Giveway RM50 - Aku Blogger dan Hasrul Hassan

Aku Blogger dan Hasrul Hassan - Satu segmen giveaway RM50 tunai untuk semua blogger tak kiralah dari Malaysia, Indonesia, mahupun Brunei, samada anda pengunjung baru, pembaca setia, mahu pada yang suka dan pada yang tidak suka dengan blog ini ataupun diri saya. Ini peluang untuk anda mencuba peluang terima wang tunai RM50 yang saya sediakan.

Giveway RM50 - Aku Blogger dan Hasrul Hassan

Giveaway ini senang sahaja syaratnya. Apa yang perlu anda lakukan ialah .....

  • Tuliskan satu entri dengan tajuk - 'Aku Blogger dan Hasrul Hassan'
  • Letakkan satu gambar yang menandakan anda 'bersama'  blog ini atau diri saya secara personal.
  • Link gambar yang dimasukkan dalam entri itu dengan post ini.
  • Boleh gunakan mana-mana gambar atau apa-apa teknik yang menampakkan diri saya atau blog ini. Contoh akan diberikan di akhir blog post ini.
  • Anda samada boleh tulis serba sedikit mengenai gambar atau boleh sahaja buat sebagai Wordless Wednesday.
  • Dah siap, tinggalkan nama, email dan URL entri tersebut di borang yang disediakan di bawah ini. Anda juga boleh tinggalkan link URL blog post itu di ruangan komen (cuma jangan tinggalkan email takut nanti ada yang spam inbox anda), tapi hanya peserta yang gunakan borang sahaja akan diambil kira untuk pemilihan pemenang.

Hadiah Giveaway

Wang tunai  RM50 untuk dua pemenang - satu dipilih secara rawak, dan satu lagi dipilih berdasarkan entri yang memikat hati saya.

Cara Pemilihan

Satu - Menerusi Random.org; saya akan buat penyenaraian dalam satu blog post dan memberikan nombor-nombor tertentu.
Kedua - Menerusi pemilihan sendiri oleh saya berdasarkan entri yang kreatif, padat dan memikat. Tidak perlu panjang. Cukup 100 perkataan dah ok.

Tarikh Tutup

Jam 11:59:59 malam 23 April 2014

Hantar URL Entri Blog - "Aku Blogger dan Hasrul Hassan"



Contoh Gambar/Entri:

Saya berkesempatan bertemu dengan blogger berkaca mata hitam ini di promosi #VMY2014 semasa perasmian Jambatan Vistoria di Kuala Kangsar .. pada .... ..."



Ok. Selamat berjaya.

Untuk info, ini adalah wang terkumpul yang telah saya terima menerusi 8Share, dan saya kembalikan kepada anda dalam bentuk giveaway mudah ini.

{ 32 comments.. read them below or add one }

Nurul Atiqah Ahmed Nurul Atiqah Ahmed April 23, 2014
wahhh.. nak menjoinkan diri jugaklah.. ada entri pasal bro HH kat blog mek kelate. hehe.. :)
ieta mat sa'ad ieta mat sa'ad April 23, 2014
Nak kena cari gambar tu semula ni... ^__^
Nurul Atiqah Ahmed Nurul Atiqah Ahmed April 23, 2014
Alhamdulillah, dah submit..

http://yuyuatiqa.blogspot.com/2014/04/aku-blogger-dan-hasrul-hassan.html

thank you abang hasrul ! :)
Shark Kay Shark Kay April 23, 2014
wuhuu..
send already...
harap ada ler rezeki.
ieta mat sa'ad ieta mat sa'ad April 23, 2014
Done ^__^
http://www.blogieta.com/2014/04/aku-blogger-dan-hasrul-hassan.html
Nao Mei Nao Mei April 23, 2014
cik akak pon nak juga...tapi uncle tak pernah pon jejak blog cik akak..hihi..
habis gambar cik akak nak cari gambar uncle HH kat mana....emm...

cik akak nak belajar teknik seo boleh :)
Asha Lya Asha Lya April 23, 2014
Lya join

http://blogashalya.blogspot.com/2014/04/giveway-rm50-aku-blogger-dan-hasrul.html
RDZ Z RDZ Z April 23, 2014
Aikk..dah nak tutup ke HH..sempat ke join ni..
Khir Khalid Khir Khalid April 23, 2014
Yeah.. saya dah join.. :D :D
Faizal FA Faizal FA April 23, 2014
tak ada gambar bersama mcm mana
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN April 23, 2014
Buat macam cara kedua .. atau snap je gambar diri sendiri berlatarkan paparan blog saya ni ... maksud saya ... SELFIE depan blog saya .. faham kan?
Nao Mei Nao Mei April 23, 2014
cik akak dah join...
gambar editing je

http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2014/04/aku-blogger-dan-hasrul-hassan.html
reezluv reezluv April 23, 2014
insyallah lau malam ni internet dh ok..kena la join..hehe
Wafi Remli Wafi Remli April 23, 2014
Photoshopped picture boleh gak lah ni?
Akif Imtiyaz Akif Imtiyaz April 23, 2014
Salam .. HH ..
Lya join ..
Terlebih ayat plak biler syiokkk sgt menulis hehehehe ..
http://akifimtiyaz3.blogspot.com/2014/04/aku-blogger-dan-hasrul-hassan.html
cahaya mata cahaya mata April 23, 2014
done follow blog ni.. =)
RDZ Z RDZ Z April 23, 2014
Salam HH, kita join sekali..

http://myblogsantai.blogspot.com/2014/04/giveway-rm50-aku-blogger-dan-hasrul.html
PakcikLie PCL PakcikLie PCL April 23, 2014
nak cuba beramah mesra dgn join GaHH ;

http://www.nazlee.com/2014/04/giveway-rm50-aku-blogger-dan-hasrul.html
ismi shahida ismi shahida April 23, 2014
joined :)

http://ceriteracintadia.blogspot.com/2014/04/aku-blogger-dan-hasrul-hassan.html
aisyah ambris aisyah ambris April 23, 2014
Ble tak cek kan entry aisyah dah tersubmit ke blum? Masa hntr url,internet slow..huhuhu..dah 3 jam blalu..huhu

Apa2 pun join ye http://aisyahambris.blogspot.com/2014/04/aku-blogger-dan-hasrul-hassan.html?m=0
deno deno April 23, 2014
Salam mr. HH, dayangdeno join jugak ^_^
http://www.dayangdeno.com/2014/04/aku-blogger-dan-hasrul-hassan.html
aRz MoHa aRz MoHa April 23, 2014
join HH
http://arzmoha.blogspot.com/2014/04/aku-blogger-dan-hasrul-hassan-giveaway.html
aRz MoHa aRz MoHa April 23, 2014
selamat bersegmen aisyah
Shida Radzuan Shida Radzuan April 23, 2014
Mcm xsempat je nk join ni huhuu..
fayreen mizan fayreen mizan April 23, 2014
Assalamualaikum,
saya join :)
http://fayreenmizan.blogspot.com/2014/04/aku-blogger-dan-hasrul-hassan.html
Zamani Abe Zamani Abe April 23, 2014
Salam bro HH~ Zam join gak

http://zamani84.blogspot.com/2014/04/aku-blogger-dan-hasrul-hassan.html
ieta mat sa'ad ieta mat sa'ad April 24, 2014
Alhamdulillah... Baru siap blogwalking ^__^
Sifu,maaf ya tadi buat entri wordless je sebab nak masuk mengajar semula
Diyana Hani Diyana Hani April 24, 2014
Dah tamat semalam ke hh?? Tak sempat eh nak join.sob2
hainom OKje hainom OKje April 29, 2014
Menyinggah sini...lama dah tak menyinggah...apa khabar HH?
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN April 29, 2014
ALhamdulillah... sihat sahaja.

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact'. Terima kasih.