EnSurvey - Persepsi Jenama Automotif

Persepsi jenama dalam automotif atau brand perception for automotive merupakan satu kaji selidik yang dilakukan untuk melihat bagaimana jenama mempengaruhi pemilihan sesuatu produk automotif, berdasarkan satu-satu kriteria tertentu.

Saya ingin menjemput anda semua, samada pengunjung baru, pengujung berkala, pembaca setia dan pengikut blog ini bagi menjawab soal selidik ini. Luangkan masa kurang dari 10 minit  untuk menjawab soal selidik ini.

EnSurvey - Persepsi Jenama Automotif


Soal selidik ini penting untuk melihat sejauh mana pengaruh faktor tertentu salingkait dengan jenama sesuatu produk automotif itu, ini termasuklah dari sudut keselamatan, nilai, penjimatan petrol dan sebagainya.

Untuk ambil bahagian, mohon jawab kaji selidik yang disediakan menerusi EnSurvey di bawah. Sekiranya tiada kotak kaji selidik kelihatan, anda boleh menjawab kaji selidik ini di pautan ini - Survey




Terima kasih kerana meluangkan masa berharga anda, saya amat berterima kasih. Moga data-data kaji selidik ini boleh anda guna pakai bagi rujukan anda.


4 comments.. read them below or add one

Sylarius Yusof Sylarius Yusof May 14, 2014
Survey ni bagus nak dapatkan feedback dari user. Kalau takda or tak boleh terima pendapat orang lain, rasanya macam buat produk takat syok sendiri aje la. Hehe
Nao Mei Nao Mei May 14, 2014
wah kalau cam nie...kena bijak memilih...jangan tengok model cantik je...alu nak rembat...makseh perkongsiannya,..
Denaihati Denaihati May 15, 2014
InsyaAllah nanti buat survey. antara survey yang bagus dan menarik kali ni.
weschairs weschairs May 16, 2014
Dh lama bebenor tak jawab apa apa survey

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact'. Terima kasih.