15 November 2016

Cara Nak Jawab Panggilan Telefon Dari Agen Insurans

Cara nak jawab panggilan telefon dari agen insurans - Adeh. Awal-awal dengar cam ok je, tak adalah yang menarik sangat. Tetapi bab-bab akhir dalam rakaman perbualan telefon antara seorang agen insuran dengan seorang bakal pelanggan ini membuatkan saya senyum dan ketawa kecil. Mungkin ini antara salah satu cara yang berkesan untuk menolak pelawaan agen insuran tersebut.... dengan cara yang santai dan menghiburkan .. hehehe...

Jom dengar perbualan ini yang telah dirakamkan ini. Sumber asal, saya tak pasti sangat, tapi ia cukup menghiburkan saya. Anda? Tak tahulah pulak, dengar sampai habis. Dan nasihat saya, perbualan ini mungkin akan menggangu sensitiviti dan perasaan sesetengah orang.

Cara Nak Jawab Panggilan Telefon Dari Agen Insurans

Cara Nak Jawab Panggilan Telefon Dari Agen Insurans


Adalah juga nak bagitahu bahawa apa yang dikongsikan ini bukan untuk menyindir mana-mana syarikat insuran, mahupun juga agen insuran yang mencari nafkah secara halal.

Sekali lagi, ini hanyalah untuk hilangkan stress anda di hari isnin, selain beri idea untuk anda memberikan penolakan yang boleh kurangkan ketegangan .. al maklumlah, ada sesetengah orang cukup stress bila dapat panggilan macam ni... hehehe...

Oh ya, jangan pelajari ilmu yang menyesatkan ya .....

Allah ada, percayalah kepada Allah S.W.T. Anggap perkongsian ini sekadar hiburan ye... huhu.

Blogger berusia 40an dari Penang. Sudah berumahtangga dan mempunyai 4 cahayamata. Menulis sejak tahun 2007.

15 Komen

Hahahahahahahahaaa....
Idea yang bagus ni....tergolek2 sy dengar ....
Dunia dh nak terbalik....agent insuran vs agen ilmu hitam.....siapa yg cuba nak putuskan talian....hahahahaha

Hahahahaha.... nah, untuk perhatian agen insuran... tak semua orang perlukan insuran kemalangan... sebaik-baiknya apabila membuat panggilan 'cold call' kepada prospek, tanya dulu sama ada mereka mempunyai ilmu batin seperti ilmu kebal dsb... kalau medical card pulak - tanya dulu samda mereka ni dukun atau pawang atau tak... bila confirm dorang tak ada ilmu batin atau dukun/pawang.. baru boleh teruskan dengan slaes pitch hahahahahaha....

hahaha...tak pasal2 agen tu pulak diajak belajar ilmu hitam...keh3..

Menarik juga....saya panggil tak suka terima call dari agen insurans...

Adehhh... tak abis gelak kecil ni ... teringat2 la pulak ..

Kebetulan saya dihubungi ejen insuran semalam

Amboi gelak sakan nampak ...

haha... nah ambik... idea bagus... boleh diguna pakai..

hikhikhikhik....takot agen tu..cepat2 nak putuskan talian...

Terbaik jawapn yang dia bagi. Nanti boleh guna cara ni juga.

Kena belajar ilmu hitam juga. Ada modal nak elak kena call.

haha..saya install whoscall apps. So awal-awal lagi dah tahu sapa yang call kita. tak angkat terus.kih kih

hihihi, selalu kena. sekarang no tak kenal memang jarang angkat. huhu


EmoticonEmoticon