu bumiputera. Dah kira lama juga bertapak di utara Semenanjung ni.

Hosting Murah Serendah RM10 Setahun Untuk Blogger




Jika berminat nak dapatkan pakej murah RM10 hosting setahun ini boleh hubungi saya di Fanpage. Hanya di situ saya akan berikan anda pautan untuk dapatkan hosting murah RM10 setahun ini. Ia khas untuk mereka yang telah memberikan sokongan kepada saya selama berblogging.
Hosting Murah Serendah RM10 Setahun Untuk Blogger

Jangan lepaskan peluang selagi masih ada tawaran hebat ini. Anda sukar jumpa tawaran hosting semurah ini di mana-mana.

Anda juga boleh dapatkan nama domain sendiri dengan harga serendah RM34 setahun. Tempahan nama domain akan meliputi perkara-perkara berikut:
  • Percuma DNS kawalan
  • Email forwarding
  • ID Protection
  • EPP Code
Jika berminat, boleh juga dapatkan daripada saya menerusi Fanpage blog ini. In Sha Allah, saya akan hubungi anda kelak untuk berikan tawaran-tawaran menarik ini.

Semoga bermanfaat.


Penafian: Gambar, artikel ataupun video yang ada di blog ini adakala berasal dari pelbagai sumber media lain. Hak Cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber tersebut. Jika timbul masalah mengenai perkara ini, anda boleh menghubungi saya disini.

Artikel dan catatan adalah ulasan serta pendapat peribadi saya berdasarkan pengalaman dan pengetahuan. Kesilapan (jika ada) adalah khilaf saya dan mohon dimaafkan.

15 Komen

Menarik je.. Terasa nak plak.. huhu :)

Reply

Terima kasih bro. Nanti saya pm

Reply

pergh.. bio betik.. murah betul tu.. hehehe

Reply

Murah betul hosting, terbaiklah...

Reply

Cuba dulu .. RM10 je pun ... ni untuk diri kita merasa camner hosting tu ....

Reply

Rm10 setahun je bang .. murah sgt dah tu ... cuba test dulu nak rasa bagaimana pakai blog hosting sendiri ni.

Reply

assalam, bro hasrul,boleh email ke norzibeautilicioushouse@gmail.com
tq

Reply

murah murah murah... ambil masa sket ... nanti kita pm bro... :D

Reply

bro hasrul...gler murah...

Reply

fuh, memang hebat. manakan nak dapat RM10 web hosting kat Malaysia. memang cheap.. sapa dapat, memang untung...

Reply
Peringatan: Komen adalah tanggungjawab anda. Saya tidak bertanggungjawab dengan sebarang ulasan dan komen yang anda tinggalkan. Komen berbaur lucah, provokasi perkauman serta berbentuk iklan adalah dilarang. Hubungi saya disini. andai timbul isu dan masalah.