Tips menegur dan menasihat  - Wordless Wednesday

Wordless Wednesday - Setiap hari rabu semua blogger menerbitkan satu entri gambar tanpa meletakkan apa-apa keterangan untuk menjelaskan gambar tersebut. Terpulang pada pengunjung untuk buat intreprestasi dan komen mengenainya. Gambar yang hebat boleh menerangkan segalanya.
Tips menegur dan menasihat


Kredit: nurulzayani.blogspot.comPenafian: Gambar, artikel ataupun video yang ada di blog ini adakala berasal dari pelbagai sumber media lain. Hak Cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber tersebut. Jika timbul masalah mengenai perkara ini, anda boleh menghubungi saya disini.

Artikel dan catatan adalah ulasan serta pendapat peribadi saya berdasarkan pengalaman dan pengetahuan. Kesilapan (jika ada) adalah khilaf saya dan mohon dimaafkan.

5 Komen

Point no 7 tu kena ambil perhatian... Ramai yg suka menegur di khalayak ramai walaupun niat itu baik, tetapi kesan buruk bagi yg ditegur... Apa2 pun, nice sharing bro.. Satu infografik yg menarik...

Reply

110% agreed HH..dan yang paling penting niat untuk menegur mesti ikhlas...Kalau tak messagenya tak sampai...

Reply

hu2.. teman ni jea selalu melanggar peraturan, setiap Rabu lagi menjadi2 menaip panjang2.. adeh.. sindrom excited tetiba kot..kui3

Reply

Hmm betul tu .. orang jadi berani sangat

Reply
Peringatan: Komen adalah tanggungjawab anda. Saya tidak bertanggungjawab dengan sebarang ulasan dan komen yang anda tinggalkan. Komen berbaur lucah, provokasi perkauman serta berbentuk iklan adalah dilarang. Hubungi saya disini. andai timbul isu dan masalah.