Alhamdullillah, akhirnya 15 sahabat blogger telah dimasukkan ke dalam bloglist Ramadhan 1435H/2014. Terima kasih kerana sudi join segmen ringkas daripada hasrulhassan.com. In Sha Allah, saya akan umumkan salah seorang pemenang bertuah berdasarkan entri yang telah disediakan untuk segmen bloglist ini. Hadiah misteri. Saya sendiri tak tau lagi .. hahaha...

Sekali lagi saya ucapkan terima kasih banyak-banyak kepada 15 sahabat blogger yang telah sudi mengambil bahagian. Walaupun target awal saya untuk dapatkan 30 blog, saya tetap dengan niat untuk memberikan hadiah buat yang telah menyertainya. Ianya adalah salah satu tanda penghargaan untuk sahabat blogger yang sanggup abiskan masa dan kongsikan manfaat terbaik sempena Ramadhan 1435H.

Sahabat Blogger Ramadhan 1435H

Bloglist Sahabat Blogger Ramadhan 1435H ialah ...
15 Sahabat Blogger Ramadhan 1435H
 1. http://akifimtiyaz3.blogspot.com/
 2. http://zamani84.blogspot.com/
 3. http://www.cikguazli.com/blog
 4. http://fadzirazak.blogspot.com/
 5. http://satujanjikita.blogspot.com/
 6. http://pokok2u.blogspot.com/
 7. http://yangbaik.blogspot.com/
 8. http://darihati-yatiefizzy.blogspot.com/
 9. http://www.ladyainaa.com/
 10. http://www.aimisyahirah.com/
 11. http://cikpuanfairul.blogspot.com/
 12. http://ndferuz.blogspot.com/
 13. http://fazlibaharuddin.com/
 14. http://www.anirahazuri.com/
 15. http://juliajamaludin.blogspot.com/
Kepada yang tidak berkesampatan, in Sha Allah, akan ada peluang lain kali. Segmen ini saya telah sediakan pada 10 June 2014. Ia memang tidak diwarkan-warkan, tetapi khusus buat pembaca dan pengikut blog ini. Jika follow, dan langgan, in Sha Allah, peluang ini pasti akan diterima.

15 sahabat blogger Ramadhan ini, dari semasa ke semasa akan dipromosikan sepanjang Ramadhan ini mengikut slot dan situasi semasa. In Sha Allah, akan sama-sama manfaat daripada bloglist Sahabat Blogger Ramadhan 1435H ini.

Erkk ... ada bisik-bisik suruh saya sponsor Buffet Ramadhan Casa Ombak untuk pemenang ... hmmm .. hoho ... tengoklah bagaimana.

Penafian: Gambar, artikel ataupun video yang ada di blog ini adakala berasal dari pelbagai sumber media lain. Hak Cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber tersebut. Jika timbul masalah mengenai perkara ini, anda boleh menghubungi saya disini.

Artikel dan catatan adalah ulasan serta pendapat peribadi saya berdasarkan pengalaman dan pengetahuan. Kesilapan (jika ada) adalah khilaf saya dan mohon dimaafkan.

16 Komen

Tahniah buat yang terpilih..

Reply

tahniah kepada mereka semua

Reply

wah untungnya. tahniah semua.

Reply

tahniah buat semua peserta..
tak berpeluang lg nak sertai.. harap ada kesempatan lepas nih..:)

Reply

buffer ramadhan casa ombak...? saya setuju... ;)

Reply

alhamdulillah.. terima kasih sifu. :)

Reply

nampak sangat ketinggalan... dah keluar rupanya entry yang ditunggu... terima kasih kerana sudi wujudkan bloglist sahabat blogger Ramadhan... semoga sama-sama mendapat manfaat. :D

Reply

thanks bro sifu.. kene update selalu ni..

Reply

aLHAMDULILLAH TAHNIAH SEMUA YG BERJAYA ..
tq Bro HH..

Reply

nampak sgt tertinggak keterpi ..tak perasan entry ni huhuhu..Perasan ada kat Bloglist arini br perasan entry huhuhu .. Tq so much Bro HH ..

Reply

bloglist ni sudahpun tiada di tepi tu...

Reply
Peringatan: Komen adalah tanggungjawab anda. Saya tidak bertanggungjawab dengan sebarang ulasan dan komen yang anda tinggalkan. Komen berbaur lucah, provokasi perkauman serta berbentuk iklan adalah dilarang. Hubungi saya disini. andai timbul isu dan masalah.