Langkau ke kandungan utama

3 Pemenang Bertuah Aku Blogger dan Hasrul Hassan

Tahniah kepada 3 blogger bertuah yang telah menang hadiah wang tunai yang saya sediakan dalam segmen sehari Aku Blogger dan Hasrul Hassan. Erkk ... ya ... sebelum ini saya katakan 2 pemenang kan? Tapi sebab rezeki blogging alhamdulillah, sangat baik ... saya terniat untuk berikan RM50 tunai kepada 3 orang blogger.

Pemenang Bertuah 'Aku Blogger dan Hasrul Hassan'

Saya telah memilih 3 pemenang dengan dua cara berikut:
  • Seorang pemenang dengan menggunakan Random.org
  • Dua orang pemenang berdasarkan pemilihan saya sendiri.

Tahniah kepada 3 orang blogger ini, saya harap kepada pemenang bertuah ini supaya periksa email untuk urusan pemberian hadiah wang tunai RM50 yang telah dijanjikan. Siapakah mereka?
http://akifimtiyaz3.blogspot.com/2014/04/aku-blogger-dan-hasrul-hassan.html

http://afifishamsuri.blogspot.com/2014/04/aku-blogger-dan-hasrul-hassan.html

http://aisyahambris.blogspot.com/2014/04/aku-blogger-dan-hasrul-hassan.html
 Sekali lagi tahniah, untuk anda lihat senarai peserta lain dan gelagat mereka memaparkan gambar 'Aku Blogger dan Hasrul Hassan', bolehlah pergi ke pautan ini - Peserta Aku Blogger dan Hasrul Hassan

Serius, ada yang buat saya tersenyum simpul je ..... erkkk ... uhh photoshop ....




Dah baca post berikut:

advertisement


Komen Pembaca ...

  1. tahniah untuk mereka semua!!.. yang atas sekali tu memang kreatifkan, blog akif... hihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tq Mama Niza ..takder la Lya main bantai ...tak reti sgt la Mama ...

      Padam
  2. tahniah untuk semua pemanang..yang tak menang tu jangan serik sebab tak rugi join segmen HH ni..

    BalasPadam
  3. tahniah pemenang..memang kreatif

    BalasPadam
  4. tahniah utk mereka xsempat nak join..terlupa..aiyakk..

    BalasPadam
  5. Tahniah kepada semua pemenang

    BalasPadam
  6. In Sha Allah, akan ada lagi segmen begini lagi ... doakan rezeki yang baik maka baiklah nanti.

    BalasPadam
  7. waaaa..
    cepat betul umum..
    tahniah buat mereka.
    mmg lain dr yg lain entry masing2..
    terbaek~

    BalasPadam
  8. Tahniah kepada pemenang. simple senang dan pantas GA bro HH ni. Steady! mohon di adakan lagi masa depan. :-)

    BalasPadam
  9. Alhamdulillah akhirnya bertaut juga rezeki kepadaku dengan pantun robek itu. Huhu. Terima Kasih banyak banyak :)

    BalasPadam
  10. Assalammualaikum... tahniah kepada pemenang..

    mselim3

    BalasPadam
  11. internet aku still prob..so tak dapat le nak join..hoho

    BalasPadam
  12. tahniah pemenang semua........rugi tak dapat join

    BalasPadam
  13. Yey,, saya menang lagi..Hehehe...

    BalasPadam
  14. Alhamdulillah ...
    Tahniah semua ...
    Tq Bro HH ...
    Tq Mamaniza & all yg wish ..

    BalasPadam
  15. owg pcl x bertuah kali ni eh...xpe. ..tahniah kpd yg berjaya.

    BalasPadam
  16. Alhamdulillah.. Trma kasi daun keladi abg h.h.. Rupanya dah umum..bhehe.. Kali ke 2 dpt pnghargaan dr blog ni..syukur.. Tak sia2 tgu loading sejam ms nk submit entry..haha.. Tq tq tq

    BalasPadam
  17. wah3... tahniah3.... syoknya... rezqi berbaloi2... buat kome bertiga ye? Bestkan? Usaha tangga kejayaan :D

    BalasPadam
  18. Tahniah semua.

    Baru perasan entry kita tak bertanding coz tak hantar URL kat google form. ha..ha..Nway kalau ada masa singgah lah Blog Santai HH. Baca my liitle appreciation for you. tq
    http://myblogsantai.blogspot.com/2014/04/giveway-rm50-aku-blogger-dan-hasrul.html

    BalasPadam
  19. wah..tahniah...! xsempat nak join mana2 segmen lgi ni- bz :'(

    BalasPadam
  20. tahniah buat pemenang2...

    BalasPadam
  21. Wahh.. terbaik.. tahniah kpd pemenang.. all the best HH.. :)

    BalasPadam
  22. Mak aihh, terlepas segmen ni sebab internet takde semalam...huhu

    BalasPadam

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact Me'. Terima kasih.

Popular

Lubuk Tudung dan Telekung Harga Murah

Cari lubuk tudung dan telekung dengan harga murah? Aha .. kalau anda seorang peniaga untuk pakaian wanita terutama menjual tudung dan telekung .. anda tentu mahu pergi ke tempat yang akan saya nyatakan nanti.

Ia adalah tempat di mana anda boleh dapat pelbagai jenis pakaian wanita dari tudung, telekung, skarf, blouse, jubah, seluar serta kain ela. Yang menariknya ialah, ada di antaranya adalah dari jenama-jenama terkenal tapi dengan harga yang mampu buat anda memborong sampai sepuluh hingga dua puluh helai dengan senyuman manis.
Lubuk Tudung dan Telekung Harga Murah Lubuk yang saya maksudkan ialah Pasar Kemboja Parit Buntar. Ia merupakan tempat setempat yang menjual pakaian wanita dengan harga murah dan berpatutan. Pasar Kemboja ini unik kerana ia terletak di dua sempadan negeri iaitu Perak dan Pulau Pinang.

Jika anda ke sini, anda tentu terkejut apabila mendapati ada peniaga-peniaga ini datangnya dari seluruh Malaysia. Malah ada yang datang dari kawasan beli-belah terkenal tatkala Ram…

Bahaya Makan Ikan Haruan Untuk Ibu Bersalin Caesarean

Terkejut. Saya selama ini ingat bahawa ikan haruan ini, baik ikan segar mahupun pati ikan haruan beri kesan terbaik untuk penyembuhan luka. Hmm rupanya, kesan positif penyembuhan tersebut adalah bergantung dengan metabolisma dan keadaan tubuh seseorang. Saya baru dapat tahu bahawa bahaya makan ikan haruan ini terutama untuk ibu/isteri yang bersalin secara pembedahan caesarean.

Serius, Saya betul-betul tak tahu, malah ketika isteri saya dalam minggu akhir untuk melahirkan anda .. saya dah belikan satu set pati ikan haruan berharga RM39. Isteri saya pula dah carikan bekalan ikan haruan segar menerusi rakan-rakan pejabatnya.
Bahaya Makan Ikan Haruan Untuk Ibu Pantang Bersalin Secara Bedah Caesarean Sebelum ini, isteri saya bersalin secara normal. Memang ketika dalam pantang bersalin, isteri saya akan makan ikan haruan dan juga pati ikan haruan. Ikan haruan memang dikenali mempunyai nilai kebaikan untuk penyembuhan luka. Semua orang tahu akan perkara ini.

Malah, makan ikan haruan telah me…

Bawa 'Pelancong' Dari Singapura Shopping Pasar Kemboja - Rezeki Sebagai Tour Guide

Rezeki Allah S.W.T ini boleh hadir dari banyak sumber. Kadang tak terfikir pun. Alhamdulillah, baru-baru ini saya ditakdirkan Allah S.W.T untuk kenal sebuah keluarga dari Singapura yang datang ke Parit Buntar untuk urusan pernikahan anak lelaki mereka. Alang dah datang untuk hadiri majlis, maka mereka ambil peluang untuk 'melancong' dan ketahui tempat menarik di Parit Buntar.

Saya memang tidak sangka. Bermula dengan sebuah pertanyaan menerusi email, sehinggalah kami bertemu dan menjadi mesra.
Bawa 'Pelancong' Dari Singapura Shopping di Pasar Kemboja Semuanya disebabkan oleh blog post atau entri blog ini yang menjadi bacaan dan rujukan mereka. Disebabkan tulisan saya mengenai Pasar Kemboja di Parit Buntar, saya telah dihubungi oleh salah seorang ahli keluarga dari Singapura ini, mahukan bantuan saya dalam bentuk servis berbayar untuk bawa mereka bershopping di Pasar Kemboja.

Dan nak dijadikan cerita pula, perkahwinan anak mereka adalah dengan salah seorang anak bekas ra…