Blogger Baru 2014 dan Pemenangnya .....

Terima kasih kepada mereka yang sudi join segmen ringkas blog ini. Alhamdulillah. Saya berikan kepada anda senarai blogger baru 2014 yang patut anda kenali. Dan salah seorang errr dua orang daripada mereka akan terima wang tunai pemberian ikhlas daripada saya. Tak banyak cuma RM10 setiap seorang.

Sebelum tu, tengok dan blogwalking dulu ke blog-blog rakan blogger baru 2014 ini.
Blogger baru 2014 top blog

Senarai Blogger Baru 2014

  1. http://wafacw.blogspot.com/2014/03/aku-blogger-baru-2014.html
  2. http://blogashalya.blogspot.com/2014/03/segmen-buat-blogger-baru-aku-blogger.html
  3. http://permatabiru0310.blogspot.com/2014/03/aku-blogger-baru-2014.html
  4. http://fayreenmizan.blogspot.com/2014/03/segmen-buat-blogger-baru-aku-blogger.html
  5. http://www.paly.my/2014/03/aku-blogger-baru-2014.html
  6. http://hanyadihatiku.blogspot.com/2014/03/aku-blogger-baru-2014.html
  7. http://kakitravelkhairuddin.blogspot.com/2014/03/aku-blogger-baru-2014.html
  8. http://www.zazazehra.com/2014/03/aku-blogger-baru-2014.html
  9. http://amirkhalis.blogspot.com/2014/03/aku-blogger-baru-2014.html
  10. http://outdatedpanda.blogspot.com/2014/03/aku-blogger-baru-2014.html
  11. http://ayielifememory.blogspot.com/2014/03/aku-blogger-baru-2014.html
  12. http://iamtifa.blogspot.com/2014/03/segmen-aku-blogger-baru-2014.html
  13. http://www.kucinghitam.net/2014/03/aku-blogger-baru-2014.html
  14. http://theonlygirl98.blogspot.com/2014/03/aku-blogger-baru-2014.html
  15. http://smilestoryyismine.blogspot.com/2014/03/aku-blogger-baru-2014.html
  16. http://alwanbatiksutera.blogspot.com/2014/03/aku-blogger-baru-2014_5.html
Dan pemenang hadiah wang tunai RM10 yang telah saya sediakan ialah bagi pemilik nombor berikut (bersandarkan nombor blog di atas).


Ok, memandangkan ada nombor 9 keluar dua kali, maka saya buat sekali lagi dengan satu nombor sahaja dipilih.
Maka pemenangnya ialah

Tahniah kepada yang menang hadiah menerusi segmen ini. In Sha Allah, saya akan buat lagi.

Untuk yang menang, boleh tuntut hadiah RM10 dengan SMS
Menang Segmen HH [Nama] [No Akaun Bank] [Nama Bank] [Email] ke 0165324396

Sekali lagi tahniah dan terima kasih.

UPDATE: Hadiah tunai dinaikkan RM20, sumbangan ikhlas daripada blog AbangEnsem.com



{ 25 comments.. read them below or add one }

fayreen mizan fayreen mizan March 06, 2014
Tahniah pada semua pemenang. Walaupun tak menang tapi alhamdulilah di atas exposure yang diberikan. Insyaallah saya akan ke blog-blog yang ambil bahagian.

Tqvm HH! :)
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN March 06, 2014
Terima kasih Fayreen ... sokongan dari Fayreen sedikit sebanyak pengaruhi saya untuk kongsi lebih bnayak pengalaman dan cerita di blog ini, in Sha Allah.
zaza zehra zaza zehra March 06, 2014
salam a.HH..wah...ada tuah.. :) terima kasih a.HH
Liniey Nor Liniey Nor March 06, 2014
lanje ittew kepci k..haha
Ayie Atiqah Ayie Atiqah March 06, 2014
eh?btl ke ayie menang ni? http://ayielifememory.blogspot.com
terima kasih banyak2, 1st time dapat.. =)
tenku butang tenku butang March 06, 2014
wahh.. tahniah semuaaa..
Mieza Jhaa K Mieza Jhaa K March 06, 2014
Bagus la Bro HH ni.. selalu bagi peluang kepada blogger baru.. sy pun baru jgk..baru nak mngorak langkah..hehe
Amir Khalis Amir Khalis March 06, 2014
terima kasih anjurkan perkara yang bermanfaat seperti ini :D
Asha Lya Asha Lya March 06, 2014
tahniah mereka yg menang memang bertuah
Zara Nurhaidah Zara Nurhaidah March 06, 2014
Wahhhh.. thniah.. =) xsempat join.. nnti buat lagi yaa.m zara nak join..
baby comel baby comel March 06, 2014
Wahh tahniah kpd semua..
Nurzakiah Hanum Nurzakiah Hanum March 06, 2014
good moning
drop here :)
tahniah
Athirah Zainul Athirah Zainul March 06, 2014
wah wah tahniah uolls !! :D
Sya Mimie Sya Mimie March 06, 2014
assalamualaikum HH..
alhamdulillah..tak sangka ada rezeki disini. tahniah juga buat kawan2 yang lain.

saya dah hntar details untuk tuntutan. terima kasih..
permatabiru permatabiru March 06, 2014
tahniah utk pemenang..
jom BW ramai2..
Diyana Hani Diyana Hani March 06, 2014
tahniah kepada pemenang!!!
MyCherita MyCherita March 06, 2014
tahniah untuk semua.. boleh tambah kwn-kwan baru nie..
fajridil adha fajridil adha March 06, 2014
tahniah kepada pemenang. mudah2an jadi blogger otai mcm bro HH pula lepas ni.
Muhammad Khairuddin Lim Muhammad Khairuddin Lim March 06, 2014
Tahniah semua....semoga berjaya selalu.
Elih J. Elih J. March 06, 2014
Oww, tak sempat nak join hihi tahniah semua..
Mas Zull Mas Zull March 06, 2014
assalamualaikum hh...wah dah terjah pun mereka..;)
Wafa Cw Wafa Cw March 07, 2014
Tahniah kepada yang berjaya... salam kenalan untuk semua blogger baru 2014 :D
Jari Manis Jari Manis March 07, 2014
ruginya JM tak sempat nak join segmen ni..kalau tak mesti JM termasuk dalam list blogger baru ye dok heee
deno deno March 08, 2014
tahniah kepada semua pemenang!!! free2 bleh la bw kat blog peserta^^

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact'. Terima kasih.