Foto Furyna Mohd Azmir - Pengasas Aurawhite

Gambar dan Foto Cun Pengasas Aurawhite - Puan Furyna Mohd Azmir - Setiap hari rabu semua blogger menerbitkan satu entri gambar tanpa meletakkan apa-apa keterangan untuk menjelaskan gambar tersebut. Terpulang pada pengunjung untuk buat intreprestasi dan komen mengenainya. Gambar yang hebat boleh menerangkan segalanya - Wordless Wednesday

Gambar Cantik Mempesona Puan Furyna Mohd Azmir - Pengasas Aurawhite 

Gambar dan foto Furyna Mohd Azmir - Pengasas Aurawhite
Gambar dan foto Furyna Mohd Azmir bersama suami
Gambar dan foto cantik Furyna Pengasas Aurawhite
Gambar dan foto cantik Furyna Pengasas Aurawhite
Gambar dan foto cantik Furyna Pengasas Aurawhite
Gambar dan foto cantik Furyna Pengasas Aurawhite
Gambar seksi Furyna Pengasas Aurawhite
Gambar cun Furyna Pengasas Aurawhite
Gambar cun Furyna Pengasas Aurawhite
Kredit Foto: FB Puan Furyna Pengasas Aurawhite

p.s: Puan Furyna adalah Pengarah Urusan Enigma Tech Sdn. Bhd dan merupakan pengasas produk Aurawhite. Beliau sebelum ini tidak bertudung dan telah memakai hijab sejak pelancaran produk terbarunya.


5 comments.. read them below or add one

Shark Kay Shark Kay May 21, 2014
status puan tu buat ramai lelaki kuciwa rasanyer..
hehe...
mmg cantik.
mmg laku produk kalau tuan besar pun dh mcm nie.
Nurashikin ZA a.k.a NAZECK Nurashikin ZA a.k.a NAZECK May 21, 2014
Nak tanye..ni cantik betul ke cantik mekap?
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN May 22, 2014
Tu kena tanya dia lah .. :P
sayfudin azam sayfudin azam March 25, 2016
Orang lain kalau mekap pon x dapat cantik mcm ni.. merecik hawau.. kali pertama tengok dia trus jatuh cinta..huhu

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact'. Terima kasih.