Langkau ke kandungan utama
Ramadan 2017 Promo

Widget Mr Bean Blogspot

Lama saya tak kongsikan mengenai widget menarik untuk diletakkan dalam blogspot. Ok, kali ini saya nak tampilkan sebuah widget yang ada muka Mr Bean. Mungkin ada yang tak suka pada watak ini, dan ada juga yang suka. Pada yang suka, bolehlah guna widget ini sebagai daya penarik blog, kasik tersengih sedikit kepada pengunjung blog anda.

Widget ini boleh anda letak dengan mudah, hanya salin kod-kod pilihan disertakan di bawah ini, dan muatkan menerusi HTML/javascript blogspot anda. Mudah.

Lihat paparan di bawah sebagai contoh widget ini berfungsi.

Widget Mr Bean untuk Blogspot

Eceh ..main aci-aci sembunyi pulak Mr Bean ni ehh ... dengan sedikit bubble note diletakkan, ia mengajak pengunjung blog menjadi follower. Satu teknik menarik perhatian pengunjung pertama kali untuk jadi pengikut blog.

Berminat nak letak?




Saya berikan dua versi untuk anda cuba. Widget Mr Bean untuk blogspot ini adalah dalam bentuk animasi flash, jadi secara amnya ia tidaklah memberatkan blog. Tetapi dari segi SEO, ia tak berapa digalakkan kerana ia tidak ada pengaruh langsung dengan SEO.

Walaupun begitu, boleh sahaja diletakkan dalam blog untuk kelihatan lebih menarik pada pandangan pengunjung.

Kredit: Widget Comel




Komen Pembaca ...

  1. cute...tq dah cuba menjadi :P

    BalasPadam
    Balasan
    1. Dah cuba ehhh? hehehe..mesti blog jadi menarik lagi

      Padam
  2. This is something interesting :) BTW, terima kasih banyak untuk perkongsian 'Panduan Blogger'

    BalasPadam
  3. This is something interesting :) BTW, terima kasih banyak untuk perkongsian 'Panduan Blogger'

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sama-sama, banyak lagi sebenarnya tips dan panduan blogger yang saya kongsikan, kena rajin godeklah sikit

      Padam
  4. Wahhh theme pun adagak yqng mr bean punya..hahaha

    BalasPadam
  5. wah...best jg widget ni...nak try nnt..bg lawa lg blog huhu..tq

    BalasPadam
  6. Perempuan mesti suka benda2 mcm ni

    BalasPadam

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact Me'. Terima kasih.