Langkau ke kandungan utama

Blogger Baru 2014 dan Pemenangnya .....

Terima kasih kepada mereka yang sudi join segmen ringkas blog ini. Alhamdulillah. Saya berikan kepada anda senarai blogger baru 2014 yang patut anda kenali. Dan salah seorang errr dua orang daripada mereka akan terima wang tunai pemberian ikhlas daripada saya. Tak banyak cuma RM10 setiap seorang.

Sebelum tu, tengok dan blogwalking dulu ke blog-blog rakan blogger baru 2014 ini.
Blogger baru 2014 top blog

Senarai Blogger Baru 2014

  1. http://wafacw.blogspot.com/2014/03/aku-blogger-baru-2014.html
  2. http://blogashalya.blogspot.com/2014/03/segmen-buat-blogger-baru-aku-blogger.html
  3. http://permatabiru0310.blogspot.com/2014/03/aku-blogger-baru-2014.html
  4. http://fayreenmizan.blogspot.com/2014/03/segmen-buat-blogger-baru-aku-blogger.html
  5. http://www.paly.my/2014/03/aku-blogger-baru-2014.html
  6. http://hanyadihatiku.blogspot.com/2014/03/aku-blogger-baru-2014.html
  7. http://kakitravelkhairuddin.blogspot.com/2014/03/aku-blogger-baru-2014.html
  8. http://www.zazazehra.com/2014/03/aku-blogger-baru-2014.html
  9. http://amirkhalis.blogspot.com/2014/03/aku-blogger-baru-2014.html
  10. http://outdatedpanda.blogspot.com/2014/03/aku-blogger-baru-2014.html
  11. http://ayielifememory.blogspot.com/2014/03/aku-blogger-baru-2014.html
  12. http://iamtifa.blogspot.com/2014/03/segmen-aku-blogger-baru-2014.html
  13. http://www.kucinghitam.net/2014/03/aku-blogger-baru-2014.html
  14. http://theonlygirl98.blogspot.com/2014/03/aku-blogger-baru-2014.html
  15. http://smilestoryyismine.blogspot.com/2014/03/aku-blogger-baru-2014.html
  16. http://alwanbatiksutera.blogspot.com/2014/03/aku-blogger-baru-2014_5.html
Dan pemenang hadiah wang tunai RM10 yang telah saya sediakan ialah bagi pemilik nombor berikut (bersandarkan nombor blog di atas).


Ok, memandangkan ada nombor 9 keluar dua kali, maka saya buat sekali lagi dengan satu nombor sahaja dipilih.
Maka pemenangnya ialah

Tahniah kepada yang menang hadiah menerusi segmen ini. In Sha Allah, saya akan buat lagi.

Untuk yang menang, boleh tuntut hadiah RM10 dengan SMS
Menang Segmen HH [Nama] [No Akaun Bank] [Nama Bank] [Email] ke 0165324396

Sekali lagi tahniah dan terima kasih.

UPDATE: Hadiah tunai dinaikkan RM20, sumbangan ikhlas daripada blog AbangEnsem.com



Komen

  1. Tahniah pada semua pemenang. Walaupun tak menang tapi alhamdulilah di atas exposure yang diberikan. Insyaallah saya akan ke blog-blog yang ambil bahagian.

    Tqvm HH! :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih Fayreen ... sokongan dari Fayreen sedikit sebanyak pengaruhi saya untuk kongsi lebih bnayak pengalaman dan cerita di blog ini, in Sha Allah.

      Padam
  2. salam a.HH..wah...ada tuah.. :) terima kasih a.HH

    BalasPadam
  3. eh?btl ke ayie menang ni? http://ayielifememory.blogspot.com
    terima kasih banyak2, 1st time dapat.. =)

    BalasPadam
  4. wahh.. tahniah semuaaa..

    BalasPadam
  5. Bagus la Bro HH ni.. selalu bagi peluang kepada blogger baru.. sy pun baru jgk..baru nak mngorak langkah..hehe

    BalasPadam
  6. terima kasih anjurkan perkara yang bermanfaat seperti ini :D

    BalasPadam
  7. tahniah mereka yg menang memang bertuah

    BalasPadam
  8. Wahhhh.. thniah.. =) xsempat join.. nnti buat lagi yaa.m zara nak join..

    BalasPadam
  9. Wahh tahniah kpd semua..

    BalasPadam
  10. good moning
    drop here :)
    tahniah

    BalasPadam
  11. wah wah tahniah uolls !! :D

    BalasPadam
  12. assalamualaikum HH..
    alhamdulillah..tak sangka ada rezeki disini. tahniah juga buat kawan2 yang lain.

    saya dah hntar details untuk tuntutan. terima kasih..

    BalasPadam
  13. tahniah utk pemenang..
    jom BW ramai2..

    BalasPadam
  14. tahniah kepada pemenang!!!

    BalasPadam
  15. tahniah untuk semua.. boleh tambah kwn-kwan baru nie..

    BalasPadam
  16. tahniah kepada pemenang. mudah2an jadi blogger otai mcm bro HH pula lepas ni.

    BalasPadam
  17. Tahniah semua....semoga berjaya selalu.

    BalasPadam
  18. Oww, tak sempat nak join hihi tahniah semua..

    BalasPadam
  19. assalamualaikum hh...wah dah terjah pun mereka..;)

    BalasPadam
  20. Tahniah kepada yang berjaya... salam kenalan untuk semua blogger baru 2014 :D

    BalasPadam
  21. ruginya JM tak sempat nak join segmen ni..kalau tak mesti JM termasuk dalam list blogger baru ye dok heee

    BalasPadam
  22. tahniah kepada semua pemenang!!! free2 bleh la bw kat blog peserta^^

    BalasPadam

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact Me'. Terima kasih.