Seminar Percuma Hidup Luar Biasa 2014

Seminar percuma hidup luar biasa (HLB) 2014 - Kepada mereka yang mungkin mahu mencari sedikit sebanyak ilmu atau mungkin motivasi diri dalam perniagaan, bolehlah mendaftar sebagai salah seorang peserta. Seminar Hidup Luar Biasa 2014 akan diadakan di seluruh Malaysia bermula dari 24 Mei 2014.

Dianjurkan Richworks International, ini merupakan gandingan ketiga Jurulatih Kejayaan dan Pakar Pemasaran No.1 Asia, Dr Azizan Osman bersama Afdlin Shauki, pengarah filem, pelakon dan usahawan terkenal. Untuk info, Afdlin Shauki juga seorang blogger ... :).

Didorong kejayaan siri ‘Hidup Luar Biasa’ bersama Afdlin dulu, pihak Richworks International membawakan kembali seminar ini pada tahun 2014 dengan modul yang lebih mantap. Seminar ini juga adalah bersempena sambutan ulang tahun keenam Richworks Group of Companies, di mana sebanyak 10,000 tiket percuma disediakan untuk mereka yang ingin belajar, sekaligus menguasai rahsia hidup luar biasa.

Seminar Hidup Luar Biasa Percuma 2014

Seminar Percuma Hidup Luar Biasa 2014

Saya secara peribadi pernah mengikuti seminar ini pada tahun 2013. Dan lihat bagaimana dengan satu seminar percuma tersebut telah membawa kejayaan yang agak baik buat diri dan blog ini. Benar. Saya bukan buat ayat nak bodek ... tapi inilah realitinya.

Ya, saya tidaklah muncul sebagai seorang jutawan, walaupun ramai yang dah begitu menerusi seminar dan program yang dianjurkan oleh pihak Richworks International. Saya masih lagi sedang cuba berjalan.

Untung anda kali ini, seminar percuma hidup luar biasa atau HLB 2014 akan diadakan berdekatan dengan tempat anda.

8 Lokasi Terpilih Seminar Hidup Luar Biasa 2014

Sebanyak lapan lokasi telah dipilih dan dijadualkan pada tahun 2014. Seminar ini akan bermula di Hotel Thistle, Johor Baharu, pada 24 Mei sebelum diteruskan di Wisma MCA, Jalan Ampang, Kuala Lumpur pada 25 Mei. Kemudian, diikuti Melaka International Trade Centre, Melaka (28 Mei); Kelantan Trade Centre, Kota Bharu (30 Mei); Dewan Raja Muda Musa, Seksyen 7, Shah Alam (31 Mei); Dewan Millenium, Kepala Batas, Pulau Pinang (1 Jun); Hotel MS Garden, Kuantan (3 Jun) dan dijangka berakhir di Hotel Kinta Riverfront, Ipoh (4 Jun).

Percuma Jika Daftar untuk 3 Orang

Anda boleh mendaftar secara percuma apabila membawa 3 orang rakan lain ke seminar ini. Dan jika anda datang berseorangan, anda akan dikenakan bayaran sebanyak RM30, dan jika dua orang RM60. Kali ini hanya 10,000 tempat percuma disediakan kepada semua.

6 Perkara yang Akan Dipelajari di HLB2014

Di seminar kali ini, anda akan belajar enam perkara yang akan diberikan keutamaan..


Seminar Percuma Hidup Luar Biasa 2014

Pendaftaran ke seminar hidup luar biasa 2014 boleh dilakukan secara online di sini - http://www.hlb2014.com atau hubungi hotline di talian 019-2442244, 013-2442244 atau 019-2442400.

Anda hanya perlu memilih lokasi yang anda mahukan, dan klik daftar. Isi borang yang disediakan, dan tunggu makluman seterusnya yang akan dihantar ke email anda. Anda juga akan diberitahu dan dimaklumkan menerusi telefon bimbit anda.

Semoga anda rebut peluang ini dengan iltizam untuk cari lebih kejayaan.



p.s: Ada satu tawaran menarik untuk anda yang mungkin tiada idea untuk bisnes atau mencari idea bisnes untuk jana income, samada secara sampingan atau secara sepenuh masa. Dapatkan sekarang satu CD Idea Bisnes Dari Rumah PERCUMA untuk anda. Dapatkan di sini- http://is.gd/cdpercumabisnesdarirumah


 Cd Audio ini sangat terhad. Dan pemberian percuma ini laris bak pisang goreng panas. Jangan sampai anda terlepas peluang untuk mengetahui berapa banyak idea bisnes yang jana income lumayan ... lebih-lebih lagi dekat-dekat nak Ramadhan ini.



{ 9 comments.. read them below or add one }

brohantu brohantu May 16, 2014
menarik ni.. ada kat kota bharu pulak tu
weschairs weschairs May 16, 2014
Barang percuma sapa pulak yg tak nak kan..
danita maternity danita maternity May 17, 2014
mmg sgt membantu saya menaikkan motivasi perniagaan kursus2 DAO ni, dah penah pegi imkk sgt puas hati!
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN May 25, 2014
Itulah, ramai yang tak pandai nak ambil peluang terbuka yang diberikan.
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN May 25, 2014
Masalahnya ada yang tak nak tu .. haishhh ..
Sentiasa Panas Sentiasa Panas September 19, 2014
Kalau SP ada kuasa luar biasa kan bagus..:)

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact'. Terima kasih.