Contest SEO Muslim Niaga telah dianjurkan oleh Terbaek Network dengan menawarkan pelbagai hadiah termasuklah hadiah penginapan, iPad mini, Lenovo Smartphone serta wang tunai. Ia telah berlangsung selama sebulan iaitu dari 12 Februari dan berakhir pada 12 Mac 2014. Contest ini adalah untuk memperlihatkan kecekapan peserta menggunakan kata kunci Muslim Niaga dan menempatkannya di halaman pertama enjin carian Google.com.
Ramai blogger yang telah ambil bahagian dalam pertandingan ini. Ada blogger baru, ada blogger lama, ada blogger separuh abad, ada blogger yang comel-comel je ... hehehe... apapun senarai pemenang telahpun keluar. Tahniah diucapkan kepada yang telah berjaya.

Senarai Pemenang Contest SEO Muslim Niaga

Ok, mari tengok blog mana yang telah berjaya menempatkan keyword Muslim Niaga di tempat teratas enjin carian Google.com (bukan Google.com.my).
Ok. Dah jelas kan? Penganjur juga telah memilih 3 blogpost terbaik dalam Contest SEO Muslim Niaga. Blog-blog tersebut ialah
  1. KhairulZamri.com
  2. MahaMahu.com
  3. PondokKecil.com
Tahniah kepada mereka yang telah berjaya menang. Hadiah-hadiah yang bakal diterima oleh para peserta Contest SEO Muslim Niaga ini adalah

Tempat Pertama

  • Tajaan Penginapan selama 3 hari 2 malam sumbangan Sumai Hotel Apartment dan Kedai Online Muslim Niaga beserta T shirt Muslim Niaga/T shirt Projek Iqra

Tempat Kedua

  • iPad Mini 16GB dan Kedai Online Muslim Niaga Beserta T shirt Muslim Niaga/T shirt Projek Iqra

Tempat Ketiga

  • Smartphone Lenovo Ideaphone A850, T shirt Muslim Niaga/T shirt Projek Iqra

Tempat Keempat

  • Tunai RM200, T shirt Muslim Niaga dan Projek Iqra

Tempat Kelima

  • Tunai RM150, Tshirt Muslim Niaga dan projek Iqra

Review Terbaik

  • Set Minyak Wangi dari My Favorite Perfume untuk 3 pemenang
Mana yang tak berjaya boleh mencuba di lain kali, in Sha Allah .. boleh menang di masa akan datang. Saya tak menang apa-apa kecuali dapat nombor lima .. erkk ... alhamdulillah.

Kepada yang berjaya menang, boleh tuntut hadiah dalam masa seminggu pada blogger Farid Laham di sini - https://www.facebook.com/fputra92

Tahniah sekali lagi.

Sumber: Terbaek.net


Penafian: Gambar, artikel ataupun video yang ada di blog ini adakala berasal dari pelbagai sumber media lain. Hak Cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber tersebut. Jika timbul masalah mengenai perkara ini, anda boleh menghubungi saya disini.

Artikel dan catatan adalah ulasan serta pendapat peribadi saya berdasarkan pengalaman dan pengetahuan. Kesilapan (jika ada) adalah khilaf saya dan mohon dimaafkan.

21 Komen

tahniah kepada pemenang..dasat semuanya

Reply

Alamdulillah, tuan Hasrul Hassan dapat juga walaupun tempat ke 5. Tahniah buat semua pemenang.

Reply

wah bestnye sape yg menang tu :)

Reply

tahniah bro! terbaiklah...moga makiin murah rrzekinya...ameen

Reply

Tula .. camner la leh menang derang ni .. nak kena cungkil rahsia ni.

Reply

Err errr ehh perasan ehh saya menang. Huhuhuhu.. menang = juara. :P

Reply

In Sha Allah, wife saya siap ambik gambar tadi. Rezeki dari Allah, tiada siapa yang tahu akan perancangannya.

Reply

tahniah kepada semua pemenang

Reply

tahniah tuan..bukan mudah untuk bersaing dalam kontest seo ini..

Reply

Terima kasih kerana menjayakannya ...

Reply

Betul. Memang bukan mudah. Mula2 masuk, page 4-5 ... pastu naik sikit ..naik sikit ...

Reply

Alhamdulillah terpilih gak untuk contest ni..... Terima kasih kat Saudara Hasrul Hassan..

Reply

Tahniah sifu HH. Dapat no 5 pun dah kira hebat.

Reply

Terima kasih ... alhamdulillah ...

Reply

Tahniah kepada semua pemenang. Nampaknya platform google masih mendominasi.

Reply

=) kira oke dah tuuu wlu bukan johan skurg2 nya tsenarai dalam top 5 . Thniah HH

Reply
Peringatan: Komen adalah tanggungjawab anda. Saya tidak bertanggungjawab dengan sebarang ulasan dan komen yang anda tinggalkan. Komen berbaur lucah, provokasi perkauman serta berbentuk iklan adalah dilarang. Hubungi saya disini. andai timbul isu dan masalah.