Langkau ke kandungan utama

Jemputan Jumpa Anuar Zain dan Alyah dari mStar

Dapat jemputan untuk hadir satu event di ibukota, ada peluang jumpa Anuar Zain dengan Alyah. Errr siapa Anuar Zain dan Alyah? Hmm ... mereka berdua adalah penyanyi terkenal di Malaysia. Suara mereka memang sedap. Ada ke yang tak kenal dengan dua penyanyi yang dah menang banyak anugerah ni? Saya menerima jemputan dari The Star Media Group menerusi email untuk hadiri Majlis Pelancaran Ekslusif mStar - Meraikan Aspirasi Dunia Maya.
Jemputan Jumpa Anuar Zain dan Alyah dari mStar

Jemputan Jumpa Anuar Zain dan Alyah dari mStar

Terima kasih kepada The Star Media Group (mStar) kerana sudi jemput saya ke majlis berkenaan. Majlis ini bakal diadakan pada khamis 17 April 2014. Nampaknya saya memang tak dapat nak hadir ke majlis ini yang berlangsung di Alexis Gardens, The Gardens Mall. Kat mana tu? Saya memang tak tahu ... nak tahu, anda boleh Google ... hehehe...

Ada tak blogger lain yang terima undangan yang sama? Undangan ini diterima pada 27 Mac 2014.
Jemputan Jumpa Anuar Zain dan Alyah dari mStar

Isteri saya, yang memang minat dengan Anuar Zain nampak seperti nak suruh saya hadir .... yelah, pastilah dia nak ikut.

Tapi maaf, saya tidak dapat nak hadir. Jika hadir mungkin dapat bergambar dengan Anuar Zain bersama Alyah ... kan kan .. hmmm ..

Sekali lagi terima kasih kepada pihak The Star Media Group kerana sudi menjemput saya. Tak pasti pula dari mana mereka dapat email untuk berikan jemputan ini.


advertisement


Komen Pembaca ...

  1. anuar zain......sy minat anuar zain :-)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Saya pun minat gak dengan lagu nyanyian dia .. :)

      Padam
  2. Balasan
    1. Hmm .. :) itulah yang isteri saya katakan .. hehehe

      Padam
  3. Untunglah dah femes sekarang.. siap ada jemputan lagi

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sebab SEO .. ISU BLOGGER ... pernah buat entri yang berikan backlink pada Mstar ..

      Padam
  4. wah untunglahhh menarik ni menarik...

    BalasPadam
  5. wahh untung lah dapat berjumpa berdepan dengan anuar zain.. jangan lupa jemput team iluvtour juga http://iluvtour.com :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Jika dapat jumpa .. saya tak pergi.

      Padam
  6. tahniah :)

    Bye-bye bang hasrul, lagi beberapa hari taufiq akan tinggalkan Malaysia :)

    BalasPadam
  7. Wah wah wahh BESTNYERR abang Kua tu hehehe ...
    Nak g nak g hahhaha

    BalasPadam
  8. Alyah ! mesti dia nyanyi lagu kau yang terindah nanti haha

    BalasPadam
  9. Balasan
    1. Hehehe.. :) best memang best .. tapi tak dapat nak pergi ..

      Padam
  10. ape lagi..pergi je la bro.. rugi tu..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tak pegi, ini urusan dunia yang boleh dielakkan. Mungkin lain kali. In Sha Allah.

      Padam

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact Me'. Terima kasih.

Popular

6 Doktor Kacak Malaysia Yang Membuatkan Anda Mahu Check-up Hari-Hari di Hospital

6 Doktor Kacak Malaysia Yang Membuatkan Anda Mahu Check-up Hari-Hari di Hospital. Pekerjaan doktor dianggap mulia dan banyak menyumbang dalam masyarakat hari ni. Mereka terpaksa belajar lebih kurang 5 hingga 6 tahun untuk mendapatkan ‘title’ doktor tersebut dan kebanyakan mereka dianggap tak da ‘life’ dan sangat ‘nerd’.

Tapi tahukah anda bahawa ada juga dikalangan mereka yang yang sangat handsome dan menarik hingga membuatkan anda hari-hari nak buat check up kat hospital. Jom kita kenali 6 doktor kacak di Malaysia.
6 Doktor Kacak Malaysia Yang Membuatkan Anda Mahu Check-up Hari-Hari di Hospital 1- Dr Syed Ahmad Murthada

Beliau merupakan model utama untuk jubah furby and sugar dan sangat aktif ke gym.  Walaupun doktor kerjanya sangat sibuk untuk merawat dan melayani pesakit, mereka juga ada kehidupan sendiri. Sibuk-sibuk pun sempat ke Gym tu ... hoho. Jangan cakap doktor tak da life ye. Dan pada saya, memang haruslah seorang doktor menjadi contoh kepada orang lain, nampak sihat, sasa,…

Telinga Berdesing Bawa Petanda

Pernah merasa telinga berdesing tak? Ia kadangkala berlaku tanpa diduga, tanpa ikut masa. Secara tiba-tiba .... ntah disebabkan apa, terasa telinga akan berdesing. Sesetengah akan mengaitkannya dengan sejenis penyakit dinamakan Tinnitus.

Walaubagaimanapun, orang lama-lama dalam masyarakat Melayu, ada telahan sendiri mengenai telinga berdesing ini. Mereka mengaitkan dengan kejadian-kejadian yang bakal berlaku dek kerana berdesingnya telinga. Orang tua lama-lama mengaitkan masa dan bahagian telinga yang mana terkena desingan ini, berikut saya kongsikan sedikit info dan pengetahuan mengenai telinga berdesing ini.
Telinga Berdesing Bawa Petanda Telinga Berdesing Bawa Petanda Sesuatu Kejadian Bakal Berlaku Jika Telinga Kanan Berdesing Jam 06:00 - 07:00 pagi - mendapat khabar burukJam 07:00 - 08:00 pagi - akan difitnah oleh orangJam 08:00 - 09:00 pagi - akan membuat rencana pergi jauh sendirian atau bersama orang lainJam 09:00 - 10:00 pagi - bermakna akan ada berita yang kurang menyenangka…

Cara Padam Akaun Facebook

Tentu ada yang nak tahu cara nak padam akaun Facebook, terutama bila si dara dah jadi isteri orang, dan si suami pula melarang si isteri untuk gunakan Facebook. Malah, ada yang mahu tutup akaun Facebook sebab mahu elak perkara tidak baik berlaku, atau terus berlaku. Saya tahu sebab pernah bertanya kepada saya.

Jadi entri kali ini saya nak kongsikan cara-cara nak memadam (delete) akaun sosial Facebook. In Sha Allah, ia akan beroleh manfaat pada mereka yang mungkin nak tahu cara nak padam akaun Facebook; khas dan khusus untuk akaun peribadi.

Oh ya, mungkin ada yang tidak tahu, anda boleh mempunyai banyak akaun Facebook, asalkan alamat email dan juga no telefon bimbit anda berbeza bagi setiap akaun. Jadi, kemungkinan ada pengguna yang punyai lebih dari satu akaun, dan mahu padam akaun Facebook yang lain boleh juga ikuti panduan ini.
Cara-Cara Padam Akaun FacebookLangkah pertama ialah anda perlu login ke akaun Facebook yang mahu dipadamkan.Langkah kedua, bila dah login, terus klik pautan …