Langkau ke kandungan utama

Komisen Kelima Keenam AgenAffiliate.com 2014

Rezeki kadangkala tanpa disangka. Kita usaha lakukan seboleh mungkin. Jika terima habuan, alhamdulillah. Itu adalah berkat usaha yang konsisten dan berterusan. Perlu buat kerja untuk dapat hasil kerja. Alhamdulillah, ada penyata komisen kelima dan keenam dari AgenAffialite.com.

Bukan mudah nak jana income menerusi blog dengan affiliate, tetapi kalau anda rajin dan cari ilmu berkaitan buat duit dengan blog, in Sha Allah, hasilnya akan anda dapat selepas tindakan dan kerja dibuat. Bukan sehari dua .... kena hari-hari, kena sentiasa peka akan keperluan. Kena tahu teknik dan cara serta kaedah untuk jana income menerusi affiliate di blog.

Komisen Kelima dan Keenam AgenAffiliate.com 2014

Komisen agenaffiliate.com bulan februari 2014

Jika anda ada peluang untuk tonton video cara buat duit dengan affiliate, anda boleh daftar percuma di sini - Jana RM800-RM1,000 Secara Part Time Dari Rumah Serius daftar percuma .. tak perlu bayar apa-apa pun untuk anda tahu mengenai informasi ini. Jika anda telah menonton video tersebut, maka seterusnya anda perlu tahu bagaimana nak mula dan dapatkan pendapatan affiliate pertama anda.

Ada banyak teknik dan kaedah buat duit dengan blog menerusi affiliate ini. Saya sendiri dah banyak ulang cerita dalam blog ini. Ada yang mahu terima, ada yang macam cebik bibir. Itu terserah. Saya buat duit dengan blog, anda tidak ... itu bezanya.


Jangan percaya apa yang saya cakap, tetapi percaya apa yang disampaikan oleh mereka yang lebih berjaya daripada saya.

Saya bukan pakar. Saya macam anda juga, seorang blogger ... malah ada yang tak ada blog pun boleh buat duit dengan affiliate ini. Dan seperti saya katakan tadi, ilmu perlu dicari. Anda tonton video percuma tadi, dan berikan ruang untuk diri faham apa itu affiliate. Bukan kena bayar, percuma.

Sekali lagi, nak faham cara buat duit dengan affiliate -  Jana RM800-RM1,000 Secara Part Time Dari Rumah

Yang lain, saya serahkan kepada anda untuk dapatkan ilmunya. Ada percuma, ada berbayar. Tetapi kalau berbayar tentulah ada sebabnya, ye tak?


Dah baca post berikut:

advertisement


Komen Pembaca ...

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact Me'. Terima kasih.

Popular

Lubuk Tudung dan Telekung Harga Murah

Cari lubuk tudung dan telekung dengan harga murah? Aha .. kalau anda seorang peniaga untuk pakaian wanita terutama menjual tudung dan telekung .. anda tentu mahu pergi ke tempat yang akan saya nyatakan nanti.

Ia adalah tempat di mana anda boleh dapat pelbagai jenis pakaian wanita dari tudung, telekung, skarf, blouse, jubah, seluar serta kain ela. Yang menariknya ialah, ada di antaranya adalah dari jenama-jenama terkenal tapi dengan harga yang mampu buat anda memborong sampai sepuluh hingga dua puluh helai dengan senyuman manis.
Lubuk Tudung dan Telekung Harga Murah Lubuk yang saya maksudkan ialah Pasar Kemboja Parit Buntar. Ia merupakan tempat setempat yang menjual pakaian wanita dengan harga murah dan berpatutan. Pasar Kemboja ini unik kerana ia terletak di dua sempadan negeri iaitu Perak dan Pulau Pinang.

Jika anda ke sini, anda tentu terkejut apabila mendapati ada peniaga-peniaga ini datangnya dari seluruh Malaysia. Malah ada yang datang dari kawasan beli-belah terkenal tatkala Ram…

Bahaya Makan Ikan Haruan Untuk Ibu Bersalin Caesarean

Terkejut. Saya selama ini ingat bahawa ikan haruan ini, baik ikan segar mahupun pati ikan haruan beri kesan terbaik untuk penyembuhan luka. Hmm rupanya, kesan positif penyembuhan tersebut adalah bergantung dengan metabolisma dan keadaan tubuh seseorang. Saya baru dapat tahu bahawa bahaya makan ikan haruan ini terutama untuk ibu/isteri yang bersalin secara pembedahan caesarean.

Serius, Saya betul-betul tak tahu, malah ketika isteri saya dalam minggu akhir untuk melahirkan anda .. saya dah belikan satu set pati ikan haruan berharga RM39. Isteri saya pula dah carikan bekalan ikan haruan segar menerusi rakan-rakan pejabatnya.
Bahaya Makan Ikan Haruan Untuk Ibu Pantang Bersalin Secara Bedah Caesarean Sebelum ini, isteri saya bersalin secara normal. Memang ketika dalam pantang bersalin, isteri saya akan makan ikan haruan dan juga pati ikan haruan. Ikan haruan memang dikenali mempunyai nilai kebaikan untuk penyembuhan luka. Semua orang tahu akan perkara ini.

Malah, makan ikan haruan telah me…

Bawa 'Pelancong' Dari Singapura Shopping Pasar Kemboja - Rezeki Sebagai Tour Guide

Rezeki Allah S.W.T ini boleh hadir dari banyak sumber. Kadang tak terfikir pun. Alhamdulillah, baru-baru ini saya ditakdirkan Allah S.W.T untuk kenal sebuah keluarga dari Singapura yang datang ke Parit Buntar untuk urusan pernikahan anak lelaki mereka. Alang dah datang untuk hadiri majlis, maka mereka ambil peluang untuk 'melancong' dan ketahui tempat menarik di Parit Buntar.

Saya memang tidak sangka. Bermula dengan sebuah pertanyaan menerusi email, sehinggalah kami bertemu dan menjadi mesra.
Bawa 'Pelancong' Dari Singapura Shopping di Pasar Kemboja Semuanya disebabkan oleh blog post atau entri blog ini yang menjadi bacaan dan rujukan mereka. Disebabkan tulisan saya mengenai Pasar Kemboja di Parit Buntar, saya telah dihubungi oleh salah seorang ahli keluarga dari Singapura ini, mahukan bantuan saya dalam bentuk servis berbayar untuk bawa mereka bershopping di Pasar Kemboja.

Dan nak dijadikan cerita pula, perkahwinan anak mereka adalah dengan salah seorang anak bekas ra…