Pemenang Best Malaysian Food Photo Contest

Sukacita saya ingin maklumkan pemenang Best Malaysian Food Photo Contest yang telah saya anjurkan sebelum ini. Tak ramai yang menyertai kontes ini. Mungkin disebabkan tak ada gambar yang sesuai yang dapat disumbangkan.

Tak mengapa, senang sikit kerja saya memilih pemenang.

Senarai Pemenang Best Malaysian Food Photo Contest

Pemenang pertama adalah blogger +Wafa Cw (https://www.facebook.com/raziwafa) dengan gambar Kari Kepala Ikan Nyok Nyok.
Kari Kepala Ikan Nyok Nyok

Pemenang kedua pula jatuh kepada Yan Saflina (https://www.facebook.com/yan.saflina) dengan gambar Butter Prawn atau Udang Masak Mentega.
Butter Prawn
Pemenang ketiga pula dihadiahkan kepada blogger review makan-makan atau food blogger terkenal Malaysia, Mahadi Mohamed Arifin (https://www.facebook.com/mahamahu) - MahaMahu.com dengan gambar Ayam Panggang Kuah Percik.
ayam panggang kuah percik
Untuk pengiriman hadiah, mohon isi nama, alamat dan nombor telefon di sini - Hubungi Saya

Kepada mereka yang nak tahu apa yang mereka ini telah menang, boleh rujuk entri kontest tersebut di sini - Best Malaysian Food Photo Contest

Tahniah sekali lagi.




{ 17 comments.. read them below or add one }

Kenit Cinonet Kenit Cinonet May 02, 2014
Tahniah pada yang menang :)
husna zahidi husna zahidi May 02, 2014
tahniah pada para pemenang!!
terliur plak..:p
Akif Imtiyaz Akif Imtiyaz May 02, 2014
Tahniah pada yg menang ...
Macam sodapp jerr macam best jer ..
Raser camnak makan jer ..
Laparlapar
yangbaik yangbaik May 02, 2014
Tahniah semua
nampak gambar pun dah terliur (puasa neh)... memang hebatlah
Aziela Aziela May 02, 2014
Tahniah kepada pemenang. Saya tak join sebab gambar makanan blog saya semuanya tak menarik. Maklumlah, guna hp jer...hehehehe
✿AINAA ROSEBERRY✿ ✿AINAA ROSEBERRY✿ May 02, 2014
Tahniah bg para pemenang! Terbaiklah. Soo Tempting!
Sukma Haron Sukma Haron May 02, 2014
Tahniah buat pemenang
Wafa Cw Wafa Cw May 03, 2014
Allahuakbar... tak sangka terpilih untuk menang, gambar saya tu tak lah berapa cantik... tapi mungkin di mata hakim nampak cantik..alhamdulillah...tahniah kepada pemenang yang lain... cantik-cantik gambar tu semua... mihun tu pun nampak sedap sangat... ayam panggang tu pon nampak sedap dalam gambar tu... harapnya walaupon kontes dah tamat... tapi ramai lagi yang menyumbang gambar-gambar di facebook Best Malaysian Food... satu usaha yang sangat baik dari saudara HH ... singgah makan mana-mana ambil gambar, sambil post di wall sendiri boleh post sekali ke Best Malaysia Food ..kan? :D
reezluv reezluv May 03, 2014
lapo terus tengok gambo makanan..ahaha
Bahrain Bahrain May 04, 2014
Tahniah kepada pemenang. :)
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN May 06, 2014
Tahniah tahniah .. hehehee
Hafiz Mohd Hafiz Mohd May 07, 2014
terliur betullah tgk 3 gmbr ni...fuh!

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact'. Terima kasih.