Langkau ke kandungan utama

Senarai Pemenang Contest SEO Muslim Niaga

Contest SEO Muslim Niaga telah dianjurkan oleh Terbaek Network dengan menawarkan pelbagai hadiah termasuklah hadiah penginapan, iPad mini, Lenovo Smartphone serta wang tunai. Ia telah berlangsung selama sebulan iaitu dari 12 Februari dan berakhir pada 12 Mac 2014. Contest ini adalah untuk memperlihatkan kecekapan peserta menggunakan kata kunci Muslim Niaga dan menempatkannya di halaman pertama enjin carian Google.com.
Ramai blogger yang telah ambil bahagian dalam pertandingan ini. Ada blogger baru, ada blogger lama, ada blogger separuh abad, ada blogger yang comel-comel je ... hehehe... apapun senarai pemenang telahpun keluar. Tahniah diucapkan kepada yang telah berjaya.

Senarai Pemenang Contest SEO Muslim Niaga

Ok, mari tengok blog mana yang telah berjaya menempatkan keyword Muslim Niaga di tempat teratas enjin carian Google.com (bukan Google.com.my).
Ok. Dah jelas kan? Penganjur juga telah memilih 3 blogpost terbaik dalam Contest SEO Muslim Niaga. Blog-blog tersebut ialah
  1. KhairulZamri.com
  2. MahaMahu.com
  3. PondokKecil.com
Tahniah kepada mereka yang telah berjaya menang. Hadiah-hadiah yang bakal diterima oleh para peserta Contest SEO Muslim Niaga ini adalah

Tempat Pertama

  • Tajaan Penginapan selama 3 hari 2 malam sumbangan Sumai Hotel Apartment dan Kedai Online Muslim Niaga beserta T shirt Muslim Niaga/T shirt Projek Iqra

Tempat Kedua

  • iPad Mini 16GB dan Kedai Online Muslim Niaga Beserta T shirt Muslim Niaga/T shirt Projek Iqra

Tempat Ketiga

  • Smartphone Lenovo Ideaphone A850, T shirt Muslim Niaga/T shirt Projek Iqra

Tempat Keempat

  • Tunai RM200, T shirt Muslim Niaga dan Projek Iqra

Tempat Kelima

  • Tunai RM150, Tshirt Muslim Niaga dan projek Iqra

Review Terbaik

  • Set Minyak Wangi dari My Favorite Perfume untuk 3 pemenang
Mana yang tak berjaya boleh mencuba di lain kali, in Sha Allah .. boleh menang di masa akan datang. Saya tak menang apa-apa kecuali dapat nombor lima .. erkk ... alhamdulillah.

Kepada yang berjaya menang, boleh tuntut hadiah dalam masa seminggu pada blogger Farid Laham di sini - https://www.facebook.com/fputra92

Tahniah sekali lagi.

Sumber: Terbaek.net



Dah baca post berikut:

advertisement


Komen Pembaca ...

  1. tahniah kepada pemenang..dasat semuanya

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tula .. camner la leh menang derang ni .. nak kena cungkil rahsia ni.

      Padam
  2. Alamdulillah, tuan Hasrul Hassan dapat juga walaupun tempat ke 5. Tahniah buat semua pemenang.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Err errr ehh perasan ehh saya menang. Huhuhuhu.. menang = juara. :P

      Padam
  3. wah bestnye sape yg menang tu :)

    BalasPadam
  4. tahniah bro! terbaiklah...moga makiin murah rrzekinya...ameen

    BalasPadam
    Balasan
    1. In Sha Allah, wife saya siap ambik gambar tadi. Rezeki dari Allah, tiada siapa yang tahu akan perancangannya.

      Padam
  5. tahniah kepada semua pemenang

    BalasPadam
  6. Balasan
    1. Terima kasih kerana menjayakannya ...

      Padam
  7. tahniah tuan..bukan mudah untuk bersaing dalam kontest seo ini..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betul. Memang bukan mudah. Mula2 masuk, page 4-5 ... pastu naik sikit ..naik sikit ...

      Padam
  8. Alhamdulillah terpilih gak untuk contest ni..... Terima kasih kat Saudara Hasrul Hassan..

    BalasPadam
  9. Tahniah sifu HH. Dapat no 5 pun dah kira hebat.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih ... alhamdulillah ...

      Padam
  10. Tahniah kepada semua pemenang. Nampaknya platform google masih mendominasi.

    BalasPadam
  11. =) kira oke dah tuuu wlu bukan johan skurg2 nya tsenarai dalam top 5 . Thniah HH

    BalasPadam

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact Me'. Terima kasih.

Popular

Bagaimana Cara Nak Jadi Jutawan Dengan Produk Sendiri?

Siapa yang tak teringin nak jadi jutawan kan? Sejak saya menjadi seorang blogger sepenuh masa sejak 2010 ni, saya dah nampak ramai rakan-rakan saya yang jadi jutawan. Dulu, mereka sama-sama tulis blog, tapi kini sudah berbisnes dengan produk sendiri. Awalnya untung sikit .. tapi sekarang, dah boleh dianggap sebagai jutawan.

Susah ke nak jadi jutawan ni? Ok ... mari kita semak dulu apa maksud jutawan ni. Jutawan bermaksud seseorang yang mempunyai wang atau harta yang bernilai berjuta-juta ringgit. Kalau anda ada wang atau harta lebih dari juta - ada billion, anda tetap dipanggil jutawan. Dalam bahasa Malaysia, tiada perkataan khusus untuk seseorang yang miliki wang atau harta berbillion ringgit.  Bagaimana Cara Nak Jadi Jutawan? Sekarang anda dah tahu apa maksud jutawan. Jadi, jika anda nak jadi jutawan .. misi anda mestilah untuk mempunyai dan memiliki wang atau harga lebih dari sejuta ringgit. Capai je harta bernilai juta, maka dah boleh dapat title jutawan (dari segi istilah).

Tak a…

Telinga Berdesing Bawa Petanda

Pernah merasa telinga berdesing tak? Ia kadangkala berlaku tanpa diduga, tanpa ikut masa. Secara tiba-tiba .... ntah disebabkan apa, terasa telinga akan berdesing. Sesetengah akan mengaitkannya dengan sejenis penyakit dinamakan Tinnitus.

Walaubagaimanapun, orang lama-lama dalam masyarakat Melayu, ada telahan sendiri mengenai telinga berdesing ini. Mereka mengaitkan dengan kejadian-kejadian yang bakal berlaku dek kerana berdesingnya telinga. Orang tua lama-lama mengaitkan masa dan bahagian telinga yang mana terkena desingan ini, berikut saya kongsikan sedikit info dan pengetahuan mengenai telinga berdesing ini.
Telinga Berdesing Bawa Petanda Telinga Berdesing Bawa Petanda Sesuatu Kejadian Bakal Berlaku Jika Telinga Kanan Berdesing Jam 06:00 - 07:00 pagi - mendapat khabar burukJam 07:00 - 08:00 pagi - akan difitnah oleh orangJam 08:00 - 09:00 pagi - akan membuat rencana pergi jauh sendirian atau bersama orang lainJam 09:00 - 10:00 pagi - bermakna akan ada berita yang kurang menyenangka…

Cara Padam Akaun Facebook

Tentu ada yang nak tahu cara nak padam akaun Facebook, terutama bila si dara dah jadi isteri orang, dan si suami pula melarang si isteri untuk gunakan Facebook. Malah, ada yang mahu tutup akaun Facebook sebab mahu elak perkara tidak baik berlaku, atau terus berlaku. Saya tahu sebab pernah bertanya kepada saya.

Jadi entri kali ini saya nak kongsikan cara-cara nak memadam (delete) akaun sosial Facebook. In Sha Allah, ia akan beroleh manfaat pada mereka yang mungkin nak tahu cara nak padam akaun Facebook; khas dan khusus untuk akaun peribadi.

Oh ya, mungkin ada yang tidak tahu, anda boleh mempunyai banyak akaun Facebook, asalkan alamat email dan juga no telefon bimbit anda berbeza bagi setiap akaun. Jadi, kemungkinan ada pengguna yang punyai lebih dari satu akaun, dan mahu padam akaun Facebook yang lain boleh juga ikuti panduan ini.
Cara-Cara Padam Akaun FacebookLangkah pertama ialah anda perlu login ke akaun Facebook yang mahu dipadamkan.Langkah kedua, bila dah login, terus klik pautan …