15 Sahabat Blogger Ramadhan 1435H

Alhamdullillah, akhirnya 15 sahabat blogger telah dimasukkan ke dalam bloglist Ramadhan 1435H/2014. Terima kasih kerana sudi join segmen ringkas daripada hasrulhassan.com. In Sha Allah, saya akan umumkan salah seorang pemenang bertuah berdasarkan entri yang telah disediakan untuk segmen bloglist ini. Hadiah misteri. Saya sendiri tak tau lagi .. hahaha...

Sekali lagi saya ucapkan terima kasih banyak-banyak kepada 15 sahabat blogger yang telah sudi mengambil bahagian. Walaupun target awal saya untuk dapatkan 30 blog, saya tetap dengan niat untuk memberikan hadiah buat yang telah menyertainya. Ianya adalah salah satu tanda penghargaan untuk sahabat blogger yang sanggup abiskan masa dan kongsikan manfaat terbaik sempena Ramadhan 1435H.

Sahabat Blogger Ramadhan 1435H

Bloglist Sahabat Blogger Ramadhan 1435H ialah ...
15 Sahabat Blogger Ramadhan 1435H
  1. http://akifimtiyaz3.blogspot.com/
  2. http://zamani84.blogspot.com/
  3. http://www.cikguazli.com/blog
  4. http://fadzirazak.blogspot.com/
  5. http://satujanjikita.blogspot.com/
  6. http://pokok2u.blogspot.com/
  7. http://yangbaik.blogspot.com/
  8. http://darihati-yatiefizzy.blogspot.com/
  9. http://www.ladyainaa.com/
  10. http://www.aimisyahirah.com/
  11. http://cikpuanfairul.blogspot.com/
  12. http://ndferuz.blogspot.com/
  13. http://fazlibaharuddin.com/
  14. http://www.anirahazuri.com/
  15. http://juliajamaludin.blogspot.com/
Kepada yang tidak berkesampatan, in Sha Allah, akan ada peluang lain kali. Segmen ini saya telah sediakan pada 10 June 2014. Ia memang tidak diwarkan-warkan, tetapi khusus buat pembaca dan pengikut blog ini. Jika follow, dan langgan, in Sha Allah, peluang ini pasti akan diterima.

15 sahabat blogger Ramadhan ini, dari semasa ke semasa akan dipromosikan sepanjang Ramadhan ini mengikut slot dan situasi semasa. In Sha Allah, akan sama-sama manfaat daripada bloglist Sahabat Blogger Ramadhan 1435H ini.

Erkk ... ada bisik-bisik suruh saya sponsor Buffet Ramadhan Casa Ombak untuk pemenang ... hmmm .. hoho ... tengoklah bagaimana.

{ 16 comments.. read them below or add one }

amir zahari amir zahari June 29, 2014
Tahniah buat yang terpilih..
Ieta Mat Saad Ieta Mat Saad June 29, 2014
wa... untungnya depa...
Nadia Johari Nadia Johari June 29, 2014
tahniah kepada mereka semua
aRz MoHa aRz MoHa June 29, 2014
wah untungnya. tahniah semua.
Jie Susanos Jie Susanos June 29, 2014
tahniah pesertanya...
husna zahidi husna zahidi June 29, 2014
tahniah buat semua peserta..
tak berpeluang lg nak sertai.. harap ada kesempatan lepas nih..:)
puteraduyong puteraduyong June 30, 2014
buffer ramadhan casa ombak...? saya setuju... ;)
Siti Anirah Azuri Siti Anirah Azuri July 01, 2014
alhamdulillah.. terima kasih sifu. :)
yang baik Ishak yang baik Ishak July 01, 2014
nampak sangat ketinggalan... dah keluar rupanya entry yang ditunggu... terima kasih kerana sudi wujudkan bloglist sahabat blogger Ramadhan... semoga sama-sama mendapat manfaat. :D
Andy Fairuz Andy Fairuz July 01, 2014
thanks bro sifu.. kene update selalu ni..
Akif Imtiyaz Akif Imtiyaz July 12, 2014
aLHAMDULILLAH TAHNIAH SEMUA YG BERJAYA ..
tq Bro HH..
Akif Imtiyaz Akif Imtiyaz July 12, 2014
nampak sgt tertinggak keterpi ..tak perasan entry ni huhuhu..Perasan ada kat Bloglist arini br perasan entry huhuhu .. Tq so much Bro HH ..
yang baik Ishak yang baik Ishak August 14, 2014
bloglist ni sudahpun tiada di tepi tu...

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact'. Terima kasih.