Blogger Cantik Siti Sab Kini Tunangan Orang

Siti Sab, antara blogger terawal yang saya 'kenal' dalam dunia blog Malaysia. Dulu, dok bangku sekolah lagi, sekarang .. alhamdulillah, dah selamat menjadi tunangan orang. Tahniah saya ucapkan kepada Siti Sab atas pertunangannya pada 7 June 2014.

Siti Sab ni kira blogger lama gak ni, dah berblog sejak tahun 2010. Masa ini juga saya kenali dia sebagai blogger. Macamana saya boleh kenal? Kalau tak silap menerusi blogwalking ... haaa untung kalau rajin blogwalking ni, leh eratkan silaturrahim sesama blogger ... :)
blogger cun Malaysia
Siti Sab atau Siti Sabariah Mohamed Yusoff, adalah blogger Negeri Sembilan berasal dari Jelebu. Wow .. gadis Jelebu ... hehehe .. terus teringat lagu Gadis Jolobu nyanyian Dato Hattan dengan Waris.

Antara rakan blogger saya yang baik hati benarkan saya gunakan gambar photoshoot dia untuk entri-entri berkaitan cinta ... huhuhu.. satu waktu dululah, kiranya ibarat penghias entri sayalah.

Sekarang, nampak gaya macam dah kurang aktif dengan blog, mungkin sebab sibuk buat bisnes online kot ... :) atau banyak kerja dapat tawaran buat photoshoot.

Jika nak kenal dengan blogger cantik ini, bolehlah jenguk blognya di sini - www.sitisab.com

Blogger Cantik Siti Sab Kini Tunangan Orang 

Blogger Cantik Siti Sab Kini Tunangan Orang
Apapun, saya sekali lagi ucapkan tahniah dan selamat menjadi tunangan orang buat Siti Sabariah (nama memang klasik kan?). Dan pada mereka, Siti Sab tidak bertunang dengan ahli musik ehh .. dia bertunang dengan siapa, kenalah tanya pada empunya diri nanti, in Sha Allah ... dia akan baca komen-komen anda di entri ini (konfiden je).

Gambar dan Foto Blogger Siti Sabariah Bertunang

Blogger Cantik Siti Sab Kini Tunangan Orang
Blogger Cantik Siti Sab Kini Tunangan Orang
 Blogger Cantik Siti Sab Kini Tunangan Orang
Kredit Foto: Facebook Siti Sabariah

{ 14 comments.. read them below or add one }

timm bill timm bill June 10, 2014
bulan ni mmg rmai sungguh yg kawin dgn tunang..tahniah blogger siti sab!
Hanafi Abdullah Hanafi Abdullah June 10, 2014
semoga cepat ke jinjang pelamin..
Yuyu Zaza Yuyu Zaza June 10, 2014
This comment has been removed by the author.
sab sab June 10, 2014
Ya Tuhan.. Terharunye.. Siap ada entri tuk Sab.. Thank you awak.. :)
Brohantu Brohantu June 10, 2014
Musim cuti sekolah ni musim kawin
Nurmujahidah Ismail Nurmujahidah Ismail June 11, 2014
muja pun igt lg ngan beliau.. salu tulis entri cinta cinta.. suke sgt.. lama gak beliau tak update.. hrp hrp nnti aktif balik... suke tgk dye.. cantik sgt. :-)
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN June 11, 2014
Tu la .. sampai saya sendiri pun hilang fokus mana satu kenduri yang boleh hadir.
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN June 11, 2014
Errrkkk errkk *kelu jap bila kena pangggil awak awak ni ...
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN June 11, 2014
Haaa .. tu la pasal, nih nak kasik semangat dia tulis balik aaa entri baru ... :)
Kirin Selama Perak Kirin Selama Perak June 12, 2014
Tergugat ni. Nak kena kumpul duit. :p
Tahniah ler yer!

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact'. Terima kasih.