Kari Kepala Ikan Nyok Nyok dalam Best Malaysian Food #VMY2014 - Setiap hari rabu semua blogger menerbitkan satu entri gambar tanpa meletakkan apa-apa keterangan untuk menjelaskan gambar tersebut. Terpulang pada pengunjung untuk buat intreprestasi dan komen mengenainya. Gambar yang hebat boleh menerangkan segalanya.

Kari Kepala Ikan Nyok Nyok - Daya Tarikan Makanan #VMY2014

Adakah anda peminat makanan Malaysia ini? Jika ya, sila klik LIKE dan kongsikan kepada yang lain. Hargai masakan tempatan, lagi suci dan bersih.

Kredit: http://wafacw.blogspot.com

Penafian: Gambar, artikel ataupun video yang ada di blog ini adakala berasal dari pelbagai sumber media lain. Hak Cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber tersebut. Jika timbul masalah mengenai perkara ini, anda boleh menghubungi saya disini.

Artikel dan catatan adalah ulasan serta pendapat peribadi saya berdasarkan pengalaman dan pengetahuan. Kesilapan (jika ada) adalah khilaf saya dan mohon dimaafkan.

5 Komen

Perghhh..... dah terliur dah ni

Reply

ikan nyok2 nie..dkt sabah we ol pnggil ikan putih..

Reply

Saya dah terlalu rindu nak bercuti di utara. Dah lama betul tak menikmati keistimewaan negeri utara.

Reply

buat terliur ja nie..sedapnya....

Reply

IKAN NYOK2 PERGHHHH..TERBAIKKKK...LANI DOK BLAH SLATAN NASIBB BAEKK BINI AKU PANDAI MASAKK GULAIII STAIL MAMAKKKK....TERBAEKKKK..

Reply
Peringatan: Komen adalah tanggungjawab anda. Saya tidak bertanggungjawab dengan sebarang ulasan dan komen yang anda tinggalkan. Komen berbaur lucah, provokasi perkauman serta berbentuk iklan adalah dilarang. Hubungi saya disini. andai timbul isu dan masalah.