Jom Follow Instagram HASRULHASSAN

Eceh. Poyo je lebih ni. Haha ... tapi kalau anda ada akaun Instagram, bolehlah tambah-tambah kenalan dengan masukkan akaun Instagram saya yang tak berapa nak best tu. Jom follow Instagram HASRULHASSAN sebab saya selalu kongsikan gambar live event yang saya pergi. Apa yang menarik?

Alhamdulilah, dikurniakan rezeki memiliki sebuah iPad Mini dan juga sebuah telefon pintar Samsung, maka kalau ada akses internet percuma (Wifi), saya akan kongsikan gambar-gambar yang saya ambil. Selalunya ia akan berlaku seandainya saya tidak berada di depan komputer cabuk saya ni.

Jom Follow Instagram HASRULHASSAN

Kebanyakkan gambar yang dikongsikan adalah gambar am, yang mungkin boleh inspirasikan orang lain (konon). Ada gambar tempat makan dan makanannya yang best. Ada tempat-tempat menarik #VMY2014. Ada gambar kejadian terkini ... dan macam-macamlah. Saya ni seorang yang suka ambil gambar .... dan saya jarang akan berada di dalam gambar. Kalau ada tu, memang mood tengah nak selfie la tu ... (saya baru tahu perkataan selfie ni apa).

Jadi, kalau anda akaun macam saya, jemputlah masukkan saya sekali ehh ... nanti saya balas la balik... :).

Mana tahu dok-dok berkongsi gambar tu, rupa-rupanya gambar kita sama di tempat yang sama dan di masa yang sama .. cuma tak berjumpa je ... huhuhuuhu....

Akaun Instagram saya - http://instagram.com/hasrulhassan

Jom kongsi gambar menarik .... jom follow ... :)

Terima kasih kepada yang dah tambah-tambah dan follow tu ye.


{ 13 comments.. read them below or add one }

Cheq Eem Cheq Eem February 06, 2014
saya dah follow..... :)
bella luna bella luna February 06, 2014
ok, done ..da follow !!
diana diana February 06, 2014
yang ni saya dah follow ke tidak ye?tak perasan..saya rasa macam follow akaun yang tak best tu je..kan??ekekkeekk

gurau je..saya dah follow..
Engku Muzahadin Engku Muzahadin February 06, 2014
Dah abg, sy pon baru nak aktif IG ni... ;)
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN February 11, 2014
Terima kasih ... :) perasan nama gelemer tu .. hehehee
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN February 11, 2014
Eceh .. main gurau2 lak ehhh ...

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact'. Terima kasih.