24 April 2014

3 Pemenang Bertuah Aku Blogger dan Hasrul Hassan

Tahniah kepada 3 blogger bertuah yang telah menang hadiah wang tunai yang saya sediakan dalam segmen sehari Aku Blogger dan Hasrul Hassan. Erkk ... ya ... sebelum ini saya katakan 2 pemenang kan? Tapi sebab rezeki blogging alhamdulillah, sangat baik ... saya terniat untuk berikan RM50 tunai kepada 3 orang blogger.

Pemenang Bertuah 'Aku Blogger dan Hasrul Hassan'

Saya telah memilih 3 pemenang dengan dua cara berikut:
  • Seorang pemenang dengan menggunakan Random.org
  • Dua orang pemenang berdasarkan pemilihan saya sendiri.

Tahniah kepada 3 orang blogger ini, saya harap kepada pemenang bertuah ini supaya periksa email untuk urusan pemberian hadiah wang tunai RM50 yang telah dijanjikan. Siapakah mereka?
http://akifimtiyaz3.blogspot.com/2014/04/aku-blogger-dan-hasrul-hassan.html

http://afifishamsuri.blogspot.com/2014/04/aku-blogger-dan-hasrul-hassan.html

http://aisyahambris.blogspot.com/2014/04/aku-blogger-dan-hasrul-hassan.html
 Sekali lagi tahniah, untuk anda lihat senarai peserta lain dan gelagat mereka memaparkan gambar 'Aku Blogger dan Hasrul Hassan', bolehlah pergi ke pautan ini - Peserta Aku Blogger dan Hasrul Hassan

Serius, ada yang buat saya tersenyum simpul je ..... erkkk ... uhh photoshop ....



Blogger berusia 40an dari Penang. Sudah berumahtangga dan mempunyai 4 cahayamata. Menulis sejak tahun 2007.

31 Komen

tahniah untuk mereka semua!!.. yang atas sekali tu memang kreatifkan, blog akif... hihi

tahniah untuk semua pemanang..yang tak menang tu jangan serik sebab tak rugi join segmen HH ni..

tahniah pemenang..memang kreatif

tahniah utk mereka xsempat nak join..terlupa..aiyakk..

Tahniah kepada semua pemenang

In Sha Allah, akan ada lagi segmen begini lagi ... doakan rezeki yang baik maka baiklah nanti.

waaaa..
cepat betul umum..
tahniah buat mereka.
mmg lain dr yg lain entry masing2..
terbaek~

Tahniah kepada pemenang. simple senang dan pantas GA bro HH ni. Steady! mohon di adakan lagi masa depan. :-)

Alhamdulillah akhirnya bertaut juga rezeki kepadaku dengan pantun robek itu. Huhu. Terima Kasih banyak banyak :)

Assalammualaikum... tahniah kepada pemenang..

mselim3

internet aku still prob..so tak dapat le nak join..hoho

tahniah pemenang semua........rugi tak dapat join

Yey,, saya menang lagi..Hehehe...

Alhamdulillah ...
Tahniah semua ...
Tq Bro HH ...
Tq Mamaniza & all yg wish ..

owg pcl x bertuah kali ni eh...xpe. ..tahniah kpd yg berjaya.

Tq Mama Niza ..takder la Lya main bantai ...tak reti sgt la Mama ...

Alhamdulillah.. Trma kasi daun keladi abg h.h.. Rupanya dah umum..bhehe.. Kali ke 2 dpt pnghargaan dr blog ni..syukur.. Tak sia2 tgu loading sejam ms nk submit entry..haha.. Tq tq tq

wah3... tahniah3.... syoknya... rezqi berbaloi2... buat kome bertiga ye? Bestkan? Usaha tangga kejayaan :D

Tahniah semua.

Baru perasan entry kita tak bertanding coz tak hantar URL kat google form. ha..ha..Nway kalau ada masa singgah lah Blog Santai HH. Baca my liitle appreciation for you. tq
http://myblogsantai.blogspot.com/2014/04/giveway-rm50-aku-blogger-dan-hasrul.html

wah..tahniah...! xsempat nak join mana2 segmen lgi ni- bz :'(

tahniah buat pemenang2...

Wahh.. terbaik.. tahniah kpd pemenang.. all the best HH.. :)

Mak aihh, terlepas segmen ni sebab internet takde semalam...huhu


EmoticonEmoticon