Langkau ke kandungan utama

Menang Review Terbaik Contest SEO Car Stickers Malaysia

Nampaknya contest SEO Custom Made Sticker Kereta sudah pun ada pemenangnya. Pemenang utama akan dapat hadiah penginapan 3 hari 2 malam serta wang tunai! Alhamdulillah, saya berjaya juga dapat sesuatu daripada kontes ini.

Ada blogger yang telahpun buat review menarik mengenai bagaimana pemenang-pemenang berada di tempat teratas di enjin carian guna kata kunci Custom Made Sticker Kereta, yang memungkinkan blog mereka terpilih jadi pemenang contest SEO ini. Anda boleh baca review oleh blogger +Khairul Asrol menerusi entri ini - Kajian Kedudukan SERP dengan Algorithma Google

Jika baca, leh tambah ilmu blogspot terutama dari segi SEO, sepertimana ramai blogger hebat dah kongsikan di sini - Pakar Sebenar Ilmu Blogspot Ilmu percuma yang sepatutnya ramai blogger Malaysia baca, teliti, hadam ... dan kemudian praktikkan supaya blog yang ada akan jadi makin mantap!

Menang Review Terbaik Contest SEO Car Stickers Malaysia

Jadi dapat hadiah terakhir .. sebab nama blog terakhir sekali. Alhamdulillah, saya menang hadiah custom made sticker kereta bernilai RM50. Lepas ni, bolehlah tempek kat kereta .... :)

Ada satu contest SEO menarik sedang berlangsung yang dianjurkan oleh blog Terbaek.net, iaitu Contest SEO Muslim Niaga. Hadiah yang ditawarkan memang lumayan dan mengiurkan. Kalau anda mahu asah bakat menulis secara SEO dan membolehkan entri berada di tempat teratas SERP, bolehlah sertai.

Praktikkan ilmu yang anda, dan tengok hasilnya. Kalau ada ilmu tapi tak guna buat apa ye tak?

Oh ya, keputusan penuh boleh anda lihat di sini - Dunia Farisya - Keputusan Pemenang Contest SEO Car Stickers Malaysia




Dah baca post berikut:

advertisement


Komen Pembaca ...

  1. Assalamualaikum.. Tahniah bro..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih .. rezeki dapat sedikit ... alhamdulillah

      Padam
  2. tahniah tuan HH
    alhamdulillah..rezeki..nanti kita sama2 tempek kat keta

    BalasPadam
  3. terima kasih bro HH atas backlink tu. semoga berjaya untuk contest SEO yang terkini tu.

    BalasPadam
  4. tahniah bro sebab menang hehe

    BalasPadam
  5. tahniah bro..gua pun dpt no.4 je..hu3

    BalasPadam
  6. tahniah bro..rugi tak masuk huhuhu

    BalasPadam
  7. Wahhh tahniah bro...murah rezekinya..hehe

    BalasPadam
  8. Tahniah.. semoga terus sukses.. :)

    BalasPadam

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact Me'. Terima kasih.

Popular

Bagaimana Cara Nak Jadi Jutawan Dengan Produk Sendiri?

Siapa yang tak teringin nak jadi jutawan kan? Sejak saya menjadi seorang blogger sepenuh masa sejak 2010 ni, saya dah nampak ramai rakan-rakan saya yang jadi jutawan. Dulu, mereka sama-sama tulis blog, tapi kini sudah berbisnes dengan produk sendiri. Awalnya untung sikit .. tapi sekarang, dah boleh dianggap sebagai jutawan.

Susah ke nak jadi jutawan ni? Ok ... mari kita semak dulu apa maksud jutawan ni. Jutawan bermaksud seseorang yang mempunyai wang atau harta yang bernilai berjuta-juta ringgit. Kalau anda ada wang atau harta lebih dari juta - ada billion, anda tetap dipanggil jutawan. Dalam bahasa Malaysia, tiada perkataan khusus untuk seseorang yang miliki wang atau harta berbillion ringgit.  Bagaimana Cara Nak Jadi Jutawan? Sekarang anda dah tahu apa maksud jutawan. Jadi, jika anda nak jadi jutawan .. misi anda mestilah untuk mempunyai dan memiliki wang atau harga lebih dari sejuta ringgit. Capai je harta bernilai juta, maka dah boleh dapat title jutawan (dari segi istilah).

Tak a…

Telinga Berdesing Bawa Petanda

Pernah merasa telinga berdesing tak? Ia kadangkala berlaku tanpa diduga, tanpa ikut masa. Secara tiba-tiba .... ntah disebabkan apa, terasa telinga akan berdesing. Sesetengah akan mengaitkannya dengan sejenis penyakit dinamakan Tinnitus.

Walaubagaimanapun, orang lama-lama dalam masyarakat Melayu, ada telahan sendiri mengenai telinga berdesing ini. Mereka mengaitkan dengan kejadian-kejadian yang bakal berlaku dek kerana berdesingnya telinga. Orang tua lama-lama mengaitkan masa dan bahagian telinga yang mana terkena desingan ini, berikut saya kongsikan sedikit info dan pengetahuan mengenai telinga berdesing ini.
Telinga Berdesing Bawa Petanda Telinga Berdesing Bawa Petanda Sesuatu Kejadian Bakal Berlaku Jika Telinga Kanan Berdesing Jam 06:00 - 07:00 pagi - mendapat khabar burukJam 07:00 - 08:00 pagi - akan difitnah oleh orangJam 08:00 - 09:00 pagi - akan membuat rencana pergi jauh sendirian atau bersama orang lainJam 09:00 - 10:00 pagi - bermakna akan ada berita yang kurang menyenangka…

Cara Padam Akaun Facebook

Tentu ada yang nak tahu cara nak padam akaun Facebook, terutama bila si dara dah jadi isteri orang, dan si suami pula melarang si isteri untuk gunakan Facebook. Malah, ada yang mahu tutup akaun Facebook sebab mahu elak perkara tidak baik berlaku, atau terus berlaku. Saya tahu sebab pernah bertanya kepada saya.

Jadi entri kali ini saya nak kongsikan cara-cara nak memadam (delete) akaun sosial Facebook. In Sha Allah, ia akan beroleh manfaat pada mereka yang mungkin nak tahu cara nak padam akaun Facebook; khas dan khusus untuk akaun peribadi.

Oh ya, mungkin ada yang tidak tahu, anda boleh mempunyai banyak akaun Facebook, asalkan alamat email dan juga no telefon bimbit anda berbeza bagi setiap akaun. Jadi, kemungkinan ada pengguna yang punyai lebih dari satu akaun, dan mahu padam akaun Facebook yang lain boleh juga ikuti panduan ini.
Cara-Cara Padam Akaun FacebookLangkah pertama ialah anda perlu login ke akaun Facebook yang mahu dipadamkan.Langkah kedua, bila dah login, terus klik pautan …