Langkau ke kandungan utama

Giveway RM50 - Aku Blogger dan Hasrul Hassan

Aku Blogger dan Hasrul Hassan - Satu segmen giveaway RM50 tunai untuk semua blogger tak kiralah dari Malaysia, Indonesia, mahupun Brunei, samada anda pengunjung baru, pembaca setia, mahu pada yang suka dan pada yang tidak suka dengan blog ini ataupun diri saya. Ini peluang untuk anda mencuba peluang terima wang tunai RM50 yang saya sediakan.

Giveway RM50 - Aku Blogger dan Hasrul Hassan

Giveaway ini senang sahaja syaratnya. Apa yang perlu anda lakukan ialah .....

  • Tuliskan satu entri dengan tajuk - 'Aku Blogger dan Hasrul Hassan'
  • Letakkan satu gambar yang menandakan anda 'bersama'  blog ini atau diri saya secara personal.
  • Link gambar yang dimasukkan dalam entri itu dengan post ini.
  • Boleh gunakan mana-mana gambar atau apa-apa teknik yang menampakkan diri saya atau blog ini. Contoh akan diberikan di akhir blog post ini.
  • Anda samada boleh tulis serba sedikit mengenai gambar atau boleh sahaja buat sebagai Wordless Wednesday.
  • Dah siap, tinggalkan nama, email dan URL entri tersebut di borang yang disediakan di bawah ini. Anda juga boleh tinggalkan link URL blog post itu di ruangan komen (cuma jangan tinggalkan email takut nanti ada yang spam inbox anda), tapi hanya peserta yang gunakan borang sahaja akan diambil kira untuk pemilihan pemenang.

Hadiah Giveaway

Wang tunai  RM50 untuk dua pemenang - satu dipilih secara rawak, dan satu lagi dipilih berdasarkan entri yang memikat hati saya.

Cara Pemilihan

Satu - Menerusi Random.org; saya akan buat penyenaraian dalam satu blog post dan memberikan nombor-nombor tertentu.
Kedua - Menerusi pemilihan sendiri oleh saya berdasarkan entri yang kreatif, padat dan memikat. Tidak perlu panjang. Cukup 100 perkataan dah ok.

Tarikh Tutup

Jam 11:59:59 malam 23 April 2014

Hantar URL Entri Blog - "Aku Blogger dan Hasrul Hassan"



Contoh Gambar/Entri:

Saya berkesempatan bertemu dengan blogger berkaca mata hitam ini di promosi #VMY2014 semasa perasmian Jambatan Vistoria di Kuala Kangsar .. pada .... ..."



Ok. Selamat berjaya.

Untuk info, ini adalah wang terkumpul yang telah saya terima menerusi 8Share, dan saya kembalikan kepada anda dalam bentuk giveaway mudah ini.


Lagi Komen Pembaca ...

  1. wahhh.. nak menjoinkan diri jugaklah.. ada entri pasal bro HH kat blog mek kelate. hehe.. :)

    BalasPadam
  2. Nak kena cari gambar tu semula ni... ^__^

    BalasPadam
  3. Alhamdulillah, dah submit..

    http://yuyuatiqa.blogspot.com/2014/04/aku-blogger-dan-hasrul-hassan.html

    thank you abang hasrul ! :)

    BalasPadam
  4. wuhuu..
    send already...
    harap ada ler rezeki.

    BalasPadam
  5. Done ^__^
    http://www.blogieta.com/2014/04/aku-blogger-dan-hasrul-hassan.html

    BalasPadam
  6. cik akak pon nak juga...tapi uncle tak pernah pon jejak blog cik akak..hihi..
    habis gambar cik akak nak cari gambar uncle HH kat mana....emm...

    cik akak nak belajar teknik seo boleh :)

    BalasPadam
  7. Lya join

    http://blogashalya.blogspot.com/2014/04/giveway-rm50-aku-blogger-dan-hasrul.html

    BalasPadam
  8. Aikk..dah nak tutup ke HH..sempat ke join ni..

    BalasPadam
  9. Yeah.. saya dah join.. :D :D

    BalasPadam
  10. tak ada gambar bersama mcm mana

    BalasPadam
    Balasan
    1. Buat macam cara kedua .. atau snap je gambar diri sendiri berlatarkan paparan blog saya ni ... maksud saya ... SELFIE depan blog saya .. faham kan?

      Padam
  11. cik akak dah join...
    gambar editing je

    http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2014/04/aku-blogger-dan-hasrul-hassan.html

    BalasPadam
  12. insyallah lau malam ni internet dh ok..kena la join..hehe

    BalasPadam
  13. Photoshopped picture boleh gak lah ni?

    BalasPadam
  14. Salam .. HH ..
    Lya join ..
    Terlebih ayat plak biler syiokkk sgt menulis hehehehe ..
    http://akifimtiyaz3.blogspot.com/2014/04/aku-blogger-dan-hasrul-hassan.html

    BalasPadam
  15. done follow blog ni.. =)

    BalasPadam
  16. Salam HH, kita join sekali..

    http://myblogsantai.blogspot.com/2014/04/giveway-rm50-aku-blogger-dan-hasrul.html

    BalasPadam
  17. nak cuba beramah mesra dgn join GaHH ;

    http://www.nazlee.com/2014/04/giveway-rm50-aku-blogger-dan-hasrul.html

    BalasPadam
  18. joined :)

    http://ceriteracintadia.blogspot.com/2014/04/aku-blogger-dan-hasrul-hassan.html

    BalasPadam
  19. Ble tak cek kan entry aisyah dah tersubmit ke blum? Masa hntr url,internet slow..huhuhu..dah 3 jam blalu..huhu

    Apa2 pun join ye http://aisyahambris.blogspot.com/2014/04/aku-blogger-dan-hasrul-hassan.html?m=0

    BalasPadam
  20. Salam mr. HH, dayangdeno join jugak ^_^
    http://www.dayangdeno.com/2014/04/aku-blogger-dan-hasrul-hassan.html

    BalasPadam
  21. join HH
    http://arzmoha.blogspot.com/2014/04/aku-blogger-dan-hasrul-hassan-giveaway.html

    BalasPadam
  22. Mcm xsempat je nk join ni huhuu..

    BalasPadam
  23. Assalamualaikum,
    saya join :)
    http://fayreenmizan.blogspot.com/2014/04/aku-blogger-dan-hasrul-hassan.html

    BalasPadam
  24. Salam bro HH~ Zam join gak

    http://zamani84.blogspot.com/2014/04/aku-blogger-dan-hasrul-hassan.html

    BalasPadam
  25. Alhamdulillah... Baru siap blogwalking ^__^
    Sifu,maaf ya tadi buat entri wordless je sebab nak masuk mengajar semula

    BalasPadam
  26. Dah tamat semalam ke hh?? Tak sempat eh nak join.sob2

    BalasPadam
  27. Menyinggah sini...lama dah tak menyinggah...apa khabar HH?

    BalasPadam
    Balasan
    1. ALhamdulillah... sihat sahaja.

      Padam

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact Me'. Terima kasih.