Sukacita saya ingin maklumkan pemenang Best Malaysian Food Photo Contest yang telah saya anjurkan sebelum ini. Tak ramai yang menyertai kontes ini. Mungkin disebabkan tak ada gambar yang sesuai yang dapat disumbangkan.

Tak mengapa, senang sikit kerja saya memilih pemenang.

Senarai Pemenang Best Malaysian Food Photo Contest

Pemenang pertama adalah blogger +Wafa Cw (https://www.facebook.com/raziwafa) dengan gambar Kari Kepala Ikan Nyok Nyok.
Kari Kepala Ikan Nyok Nyok

Pemenang kedua pula jatuh kepada Yan Saflina (https://www.facebook.com/yan.saflina) dengan gambar Butter Prawn atau Udang Masak Mentega.
Butter Prawn
Pemenang ketiga pula dihadiahkan kepada blogger review makan-makan atau food blogger terkenal Malaysia, Mahadi Mohamed Arifin (https://www.facebook.com/mahamahu) - MahaMahu.com dengan gambar Ayam Panggang Kuah Percik.
ayam panggang kuah percik
Untuk pengiriman hadiah, mohon isi nama, alamat dan nombor telefon di sini - Hubungi Saya

Kepada mereka yang nak tahu apa yang mereka ini telah menang, boleh rujuk entri kontest tersebut di sini - Best Malaysian Food Photo Contest

Tahniah sekali lagi.




Penafian: Gambar, artikel ataupun video yang ada di blog ini adakala berasal dari pelbagai sumber media lain. Hak Cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber tersebut. Jika timbul masalah mengenai perkara ini, anda boleh menghubungi saya disini.

Artikel dan catatan adalah ulasan serta pendapat peribadi saya berdasarkan pengalaman dan pengetahuan. Kesilapan (jika ada) adalah khilaf saya dan mohon dimaafkan.

17 Komen

Tahniah pada yang menang :)

Reply

tahniah pada para pemenang!!
terliur plak..:p

Reply

Tahniah pada yg menang ...
Macam sodapp jerr macam best jer ..
Raser camnak makan jer ..
Laparlapar

Reply

Tahniah semua
nampak gambar pun dah terliur (puasa neh)... memang hebatlah

Reply

Tahniah kepada pemenang. Saya tak join sebab gambar makanan blog saya semuanya tak menarik. Maklumlah, guna hp jer...hehehehe

Reply

Tahniah bg para pemenang! Terbaiklah. Soo Tempting!

Reply

Allahuakbar... tak sangka terpilih untuk menang, gambar saya tu tak lah berapa cantik... tapi mungkin di mata hakim nampak cantik..alhamdulillah...tahniah kepada pemenang yang lain... cantik-cantik gambar tu semua... mihun tu pun nampak sedap sangat... ayam panggang tu pon nampak sedap dalam gambar tu... harapnya walaupon kontes dah tamat... tapi ramai lagi yang menyumbang gambar-gambar di facebook Best Malaysian Food... satu usaha yang sangat baik dari saudara HH ... singgah makan mana-mana ambil gambar, sambil post di wall sendiri boleh post sekali ke Best Malaysia Food ..kan? :D

Reply

lapo terus tengok gambo makanan..ahaha

Reply

Tahniah kepada pemenang. :)

Reply

terliur betullah tgk 3 gmbr ni...fuh!

Reply
Peringatan: Komen adalah tanggungjawab anda. Saya tidak bertanggungjawab dengan sebarang ulasan dan komen yang anda tinggalkan. Komen berbaur lucah, provokasi perkauman serta berbentuk iklan adalah dilarang. Hubungi saya disini. andai timbul isu dan masalah.