Aku Blogger dan Hasrul Hassan - Satu segmen giveaway RM50 tunai untuk semua blogger tak kiralah dari Malaysia, Indonesia, mahupun Brunei, samada anda pengunjung baru, pembaca setia, mahu pada yang suka dan pada yang tidak suka dengan blog ini ataupun diri saya. Ini peluang untuk anda mencuba peluang terima wang tunai RM50 yang saya sediakan.

Giveway RM50 - Aku Blogger dan Hasrul Hassan

Giveaway ini senang sahaja syaratnya. Apa yang perlu anda lakukan ialah .....

  • Tuliskan satu entri dengan tajuk - 'Aku Blogger dan Hasrul Hassan'
  • Letakkan satu gambar yang menandakan anda 'bersama'  blog ini atau diri saya secara personal.
  • Link gambar yang dimasukkan dalam entri itu dengan post ini.
  • Boleh gunakan mana-mana gambar atau apa-apa teknik yang menampakkan diri saya atau blog ini. Contoh akan diberikan di akhir blog post ini.
  • Anda samada boleh tulis serba sedikit mengenai gambar atau boleh sahaja buat sebagai Wordless Wednesday.
  • Dah siap, tinggalkan nama, email dan URL entri tersebut di borang yang disediakan di bawah ini. Anda juga boleh tinggalkan link URL blog post itu di ruangan komen (cuma jangan tinggalkan email takut nanti ada yang spam inbox anda), tapi hanya peserta yang gunakan borang sahaja akan diambil kira untuk pemilihan pemenang.

Hadiah Giveaway

Wang tunai  RM50 untuk dua pemenang - satu dipilih secara rawak, dan satu lagi dipilih berdasarkan entri yang memikat hati saya.

Cara Pemilihan

Satu - Menerusi Random.org; saya akan buat penyenaraian dalam satu blog post dan memberikan nombor-nombor tertentu.
Kedua - Menerusi pemilihan sendiri oleh saya berdasarkan entri yang kreatif, padat dan memikat. Tidak perlu panjang. Cukup 100 perkataan dah ok.

Tarikh Tutup

Jam 11:59:59 malam 23 April 2014

Hantar URL Entri Blog - "Aku Blogger dan Hasrul Hassan"



Contoh Gambar/Entri:

Saya berkesempatan bertemu dengan blogger berkaca mata hitam ini di promosi #VMY2014 semasa perasmian Jambatan Vistoria di Kuala Kangsar .. pada .... ..."



Ok. Selamat berjaya.

Untuk info, ini adalah wang terkumpul yang telah saya terima menerusi 8Share, dan saya kembalikan kepada anda dalam bentuk giveaway mudah ini.

Penafian: Gambar, artikel ataupun video yang ada di blog ini adakala berasal dari pelbagai sumber media lain. Hak Cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber tersebut. Jika timbul masalah mengenai perkara ini, anda boleh menghubungi saya disini.

Artikel dan catatan adalah ulasan serta pendapat peribadi saya berdasarkan pengalaman dan pengetahuan. Kesilapan (jika ada) adalah khilaf saya dan mohon dimaafkan.

32 Komen

wahhh.. nak menjoinkan diri jugaklah.. ada entri pasal bro HH kat blog mek kelate. hehe.. :)

Reply

Nak kena cari gambar tu semula ni... ^__^

Reply

Alhamdulillah, dah submit..

http://yuyuatiqa.blogspot.com/2014/04/aku-blogger-dan-hasrul-hassan.html

thank you abang hasrul ! :)

Reply

wuhuu..
send already...
harap ada ler rezeki.

Reply

Done ^__^
http://www.blogieta.com/2014/04/aku-blogger-dan-hasrul-hassan.html

Reply

cik akak pon nak juga...tapi uncle tak pernah pon jejak blog cik akak..hihi..
habis gambar cik akak nak cari gambar uncle HH kat mana....emm...

cik akak nak belajar teknik seo boleh :)

Reply

Lya join

http://blogashalya.blogspot.com/2014/04/giveway-rm50-aku-blogger-dan-hasrul.html

Reply

Aikk..dah nak tutup ke HH..sempat ke join ni..

Reply

Yeah.. saya dah join.. :D :D

Reply

tak ada gambar bersama mcm mana

Reply

Buat macam cara kedua .. atau snap je gambar diri sendiri berlatarkan paparan blog saya ni ... maksud saya ... SELFIE depan blog saya .. faham kan?

Reply

cik akak dah join...
gambar editing je

http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2014/04/aku-blogger-dan-hasrul-hassan.html

Reply

insyallah lau malam ni internet dh ok..kena la join..hehe

Reply

Photoshopped picture boleh gak lah ni?

Reply

Salam .. HH ..
Lya join ..
Terlebih ayat plak biler syiokkk sgt menulis hehehehe ..
http://akifimtiyaz3.blogspot.com/2014/04/aku-blogger-dan-hasrul-hassan.html

Reply

Salam HH, kita join sekali..

http://myblogsantai.blogspot.com/2014/04/giveway-rm50-aku-blogger-dan-hasrul.html

Reply

nak cuba beramah mesra dgn join GaHH ;

http://www.nazlee.com/2014/04/giveway-rm50-aku-blogger-dan-hasrul.html

Reply

joined :)

http://ceriteracintadia.blogspot.com/2014/04/aku-blogger-dan-hasrul-hassan.html

Reply

Ble tak cek kan entry aisyah dah tersubmit ke blum? Masa hntr url,internet slow..huhuhu..dah 3 jam blalu..huhu

Apa2 pun join ye http://aisyahambris.blogspot.com/2014/04/aku-blogger-dan-hasrul-hassan.html?m=0

Reply

Salam mr. HH, dayangdeno join jugak ^_^
http://www.dayangdeno.com/2014/04/aku-blogger-dan-hasrul-hassan.html

Reply

join HH
http://arzmoha.blogspot.com/2014/04/aku-blogger-dan-hasrul-hassan-giveaway.html

Reply

Mcm xsempat je nk join ni huhuu..

Reply

Assalamualaikum,
saya join :)
http://fayreenmizan.blogspot.com/2014/04/aku-blogger-dan-hasrul-hassan.html

Reply

Salam bro HH~ Zam join gak

http://zamani84.blogspot.com/2014/04/aku-blogger-dan-hasrul-hassan.html

Reply

Alhamdulillah... Baru siap blogwalking ^__^
Sifu,maaf ya tadi buat entri wordless je sebab nak masuk mengajar semula

Reply

Dah tamat semalam ke hh?? Tak sempat eh nak join.sob2

Reply

Menyinggah sini...lama dah tak menyinggah...apa khabar HH?

Reply

ALhamdulillah... sihat sahaja.

Reply
Peringatan: Komen adalah tanggungjawab anda. Saya tidak bertanggungjawab dengan sebarang ulasan dan komen yang anda tinggalkan. Komen berbaur lucah, provokasi perkauman serta berbentuk iklan adalah dilarang. Hubungi saya disini. andai timbul isu dan masalah.