Astro Mu Tunggu Aku Datang

Semangat semangat.... Pagi subuh jam 6:45 pagi sampai saya kat KL Sentral setelah 6 jam perjalanan dengan Ekpress Senandung Langkawi dari stesen Parit Buntar. Pengalaman pertama saya naik train dengan koc yang ada tilam, bantal dan selimut.

Selesa? Bagi saya selesalah. Sangat sesuai untuk mereka yang travel backpackers nie. Kalau nak bawa anak-anak....errr tak galakkan sangat...nanti bergonjeng lak atas katil yang bertingat-tingkat tu.

Saya nak ke Putrajaya, errrr Cyberjaya untuk ke Astro. Tujuan nak tuntut dan ambil hadiah. Apa hadiahnya saya pun tak tahu. Tertanya tanya sungguh. Dah hantar email ke person in charge....tapi tak ada jawapan la pulak. Kenapa dapat? Sebab hari tu saya telah menang design untuk sarung bantal saya. Kalau ikutkan saya dapat komisen untuk jualan, tapi ntah macamana projek tu seolah tak jadi. Hmmm nampaknya bukan rezeki sayalah.

Astro Mu Tunggu Aku Datang

Dalam tren ... Klia Transit

On the way ke Putrajaya, nasib baik ada wifi, jadi saya update blog ...hehehehe...lau wife saya tengok ni...sure geleng kepala punya.

Oh ya, saya datang ke Putrajaya sebab esoknya ada #sbb2014 #sbbyeos2014 di Saloma Bistro, Jalan Ampang. Mana tak tahu apa itu #sbb2014 bolehla rujuk entri saya sebelum ni.

Ok. Live Blogging dari Klia Transit berhenti di sini.

p.s: Saya menulis entri ini semasa berada di dalam KLIA Transit menggunakan khidmat Wifi Percuma ...


{ 9 comments.. read them below or add one }

Asha Lya Asha Lya March 07, 2014
perjalanan yg panjang..mudahan selamat sampai ya hh
Incik Zarif Incik Zarif March 07, 2014
semangat nak g #sbb2014 tu. hehehe.. all the best bro HH. Saya tak dapat nak pegi. Tak dapat la nak jumpe blogger2 yang lain.
Kisah Si Dairy Kisah Si Dairy March 07, 2014
moga sampai dengan selamatnya...terasa keseronokkan di sana nanti...
bella luna bella luna March 07, 2014
semoga selamat sampai =)
Mia Liana Mia Liana March 07, 2014
wahhhh.. cepatnya dah sampai. mia baru je nak gerak ke KL ni..
Mieza Jhaa K Mieza Jhaa K March 07, 2014
memang bersemangat waja tu..kalau sy hadir pun tentu bersemangat jgk nk pergi
MyCherita MyCherita March 07, 2014
Semoga urusan HH dipermudahkan... amin..
Muhammad Khairuddin Lim Muhammad Khairuddin Lim March 07, 2014
Tahniah...moga diberkati selalu.
Zara Nurhaidah Zara Nurhaidah March 08, 2014
Fuhhhh.. penat tu.. xpa asal bbaloi.. =)

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact'. Terima kasih.