23 April 2014

Giveway RM50 - Aku Blogger dan Hasrul Hassan

Aku Blogger dan Hasrul Hassan - Satu segmen giveaway RM50 tunai untuk semua blogger tak kiralah dari Malaysia, Indonesia, mahupun Brunei, samada anda pengunjung baru, pembaca setia, mahu pada yang suka dan pada yang tidak suka dengan blog ini ataupun diri saya. Ini peluang untuk anda mencuba peluang terima wang tunai RM50 yang saya sediakan.

Giveway RM50 - Aku Blogger dan Hasrul Hassan

Giveaway ini senang sahaja syaratnya. Apa yang perlu anda lakukan ialah .....

  • Tuliskan satu entri dengan tajuk - 'Aku Blogger dan Hasrul Hassan'
  • Letakkan satu gambar yang menandakan anda 'bersama'  blog ini atau diri saya secara personal.
  • Link gambar yang dimasukkan dalam entri itu dengan post ini.
  • Boleh gunakan mana-mana gambar atau apa-apa teknik yang menampakkan diri saya atau blog ini. Contoh akan diberikan di akhir blog post ini.
  • Anda samada boleh tulis serba sedikit mengenai gambar atau boleh sahaja buat sebagai Wordless Wednesday.
  • Dah siap, tinggalkan nama, email dan URL entri tersebut di borang yang disediakan di bawah ini. Anda juga boleh tinggalkan link URL blog post itu di ruangan komen (cuma jangan tinggalkan email takut nanti ada yang spam inbox anda), tapi hanya peserta yang gunakan borang sahaja akan diambil kira untuk pemilihan pemenang.

Hadiah Giveaway

Wang tunai  RM50 untuk dua pemenang - satu dipilih secara rawak, dan satu lagi dipilih berdasarkan entri yang memikat hati saya.

Cara Pemilihan

Satu - Menerusi Random.org; saya akan buat penyenaraian dalam satu blog post dan memberikan nombor-nombor tertentu.
Kedua - Menerusi pemilihan sendiri oleh saya berdasarkan entri yang kreatif, padat dan memikat. Tidak perlu panjang. Cukup 100 perkataan dah ok.

Tarikh Tutup

Jam 11:59:59 malam 23 April 2014

Hantar URL Entri Blog - "Aku Blogger dan Hasrul Hassan"



Contoh Gambar/Entri:

Saya berkesempatan bertemu dengan blogger berkaca mata hitam ini di promosi #VMY2014 semasa perasmian Jambatan Vistoria di Kuala Kangsar .. pada .... ..."



Ok. Selamat berjaya.

Untuk info, ini adalah wang terkumpul yang telah saya terima menerusi 8Share, dan saya kembalikan kepada anda dalam bentuk giveaway mudah ini.

Blogger berusia 40an dari Penang. Sudah berumahtangga dan mempunyai 4 cahayamata. Menulis sejak tahun 2007.

32 Komen Giveway RM50 - Aku Blogger dan Hasrul Hassan

wahhh.. nak menjoinkan diri jugaklah.. ada entri pasal bro HH kat blog mek kelate. hehe.. :)

Nak kena cari gambar tu semula ni... ^__^

Alhamdulillah, dah submit..

http://yuyuatiqa.blogspot.com/2014/04/aku-blogger-dan-hasrul-hassan.html

thank you abang hasrul ! :)

wuhuu..
send already...
harap ada ler rezeki.

Done ^__^
http://www.blogieta.com/2014/04/aku-blogger-dan-hasrul-hassan.html

cik akak pon nak juga...tapi uncle tak pernah pon jejak blog cik akak..hihi..
habis gambar cik akak nak cari gambar uncle HH kat mana....emm...

cik akak nak belajar teknik seo boleh :)

Lya join

http://blogashalya.blogspot.com/2014/04/giveway-rm50-aku-blogger-dan-hasrul.html

Aikk..dah nak tutup ke HH..sempat ke join ni..

Yeah.. saya dah join.. :D :D

tak ada gambar bersama mcm mana

Buat macam cara kedua .. atau snap je gambar diri sendiri berlatarkan paparan blog saya ni ... maksud saya ... SELFIE depan blog saya .. faham kan?

cik akak dah join...
gambar editing je

http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2014/04/aku-blogger-dan-hasrul-hassan.html

insyallah lau malam ni internet dh ok..kena la join..hehe

Photoshopped picture boleh gak lah ni?

Salam .. HH ..
Lya join ..
Terlebih ayat plak biler syiokkk sgt menulis hehehehe ..
http://akifimtiyaz3.blogspot.com/2014/04/aku-blogger-dan-hasrul-hassan.html

done follow blog ni.. =)

Salam HH, kita join sekali..

http://myblogsantai.blogspot.com/2014/04/giveway-rm50-aku-blogger-dan-hasrul.html

nak cuba beramah mesra dgn join GaHH ;

http://www.nazlee.com/2014/04/giveway-rm50-aku-blogger-dan-hasrul.html

joined :)

http://ceriteracintadia.blogspot.com/2014/04/aku-blogger-dan-hasrul-hassan.html

Ble tak cek kan entry aisyah dah tersubmit ke blum? Masa hntr url,internet slow..huhuhu..dah 3 jam blalu..huhu

Apa2 pun join ye http://aisyahambris.blogspot.com/2014/04/aku-blogger-dan-hasrul-hassan.html?m=0

Salam mr. HH, dayangdeno join jugak ^_^
http://www.dayangdeno.com/2014/04/aku-blogger-dan-hasrul-hassan.html

join HH
http://arzmoha.blogspot.com/2014/04/aku-blogger-dan-hasrul-hassan-giveaway.html

selamat bersegmen aisyah

Mcm xsempat je nk join ni huhuu..

Assalamualaikum,
saya join :)
http://fayreenmizan.blogspot.com/2014/04/aku-blogger-dan-hasrul-hassan.html

Salam bro HH~ Zam join gak

http://zamani84.blogspot.com/2014/04/aku-blogger-dan-hasrul-hassan.html

Alhamdulillah... Baru siap blogwalking ^__^
Sifu,maaf ya tadi buat entri wordless je sebab nak masuk mengajar semula

Dah tamat semalam ke hh?? Tak sempat eh nak join.sob2

Menyinggah sini...lama dah tak menyinggah...apa khabar HH?

ALhamdulillah... sihat sahaja.


EmoticonEmoticon