Langkau ke kandungan utama

Bagaimana Nak Jana Income dari Laman Sosial?

Bagaimana nak jana income dari laman sosial seperti Facebook, Twitter atau Instagram? Ada beberapa orang di Facebook bertanya pada saya tempoh hari, almaklumlah .. asyik dok cerita pasal benda ni, sampai orang jadi ingin tahu. Dalam blog post ini, saya berikan satu peluang kepada anda semua untuk jana income menerusi perkongsian di laman sosial ...

Alhamdulillah, salah satu peluang yang ada untuk anda jana income online menerusi laman sosial adalah dengan 8Share. Ia memberikan peluang untuk anda jana income secara berkongsi info, promosi produk atau mungkin satu-satu kontest tertentu menerusi satu pautan khas diberikan kepada anda. Pautan ini anda boleh sebar menerusi Facebook, Twitter malah dengan gambar di Instagram.

Bagaimana Mahu Jana Income Sampingan dari Laman Sosial?

Bagaimana Nak Jana Income dari Laman Sosial?

Nak daftar dengan 8Share amatlah mudah. Anda hanya perlu isikan nama, alamat email dan masukkan kata laluan pilihan hati .... siap. Kemudian, lengkapkan serba sedikit mengenai diri anda dari A sampai Z. Lepas tu, walla ... dah ada akaun, anda dah boleh mula jana income menerusi 8Share.

Jika anda rajin ... dan usaha lebih sikit, bolehlah cepat dapat cash out income daripada 8Share ni.
Bagaimana Nak Jana Income dari Laman Sosial?
Tak pasti sudah kali keberapa saya dapat cash-out daripada jana income online dari laman sosial menerusi 8Share ni. Cuma apa yang saya ingat, setiap kali nampak income dah boleh dikeluarkan, saya akan terus keluarkan ... tanpa lengah-lengah ...

Nak tahu teknik dan cara saya lakukan?

Ok, anda boleh baca blog post lepas mengenainya di sini - 7 Tips Popular Buat Duit Menerusi 8Share

Atau boleh juga muat turun panduan yang diberikan percuma di sini - Muat Turun Percuma Panduan 8Share

Ramai sebenarnya dah berjaya jana income dari laman sosial menerusi perkongsian dari 8Share ini, cuma mereka diam-diam berisi je.

Belum ada akaun dengan 8Share? Boleh terus daftar percuma di sini - http://bit.ly/15Zu7xr

Harapnya membantu dan berikan peluang pada yang mungkin nak cari pendapatan sampingan secara online ni.

Selamat mencuba.


advertisement


Komen Pembaca ...

  1. terima kasih atas peringatan... akaun dah ada tetapi kurang aktif. Sekarang baru nak aktifkan semula... semangat tu

    BalasPadam
  2. Baru lepas cashout ..

    BalasPadam
  3. dah tak bergiat aktif dgn 8share lg...

    BalasPadam
  4. ada pernah dapat..tapi tak banyaklah,,,

    BalasPadam

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact Me'. Terima kasih.

Popular

6 Doktor Kacak Malaysia Yang Membuatkan Anda Mahu Check-up Hari-Hari di Hospital

6 Doktor Kacak Malaysia Yang Membuatkan Anda Mahu Check-up Hari-Hari di Hospital. Pekerjaan doktor dianggap mulia dan banyak menyumbang dalam masyarakat hari ni. Mereka terpaksa belajar lebih kurang 5 hingga 6 tahun untuk mendapatkan ‘title’ doktor tersebut dan kebanyakan mereka dianggap tak da ‘life’ dan sangat ‘nerd’.

Tapi tahukah anda bahawa ada juga dikalangan mereka yang yang sangat handsome dan menarik hingga membuatkan anda hari-hari nak buat check up kat hospital. Jom kita kenali 6 doktor kacak di Malaysia.
6 Doktor Kacak Malaysia Yang Membuatkan Anda Mahu Check-up Hari-Hari di Hospital 1- Dr Syed Ahmad Murthada

Beliau merupakan model utama untuk jubah furby and sugar dan sangat aktif ke gym.  Walaupun doktor kerjanya sangat sibuk untuk merawat dan melayani pesakit, mereka juga ada kehidupan sendiri. Sibuk-sibuk pun sempat ke Gym tu ... hoho. Jangan cakap doktor tak da life ye. Dan pada saya, memang haruslah seorang doktor menjadi contoh kepada orang lain, nampak sihat, sasa,…

Telinga Berdesing Bawa Petanda

Pernah merasa telinga berdesing tak? Ia kadangkala berlaku tanpa diduga, tanpa ikut masa. Secara tiba-tiba .... ntah disebabkan apa, terasa telinga akan berdesing. Sesetengah akan mengaitkannya dengan sejenis penyakit dinamakan Tinnitus.

Walaubagaimanapun, orang lama-lama dalam masyarakat Melayu, ada telahan sendiri mengenai telinga berdesing ini. Mereka mengaitkan dengan kejadian-kejadian yang bakal berlaku dek kerana berdesingnya telinga. Orang tua lama-lama mengaitkan masa dan bahagian telinga yang mana terkena desingan ini, berikut saya kongsikan sedikit info dan pengetahuan mengenai telinga berdesing ini.
Telinga Berdesing Bawa Petanda Telinga Berdesing Bawa Petanda Sesuatu Kejadian Bakal Berlaku Jika Telinga Kanan Berdesing Jam 06:00 - 07:00 pagi - mendapat khabar burukJam 07:00 - 08:00 pagi - akan difitnah oleh orangJam 08:00 - 09:00 pagi - akan membuat rencana pergi jauh sendirian atau bersama orang lainJam 09:00 - 10:00 pagi - bermakna akan ada berita yang kurang menyenangka…

Cara Padam Akaun Facebook

Tentu ada yang nak tahu cara nak padam akaun Facebook, terutama bila si dara dah jadi isteri orang, dan si suami pula melarang si isteri untuk gunakan Facebook. Malah, ada yang mahu tutup akaun Facebook sebab mahu elak perkara tidak baik berlaku, atau terus berlaku. Saya tahu sebab pernah bertanya kepada saya.

Jadi entri kali ini saya nak kongsikan cara-cara nak memadam (delete) akaun sosial Facebook. In Sha Allah, ia akan beroleh manfaat pada mereka yang mungkin nak tahu cara nak padam akaun Facebook; khas dan khusus untuk akaun peribadi.

Oh ya, mungkin ada yang tidak tahu, anda boleh mempunyai banyak akaun Facebook, asalkan alamat email dan juga no telefon bimbit anda berbeza bagi setiap akaun. Jadi, kemungkinan ada pengguna yang punyai lebih dari satu akaun, dan mahu padam akaun Facebook yang lain boleh juga ikuti panduan ini.
Cara-Cara Padam Akaun FacebookLangkah pertama ialah anda perlu login ke akaun Facebook yang mahu dipadamkan.Langkah kedua, bila dah login, terus klik pautan …