Senarai Pemenang Contest SEO Muslim Niaga

Contest SEO Muslim Niaga telah dianjurkan oleh Terbaek Network dengan menawarkan pelbagai hadiah termasuklah hadiah penginapan, iPad mini, Lenovo Smartphone serta wang tunai. Ia telah berlangsung selama sebulan iaitu dari 12 Februari dan berakhir pada 12 Mac 2014. Contest ini adalah untuk memperlihatkan kecekapan peserta menggunakan kata kunci Muslim Niaga dan menempatkannya di halaman pertama enjin carian Google.com.
Ramai blogger yang telah ambil bahagian dalam pertandingan ini. Ada blogger baru, ada blogger lama, ada blogger separuh abad, ada blogger yang comel-comel je ... hehehe... apapun senarai pemenang telahpun keluar. Tahniah diucapkan kepada yang telah berjaya.

Senarai Pemenang Contest SEO Muslim Niaga

Ok, mari tengok blog mana yang telah berjaya menempatkan keyword Muslim Niaga di tempat teratas enjin carian Google.com (bukan Google.com.my).
Ok. Dah jelas kan? Penganjur juga telah memilih 3 blogpost terbaik dalam Contest SEO Muslim Niaga. Blog-blog tersebut ialah
  1. KhairulZamri.com
  2. MahaMahu.com
  3. PondokKecil.com
Tahniah kepada mereka yang telah berjaya menang. Hadiah-hadiah yang bakal diterima oleh para peserta Contest SEO Muslim Niaga ini adalah

Tempat Pertama

  • Tajaan Penginapan selama 3 hari 2 malam sumbangan Sumai Hotel Apartment dan Kedai Online Muslim Niaga beserta T shirt Muslim Niaga/T shirt Projek Iqra

Tempat Kedua

  • iPad Mini 16GB dan Kedai Online Muslim Niaga Beserta T shirt Muslim Niaga/T shirt Projek Iqra

Tempat Ketiga

  • Smartphone Lenovo Ideaphone A850, T shirt Muslim Niaga/T shirt Projek Iqra

Tempat Keempat

  • Tunai RM200, T shirt Muslim Niaga dan Projek Iqra

Tempat Kelima

  • Tunai RM150, Tshirt Muslim Niaga dan projek Iqra

Review Terbaik

  • Set Minyak Wangi dari My Favorite Perfume untuk 3 pemenang
Mana yang tak berjaya boleh mencuba di lain kali, in Sha Allah .. boleh menang di masa akan datang. Saya tak menang apa-apa kecuali dapat nombor lima .. erkk ... alhamdulillah.

Kepada yang berjaya menang, boleh tuntut hadiah dalam masa seminggu pada blogger Farid Laham di sini - https://www.facebook.com/fputra92

Tahniah sekali lagi.

Sumber: Terbaek.net


{ 21 comments.. read them below or add one }

reezluv reezluv March 13, 2014
tahniah kepada pemenang..dasat semuanya
kamil salleh kamil salleh March 13, 2014
Alamdulillah, tuan Hasrul Hassan dapat juga walaupun tempat ke 5. Tahniah buat semua pemenang.
Farid Laham Farid Laham March 13, 2014
wah bestnye sape yg menang tu :)
hafizmd hafizmd March 13, 2014
tahniah bro! terbaiklah...moga makiin murah rrzekinya...ameen
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN March 13, 2014
Tula .. camner la leh menang derang ni .. nak kena cungkil rahsia ni.
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN March 13, 2014
Err errr ehh perasan ehh saya menang. Huhuhuhu.. menang = juara. :P
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN March 13, 2014
In Sha Allah, wife saya siap ambik gambar tadi. Rezeki dari Allah, tiada siapa yang tahu akan perancangannya.
MIL HASHIM MIL HASHIM March 13, 2014
tahniah kepada semua pemenang
Hanafi Abdullah Hanafi Abdullah March 13, 2014
tahniah tuan..bukan mudah untuk bersaing dalam kontest seo ini..
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN March 13, 2014
Terima kasih kerana menjayakannya ...
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN March 13, 2014
Betul. Memang bukan mudah. Mula2 masuk, page 4-5 ... pastu naik sikit ..naik sikit ...
Mahamahu Mahamahu March 13, 2014
Alhamdulillah terpilih gak untuk contest ni..... Terima kasih kat Saudara Hasrul Hassan..
Pokok Manggis Depan Rumah Pokok Manggis Depan Rumah March 14, 2014
Tahniah sifu HH. Dapat no 5 pun dah kira hebat.
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN March 14, 2014
Terima kasih ... alhamdulillah ...
Rossaimi Ramlan Rossaimi Ramlan March 14, 2014
Tahniah kepada semua pemenang. Nampaknya platform google masih mendominasi.
Zara Nurhaidah Zara Nurhaidah March 15, 2014
=) kira oke dah tuuu wlu bukan johan skurg2 nya tsenarai dalam top 5 . Thniah HH

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact'. Terima kasih.