Langkau ke kandungan utama

Rahsia FB Fanpage 200 Likes 30 Minit

Wow. Macam tak percaya je. Tapi itulah, kalau ada ilmu mesti boleh punya. Sebuah page di Facebook berjaya dapat 200 Likes hanya dalam masa singkat - iaitu 30 minit. Macam mustahil buat sesetengah orang, tapi tak mustahil buat mereka yang sudah dapatkan teknik rahsia yang dikongsikan oleh Shamirul Afiq.

Siapa Shamirul Afiq ni? Ok, saya jujurnya tak kenal pun akan anak muda ini. Tetapi apa yang saya tahu, dia ada teknik rahsia untuk mendapatkan puluh, ratus malah ribuan likes pada fanpage. Adakah anda orang yang mahukan jumlah likes yang banyak pada fanpage di Facebook? Kalau ya, mungkin anda boleh dapatkan ilmu ini.

Saya memang tak ada ilmu rahsia ini, dan saya tak gunakan pun untuk fanpage saya.... sebabnya saya tak jual apa-apa di fanpage saya tu, fanpage hasrulhassan.com adalah sebuah fanpage perkongsian mengenai tips blogging dan panduan bagi blogger Malaysia. Tetapi, kalau anda seorang kaki bisnes yang ada fanpage untuk produk perniagaan anda, saya rasa mungkin teknik dan rahsia yang dikongsikan oleh Shamirul Afiq ini boleh dijadikan sebagai panduan.
Rahsia Facebook Fanpage dapat 200 likes dalam 30 minit - Sifu Blogspot
200 likes dalam 30 minit - andai anda seorang yang ada bisnes online, itu merupakan angka yang boleh beri income berganda-ganda. Lebih ramai akan tahu mengenai page bisnes online anda. Dalam 30 minit sahaja, anda sudah ada bakal pelanggan seramai 200 orang! Dan andaikata 10 daripada 200 orang tu membeli produk berharga RM100 daripada fanpage anda tu ... perghh ..... dah boleh dapat RM1000 .. hanya dalam masa sehari!

Kalau esok ada lagi 200 likes daripada 200 orang? Dan mereka tengok produk dalam fanpage anda tu dan beli produk berharga RM50 pula? 200 x 50 ..... congaklah sendiri.

Nak tahu rahsis FB Fanpage 200 Likes dalam masa 30 minit ini? Klik pautan ini - http://bit.ly/1eRlbde


Dah baca post berikut:

advertisement


Komen Pembaca ...

  1. Terima kasih hh kerana infonya

    BalasPadam
  2. t.kasih berkongsi info.. insya-allah boleh cuba untuk tingkatkan likers FB... :)

    BalasPadam

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact Me'. Terima kasih.

Popular

Lubuk Tudung dan Telekung Harga Murah

Cari lubuk tudung dan telekung dengan harga murah? Aha .. kalau anda seorang peniaga untuk pakaian wanita terutama menjual tudung dan telekung .. anda tentu mahu pergi ke tempat yang akan saya nyatakan nanti.

Ia adalah tempat di mana anda boleh dapat pelbagai jenis pakaian wanita dari tudung, telekung, skarf, blouse, jubah, seluar serta kain ela. Yang menariknya ialah, ada di antaranya adalah dari jenama-jenama terkenal tapi dengan harga yang mampu buat anda memborong sampai sepuluh hingga dua puluh helai dengan senyuman manis.
Lubuk Tudung dan Telekung Harga Murah Lubuk yang saya maksudkan ialah Pasar Kemboja Parit Buntar. Ia merupakan tempat setempat yang menjual pakaian wanita dengan harga murah dan berpatutan. Pasar Kemboja ini unik kerana ia terletak di dua sempadan negeri iaitu Perak dan Pulau Pinang.

Jika anda ke sini, anda tentu terkejut apabila mendapati ada peniaga-peniaga ini datangnya dari seluruh Malaysia. Malah ada yang datang dari kawasan beli-belah terkenal tatkala Ram…

Bahaya Makan Ikan Haruan Untuk Ibu Bersalin Caesarean

Terkejut. Saya selama ini ingat bahawa ikan haruan ini, baik ikan segar mahupun pati ikan haruan beri kesan terbaik untuk penyembuhan luka. Hmm rupanya, kesan positif penyembuhan tersebut adalah bergantung dengan metabolisma dan keadaan tubuh seseorang. Saya baru dapat tahu bahawa bahaya makan ikan haruan ini terutama untuk ibu/isteri yang bersalin secara pembedahan caesarean.

Serius, Saya betul-betul tak tahu, malah ketika isteri saya dalam minggu akhir untuk melahirkan anda .. saya dah belikan satu set pati ikan haruan berharga RM39. Isteri saya pula dah carikan bekalan ikan haruan segar menerusi rakan-rakan pejabatnya.
Bahaya Makan Ikan Haruan Untuk Ibu Pantang Bersalin Secara Bedah Caesarean Sebelum ini, isteri saya bersalin secara normal. Memang ketika dalam pantang bersalin, isteri saya akan makan ikan haruan dan juga pati ikan haruan. Ikan haruan memang dikenali mempunyai nilai kebaikan untuk penyembuhan luka. Semua orang tahu akan perkara ini.

Malah, makan ikan haruan telah me…

Bawa 'Pelancong' Dari Singapura Shopping Pasar Kemboja - Rezeki Sebagai Tour Guide

Rezeki Allah S.W.T ini boleh hadir dari banyak sumber. Kadang tak terfikir pun. Alhamdulillah, baru-baru ini saya ditakdirkan Allah S.W.T untuk kenal sebuah keluarga dari Singapura yang datang ke Parit Buntar untuk urusan pernikahan anak lelaki mereka. Alang dah datang untuk hadiri majlis, maka mereka ambil peluang untuk 'melancong' dan ketahui tempat menarik di Parit Buntar.

Saya memang tidak sangka. Bermula dengan sebuah pertanyaan menerusi email, sehinggalah kami bertemu dan menjadi mesra.
Bawa 'Pelancong' Dari Singapura Shopping di Pasar Kemboja Semuanya disebabkan oleh blog post atau entri blog ini yang menjadi bacaan dan rujukan mereka. Disebabkan tulisan saya mengenai Pasar Kemboja di Parit Buntar, saya telah dihubungi oleh salah seorang ahli keluarga dari Singapura ini, mahukan bantuan saya dalam bentuk servis berbayar untuk bawa mereka bershopping di Pasar Kemboja.

Dan nak dijadikan cerita pula, perkahwinan anak mereka adalah dengan salah seorang anak bekas ra…