13 Mac 2014

Senarai Pemenang Contest SEO Muslim Niaga

Contest SEO Muslim Niaga telah dianjurkan oleh Terbaek Network dengan menawarkan pelbagai hadiah termasuklah hadiah penginapan, iPad mini, Lenovo Smartphone serta wang tunai. Ia telah berlangsung selama sebulan iaitu dari 12 Februari dan berakhir pada 12 Mac 2014. Contest ini adalah untuk memperlihatkan kecekapan peserta menggunakan kata kunci Muslim Niaga dan menempatkannya di halaman pertama enjin carian Google.com.
Ramai blogger yang telah ambil bahagian dalam pertandingan ini. Ada blogger baru, ada blogger lama, ada blogger separuh abad, ada blogger yang comel-comel je ... hehehe... apapun senarai pemenang telahpun keluar. Tahniah diucapkan kepada yang telah berjaya.

Senarai Pemenang Contest SEO Muslim Niaga

Ok, mari tengok blog mana yang telah berjaya menempatkan keyword Muslim Niaga di tempat teratas enjin carian Google.com (bukan Google.com.my).
Ok. Dah jelas kan? Penganjur juga telah memilih 3 blogpost terbaik dalam Contest SEO Muslim Niaga. Blog-blog tersebut ialah
  1. KhairulZamri.com
  2. MahaMahu.com
  3. PondokKecil.com
Tahniah kepada mereka yang telah berjaya menang. Hadiah-hadiah yang bakal diterima oleh para peserta Contest SEO Muslim Niaga ini adalah

Tempat Pertama

  • Tajaan Penginapan selama 3 hari 2 malam sumbangan Sumai Hotel Apartment dan Kedai Online Muslim Niaga beserta T shirt Muslim Niaga/T shirt Projek Iqra

Tempat Kedua

  • iPad Mini 16GB dan Kedai Online Muslim Niaga Beserta T shirt Muslim Niaga/T shirt Projek Iqra

Tempat Ketiga

  • Smartphone Lenovo Ideaphone A850, T shirt Muslim Niaga/T shirt Projek Iqra

Tempat Keempat

  • Tunai RM200, T shirt Muslim Niaga dan Projek Iqra

Tempat Kelima

  • Tunai RM150, Tshirt Muslim Niaga dan projek Iqra

Review Terbaik

  • Set Minyak Wangi dari My Favorite Perfume untuk 3 pemenang
Mana yang tak berjaya boleh mencuba di lain kali, in Sha Allah .. boleh menang di masa akan datang. Saya tak menang apa-apa kecuali dapat nombor lima .. erkk ... alhamdulillah.

Kepada yang berjaya menang, boleh tuntut hadiah dalam masa seminggu pada blogger Farid Laham di sini - https://www.facebook.com/fputra92

Tahniah sekali lagi.

Sumber: Terbaek.net


Blogger berusia 40an dari Penang. Sudah berumahtangga dan mempunyai 4 cahayamata. Menulis sejak tahun 2007.

21 Komen Senarai Pemenang Contest SEO Muslim Niaga

tahniah kepada pemenang..dasat semuanya

Alamdulillah, tuan Hasrul Hassan dapat juga walaupun tempat ke 5. Tahniah buat semua pemenang.

wah bestnye sape yg menang tu :)

tahniah bro! terbaiklah...moga makiin murah rrzekinya...ameen

Tula .. camner la leh menang derang ni .. nak kena cungkil rahsia ni.

Err errr ehh perasan ehh saya menang. Huhuhuhu.. menang = juara. :P

In Sha Allah, wife saya siap ambik gambar tadi. Rezeki dari Allah, tiada siapa yang tahu akan perancangannya.

tahniah kepada semua pemenang

tahniah tuan..bukan mudah untuk bersaing dalam kontest seo ini..

Terima kasih kerana menjayakannya ...

Betul. Memang bukan mudah. Mula2 masuk, page 4-5 ... pastu naik sikit ..naik sikit ...

Alhamdulillah terpilih gak untuk contest ni..... Terima kasih kat Saudara Hasrul Hassan..

Tahniah sifu HH. Dapat no 5 pun dah kira hebat.

Terima kasih ... alhamdulillah ...

Tahniah kepada semua pemenang. Nampaknya platform google masih mendominasi.

=) kira oke dah tuuu wlu bukan johan skurg2 nya tsenarai dalam top 5 . Thniah HH


EmoticonEmoticon