Menang Review Terbaik Contest SEO Car Stickers Malaysia

Nampaknya contest SEO Custom Made Sticker Kereta sudah pun ada pemenangnya. Pemenang utama akan dapat hadiah penginapan 3 hari 2 malam serta wang tunai! Alhamdulillah, saya berjaya juga dapat sesuatu daripada kontes ini.

Ada blogger yang telahpun buat review menarik mengenai bagaimana pemenang-pemenang berada di tempat teratas di enjin carian guna kata kunci Custom Made Sticker Kereta, yang memungkinkan blog mereka terpilih jadi pemenang contest SEO ini. Anda boleh baca review oleh blogger +Khairul Asrol menerusi entri ini - Kajian Kedudukan SERP dengan Algorithma Google

Jika baca, leh tambah ilmu blogspot terutama dari segi SEO, sepertimana ramai blogger hebat dah kongsikan di sini - Pakar Sebenar Ilmu Blogspot Ilmu percuma yang sepatutnya ramai blogger Malaysia baca, teliti, hadam ... dan kemudian praktikkan supaya blog yang ada akan jadi makin mantap!

Menang Review Terbaik Contest SEO Car Stickers Malaysia

Jadi dapat hadiah terakhir .. sebab nama blog terakhir sekali. Alhamdulillah, saya menang hadiah custom made sticker kereta bernilai RM50. Lepas ni, bolehlah tempek kat kereta .... :)

Ada satu contest SEO menarik sedang berlangsung yang dianjurkan oleh blog Terbaek.net, iaitu Contest SEO Muslim Niaga. Hadiah yang ditawarkan memang lumayan dan mengiurkan. Kalau anda mahu asah bakat menulis secara SEO dan membolehkan entri berada di tempat teratas SERP, bolehlah sertai.

Praktikkan ilmu yang anda, dan tengok hasilnya. Kalau ada ilmu tapi tak guna buat apa ye tak?

Oh ya, keputusan penuh boleh anda lihat di sini - Dunia Farisya - Keputusan Pemenang Contest SEO Car Stickers Malaysia



{ 15 comments.. read them below or add one }

Eraz Fadli Eraz Fadli February 15, 2014
Assalamualaikum.. Tahniah bro..
Yumida Huda Yumida Huda February 15, 2014
tahniah tuan HH
alhamdulillah..rezeki..nanti kita sama2 tempek kat keta
Khairul Asrol Khairul Asrol February 15, 2014
terima kasih bro HH atas backlink tu. semoga berjaya untuk contest SEO yang terkini tu.
Farid Laham Farid Laham February 15, 2014
tahniah bro sebab menang hehe
kucha lana kucha lana February 16, 2014
tahniah bro..gua pun dpt no.4 je..hu3
Hairul Hafiz Hairul Hafiz February 16, 2014
tahniah bro..rugi tak masuk huhuhu
Hafizul Hafizul February 16, 2014
Wahhh tahniah bro...murah rezekinya..hehe
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN February 16, 2014
Terima kasih .. rezeki dapat sedikit ... alhamdulillah
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN February 16, 2014
Ya betulll .... :) hehehehe ...
Khir Khalid Khir Khalid February 18, 2014
Tahniah.. semoga terus sukses.. :)

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact'. Terima kasih.