Langkau ke kandungan utama

Foto Cantik Perkahwinan Blogger Cik Epal - Ami Jofli

Wow, memang nampak meriah dan grand majlis perkahwinan Cik Epal dengan Ami Jofli. Ramai juga blogger Malaysia yang hebat-hebat hadir ke majlis perkahwinan Cik Epal ni. Saya tak dijemput, tapi saya suka nak kongsikan kepada anda beberapa gambar dan foto perkahwinan blogger terkenal Malaysia ini, Cik Epal kepada semua pembaca blog.

Do enjoy the pictures taken from several sources. Kredit kepada semua pemilik gambar tersebut, especially Cik Epal menerusi Instagram. Oh ya, Cik Epal telah selamat menjadi isteri kepada lelaki kacak bergaya Ami Jofli pada 1 Jun 2014 yang lalu. Majlis dilakukan di Dewan N'Dah berdekatan Lorenzo Shah Alam yang saya sendiri tak tahu mana lokasinya .. hehehe.. :P

Foto dan Gambar Perkahwinan Blogger Cik Epal - Ami Jofli

Gambar cantik cun blogger Cik Epal
Foto romantis blogger Cik Epal - Ami Jofli
Foto romantis blogger Cik Epal - Ami Jofli
Foto romantis blogger Cik Epal - Ami Jofli
Gambar cun Cik Epal di majlis perkahwinan
Gambar cun Cik Epal di majlis perkahwinan
Gambar cun Cik Epal di majlis perkahwinan
Sekali lagi, saya ucapkan tahniah dan selamat pengantin baru buat Cik Epal bersama pasangan. Memang nampak keserasian antara keduanya. Gamaknya mana destinasi untuk berbulan madu ehh .. :).

Harapnya lebih ramai blogger yang bujang-bujang akan makin teruja untuk dirikan mahligai bahagia bersama pasangan yang menjadi pilihan. Pernikahan adalah satu sunnah yang sangat seronok, dan diberikan kelebihan yang berganda.

Jangan takut untuk bernikah kawin.

Buat Cik Epal seandainya membaca entri ini, saya harap semoga kalian berdua kekal bahagia hingga ke akhir hayat. Jadilah pasangan yang terbaik dan in Sha Allah, ibubapa terbaik buat bakal anak-anak dunia akhirat.

Antara blogger Malaysia hebat-hebat yang menghadirkan diri di majlis perkahwinan Cik Epal; +Mohd Azfar, Namee Roslan, Nisa Kay, +redmummy.com, Farah Lee dan Ally Iskandar, Yana Yassin, blogger Pen Merah, blogger kembar yang cun Ieda dan Iena, Fatin Suhana, Annas Easkey, Farhana Saat, +Syafiqah Hashim , Ara Lee, Ceera Noh dan ramai lagi.

Well Cik Epal, as for now .. tak leh dah kot pakai Cik Epal ... hehehe .. kena tukar jadi Puan Epal .. amacam?
Foto cun blogger Malaysia Majlis Kahwin Cik Epal
Foto Cantik Perkahwinan Blogger Cik Epal - Ami Jofli
gambar blogger terkenal Malaysia di Majlis Resepsi blogger Cik Epal
Foto cun majlis perkahwinan blogger Cik Epal

Kredit Foto: Instagram Cik Epal

p.s: Err apa nama sebenar Cik Epal ehh?


Dah baca post berikut:

advertisement


Komen Pembaca ...

  1. semoga kekal bahagia ke akhir hayat..

    BalasPadam
  2. sama cantik dan sama padan..

    BalasPadam
  3. Selamat pengantin baru buat Cik Epal..semoga jodoh kekal berpanjangan hingga ke akhir hayat..

    BalasPadam
  4. moment2 yg cukup indah.. gua jeles... hahahah

    BalasPadam
    Balasan
    1. Lu bila lak nak kawin ni .. ishh

      Padam
  5. sepadan dua-dua.. tahniah.. selamat pengantin baru...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Padan sangat kan .. romantis tu

      Padam
  6. cantiknya mereka...semoga bahagia hingga jannah...

    BalasPadam
  7. Tahniah buat cikepal dan suami. sama cantik, sama padan... moga bahagia hingga ke akhir hayat..amiinn

    BalasPadam
    Balasan
    1. Aminn .. semoga hendaknya ... Allah Maha Besar Allah Maha Besar ... berikanlah kerahmatanMU pada kedua pasangan ini.

      Padam
  8. nama puan epal Munirah tak silap.. =)

    BalasPadam
  9. tahniah buat dia.. moga kekal bahagia hgga akhirnya...

    BalasPadam
  10. tahniah cik epal.. resepsi sgt cntik.. ^^

    BalasPadam
  11. Semoga bhgia hingga ke jannah .. smoga Allah berkati . :-) sronok tgok org bhgia

    BalasPadam
  12. entah la, apa entah nama penuh cik epal :)

    BalasPadam
  13. suwitt nyaa....walimah saya nanti siapakah rakan blogger yg akan datang eh ? hehehehe

    BalasPadam
  14. macm artis...selamat pengantin baru cik epal..:)

    BalasPadam
  15. siapa kenal orang yang ambil gambar mereka berdua ni? meh kongsi-kongsi :-)

    BalasPadam

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact Me'. Terima kasih.

Popular

Bagaimana Cara Nak Jadi Jutawan Dengan Produk Sendiri?

Siapa yang tak teringin nak jadi jutawan kan? Sejak saya menjadi seorang blogger sepenuh masa sejak 2010 ni, saya dah nampak ramai rakan-rakan saya yang jadi jutawan. Dulu, mereka sama-sama tulis blog, tapi kini sudah berbisnes dengan produk sendiri. Awalnya untung sikit .. tapi sekarang, dah boleh dianggap sebagai jutawan.

Susah ke nak jadi jutawan ni? Ok ... mari kita semak dulu apa maksud jutawan ni. Jutawan bermaksud seseorang yang mempunyai wang atau harta yang bernilai berjuta-juta ringgit. Kalau anda ada wang atau harta lebih dari juta - ada billion, anda tetap dipanggil jutawan. Dalam bahasa Malaysia, tiada perkataan khusus untuk seseorang yang miliki wang atau harta berbillion ringgit.  Bagaimana Cara Nak Jadi Jutawan? Sekarang anda dah tahu apa maksud jutawan. Jadi, jika anda nak jadi jutawan .. misi anda mestilah untuk mempunyai dan memiliki wang atau harga lebih dari sejuta ringgit. Capai je harta bernilai juta, maka dah boleh dapat title jutawan (dari segi istilah).

Tak a…

Telinga Berdesing Bawa Petanda

Pernah merasa telinga berdesing tak? Ia kadangkala berlaku tanpa diduga, tanpa ikut masa. Secara tiba-tiba .... ntah disebabkan apa, terasa telinga akan berdesing. Sesetengah akan mengaitkannya dengan sejenis penyakit dinamakan Tinnitus.

Walaubagaimanapun, orang lama-lama dalam masyarakat Melayu, ada telahan sendiri mengenai telinga berdesing ini. Mereka mengaitkan dengan kejadian-kejadian yang bakal berlaku dek kerana berdesingnya telinga. Orang tua lama-lama mengaitkan masa dan bahagian telinga yang mana terkena desingan ini, berikut saya kongsikan sedikit info dan pengetahuan mengenai telinga berdesing ini.
Telinga Berdesing Bawa Petanda Telinga Berdesing Bawa Petanda Sesuatu Kejadian Bakal Berlaku Jika Telinga Kanan Berdesing Jam 06:00 - 07:00 pagi - mendapat khabar burukJam 07:00 - 08:00 pagi - akan difitnah oleh orangJam 08:00 - 09:00 pagi - akan membuat rencana pergi jauh sendirian atau bersama orang lainJam 09:00 - 10:00 pagi - bermakna akan ada berita yang kurang menyenangka…

Cara Padam Akaun Facebook

Tentu ada yang nak tahu cara nak padam akaun Facebook, terutama bila si dara dah jadi isteri orang, dan si suami pula melarang si isteri untuk gunakan Facebook. Malah, ada yang mahu tutup akaun Facebook sebab mahu elak perkara tidak baik berlaku, atau terus berlaku. Saya tahu sebab pernah bertanya kepada saya.

Jadi entri kali ini saya nak kongsikan cara-cara nak memadam (delete) akaun sosial Facebook. In Sha Allah, ia akan beroleh manfaat pada mereka yang mungkin nak tahu cara nak padam akaun Facebook; khas dan khusus untuk akaun peribadi.

Oh ya, mungkin ada yang tidak tahu, anda boleh mempunyai banyak akaun Facebook, asalkan alamat email dan juga no telefon bimbit anda berbeza bagi setiap akaun. Jadi, kemungkinan ada pengguna yang punyai lebih dari satu akaun, dan mahu padam akaun Facebook yang lain boleh juga ikuti panduan ini.
Cara-Cara Padam Akaun FacebookLangkah pertama ialah anda perlu login ke akaun Facebook yang mahu dipadamkan.Langkah kedua, bila dah login, terus klik pautan …