Langkau ke kandungan utama

Astro Mu Tunggu Aku Datang

Semangat semangat.... Pagi subuh jam 6:45 pagi sampai saya kat KL Sentral setelah 6 jam perjalanan dengan Ekpress Senandung Langkawi dari stesen Parit Buntar. Pengalaman pertama saya naik train dengan koc yang ada tilam, bantal dan selimut.

Selesa? Bagi saya selesalah. Sangat sesuai untuk mereka yang travel backpackers nie. Kalau nak bawa anak-anak....errr tak galakkan sangat...nanti bergonjeng lak atas katil yang bertingat-tingkat tu.

Saya nak ke Putrajaya, errrr Cyberjaya untuk ke Astro. Tujuan nak tuntut dan ambil hadiah. Apa hadiahnya saya pun tak tahu. Tertanya tanya sungguh. Dah hantar email ke person in charge....tapi tak ada jawapan la pulak. Kenapa dapat? Sebab hari tu saya telah menang design untuk sarung bantal saya. Kalau ikutkan saya dapat komisen untuk jualan, tapi ntah macamana projek tu seolah tak jadi. Hmmm nampaknya bukan rezeki sayalah.

Astro Mu Tunggu Aku Datang

Dalam tren ... Klia Transit

On the way ke Putrajaya, nasib baik ada wifi, jadi saya update blog ...hehehehe...lau wife saya tengok ni...sure geleng kepala punya.

Oh ya, saya datang ke Putrajaya sebab esoknya ada #sbb2014 #sbbyeos2014 di Saloma Bistro, Jalan Ampang. Mana tak tahu apa itu #sbb2014 bolehla rujuk entri saya sebelum ni.

Ok. Live Blogging dari Klia Transit berhenti di sini.

p.s: Saya menulis entri ini semasa berada di dalam KLIA Transit menggunakan khidmat Wifi Percuma ...


advertisement


Komen Pembaca ...

  1. perjalanan yg panjang..mudahan selamat sampai ya hh

    BalasPadam
  2. semangat nak g #sbb2014 tu. hehehe.. all the best bro HH. Saya tak dapat nak pegi. Tak dapat la nak jumpe blogger2 yang lain.

    BalasPadam
  3. moga sampai dengan selamatnya...terasa keseronokkan di sana nanti...

    BalasPadam
  4. semoga selamat sampai =)

    BalasPadam
  5. wahhhh.. cepatnya dah sampai. mia baru je nak gerak ke KL ni..

    BalasPadam
  6. memang bersemangat waja tu..kalau sy hadir pun tentu bersemangat jgk nk pergi

    BalasPadam
  7. Semoga urusan HH dipermudahkan... amin..

    BalasPadam
  8. Tahniah...moga diberkati selalu.

    BalasPadam
  9. Fuhhhh.. penat tu.. xpa asal bbaloi.. =)

    BalasPadam

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact Me'. Terima kasih.

Popular

6 Doktor Kacak Malaysia Yang Membuatkan Anda Mahu Check-up Hari-Hari di Hospital

6 Doktor Kacak Malaysia Yang Membuatkan Anda Mahu Check-up Hari-Hari di Hospital. Pekerjaan doktor dianggap mulia dan banyak menyumbang dalam masyarakat hari ni. Mereka terpaksa belajar lebih kurang 5 hingga 6 tahun untuk mendapatkan ‘title’ doktor tersebut dan kebanyakan mereka dianggap tak da ‘life’ dan sangat ‘nerd’.

Tapi tahukah anda bahawa ada juga dikalangan mereka yang yang sangat handsome dan menarik hingga membuatkan anda hari-hari nak buat check up kat hospital. Jom kita kenali 6 doktor kacak di Malaysia.
6 Doktor Kacak Malaysia Yang Membuatkan Anda Mahu Check-up Hari-Hari di Hospital 1- Dr Syed Ahmad Murthada

Beliau merupakan model utama untuk jubah furby and sugar dan sangat aktif ke gym.  Walaupun doktor kerjanya sangat sibuk untuk merawat dan melayani pesakit, mereka juga ada kehidupan sendiri. Sibuk-sibuk pun sempat ke Gym tu ... hoho. Jangan cakap doktor tak da life ye. Dan pada saya, memang haruslah seorang doktor menjadi contoh kepada orang lain, nampak sihat, sasa,…

Telinga Berdesing Bawa Petanda

Pernah merasa telinga berdesing tak? Ia kadangkala berlaku tanpa diduga, tanpa ikut masa. Secara tiba-tiba .... ntah disebabkan apa, terasa telinga akan berdesing. Sesetengah akan mengaitkannya dengan sejenis penyakit dinamakan Tinnitus.

Walaubagaimanapun, orang lama-lama dalam masyarakat Melayu, ada telahan sendiri mengenai telinga berdesing ini. Mereka mengaitkan dengan kejadian-kejadian yang bakal berlaku dek kerana berdesingnya telinga. Orang tua lama-lama mengaitkan masa dan bahagian telinga yang mana terkena desingan ini, berikut saya kongsikan sedikit info dan pengetahuan mengenai telinga berdesing ini.
Telinga Berdesing Bawa Petanda Telinga Berdesing Bawa Petanda Sesuatu Kejadian Bakal Berlaku Jika Telinga Kanan Berdesing Jam 06:00 - 07:00 pagi - mendapat khabar burukJam 07:00 - 08:00 pagi - akan difitnah oleh orangJam 08:00 - 09:00 pagi - akan membuat rencana pergi jauh sendirian atau bersama orang lainJam 09:00 - 10:00 pagi - bermakna akan ada berita yang kurang menyenangka…

Cara Padam Akaun Facebook

Tentu ada yang nak tahu cara nak padam akaun Facebook, terutama bila si dara dah jadi isteri orang, dan si suami pula melarang si isteri untuk gunakan Facebook. Malah, ada yang mahu tutup akaun Facebook sebab mahu elak perkara tidak baik berlaku, atau terus berlaku. Saya tahu sebab pernah bertanya kepada saya.

Jadi entri kali ini saya nak kongsikan cara-cara nak memadam (delete) akaun sosial Facebook. In Sha Allah, ia akan beroleh manfaat pada mereka yang mungkin nak tahu cara nak padam akaun Facebook; khas dan khusus untuk akaun peribadi.

Oh ya, mungkin ada yang tidak tahu, anda boleh mempunyai banyak akaun Facebook, asalkan alamat email dan juga no telefon bimbit anda berbeza bagi setiap akaun. Jadi, kemungkinan ada pengguna yang punyai lebih dari satu akaun, dan mahu padam akaun Facebook yang lain boleh juga ikuti panduan ini.
Cara-Cara Padam Akaun FacebookLangkah pertama ialah anda perlu login ke akaun Facebook yang mahu dipadamkan.Langkah kedua, bila dah login, terus klik pautan …