Segmen: Hasrul Hassan Perkenal Blogger Blogspot Baru

Segmen: Hasrul Hassan Perkenal Blogger Blogspot Baru - Saya nak buat satu segmen ringkas, khas untuk blogger-blogger baru daripada platform blogspot. Blogger dari platform lain seperti wordpress, lain kali saya buat. Sebuah segmen untuk berikan sedikit pendedahan, promosi dan nak perkenalkan blogger-blogger blogspot yang baru nak bertatih.

Cukup mudah nak sertai segmen ini. Anda hanya perlu letakkan doodle yang disediakan di bawah dalam entri, dan link ke entri ini. Senang je kan? Tajuk seperti di atas - "Hasrul Hassan Perkenal Blogger Blogspot Baru"

Segmen: Hasrul Hassan Perkenal Blogger Blogspot Baru


Namun, untuk tidak membiarkan entri penyertaan jadi kosong, saya sarankan kepada blogger-blogger baru yang join untuk sertakan sedikit sebanyak info mengenai diri dan blog.
  • Berikan nama blog, url blog dan nama blogger anda.
  • Nyatakan umur anda, dan umur blog anda.
  • Jika ada bilangan follower, nyatakan juga bilangan follower blog anda.
  • Cerita serba ringkas mengenai apa yang anda ceritakan dalam blog.

Dah siap, tinggalkan url entri blog di ruangan bahagian komen di bawah ini.

Dan sebelum meninggalkan blog ini, harap sudi untuk jadi follower samada di twitter, instagram atau blog ini.

Tutup: 16 April 2014

Imbuhan Khas

Sebagai satu pemangkin, saya akan pilih secara rawak daripada senarai peserta atau blogger baru ini untuk menang hadiah topup atau wang tunai sebanyak RM10 bagi 3 orang blogger baru.

Satu segmen mudah dengan sedikit imbuhan dan galakan diberikan. Saja nak seronok-seronok dan bagi membolehkan ramai blogger baru join segmen ini.

Ingat ehh, yang nak join segmen ini mestilah blogger blogspot baru ... bagaimana nak dianggap blogger baru, anda sendiri tahu siapa anda, mohon jujur.  Itu sahaja.

Selamat bersegmen.

#SEGMEN INI TELAH DITUTUP .. terima kasih.



{ 72 comments.. read them below or add one }

Ieta Mat Saad Ieta Mat Saad April 15, 2014
Moga ramai yang menyertai segmen ni. Rugi newbie yang tak turut serta ^__^
Faizal Zaman Faizal Zaman April 15, 2014
blogger wordpress xleh join ker? hehe saya blogger baru tp guna wordpress
Ieka Farhana Ieka Farhana April 15, 2014
wuuu selamat bersegmen ... dan newbie perluuu joinn benda ni :)
nurfaizuddin fuad nurfaizuddin fuad April 15, 2014
salam takzim bang . . saya sertai segmen HH nie :
http://faizuddinfuad94.blogspot.com/2014/04/segmen-hasrul-hassan-perkenal-blogger.html
ecah khalili ecah khalili April 15, 2014
salam..ecah join =)
http://ecahkhalili.blogspot.com/2014/04/hasrul-hassan-perkenal-blogger-blogspot.html
Lynn Munir Lynn Munir April 15, 2014
Selamat mengendalikan segmen ini dan moga meriah penyertaannya.
Aisyah Ambris Aisyah Ambris April 15, 2014
join..join...join.. best!

http://aisyahambris.blogspot.com/2014/04/segmen-hasrul-hassan-perkenal-blogger.html
Farah Waheda Wahid Farah Waheda Wahid April 15, 2014
alamak saya dah kira tak baru dah...so terlepas peluang ni... he he he...
fayreen mizan fayreen mizan April 15, 2014
Woahhhhh... nak join jugakkkk!!
NaZiRaH @ Ezyra NaZiRaH @ Ezyra April 15, 2014
join juga.... sebab asa masih baru dalam dunia blogging ni..;-)

http://nazirahnyerr.blogspot.com/2014/04/segmen-hasrul-hassan-perkenal-blogger.html
NaZiRaH @ Ezyra NaZiRaH @ Ezyra April 15, 2014
join juga.... sebab asa masih baru dalam dunia blogging ni..;-)

http://nazirahnyerr.blogspot.com/2014/04/segmen-hasrul-hassan-perkenal-blogger.html
Bin Muhammad Bin Muhammad April 15, 2014
Peluang yang seharusnya direbut oleh blogger baru utk timba pengalaman, menambah kenalan disamping dapat promosi istimewa dari HH!
Inisiatif yg bagus HH dan semoga segmen ini berjaya mencapai matlamatnya...
Norasyimah Saifullah Norasyimah Saifullah April 15, 2014
Report For Duty
http://nora-norasyimahsaifullahoifficialblog.blogspot.com/2014/04/hasrul-hassan-perkenal-blogger-blogspot.html
I'm join, Sir
Tasha Aqisha Tasha Aqisha April 15, 2014
http://cercitertashaqisha.blogspot.com/2014/04/hasrul-hassan-perkenal-blogger-blogspot.html

tasha join
Sukma Haron Sukma Haron April 15, 2014
Ohhh...beruntung jadi blogger baru...
Sengal Ubi Sengal Ubi April 15, 2014
http://bidadarikayangan90.blogspot.com/2014/04/hasrul-hassan-perkenal-blogger-blogspot.html


meh la kita berblogwalking... :)
Azwar Syuhada Azwar Syuhada April 15, 2014
Azwa join..

http://miss-azwarsyuhada.blogspot.com/2014/04/segmen-hasrul-hassan-perkenal-blogger.html
namiacinta namiacinta April 15, 2014
baru nak join .. kihkihkih
Nur Madihah Nur Madihah April 15, 2014
SInggah si i and joined
http://madihahdaisy.blogspot.com/2014/04/hasrul-hassan-perkenal-blogger-blogspot.html
Huny eda Huny eda April 15, 2014
alamak..saya baru, tak baru ek..hehehhe..baru nak join HH
Karimah Zulkafali Karimah Zulkafali April 15, 2014
Joined :D
http://theonlygirl98.blogspot.com/2014/04/hasrul-hassan-perkenal-blogger-blogspot.html
Anisyamir Leejo Anisyamir Leejo April 15, 2014
http://anies-msletoes.blogspot.com/2014/04/hasrul-hassan-perkenal-blogger-blogspot.html
An Nur An Nur April 15, 2014
Nur join :)
http://annurdotmy.blogspot.com/2014/04/hasrul-hassan-perkenal-blogger-blogspot.html
Miss Boo Miss Boo April 15, 2014
saya join
http://missbaybeeboo.blogspot.com/2014/04/segmen-hasrul-hassan-perkenal-blogger.html
miss miew miss miew April 15, 2014
bismillah..sy join..
http://cikmiew.blogspot.com/2014/04/hasrul-hassan-perkenal-blogger-blogspot.html
Atikah Sismoon Atikah Sismoon April 16, 2014
Assalamualaikum. Saya budak baru belajar. Kalau salah tolong tunjukkan.
http://mynameika.blogspot.com/2014/04/segmen-hasrul-hassan-perkenal-blogger.html
hantu pokkan hantu pokkan April 16, 2014
newbie baru 2 minggu... http://www.myrodreel.com/2014/04/segmen-hasrul-hassan-perkenal-blogger.html
Wafi Remli Wafi Remli April 16, 2014
Walaupun blog dah lama wujud tp bru nk aktif. Dulu URL lain sebelum tukar yang sekarang...
abrar abrar April 16, 2014
ala. x sempat nak join. dah tarikh tutup
sYiRa LoKMaN sYiRa LoKMaN April 16, 2014
This comment has been removed by the author.
julia jamaludin julia jamaludin April 16, 2014
xtau boleh join lagi ke x.tapi saya join jugak :)

http://juliajamaludin.blogspot.com/2014/04/hasrul-hassan-perkenal-blogger-blogspot.html
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN April 16, 2014
Boleh lagi .. sebelum tgh malam ni .. in Sha Allah.
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN April 16, 2014
Boleh join .... sehingga tgh malam ni .. in Sha Allah.
Zara Nurhaidah Zara Nurhaidah April 16, 2014
assalammualaikum.. Zara datng mjoinkan blog kami =)

http://mr-mrshafiezy.blogspot.com/2014/04/segmen-hasrul-hassan-perkenal-blogger.html
SSurianah Yana SSurianah Yana April 16, 2014
Assalammualaikum..^^
http://ssurianahyana.blogspot.com/2014/04/hasrul-hassan-perkenal-blogger-blogspot.html
Shark Kay Shark Kay April 16, 2014
wuhuu..
ambil peluang sebaik mungkin :)
join.

http://citershark.blogspot.com/2014/04/segmen-hasrul-hassan-perkenal-blogger.html
adna^madhiha^ adna^madhiha^ April 16, 2014
join yer..

http://adna2029.blogspot.com/2014/04/hasrul-hassan-perkenal-blogger-blogspot.html
Intan Najla Intan Najla April 16, 2014
intan join..

http://intan-heartypewriting.blogspot.com/2014/04/segmenhasrul-hassan-perkenal-blogger.html
Khairul Bariah Khairul Bariah April 16, 2014
Salam...saya dah join..dan dah follow awak jugak :)

http://sweetmemories4u.blogspot.com/2014/04/hasrul-hassan-perkenal-blogger-blogspot.html
Diya Ariana Diya Ariana April 16, 2014
good luck buat semua =)
arlina arlina April 16, 2014
salam.. tak tahu boleh join ke tidak lagi, tapi saya nak join jugak ..
hehehe
http://arlinasuha.blogspot.com..
armando marcello armando marcello April 16, 2014
stylo sport telah mengjoinkan dirinya

http://stylosport.blogspot.com/2014/04/segmenhasrul-hassan-perkenal-blogger.html
nor_farihan nor_farihan April 16, 2014
http://coratcoretsibudaktembam.blogspot.com/2014/04/segmen-hasrul-hassan-perkenal-blogger.html
Misya (Aimi Syahirah) Misya (Aimi Syahirah) April 16, 2014
Saya boleh join tak? hikhikhik..;)
Nurul Ain Nurul Ain April 16, 2014
http://bidadarikayangan90.blogspot.com/2014/04/hasrul-hassan-perkenal-blogger-blogspot.html
armando marcello armando marcello April 16, 2014
up 1 lagi

http://bulat-mata.blogspot.com/2014/04/segmen-hasrul-hassan-perkenal-blogger.html
Naniey Jemiey Naniey Jemiey April 16, 2014
join jugak...
http://upsidesdown.blogspot.com/2014/04/segmen-hasrul-hassan-perkenal-blogger.html
azman Arsad azman Arsad April 16, 2014
http://giveaway-jom-santai-aje.blogspot.com/2014/04/hasrul-hassan-perkenal-blogger-blogspot.html
azzahairi sulaiman azzahairi sulaiman April 16, 2014
Terima kasih Tuan Hasrul kerana memberi peluang dan ruang. Saya juga turut serta dalam segmen ini :

http://www.azzahairi.com/2014/04/hasrul-hassan-perkenal-blogger-blogspot.html
Syiera Firdaus Syiera Firdaus April 16, 2014
Join :)

http://sayasyiera.blogspot.com/2014/04/segmen-hasrul-hassan-perkenal-blogger.html
Iola Iola April 16, 2014
saya pun join =) http://iolacaviarofficial.blogspot.com/2014/04/hasrul-hassan-perkenal-blogger-blogspot.html
cikcenderawasih cikcenderawasih April 16, 2014
http://cikcenderawasih11.blogspot.com/2014/04/segmen-hasrul-hassan-perkenal-blogger.html
Nelly Sapri Nelly Sapri April 16, 2014
Sy join (*_*)

http://cintanelly.blogspot.com/2014/04/hasrul-hassan-perkenal-blogger-blogspot.html
Emma Rosli Emma Rosli April 16, 2014
Sempat lagi tak emma join ? :) nak join
MaMa MuRsYiD MaMa MuRsYiD April 16, 2014
join jugak

http://mamamursyid.blogspot.com/2014/04/hasrul-hassan-perkenal-blogger-blogspot.html
Emma Rosli Emma Rosli April 16, 2014
Bismillah . Emma join juga :)

http://kuemmarosli.blogspot.com/2014/04/hasrul-hassan-perkenal-blogger-blogspot.html
Isya PurpleZ Isya PurpleZ April 16, 2014
sempat lagi ke ni??

http://isyapurple.blogspot.com/2014/04/hasrul-hassan-perkenal-blogger-blogspot.html

hehe
ain syafieqa ain syafieqa April 16, 2014
tak sempat nak join..baru tau hari ni...good luck pada semua peserta..
Diyana Hani Diyana Hani April 16, 2014
HH...hani join ya...harap sempat lagi..http://www.diyanahani.com/2014/04/segmen-hasrul-hassan-perkenal-blogger.html
ain syafieqa ain syafieqa April 16, 2014
mencuba nasib juga.hehehe..

http://whiteroses2013.blogspot.com/2014/04/segmen-hasrul-hassan-perkenal-blogger.html
Akak Adek Akak Adek April 16, 2014
As salam..

sempat lagi ker ni...? ^___^

sy join okay..

http://amielovely525.blogspot.com/2014/04/segmen-hasrul-hassan-perkenal-blogger.html

^____^
cahaya nur cahaya nur April 16, 2014
assalamualaikum
dah join :-)
http://nurpunyebelog84.blogspot.com/2014/04/hasrul-hassan-perkenal-blogger-blogspot.html
Cik Oren Cik Oren April 16, 2014
Sempat atau tak, saya join. :)

http://kaktusoren.blogspot.com/2014/04/segmen-hasrul-hassan-perkenal-blogger.html
aRz MoHa aRz MoHa April 16, 2014
http://arzmoha.blogspot.com/2014/04/hasrul-hassan-perkenal-blogger-blogspot.html
saya join....mudah2an dapat berkenalan dengan lebih ramai blogger
salmiah awang salmiah awang April 16, 2014
Saat-saat terakhir dan pada tarikh terakhir baru jumpa,rasanya masih sempat joint.

http://sallyadan.blogspot.com/2014/04/hasrul-hassan-perkenal-blogger-blogspot.html
Sara Yasmine Sara Yasmine April 16, 2014

Salam

Saya JOIN ^___^

http://sara-yasmine.blogspot.com/2014/02/segmen-hasrul-hassan-perkenal-blogger.html

Mudah2an Ada rezeki Saat 2 Akhir ^_____^
amanina nasuha amanina nasuha April 16, 2014
walaupun last date,nak jugak joinnn...hehehhe

http://adramycien.blogspot.com/2014/04/segmen-hasrul-hassan-perkenal-blogger.html
Redzuan Muslim Redzuan Muslim April 16, 2014
Nak join gak lh..cam syok je cam best je.:-)


http://arjunakasih23.blogspot.com.blogspot.com/2014/04/segmen-hasrul-hassan-perkenal-blogger.html



Hafiza AizZawa Hafiza AizZawa April 16, 2014
Salam, Fiza join juga..

http://ourmemoria.blogspot.com/2014/04/hasrul-hassan-perkenal-blogger-blogspot.html
abrar abrar April 16, 2014
ok bro. ini entrinya. jika ada yang kurang mohon diampun. jangan rejam teman sudah. hahaha

http://www.superabrar.com/2014/04/sesi-terjah-bersama-hasrul-hassan.html