Langkau ke kandungan utama

3 Pemenang Bertuah Aku Blogger dan Hasrul Hassan

Tahniah kepada 3 blogger bertuah yang telah menang hadiah wang tunai yang saya sediakan dalam segmen sehari Aku Blogger dan Hasrul Hassan. Erkk ... ya ... sebelum ini saya katakan 2 pemenang kan? Tapi sebab rezeki blogging alhamdulillah, sangat baik ... saya terniat untuk berikan RM50 tunai kepada 3 orang blogger.

Pemenang Bertuah 'Aku Blogger dan Hasrul Hassan'

Saya telah memilih 3 pemenang dengan dua cara berikut:
  • Seorang pemenang dengan menggunakan Random.org
  • Dua orang pemenang berdasarkan pemilihan saya sendiri.

Tahniah kepada 3 orang blogger ini, saya harap kepada pemenang bertuah ini supaya periksa email untuk urusan pemberian hadiah wang tunai RM50 yang telah dijanjikan. Siapakah mereka?
http://akifimtiyaz3.blogspot.com/2014/04/aku-blogger-dan-hasrul-hassan.html

http://afifishamsuri.blogspot.com/2014/04/aku-blogger-dan-hasrul-hassan.html

http://aisyahambris.blogspot.com/2014/04/aku-blogger-dan-hasrul-hassan.html
 Sekali lagi tahniah, untuk anda lihat senarai peserta lain dan gelagat mereka memaparkan gambar 'Aku Blogger dan Hasrul Hassan', bolehlah pergi ke pautan ini - Peserta Aku Blogger dan Hasrul Hassan

Serius, ada yang buat saya tersenyum simpul je ..... erkkk ... uhh photoshop ....




Komen Pembaca ...

  1. tahniah untuk mereka semua!!.. yang atas sekali tu memang kreatifkan, blog akif... hihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tq Mama Niza ..takder la Lya main bantai ...tak reti sgt la Mama ...

      Padam
  2. tahniah untuk semua pemanang..yang tak menang tu jangan serik sebab tak rugi join segmen HH ni..

    BalasPadam
  3. tahniah pemenang..memang kreatif

    BalasPadam
  4. tahniah utk mereka xsempat nak join..terlupa..aiyakk..

    BalasPadam
  5. Tahniah kepada semua pemenang

    BalasPadam
  6. In Sha Allah, akan ada lagi segmen begini lagi ... doakan rezeki yang baik maka baiklah nanti.

    BalasPadam
  7. waaaa..
    cepat betul umum..
    tahniah buat mereka.
    mmg lain dr yg lain entry masing2..
    terbaek~

    BalasPadam
  8. Tahniah kepada pemenang. simple senang dan pantas GA bro HH ni. Steady! mohon di adakan lagi masa depan. :-)

    BalasPadam
  9. Alhamdulillah akhirnya bertaut juga rezeki kepadaku dengan pantun robek itu. Huhu. Terima Kasih banyak banyak :)

    BalasPadam
  10. Assalammualaikum... tahniah kepada pemenang..

    mselim3

    BalasPadam
  11. internet aku still prob..so tak dapat le nak join..hoho

    BalasPadam
  12. tahniah pemenang semua........rugi tak dapat join

    BalasPadam
  13. Yey,, saya menang lagi..Hehehe...

    BalasPadam
  14. Alhamdulillah ...
    Tahniah semua ...
    Tq Bro HH ...
    Tq Mamaniza & all yg wish ..

    BalasPadam
  15. owg pcl x bertuah kali ni eh...xpe. ..tahniah kpd yg berjaya.

    BalasPadam
  16. Alhamdulillah.. Trma kasi daun keladi abg h.h.. Rupanya dah umum..bhehe.. Kali ke 2 dpt pnghargaan dr blog ni..syukur.. Tak sia2 tgu loading sejam ms nk submit entry..haha.. Tq tq tq

    BalasPadam
  17. wah3... tahniah3.... syoknya... rezqi berbaloi2... buat kome bertiga ye? Bestkan? Usaha tangga kejayaan :D

    BalasPadam
  18. Tahniah semua.

    Baru perasan entry kita tak bertanding coz tak hantar URL kat google form. ha..ha..Nway kalau ada masa singgah lah Blog Santai HH. Baca my liitle appreciation for you. tq
    http://myblogsantai.blogspot.com/2014/04/giveway-rm50-aku-blogger-dan-hasrul.html

    BalasPadam
  19. wah..tahniah...! xsempat nak join mana2 segmen lgi ni- bz :'(

    BalasPadam
  20. tahniah buat pemenang2...

    BalasPadam
  21. Wahh.. terbaik.. tahniah kpd pemenang.. all the best HH.. :)

    BalasPadam
  22. Mak aihh, terlepas segmen ni sebab internet takde semalam...huhu

    BalasPadam

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact Me'. Terima kasih.