Peserta Aku Blogger dan Hasrul Hassan

Aku Blogger dan Hasrul Hassan - Satu segmen pendek yang saya anjurkan, masih lagi berbaki beberapa jam dari sekarang, cukup mudah nak menyertai, jika anda pandai berselfie, boleh sertai segmen ini dengan ambil gambar sendiri 'bersama' blog saya atau mungkin jika ada gambar anda dengan saya, boleh dijadikan sebagai salah satu entri penyertaan segmen ini.

Segmen ini ada hadiah diberikan, iaitu wang tunai berjumlah RM100 bagi pemenang - RM50 setiap seorang dengan dua kategori pemilihan pemenang.

Untuk butiran lanjut, anda boleh jenguk entri segmen itu di sini -Giveaway RM50 - Aku Blogger dan Hasrul Hassan

Setakat ini, saya dah terima banyak penyertaan dari blogger Malaysia, ada yang dah saya lihat .... :)
Peserta Aku Blogger dan Hasrul Hassan

Senarai Peserta Aku Blogger dan Hasrul Hassan

Jom semak dan lihat gambar apa yang mereka kongsikan tu ... yeah yeahh .... dan komenlah apa yang patut ye ... tentu mereka nak tahu apa reaksi anda selepas melihat gambar Aku Blogger dan Hasrul Hassan. Erkkk jangan ada yang main photoshop buat gambar saya atas pelamin dah la ye .. naya je nanti ....


NomborNamaURL Penyertaan
1nornazlianahttp://adna2029.blogspot.com/2014/04/aku-blogger-dan-hasrul-hassan.html
2Mohamad Afifi Bin Mohd Shamsurihttp://afifishamsuri.blogspot.com/2014/04/aku-blogger-dan-hasrul-hassan.html
3Aisyahambrishttp://aisyahambris.blogspot.com/2014/04/aku-blogger-dan-hasrul-hassan.html
4Julia Joharihttp://akifimtiyaz3.blogspot.com/2014/04/aku-blogger-dan-hasrul-hassan.html
5azrilhttp://arzmoha.blogspot.com/2014/04/aku-blogger-dan-hasrul-hassan-giveaway.html
6SULIA SUKADIhttp://blogashalya.blogspot.com/2014/04/giveway-rm50-aku-blogger-dan-hasrul.html
7Nurul Shahida Binti Zakariahttp://ceriteracintadia.blogspot.com/2014/04/aku-blogger-dan-hasrul-hassan.html
8sharkhttp://citershark.blogspot.com/2014/04/aku-blogger-dan-hasrul-hassan.html
9nasibah omarhttp://mamamursyid.blogspot.com/2014/04/aku-blogger-dan-hasrul-hassan.html
10Afiqahhttp://mawarberduri4147.blogspot.com/2014/04/aku-blogger-dan-hasrul-hassan.html
11budak kampunghttp://mimbarhatiku.blogspot.com/2014/04/aku-blogger-dan-hasrul-hassan.html
12Nurain M. Najibhttp://muslimahad-deen.blogspot.com/2014/04/aku-blogger-dan-hasrul-hassan.html
13nanahttp://nanakimie.blogspot.com/2014/04/aku-blogger-dan-hasrul-hassan.html
14NAZIF HAKIM BIN ABD RAZAKhttp://nazifhakim.blogspot.com/2014/04/aku-blogger-dan-hasrul-hassan.html
15cik norhttp://norminieza.blogspot.com/2014/04/aku-blogger-dan-hasrul-hassan.html
16Nor Ariffin Bin Hamzahhttp://realiticikpin.blogspot.com/2014/04/aku-blogger-dan-hasrul-hassan.html
17cik akakhttp://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2014/04/aku-blogger-dan-hasrul-hassan.html
18Precious Clahttp://walkstatic.blogspot.com/2014/04/giveway-rm50-aku-blogger-dan-hasrul.html
19Adza Irdawati aka Mak Darahttp://www.bicaramakdara.com/2014/04/aku-blogger-dan-hasrul-hassan.html
20Marsitah binti Mat Sa'adhttp://www.blogieta.com/2014/04/aku-blogger-dan-hasrul-hassan.html
21fazrolhttp://www.fazrol.com/2014/04/aku-blogger-dan-hasrul-hassan_23.html
22Khir Khalidhttp://www.khirkhalid.com/2014/04/aku-blogger-dan-hasrul-hassan.html
23PCLhttp://www.nazlee.com/2014/04/giveway-rm50-aku-blogger-dan-hasrul.html
24sharinahttp://www.opzzpinky.my/2014/04/aku-blogger-dan-hasrul-hassan_23.html
25zaza zehrahttp://www.zazazehra.com/2014/04/aku-blogger-dan-hasrul-hassan.html
26Nurul Atiqah Ahmed (yuyu atiqa)http://yuyuatiqa.blogspot.com/2014/04/aku-blogger-dan-hasrul-hassan.html
27Zamani Abehttp://zamani84.blogspot.com/2014/04/aku-blogger-dan-hasrul-hassan.html

Senarai ini akan dikemaskini dari semasa ke semasa.
Update: 12:11 tgh malam 24 April 2014

Pemenang akan diumumkan .... selepas lewat tengah malam ini .. yeahhh ..


{ 17 comments.. read them below or add one }

Akif Imtiyaz Akif Imtiyaz April 23, 2014
Tq ... Tadi tersubmit dua kali ...
Link pon naik dua kali kat ats tu ...
PakcikLie PCL PakcikLie PCL April 23, 2014
baru dan nak semak lepas makan bihun goreng mamak ! hihi
Nao Mei Nao Mei April 23, 2014
Alhamdulillah ada gak link cik akak tersenarai.
Bin Muhammad Bin Muhammad April 23, 2014
Siapa pun yang bertuah nanti...Tahniah!

Banyak sungguh post pasal HH hari ni... saya ingatkan saya sorang jer... Sampaikan DH pun cerita pasal HH! Bagaikan satu fenomena lah...hasrul hassan!

aisyah ambris aisyah ambris April 23, 2014
Eh ada nama aisyah lah, tak sia2 tgu hbs loading sejam td..bhehe.. Ingatkan link tak terantaq..
adzairdawati makdara adzairdawati makdara April 23, 2014
huhu dah submit dah td.. harap2 penyertaan kita diterima
Sukma Haron Sukma Haron April 23, 2014
Tak sempat rasanya...good luck semua
nana kimie nana kimie April 23, 2014
hee..link nana ada..terima kasih:)
Ieta Mat Saad Ieta Mat Saad April 24, 2014
Entri serp ke semua tempat... first page lagi... dasat... Chayyalah!
deno deno April 24, 2014
Nampaknya penyertaan deno tak tersenarai ... maybe next time ^^
deno deno April 24, 2014
good luck mak dara! takde rezeki deno tak tersenarai... heeee :p
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN April 24, 2014
Deno tak submit ikut borang yang ada tu, tak ada pun terima daripada borang tu ..maafkan saya ye ... :)
Precious Cla Precious Cla April 24, 2014
No. 18 itu aku ^^ amacam cun tak wakakka :P
reezluv reezluv April 24, 2014
ramai jugak eh..ahahaa
ieta Mat Sa'ad ieta Mat Sa'ad April 24, 2014
yeayyyy.... aden ado... entri wordless wednesday tu kira ok kan sifu coz ada gak screen shoot kata2 dari fb. Kan3...? Ngeeee.....
Malam nanti nak sambung blogwalking lagi... Semalam blogwalking sebelum senarai ni keluar. Senarai ni keluar je, saya pown ngantok... sampai fon terkena batang hidung terjatuh, ngantuk bebenor... syok dorang sume tu, sporting ayat2 dorang. Gelak2 je saya bacanya :D
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN April 24, 2014
Terima kasih semua kerana sudi join GA ini ... semoga masing-masing gembira dan dapat manfaat yang unik, bukan hanya kejar tawaran hadiah wang tunai semata ... syabas ...

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact'. Terima kasih.