Langkau ke kandungan utama

Senarai Pemenang Contest SEO Muslim Niaga

Contest SEO Muslim Niaga telah dianjurkan oleh Terbaek Network dengan menawarkan pelbagai hadiah termasuklah hadiah penginapan, iPad mini, Lenovo Smartphone serta wang tunai. Ia telah berlangsung selama sebulan iaitu dari 12 Februari dan berakhir pada 12 Mac 2014. Contest ini adalah untuk memperlihatkan kecekapan peserta menggunakan kata kunci Muslim Niaga dan menempatkannya di halaman pertama enjin carian Google.com.
Ramai blogger yang telah ambil bahagian dalam pertandingan ini. Ada blogger baru, ada blogger lama, ada blogger separuh abad, ada blogger yang comel-comel je ... hehehe... apapun senarai pemenang telahpun keluar. Tahniah diucapkan kepada yang telah berjaya.

Senarai Pemenang Contest SEO Muslim Niaga

Ok, mari tengok blog mana yang telah berjaya menempatkan keyword Muslim Niaga di tempat teratas enjin carian Google.com (bukan Google.com.my).
Ok. Dah jelas kan? Penganjur juga telah memilih 3 blogpost terbaik dalam Contest SEO Muslim Niaga. Blog-blog tersebut ialah
  1. KhairulZamri.com
  2. MahaMahu.com
  3. PondokKecil.com
Tahniah kepada mereka yang telah berjaya menang. Hadiah-hadiah yang bakal diterima oleh para peserta Contest SEO Muslim Niaga ini adalah

Tempat Pertama

  • Tajaan Penginapan selama 3 hari 2 malam sumbangan Sumai Hotel Apartment dan Kedai Online Muslim Niaga beserta T shirt Muslim Niaga/T shirt Projek Iqra

Tempat Kedua

  • iPad Mini 16GB dan Kedai Online Muslim Niaga Beserta T shirt Muslim Niaga/T shirt Projek Iqra

Tempat Ketiga

  • Smartphone Lenovo Ideaphone A850, T shirt Muslim Niaga/T shirt Projek Iqra

Tempat Keempat

  • Tunai RM200, T shirt Muslim Niaga dan Projek Iqra

Tempat Kelima

  • Tunai RM150, Tshirt Muslim Niaga dan projek Iqra

Review Terbaik

  • Set Minyak Wangi dari My Favorite Perfume untuk 3 pemenang
Mana yang tak berjaya boleh mencuba di lain kali, in Sha Allah .. boleh menang di masa akan datang. Saya tak menang apa-apa kecuali dapat nombor lima .. erkk ... alhamdulillah.

Kepada yang berjaya menang, boleh tuntut hadiah dalam masa seminggu pada blogger Farid Laham di sini - https://www.facebook.com/fputra92

Tahniah sekali lagi.

Sumber: Terbaek.net


Komen

  1. tahniah kepada pemenang..dasat semuanya

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tula .. camner la leh menang derang ni .. nak kena cungkil rahsia ni.

      Padam
  2. Alamdulillah, tuan Hasrul Hassan dapat juga walaupun tempat ke 5. Tahniah buat semua pemenang.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Err errr ehh perasan ehh saya menang. Huhuhuhu.. menang = juara. :P

      Padam
  3. wah bestnye sape yg menang tu :)

    BalasPadam
  4. tahniah bro! terbaiklah...moga makiin murah rrzekinya...ameen

    BalasPadam
    Balasan
    1. In Sha Allah, wife saya siap ambik gambar tadi. Rezeki dari Allah, tiada siapa yang tahu akan perancangannya.

      Padam
  5. tahniah kepada semua pemenang

    BalasPadam
  6. Balasan
    1. Terima kasih kerana menjayakannya ...

      Padam
  7. tahniah tuan..bukan mudah untuk bersaing dalam kontest seo ini..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betul. Memang bukan mudah. Mula2 masuk, page 4-5 ... pastu naik sikit ..naik sikit ...

      Padam
  8. Alhamdulillah terpilih gak untuk contest ni..... Terima kasih kat Saudara Hasrul Hassan..

    BalasPadam
  9. Tahniah sifu HH. Dapat no 5 pun dah kira hebat.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih ... alhamdulillah ...

      Padam
  10. Tahniah kepada semua pemenang. Nampaknya platform google masih mendominasi.

    BalasPadam
  11. =) kira oke dah tuuu wlu bukan johan skurg2 nya tsenarai dalam top 5 . Thniah HH

    BalasPadam

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact Me'. Terima kasih.