Langkau ke kandungan utama

15 Sahabat Blogger Ramadhan 1435H

Alhamdullillah, akhirnya 15 sahabat blogger telah dimasukkan ke dalam bloglist Ramadhan 1435H/2014. Terima kasih kerana sudi join segmen ringkas daripada hasrulhassan.com. In Sha Allah, saya akan umumkan salah seorang pemenang bertuah berdasarkan entri yang telah disediakan untuk segmen bloglist ini. Hadiah misteri. Saya sendiri tak tau lagi .. hahaha...

Sekali lagi saya ucapkan terima kasih banyak-banyak kepada 15 sahabat blogger yang telah sudi mengambil bahagian. Walaupun target awal saya untuk dapatkan 30 blog, saya tetap dengan niat untuk memberikan hadiah buat yang telah menyertainya. Ianya adalah salah satu tanda penghargaan untuk sahabat blogger yang sanggup abiskan masa dan kongsikan manfaat terbaik sempena Ramadhan 1435H.

Sahabat Blogger Ramadhan 1435H

Bloglist Sahabat Blogger Ramadhan 1435H ialah ...
15 Sahabat Blogger Ramadhan 1435H
  1. http://akifimtiyaz3.blogspot.com/
  2. http://zamani84.blogspot.com/
  3. http://www.cikguazli.com/blog
  4. http://fadzirazak.blogspot.com/
  5. http://satujanjikita.blogspot.com/
  6. http://pokok2u.blogspot.com/
  7. http://yangbaik.blogspot.com/
  8. http://darihati-yatiefizzy.blogspot.com/
  9. http://www.ladyainaa.com/
  10. http://www.aimisyahirah.com/
  11. http://cikpuanfairul.blogspot.com/
  12. http://ndferuz.blogspot.com/
  13. http://fazlibaharuddin.com/
  14. http://www.anirahazuri.com/
  15. http://juliajamaludin.blogspot.com/
Kepada yang tidak berkesampatan, in Sha Allah, akan ada peluang lain kali. Segmen ini saya telah sediakan pada 10 June 2014. Ia memang tidak diwarkan-warkan, tetapi khusus buat pembaca dan pengikut blog ini. Jika follow, dan langgan, in Sha Allah, peluang ini pasti akan diterima.

15 sahabat blogger Ramadhan ini, dari semasa ke semasa akan dipromosikan sepanjang Ramadhan ini mengikut slot dan situasi semasa. In Sha Allah, akan sama-sama manfaat daripada bloglist Sahabat Blogger Ramadhan 1435H ini.

Erkk ... ada bisik-bisik suruh saya sponsor Buffet Ramadhan Casa Ombak untuk pemenang ... hmmm .. hoho ... tengoklah bagaimana.

advertisement


Komen Pembaca ...

  1. Tahniah buat yang terpilih..

    BalasPadam
  2. tahniah kepada mereka semua

    BalasPadam
  3. wah untungnya. tahniah semua.

    BalasPadam
  4. tahniah buat semua peserta..
    tak berpeluang lg nak sertai.. harap ada kesempatan lepas nih..:)

    BalasPadam
  5. buffer ramadhan casa ombak...? saya setuju... ;)

    BalasPadam
  6. alhamdulillah.. terima kasih sifu. :)

    BalasPadam
  7. nampak sangat ketinggalan... dah keluar rupanya entry yang ditunggu... terima kasih kerana sudi wujudkan bloglist sahabat blogger Ramadhan... semoga sama-sama mendapat manfaat. :D

    BalasPadam
  8. thanks bro sifu.. kene update selalu ni..

    BalasPadam
  9. aLHAMDULILLAH TAHNIAH SEMUA YG BERJAYA ..
    tq Bro HH..

    BalasPadam
  10. nampak sgt tertinggak keterpi ..tak perasan entry ni huhuhu..Perasan ada kat Bloglist arini br perasan entry huhuhu .. Tq so much Bro HH ..

    BalasPadam
  11. bloglist ni sudahpun tiada di tepi tu...

    BalasPadam

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact Me'. Terima kasih.

Popular

6 Doktor Kacak Malaysia Yang Membuatkan Anda Mahu Check-up Hari-Hari di Hospital

6 Doktor Kacak Malaysia Yang Membuatkan Anda Mahu Check-up Hari-Hari di Hospital. Pekerjaan doktor dianggap mulia dan banyak menyumbang dalam masyarakat hari ni. Mereka terpaksa belajar lebih kurang 5 hingga 6 tahun untuk mendapatkan ‘title’ doktor tersebut dan kebanyakan mereka dianggap tak da ‘life’ dan sangat ‘nerd’.

Tapi tahukah anda bahawa ada juga dikalangan mereka yang yang sangat handsome dan menarik hingga membuatkan anda hari-hari nak buat check up kat hospital. Jom kita kenali 6 doktor kacak di Malaysia.
6 Doktor Kacak Malaysia Yang Membuatkan Anda Mahu Check-up Hari-Hari di Hospital 1- Dr Syed Ahmad Murthada

Beliau merupakan model utama untuk jubah furby and sugar dan sangat aktif ke gym.  Walaupun doktor kerjanya sangat sibuk untuk merawat dan melayani pesakit, mereka juga ada kehidupan sendiri. Sibuk-sibuk pun sempat ke Gym tu ... hoho. Jangan cakap doktor tak da life ye. Dan pada saya, memang haruslah seorang doktor menjadi contoh kepada orang lain, nampak sihat, sasa,…

Telinga Berdesing Bawa Petanda

Pernah merasa telinga berdesing tak? Ia kadangkala berlaku tanpa diduga, tanpa ikut masa. Secara tiba-tiba .... ntah disebabkan apa, terasa telinga akan berdesing. Sesetengah akan mengaitkannya dengan sejenis penyakit dinamakan Tinnitus.

Walaubagaimanapun, orang lama-lama dalam masyarakat Melayu, ada telahan sendiri mengenai telinga berdesing ini. Mereka mengaitkan dengan kejadian-kejadian yang bakal berlaku dek kerana berdesingnya telinga. Orang tua lama-lama mengaitkan masa dan bahagian telinga yang mana terkena desingan ini, berikut saya kongsikan sedikit info dan pengetahuan mengenai telinga berdesing ini.
Telinga Berdesing Bawa Petanda Telinga Berdesing Bawa Petanda Sesuatu Kejadian Bakal Berlaku Jika Telinga Kanan Berdesing Jam 06:00 - 07:00 pagi - mendapat khabar burukJam 07:00 - 08:00 pagi - akan difitnah oleh orangJam 08:00 - 09:00 pagi - akan membuat rencana pergi jauh sendirian atau bersama orang lainJam 09:00 - 10:00 pagi - bermakna akan ada berita yang kurang menyenangka…

Cara Padam Akaun Facebook

Tentu ada yang nak tahu cara nak padam akaun Facebook, terutama bila si dara dah jadi isteri orang, dan si suami pula melarang si isteri untuk gunakan Facebook. Malah, ada yang mahu tutup akaun Facebook sebab mahu elak perkara tidak baik berlaku, atau terus berlaku. Saya tahu sebab pernah bertanya kepada saya.

Jadi entri kali ini saya nak kongsikan cara-cara nak memadam (delete) akaun sosial Facebook. In Sha Allah, ia akan beroleh manfaat pada mereka yang mungkin nak tahu cara nak padam akaun Facebook; khas dan khusus untuk akaun peribadi.

Oh ya, mungkin ada yang tidak tahu, anda boleh mempunyai banyak akaun Facebook, asalkan alamat email dan juga no telefon bimbit anda berbeza bagi setiap akaun. Jadi, kemungkinan ada pengguna yang punyai lebih dari satu akaun, dan mahu padam akaun Facebook yang lain boleh juga ikuti panduan ini.
Cara-Cara Padam Akaun FacebookLangkah pertama ialah anda perlu login ke akaun Facebook yang mahu dipadamkan.Langkah kedua, bila dah login, terus klik pautan …