15 Februari 2014

Menang Review Terbaik Contest SEO Car Stickers Malaysia

Nampaknya contest SEO Custom Made Sticker Kereta sudah pun ada pemenangnya. Pemenang utama akan dapat hadiah penginapan 3 hari 2 malam serta wang tunai! Alhamdulillah, saya berjaya juga dapat sesuatu daripada kontes ini.

Ada blogger yang telahpun buat review menarik mengenai bagaimana pemenang-pemenang berada di tempat teratas di enjin carian guna kata kunci Custom Made Sticker Kereta, yang memungkinkan blog mereka terpilih jadi pemenang contest SEO ini. Anda boleh baca review oleh blogger +Khairul Asrol menerusi entri ini - Kajian Kedudukan SERP dengan Algorithma Google

Jika baca, leh tambah ilmu blogspot terutama dari segi SEO, sepertimana ramai blogger hebat dah kongsikan di sini - Pakar Sebenar Ilmu Blogspot Ilmu percuma yang sepatutnya ramai blogger Malaysia baca, teliti, hadam ... dan kemudian praktikkan supaya blog yang ada akan jadi makin mantap!

Menang Review Terbaik Contest SEO Car Stickers Malaysia

Jadi dapat hadiah terakhir .. sebab nama blog terakhir sekali. Alhamdulillah, saya menang hadiah custom made sticker kereta bernilai RM50. Lepas ni, bolehlah tempek kat kereta .... :)

Ada satu contest SEO menarik sedang berlangsung yang dianjurkan oleh blog Terbaek.net, iaitu Contest SEO Muslim Niaga. Hadiah yang ditawarkan memang lumayan dan mengiurkan. Kalau anda mahu asah bakat menulis secara SEO dan membolehkan entri berada di tempat teratas SERP, bolehlah sertai.

Praktikkan ilmu yang anda, dan tengok hasilnya. Kalau ada ilmu tapi tak guna buat apa ye tak?

Oh ya, keputusan penuh boleh anda lihat di sini - Dunia Farisya - Keputusan Pemenang Contest SEO Car Stickers Malaysia



Blogger berusia 40an dari Penang. Sudah berumahtangga dan mempunyai 4 cahayamata. Menulis sejak tahun 2007.

15 Komen Menang Review Terbaik Contest SEO Car Stickers Malaysia

Assalamualaikum.. Tahniah bro..

tahniah tuan HH
alhamdulillah..rezeki..nanti kita sama2 tempek kat keta

terima kasih bro HH atas backlink tu. semoga berjaya untuk contest SEO yang terkini tu.

tahniah bro sebab menang hehe

tahniah bro..gua pun dpt no.4 je..hu3

tahniah bro..rugi tak masuk huhuhu

Wahhh tahniah bro...murah rezekinya..hehe

Terima kasih .. rezeki dapat sedikit ... alhamdulillah

Ya betulll .... :) hehehehe ...

Tahniah.. semoga terus sukses.. :)


EmoticonEmoticon