Monday, February 17, 2014

Wanita Sebagai Ejen Hartanah?


Bolehkah seorang wanita menjadi seorang ejen (agen) hartanah yang berwibawa? Sila komen di akhir entri ini, seandainya perlu untuk nyatakan pendapat anda. Tetapi, sebelum itu, mari bersama saya untuk memperlihatkan samada seorang wanita itu boleh menjadi seorang ejen hartanah yang bagus atau sebaliknya, Ok?

Saya perkenalkan Iffah Zaimi. Siapa dia? Ok, kita tengok sedikit sebanyak apa yang ada di wall Facebook wanita ini ye ... ada sesuatu yang menarik yang ingin saya kongsikan kepada anda yang ada kaitan dengan menjadi seorang ejen hartanah berkaliber.

Wanita Sebagai Ejen Hartanah Berkaliber?
Jadi bagaimana? Nampak tak bagaimana wanita ini menjadi seorang ejen hartanah hanya di Facebook?
Ejen Hartanah

Hebat tak hebat wanita ini? Dia tak lokek ilmu, itu sebab ada sebuah ebook dihasilkan bertajuk Rahsia Ejen Hartanah. Dalam ebook ini, baik lelaki mahupun wanita boleh menjadi seperti Iffah Zaimi, iaitu sebagai perunding atau ejen jualan untuk sebarang bentuk hartanah di Malaysia.

Dalam ebook tersebut, anda boleh baca dan dapatkan ilmu padu mengenai bagaimana anda boleh menjana income menjual sesuatu yang bukan anda punya! Haaa ... itu yang best, anda jual orang punya harta, anda dapat komisen lumayan!

Ebook itu nanti ada carta alir yang memudahkan anda untuk faham. Bahasa pun bukannya kompleks sangat, tetapi lebih straight forward dan tidak merapu. Kemudian, bentuk penceritaan adalah berperingkat - step by step, jadi anda hanya perlu ikuti dan faham betul-betul.

Siapa yang harus ada ebook ini? Kalau anda nak tahu rahsia ejen hartanah, maka tak kira siapa ... boleh sahaja miliki Rahsia Ejen Hartanah. Samada anda nak jadi ejen atau tidak, paling tidak anda sudah tahu permainan seorang ejen hartanah ... hehehee...

Beminat nak tahu lagi? Lemahkan jari hanya untuk meneliti muka surat ini - Rahsia Ejen Hartanah (klik)


Wanita Sebagai Ejen Hartanah?
4/ 5
Oleh

Baca Artikel Terkini Menerusi Email (PERCUMA)

Suka dengan artikel di atas? Daftar percuma email anda untuk melanggan. Langganan diuruskan oleh Feedburner, dan ianya selamat.

Komen Anda

5 komen

Tulis komen
avatar
17 February, 2014 14:54 delete

Menarik tp perlukan semangat yg kuat dan boleh yakinkan org

Reply
avatar
17 February, 2014 21:27 delete

Betul. Bukan mudah. Tapi kalau berjaya, memang satu kerjaya sambilan yang boleh buat kita mudah melakukan sesuatu yang lebih ...

Reply
avatar
17 February, 2014 22:00 delete

Kena berani hadapi rintangan dan berdaya saing dengan bangsa lain....

Reply
avatar
13 May, 2014 00:38 delete

Salam..

wah..saya baru perasan entri ini..terima kasih atas penghargaan saudara =)) tak sangka..hihii

Reply

[Peringatan Ikhlas]

Komen yang didapati tiada kaitan dengan artikel akan dipadam serta-merta. Untuk tujuan promosi dan iklan, sila hubungi saya menerusi ruangan 'Contact'. Terima kasih.

Blog Archive