Dapat jemputan untuk hadir satu event di ibukota, ada peluang jumpa Anuar Zain dengan Alyah. Errr siapa Anuar Zain dan Alyah? Hmm ... mereka berdua adalah penyanyi terkenal di Malaysia. Suara mereka memang sedap. Ada ke yang tak kenal dengan dua penyanyi yang dah menang banyak anugerah ni? Saya menerima jemputan dari The Star Media Group menerusi email untuk hadiri Majlis Pelancaran Ekslusif mStar - Meraikan Aspirasi Dunia Maya.
Jemputan Jumpa Anuar Zain dan Alyah dari mStar

Jemputan Jumpa Anuar Zain dan Alyah dari mStar

Terima kasih kepada The Star Media Group (mStar) kerana sudi jemput saya ke majlis berkenaan. Majlis ini bakal diadakan pada khamis 17 April 2014. Nampaknya saya memang tak dapat nak hadir ke majlis ini yang berlangsung di Alexis Gardens, The Gardens Mall. Kat mana tu? Saya memang tak tahu ... nak tahu, anda boleh Google ... hehehe...

Ada tak blogger lain yang terima undangan yang sama? Undangan ini diterima pada 27 Mac 2014.
Jemputan Jumpa Anuar Zain dan Alyah dari mStar

Isteri saya, yang memang minat dengan Anuar Zain nampak seperti nak suruh saya hadir .... yelah, pastilah dia nak ikut.

Tapi maaf, saya tidak dapat nak hadir. Jika hadir mungkin dapat bergambar dengan Anuar Zain bersama Alyah ... kan kan .. hmmm ..

Sekali lagi terima kasih kepada pihak The Star Media Group kerana sudi menjemput saya. Tak pasti pula dari mana mereka dapat email untuk berikan jemputan ini.


Penafian: Gambar, artikel ataupun video yang ada di blog ini adakala berasal dari pelbagai sumber media lain. Hak Cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber tersebut. Jika timbul masalah mengenai perkara ini, anda boleh menghubungi saya disini.

Artikel dan catatan adalah ulasan serta pendapat peribadi saya berdasarkan pengalaman dan pengetahuan. Kesilapan (jika ada) adalah khilaf saya dan mohon dimaafkan.

19 Komen

anuar zain......sy minat anuar zain :-)

Reply

Untunglah dah femes sekarang.. siap ada jemputan lagi

Reply

wah untunglahhh menarik ni menarik...

Reply

wahh untung lah dapat berjumpa berdepan dengan anuar zain.. jangan lupa jemput team iluvtour juga http://iluvtour.com :)

Reply

tahniah :)

Bye-bye bang hasrul, lagi beberapa hari taufiq akan tinggalkan Malaysia :)

Reply

Wah wah wahh BESTNYERR abang Kua tu hehehe ...
Nak g nak g hahhaha

Reply

Alyah ! mesti dia nyanyi lagu kau yang terindah nanti haha

Reply

Saya pun minat gak dengan lagu nyanyian dia .. :)

Reply

Hmm .. :) itulah yang isteri saya katakan .. hehehe

Reply

Sebab SEO .. ISU BLOGGER ... pernah buat entri yang berikan backlink pada Mstar ..

Reply

Jika dapat jumpa .. saya tak pergi.

Reply

Hehehe.. :) best memang best .. tapi tak dapat nak pergi ..

Reply

ape lagi..pergi je la bro.. rugi tu..

Reply

Tak pegi, ini urusan dunia yang boleh dielakkan. Mungkin lain kali. In Sha Allah.

Reply
Peringatan: Komen adalah tanggungjawab anda. Saya tidak bertanggungjawab dengan sebarang ulasan dan komen yang anda tinggalkan. Komen berbaur lucah, provokasi perkauman serta berbentuk iklan adalah dilarang. Hubungi saya disini. andai timbul isu dan masalah.