3 Pemenang Bertuah Aku Blogger dan Hasrul Hassan

Tahniah kepada 3 blogger bertuah yang telah menang hadiah wang tunai yang saya sediakan dalam segmen sehari Aku Blogger dan Hasrul Hassan. Erkk ... ya ... sebelum ini saya katakan 2 pemenang kan? Tapi sebab rezeki blogging alhamdulillah, sangat baik ... saya terniat untuk berikan RM50 tunai kepada 3 orang blogger.

Pemenang Bertuah 'Aku Blogger dan Hasrul Hassan'

Saya telah memilih 3 pemenang dengan dua cara berikut:
  • Seorang pemenang dengan menggunakan Random.org
  • Dua orang pemenang berdasarkan pemilihan saya sendiri.

Tahniah kepada 3 orang blogger ini, saya harap kepada pemenang bertuah ini supaya periksa email untuk urusan pemberian hadiah wang tunai RM50 yang telah dijanjikan. Siapakah mereka?
http://akifimtiyaz3.blogspot.com/2014/04/aku-blogger-dan-hasrul-hassan.html

http://afifishamsuri.blogspot.com/2014/04/aku-blogger-dan-hasrul-hassan.html

http://aisyahambris.blogspot.com/2014/04/aku-blogger-dan-hasrul-hassan.html
 Sekali lagi tahniah, untuk anda lihat senarai peserta lain dan gelagat mereka memaparkan gambar 'Aku Blogger dan Hasrul Hassan', bolehlah pergi ke pautan ini - Peserta Aku Blogger dan Hasrul Hassan

Serius, ada yang buat saya tersenyum simpul je ..... erkkk ... uhh photoshop ....



{ 31 comments.. read them below or add one }

Norhasniza Khalid Norhasniza Khalid April 24, 2014
tahniah untuk mereka semua!!.. yang atas sekali tu memang kreatifkan, blog akif... hihi
Muhammad Khairuddin Lim Muhammad Khairuddin Lim April 24, 2014
tahniah......selamat maju jaya.
Nor Ariffin Hamzah Nor Ariffin Hamzah April 24, 2014
tahniah untuk semua pemanang..yang tak menang tu jangan serik sebab tak rugi join segmen HH ni..
Asha Lya Asha Lya April 24, 2014
tahniah pemenang..memang kreatif
permatabiru permatabiru April 24, 2014
tahniah utk mereka xsempat nak join..terlupa..aiyakk..
MaMa MuRsYiD MaMa MuRsYiD April 24, 2014
Tahniah kepada semua pemenang
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN April 24, 2014
In Sha Allah, akan ada lagi segmen begini lagi ... doakan rezeki yang baik maka baiklah nanti.
Shark Kay Shark Kay April 24, 2014
waaaa..
cepat betul umum..
tahniah buat mereka.
mmg lain dr yg lain entry masing2..
terbaek~
Nazif Hakim Nazif Hakim April 24, 2014
Tahniah kepada pemenang. simple senang dan pantas GA bro HH ni. Steady! mohon di adakan lagi masa depan. :-)
Afifi Shamsuri Afifi Shamsuri April 24, 2014
Alhamdulillah akhirnya bertaut juga rezeki kepadaku dengan pantun robek itu. Huhu. Terima Kasih banyak banyak :)
Mohd Selim Zainal Mohd Selim Zainal April 24, 2014
Assalammualaikum... tahniah kepada pemenang..

mselim3
reezluv reezluv April 24, 2014
internet aku still prob..so tak dapat le nak join..hoho
Salam Yahya Salam Yahya April 24, 2014
tahniah pemenang semua........rugi tak dapat join
eyriqazz eyriqazz April 24, 2014
Yey,, saya menang lagi..Hehehe...
Akif Imtiyaz Akif Imtiyaz April 24, 2014
Alhamdulillah ...
Tahniah semua ...
Tq Bro HH ...
Tq Mamaniza & all yg wish ..
Diana Lie Diana Lie April 24, 2014
owg pcl x bertuah kali ni eh...xpe. ..tahniah kpd yg berjaya.
Akif Imtiyaz Akif Imtiyaz April 24, 2014
Tq Mama Niza ..takder la Lya main bantai ...tak reti sgt la Mama ...
nana kimie nana kimie April 24, 2014
tahniah semua,heeee:)
aisyah ambris aisyah ambris April 24, 2014
Alhamdulillah.. Trma kasi daun keladi abg h.h.. Rupanya dah umum..bhehe.. Kali ke 2 dpt pnghargaan dr blog ni..syukur.. Tak sia2 tgu loading sejam ms nk submit entry..haha.. Tq tq tq
ieta Mat Sa'ad ieta Mat Sa'ad April 24, 2014
wah3... tahniah3.... syoknya... rezqi berbaloi2... buat kome bertiga ye? Bestkan? Usaha tangga kejayaan :D
RDZ Z RDZ Z April 24, 2014
Tahniah semua.

Baru perasan entry kita tak bertanding coz tak hantar URL kat google form. ha..ha..Nway kalau ada masa singgah lah Blog Santai HH. Baca my liitle appreciation for you. tq
http://myblogsantai.blogspot.com/2014/04/giveway-rm50-aku-blogger-dan-hasrul.html
Akak Adek Akak Adek April 24, 2014
wah..tahniah...! xsempat nak join mana2 segmen lgi ni- bz :'(

ahkak gojes ahkak gojes April 24, 2014
tahniah buat pemenang2...
Khir Khalid Khir Khalid April 24, 2014
Wahh.. terbaik.. tahniah kpd pemenang.. all the best HH.. :)
Wafi Remli Wafi Remli April 24, 2014
Mak aihh, terlepas segmen ni sebab internet takde semalam...huhu
Azwar Syuhada Azwar Syuhada April 24, 2014
tahniah buat mereka.. xD

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact'. Terima kasih.