Top 3 Blog Terbaik MSMW2014

Rasanya ramai blogger yang peka dengan senario blogger Malaysia telah mengetahui mengenai MSMW2014 - Minggu Media Sosial Malaysia 2014. Ramai rakan blogger yang saya kenali telah masuk bertanding, dan nampaknya sudah ada keputusan top 3 blog terbaik yang disenaraikan. Saya ingin kongsikan kepada anda semua senarai blog top 3 terbaik dalam kategori masing-masing menerusi anugerah World Bloggers and Social Media Awards.

Tentu sekali apa yang bermain di fikiran, adakah mereka yang menyandang pemenang trofi akan kekal atau bertukar? Pasti ramai yang akan ternanti-nanti. Anda boleh lihat keputusan MSMW pada tahun 2013 di entri ini - Finalis Pemenang World Blogger and Social Media Awards 2013

Ketika itu, blog ini turut bertanding dalam kategori Educational Blog tetapi tidak berjaya. Rakan blogger saya yang menang iaitu ... errr leh baca di sini - Tak Berjaya Tapi Terima Kasih

Ok, perkara tahun lepas.
MSMW2014 - Senarai Blog Terbaik

Senarai Top 3 Blog Terbaik MSMW2014

Ini perkara terkini dan berita yang ramai mahu tahu, sebab saya pasti ramai juga blogger yang mengundi blog kegemaran mereka yang layak menang dalam kategori masing-masing.

Best Auto Blog

Top 3 best blog MSMW 2014

Best Business Blog

Top 3 best blog MSMW 2014

Best Music and Entertainment Blog

Top 3 best blog MSMW 2014

Best Educational Blog

Top 3 best blog MSMW 2014

Best Gadgets Blog

Top 3 best blog MSMW 2014

Best Photography Blog

Top 3 best blog MSMW 2014

Best Shopping Blog

Top 3 best blog MSMW 2014

Best Lifestyle Blog

Top 3 best blog MSMW 2014

Best Sports Blog

Top 3 best blog MSMW 2014

Best Travel Blog

Top 3 best blog MSMW 2014
Ada dua lagi kategori, untuk ketahuinya .. anda boleh semak di sini - MSMW 2014

Siapa pun yang bakal menang, saya ucapkan tahniah. Anda semua memang blogger hebat dan nyata sangat sesuai dengan kategori masing-masing. Menang atau kalah adat pertandingan. Menang jadi bonus, kalah pun bonus juga, sebab satu Malaysia akan kenal blog anda.

Pastinya platform ini adalah terbaik untuk penjenamaan blog dan membuka jalan luas untuk pergi lebih ke depan dalam dunia blog Malaysia malah antarabangsa.

Syabas dan tahniah.



{ 21 comments.. read them below or add one }

Bro Framestone Bro Framestone February 25, 2014
Eh macam ada salah satu blog gua tersenarai di situ.. Alhamdulillah

www.broframestone.com
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN February 25, 2014
Hahaha... buat2 tak tahu la pulak .. bukan sapa yang top 3 akan dijemput hadir ke dengan tiket free? :P
Farid Laham Farid Laham February 25, 2014
tahniah kepada menang semua :)
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN February 25, 2014
Blog sapakah itu Paly? Ishh tak abis2 nak letak backlink .. :P blog bro ni bukan leh bagi menang pun Paly .. heheheh..
Hafiz Mohd Hafiz Mohd February 25, 2014
terbaik! byk juga yg ambe undi, semuanya jadi top 3...hehe

tahniah pada semua
baby comel baby comel February 25, 2014
Tahniah kpd mereka yg terbaik tu
Syuhada Baharudin Syuhada Baharudin February 25, 2014
tahniah kepada top 3. alhamdulillah..byk yang saya undi semua berada dlm senarai.. ;)
RDZ Z RDZ Z February 25, 2014
Tahniah HH dan semua Finalis..nanti kena singgah satu-satu
Aku Penghibur Aku Penghibur February 25, 2014
alhamdulilah.. tahniah kepada yang tersenarai.. tak sangka blog picisan acik ada kat situ
Tetamu Istimewa Tetamu Istimewa February 25, 2014
Tahniah kepada yang tersenarai Top 3.
Bin Muhammad Bin Muhammad February 25, 2014
Tahniah buat mereka yang terpilih... semoga berjaya!
Mohd Selim Zainal Mohd Selim Zainal February 25, 2014
Assalammualikum...

Tahniah kepada yang tersenarai moga sukses berblog ...

mselim3

pls: anda semua terbaik..
Rossa Calla Rossa Calla February 25, 2014
Blog sifu tak tersenarai???Musykil
marsitah mat sa'ad marsitah mat sa'ad February 26, 2014
This comment has been removed by the author.
Ieta Mat Saad Ieta Mat Saad February 26, 2014
Tadi buka email dari akaun kerja. Patutle ada nama... haishla... lupa2...
Tahniah buat yang berjaya. Tahniah juga buat sifu kerana berjaya menempah nama di situ.
Muhammad Khairuddin Lim Muhammad Khairuddin Lim February 26, 2014
Tahniah buat semua....yang penting saham akhirat.
Shark Kay Shark Kay February 26, 2014
mmg semua terbaek top3..
x sia2 vote.
hehe.
tahun depan nk coba nasib pulak.
Time Traveller Time Traveller May 05, 2014
Tahniah diucapkan pada yang berjaya ke finalist dan yang sudah berjaya merangkul pingat winner :D Salam Kenal - http://timetravelafif.blogspot.com/2014/05/kembara-england-part-7-natural-history.html

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact'. Terima kasih.