Wednesday, May 14, 2014

EnSurvey - Persepsi Jenama Automotif


Persepsi jenama dalam automotif atau brand perception for automotive merupakan satu kaji selidik yang dilakukan untuk melihat bagaimana jenama mempengaruhi pemilihan sesuatu produk automotif, berdasarkan satu-satu kriteria tertentu.

Saya ingin menjemput anda semua, samada pengunjung baru, pengujung berkala, pembaca setia dan pengikut blog ini bagi menjawab soal selidik ini. Luangkan masa kurang dari 10 minit  untuk menjawab soal selidik ini.

EnSurvey - Persepsi Jenama Automotif


Soal selidik ini penting untuk melihat sejauh mana pengaruh faktor tertentu salingkait dengan jenama sesuatu produk automotif itu, ini termasuklah dari sudut keselamatan, nilai, penjimatan petrol dan sebagainya.

Untuk ambil bahagian, mohon jawab kaji selidik yang disediakan menerusi EnSurvey di bawah. Sekiranya tiada kotak kaji selidik kelihatan, anda boleh menjawab kaji selidik ini di pautan ini - Survey
Terima kasih kerana meluangkan masa berharga anda, saya amat berterima kasih. Moga data-data kaji selidik ini boleh anda guna pakai bagi rujukan anda.EnSurvey - Persepsi Jenama Automotif
4/ 5
Oleh

Baca Artikel Terkini Menerusi Email (PERCUMA)

Suka dengan artikel di atas? Daftar percuma email anda untuk melanggan. Langganan diuruskan oleh Feedburner, dan ianya selamat.

Komen Anda

4 komen

Tulis komen
avatar
14 May, 2014 08:34 delete

Survey ni bagus nak dapatkan feedback dari user. Kalau takda or tak boleh terima pendapat orang lain, rasanya macam buat produk takat syok sendiri aje la. Hehe

Reply
avatar
14 May, 2014 10:52 delete

wah kalau cam nie...kena bijak memilih...jangan tengok model cantik je...alu nak rembat...makseh perkongsiannya,..

Reply
avatar
15 May, 2014 17:00 delete

InsyaAllah nanti buat survey. antara survey yang bagus dan menarik kali ni.

Reply
avatar
16 May, 2014 18:29 delete

Dh lama bebenor tak jawab apa apa survey

Reply

[Peringatan Ikhlas]

Komen yang didapati tiada kaitan dengan artikel akan dipadam serta-merta. Untuk tujuan promosi dan iklan, sila hubungi saya menerusi ruangan 'Contact'. Terima kasih.

Blog Archive