Langkau ke kandungan utama

Misi 10 Hari Menang RM100K

Tinggal kurang 10 hari sahaja lagi untuk misi mendapatkan wang tunai RM100,000. Perghh wang tunai RM100K siapa nak bagi tu .... tetapi Yeo's Malaysia murah hati nak hadiahkan kepada yang bertuah. Amacam? Tak teringin ke nak menang wang tunai sebegitu banyak?

Nak menang hadiah wang tunai tersebut? Mudah sahaja, kena sertai kontes #80DaysDrinktoCash yang dianjurkan oleh Yeo's Malaysia, menerusi aplikasi WeChat.

Misi 10 Hari untuk Menang Tunai RM100,000

Misi 10 Hari Menang RM100K

Saya dah awal-awal lagi sertai kontes ni, walaupun masih belum berjaya menang apa-apa, tapi misi untuk menang RM100K masih lagi kuat dan jitu ... apa sahaja boleh berlaku dalam masa kurang 10 hari dari sekarang!

Kontes #80DaysDrinktoCash

Untuk yang masih lagi tak tahu. Pihak Yeo's Malaysia ada anjurkan satu kontes senang menang hadiah berupa wang tunai. Kontes ini berlangsung selama 80 hari dan selama 80 hari tu, ada hadiah wang tunai harian RM3,000 disediakan. Malah, ada hadiah bonus mingguan tunai RM10, 000 turut disediakan di samping hadiah ipad.

Tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia siapa yang tahu. Ada blogger yang memang bertuah telah berjaya menang hadiah wang tunai serta iPad menerusi #80DaysDrinktoCash, syok ooo derang tu.

Kalau Saya Menang RM100K

Misi 10 hari menang RM100K. Uhh .... kalau saya menanglah RM100K ini, perkara pertama nak dibuat ialah melangsaikan hutang-hutang yang ada. Mungkin tak dapat nak langsaikan semua, tetapi setidak-tidaknya nanti tak adalah berat nanang nak fikir pasal hutang sangat. Lagipun, hutang ni wajib ooo kena bayar....haaa jangan tak tau lak!

Harap-harapnya adalah lebihan untuk buat perkara lain nanti .. heh .. hmm ... kalau hari-hari selama 10 hari menang RM3000 .. uhh best best ... hehehee... campur dengan RM100K ... perghh ...
80 days drink to cash by yeo's malaysia

Jomlah sekali dengan saya dalam misi 10 hari untuk menang RM100K daripada Yeo's Malaysia ni. Mudah je nak menang, ikut langkah-langkah yang telah disediakan di laman web #80DaysDrinktoCash ini di sini - http://www.yeos.com.my/contest/index.php

Atau ... tonton video yang telah disediakan di bawah ini.


Hantar penyertaan kontes percuma, gunakan WeChat je... saya dah ceritakan sebelum ini di entri ini - RM3,000 Hadiah Tunai Harian Kontes Mudah Menang Yeo's

Boleh menang banyak kali. Lagi banyak anda hantar penyertaan, lagi banyak peluang untuk menang.

Tarikh Tutup Kontes

Penyertaan terakhir akan diterima sehingga jam 6.30 petang, 31 Mei 2014. Jadi banyak masa, peluang dan ruang untuk menang hadiah utama RM100K tu.

Hanya satu pemenang bertuah dicari untuk hadiah utama RM100,000 daripada Yeo's Malaysia. Dan .... saya harap-harap sayalah orangnya ... hehehe... fuhhh fuhhhh .....

Sekali lagi, untuk menang follow je WeChat official Yeo’ s Malaysia (ID: YeosMalaysia), dan terus sahaja sertai kontes ini. Anda boleh hantar seberapa banyak penyertaan. Sehari sampai 24 penyertaan pun boleh. Dan jangan risau, anda boleh semak keputusan setiap hari kerana akan diumumkan menerusi WeChat. Jadi, tak perlu nak tunggu sampai tamat kontes untuk tahu siapa yang menang.

Meh tengok misi-misi harian dan mingguan saya ....
Misi 10 Hari Menang RM100K
Misi 10 Hari Menang RM100K

Yeo's Malaysia
FB Yeos: https://www.facebook.com/YeosMalaysia
Instagram: @YeosMalaysia
Wechat ID: @YeosMalaysia

Takkan tengok saya je rembat peluang ni, ada kurang 10 hari sahaja lagi. Jomlah join kontes ni ... beli Yeo's kesukaan anda, minum ... tangkap gambar dan hantar. Mudah sangat. Tak ada slogan apa pun. Guna WeChat, hantar penyertaan secara percuma ... dan esok tunggu je nama naik dalam senarai pemenang .... dan pastikan anda tengok nama saya ..... hehehe...

Selamat mencuba.




Dah baca post berikut:

advertisement


Komen Pembaca ...

  1. gud luck bro HH...
    ada ler tu rezeki nnti.
    x sedar pulak dh nk tutup kontes.

    BalasPadam
  2. perghhh berat nanang tuuuuu hahaha. Chaiyok abg hasrul, semoga lebih bersemangat sehingga habis kontes.

    menang RM100,000 lagi syok wooo :))

    BalasPadam
  3. all the best bro... masa makin hampir ke penghujungnya... yeaaahhh.... yeos!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih Kid .. :) #akubudakbatugajah

      Padam
  4. semoga berjaya abang HH...

    BalasPadam
  5. Pergghh...pastikan berkotak beli air yeos nie

    BalasPadam
  6. tak leh nak join sebab takde wechat..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Errrr kan ke boleh install?? huhuhu...

      Padam

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact Me'. Terima kasih.

Popular

Lubuk Tudung dan Telekung Harga Murah

Cari lubuk tudung dan telekung dengan harga murah? Aha .. kalau anda seorang peniaga untuk pakaian wanita terutama menjual tudung dan telekung .. anda tentu mahu pergi ke tempat yang akan saya nyatakan nanti.

Ia adalah tempat di mana anda boleh dapat pelbagai jenis pakaian wanita dari tudung, telekung, skarf, blouse, jubah, seluar serta kain ela. Yang menariknya ialah, ada di antaranya adalah dari jenama-jenama terkenal tapi dengan harga yang mampu buat anda memborong sampai sepuluh hingga dua puluh helai dengan senyuman manis.
Lubuk Tudung dan Telekung Harga Murah Lubuk yang saya maksudkan ialah Pasar Kemboja Parit Buntar. Ia merupakan tempat setempat yang menjual pakaian wanita dengan harga murah dan berpatutan. Pasar Kemboja ini unik kerana ia terletak di dua sempadan negeri iaitu Perak dan Pulau Pinang.

Jika anda ke sini, anda tentu terkejut apabila mendapati ada peniaga-peniaga ini datangnya dari seluruh Malaysia. Malah ada yang datang dari kawasan beli-belah terkenal tatkala Ram…

Bahaya Makan Ikan Haruan Untuk Ibu Bersalin Caesarean

Terkejut. Saya selama ini ingat bahawa ikan haruan ini, baik ikan segar mahupun pati ikan haruan beri kesan terbaik untuk penyembuhan luka. Hmm rupanya, kesan positif penyembuhan tersebut adalah bergantung dengan metabolisma dan keadaan tubuh seseorang. Saya baru dapat tahu bahawa bahaya makan ikan haruan ini terutama untuk ibu/isteri yang bersalin secara pembedahan caesarean.

Serius, Saya betul-betul tak tahu, malah ketika isteri saya dalam minggu akhir untuk melahirkan anda .. saya dah belikan satu set pati ikan haruan berharga RM39. Isteri saya pula dah carikan bekalan ikan haruan segar menerusi rakan-rakan pejabatnya.
Bahaya Makan Ikan Haruan Untuk Ibu Pantang Bersalin Secara Bedah Caesarean Sebelum ini, isteri saya bersalin secara normal. Memang ketika dalam pantang bersalin, isteri saya akan makan ikan haruan dan juga pati ikan haruan. Ikan haruan memang dikenali mempunyai nilai kebaikan untuk penyembuhan luka. Semua orang tahu akan perkara ini.

Malah, makan ikan haruan telah me…

Bawa 'Pelancong' Dari Singapura Shopping Pasar Kemboja - Rezeki Sebagai Tour Guide

Rezeki Allah S.W.T ini boleh hadir dari banyak sumber. Kadang tak terfikir pun. Alhamdulillah, baru-baru ini saya ditakdirkan Allah S.W.T untuk kenal sebuah keluarga dari Singapura yang datang ke Parit Buntar untuk urusan pernikahan anak lelaki mereka. Alang dah datang untuk hadiri majlis, maka mereka ambil peluang untuk 'melancong' dan ketahui tempat menarik di Parit Buntar.

Saya memang tidak sangka. Bermula dengan sebuah pertanyaan menerusi email, sehinggalah kami bertemu dan menjadi mesra.
Bawa 'Pelancong' Dari Singapura Shopping di Pasar Kemboja Semuanya disebabkan oleh blog post atau entri blog ini yang menjadi bacaan dan rujukan mereka. Disebabkan tulisan saya mengenai Pasar Kemboja di Parit Buntar, saya telah dihubungi oleh salah seorang ahli keluarga dari Singapura ini, mahukan bantuan saya dalam bentuk servis berbayar untuk bawa mereka bershopping di Pasar Kemboja.

Dan nak dijadikan cerita pula, perkahwinan anak mereka adalah dengan salah seorang anak bekas ra…