Persepsi jenama dalam automotif atau brand perception for automotive merupakan satu kaji selidik yang dilakukan untuk melihat bagaimana jenama mempengaruhi pemilihan sesuatu produk automotif, berdasarkan satu-satu kriteria tertentu.

Saya ingin menjemput anda semua, samada pengunjung baru, pengujung berkala, pembaca setia dan pengikut blog ini bagi menjawab soal selidik ini. Luangkan masa kurang dari 10 minit  untuk menjawab soal selidik ini.

EnSurvey - Persepsi Jenama Automotif


Soal selidik ini penting untuk melihat sejauh mana pengaruh faktor tertentu salingkait dengan jenama sesuatu produk automotif itu, ini termasuklah dari sudut keselamatan, nilai, penjimatan petrol dan sebagainya.

Untuk ambil bahagian, mohon jawab kaji selidik yang disediakan menerusi EnSurvey di bawah. Sekiranya tiada kotak kaji selidik kelihatan, anda boleh menjawab kaji selidik ini di pautan ini - Survey




Terima kasih kerana meluangkan masa berharga anda, saya amat berterima kasih. Moga data-data kaji selidik ini boleh anda guna pakai bagi rujukan anda.


Penafian: Gambar, artikel ataupun video yang ada di blog ini adakala berasal dari pelbagai sumber media lain. Hak Cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber tersebut. Jika timbul masalah mengenai perkara ini, anda boleh menghubungi saya disini.

Artikel dan catatan adalah ulasan serta pendapat peribadi saya berdasarkan pengalaman dan pengetahuan. Kesilapan (jika ada) adalah khilaf saya dan mohon dimaafkan.

4 Komen

Survey ni bagus nak dapatkan feedback dari user. Kalau takda or tak boleh terima pendapat orang lain, rasanya macam buat produk takat syok sendiri aje la. Hehe

Reply

wah kalau cam nie...kena bijak memilih...jangan tengok model cantik je...alu nak rembat...makseh perkongsiannya,..

Reply

InsyaAllah nanti buat survey. antara survey yang bagus dan menarik kali ni.

Reply

Dh lama bebenor tak jawab apa apa survey

Reply
Peringatan: Komen adalah tanggungjawab anda. Saya tidak bertanggungjawab dengan sebarang ulasan dan komen yang anda tinggalkan. Komen berbaur lucah, provokasi perkauman serta berbentuk iklan adalah dilarang. Hubungi saya disini. andai timbul isu dan masalah.