Langkau ke kandungan utama

Wanita Sebagai Ejen Hartanah?

Bolehkah seorang wanita menjadi seorang ejen (agen) hartanah yang berwibawa? Sila komen di akhir entri ini, seandainya perlu untuk nyatakan pendapat anda. Tetapi, sebelum itu, mari bersama saya untuk memperlihatkan samada seorang wanita itu boleh menjadi seorang ejen hartanah yang bagus atau sebaliknya, Ok?

Saya perkenalkan Iffah Zaimi. Siapa dia? Ok, kita tengok sedikit sebanyak apa yang ada di wall Facebook wanita ini ye ... ada sesuatu yang menarik yang ingin saya kongsikan kepada anda yang ada kaitan dengan menjadi seorang ejen hartanah berkaliber.

Wanita Sebagai Ejen Hartanah Berkaliber?




Jadi bagaimana? Nampak tak bagaimana wanita ini menjadi seorang ejen hartanah hanya di Facebook?
Ejen Hartanah

Hebat tak hebat wanita ini? Dia tak lokek ilmu, itu sebab ada sebuah ebook dihasilkan bertajuk Rahsia Ejen Hartanah. Dalam ebook ini, baik lelaki mahupun wanita boleh menjadi seperti Iffah Zaimi, iaitu sebagai perunding atau ejen jualan untuk sebarang bentuk hartanah di Malaysia.

Dalam ebook tersebut, anda boleh baca dan dapatkan ilmu padu mengenai bagaimana anda boleh menjana income menjual sesuatu yang bukan anda punya! Haaa ... itu yang best, anda jual orang punya harta, anda dapat komisen lumayan!

Ebook itu nanti ada carta alir yang memudahkan anda untuk faham. Bahasa pun bukannya kompleks sangat, tetapi lebih straight forward dan tidak merapu. Kemudian, bentuk penceritaan adalah berperingkat - step by step, jadi anda hanya perlu ikuti dan faham betul-betul.

Siapa yang harus ada ebook ini? Kalau anda nak tahu rahsia ejen hartanah, maka tak kira siapa ... boleh sahaja miliki Rahsia Ejen Hartanah. Samada anda nak jadi ejen atau tidak, paling tidak anda sudah tahu permainan seorang ejen hartanah ... hehehee...

Beminat nak tahu lagi? Lemahkan jari hanya untuk meneliti muka surat ini - Rahsia Ejen Hartanah (klik)


Dah baca post berikut:

advertisement


Komen Pembaca ...

  1. Menarik tp perlukan semangat yg kuat dan boleh yakinkan org

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betul. Bukan mudah. Tapi kalau berjaya, memang satu kerjaya sambilan yang boleh buat kita mudah melakukan sesuatu yang lebih ...

      Padam
  2. Kena berani hadapi rintangan dan berdaya saing dengan bangsa lain....

    BalasPadam
  3. Salam..

    wah..saya baru perasan entri ini..terima kasih atas penghargaan saudara =)) tak sangka..hihii

    BalasPadam

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact Me'. Terima kasih.

Popular

Bagaimana Cara Nak Jadi Jutawan Dengan Produk Sendiri?

Siapa yang tak teringin nak jadi jutawan kan? Sejak saya menjadi seorang blogger sepenuh masa sejak 2010 ni, saya dah nampak ramai rakan-rakan saya yang jadi jutawan. Dulu, mereka sama-sama tulis blog, tapi kini sudah berbisnes dengan produk sendiri. Awalnya untung sikit .. tapi sekarang, dah boleh dianggap sebagai jutawan.

Susah ke nak jadi jutawan ni? Ok ... mari kita semak dulu apa maksud jutawan ni. Jutawan bermaksud seseorang yang mempunyai wang atau harta yang bernilai berjuta-juta ringgit. Kalau anda ada wang atau harta lebih dari juta - ada billion, anda tetap dipanggil jutawan. Dalam bahasa Malaysia, tiada perkataan khusus untuk seseorang yang miliki wang atau harta berbillion ringgit.  Bagaimana Cara Nak Jadi Jutawan? Sekarang anda dah tahu apa maksud jutawan. Jadi, jika anda nak jadi jutawan .. misi anda mestilah untuk mempunyai dan memiliki wang atau harga lebih dari sejuta ringgit. Capai je harta bernilai juta, maka dah boleh dapat title jutawan (dari segi istilah).

Tak a…

Telinga Berdesing Bawa Petanda

Pernah merasa telinga berdesing tak? Ia kadangkala berlaku tanpa diduga, tanpa ikut masa. Secara tiba-tiba .... ntah disebabkan apa, terasa telinga akan berdesing. Sesetengah akan mengaitkannya dengan sejenis penyakit dinamakan Tinnitus.

Walaubagaimanapun, orang lama-lama dalam masyarakat Melayu, ada telahan sendiri mengenai telinga berdesing ini. Mereka mengaitkan dengan kejadian-kejadian yang bakal berlaku dek kerana berdesingnya telinga. Orang tua lama-lama mengaitkan masa dan bahagian telinga yang mana terkena desingan ini, berikut saya kongsikan sedikit info dan pengetahuan mengenai telinga berdesing ini.
Telinga Berdesing Bawa Petanda Telinga Berdesing Bawa Petanda Sesuatu Kejadian Bakal Berlaku Jika Telinga Kanan Berdesing Jam 06:00 - 07:00 pagi - mendapat khabar burukJam 07:00 - 08:00 pagi - akan difitnah oleh orangJam 08:00 - 09:00 pagi - akan membuat rencana pergi jauh sendirian atau bersama orang lainJam 09:00 - 10:00 pagi - bermakna akan ada berita yang kurang menyenangka…

Cara Padam Akaun Facebook

Tentu ada yang nak tahu cara nak padam akaun Facebook, terutama bila si dara dah jadi isteri orang, dan si suami pula melarang si isteri untuk gunakan Facebook. Malah, ada yang mahu tutup akaun Facebook sebab mahu elak perkara tidak baik berlaku, atau terus berlaku. Saya tahu sebab pernah bertanya kepada saya.

Jadi entri kali ini saya nak kongsikan cara-cara nak memadam (delete) akaun sosial Facebook. In Sha Allah, ia akan beroleh manfaat pada mereka yang mungkin nak tahu cara nak padam akaun Facebook; khas dan khusus untuk akaun peribadi.

Oh ya, mungkin ada yang tidak tahu, anda boleh mempunyai banyak akaun Facebook, asalkan alamat email dan juga no telefon bimbit anda berbeza bagi setiap akaun. Jadi, kemungkinan ada pengguna yang punyai lebih dari satu akaun, dan mahu padam akaun Facebook yang lain boleh juga ikuti panduan ini.
Cara-Cara Padam Akaun FacebookLangkah pertama ialah anda perlu login ke akaun Facebook yang mahu dipadamkan.Langkah kedua, bila dah login, terus klik pautan …