Langkau ke kandungan utama

Rahsia FB Fanpage 200 Likes 30 Minit

Wow. Macam tak percaya je. Tapi itulah, kalau ada ilmu mesti boleh punya. Sebuah page di Facebook berjaya dapat 200 Likes hanya dalam masa singkat - iaitu 30 minit. Macam mustahil buat sesetengah orang, tapi tak mustahil buat mereka yang sudah dapatkan teknik rahsia yang dikongsikan oleh Shamirul Afiq.

Siapa Shamirul Afiq ni? Ok, saya jujurnya tak kenal pun akan anak muda ini. Tetapi apa yang saya tahu, dia ada teknik rahsia untuk mendapatkan puluh, ratus malah ribuan likes pada fanpage. Adakah anda orang yang mahukan jumlah likes yang banyak pada fanpage di Facebook? Kalau ya, mungkin anda boleh dapatkan ilmu ini.

Saya memang tak ada ilmu rahsia ini, dan saya tak gunakan pun untuk fanpage saya.... sebabnya saya tak jual apa-apa di fanpage saya tu, fanpage hasrulhassan.com adalah sebuah fanpage perkongsian mengenai tips blogging dan panduan bagi blogger Malaysia. Tetapi, kalau anda seorang kaki bisnes yang ada fanpage untuk produk perniagaan anda, saya rasa mungkin teknik dan rahsia yang dikongsikan oleh Shamirul Afiq ini boleh dijadikan sebagai panduan.
Rahsia Facebook Fanpage dapat 200 likes dalam 30 minit - Sifu Blogspot
200 likes dalam 30 minit - andai anda seorang yang ada bisnes online, itu merupakan angka yang boleh beri income berganda-ganda. Lebih ramai akan tahu mengenai page bisnes online anda. Dalam 30 minit sahaja, anda sudah ada bakal pelanggan seramai 200 orang! Dan andaikata 10 daripada 200 orang tu membeli produk berharga RM100 daripada fanpage anda tu ... perghh ..... dah boleh dapat RM1000 .. hanya dalam masa sehari!

Kalau esok ada lagi 200 likes daripada 200 orang? Dan mereka tengok produk dalam fanpage anda tu dan beli produk berharga RM50 pula? 200 x 50 ..... congaklah sendiri.

Nak tahu rahsis FB Fanpage 200 Likes dalam masa 30 minit ini? Klik pautan ini - http://bit.ly/1eRlbde

advertisement


Komen Pembaca ...

  1. Terima kasih hh kerana infonya

    BalasPadam
  2. t.kasih berkongsi info.. insya-allah boleh cuba untuk tingkatkan likers FB... :)

    BalasPadam

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact Me'. Terima kasih.

Popular

6 Doktor Kacak Malaysia Yang Membuatkan Anda Mahu Check-up Hari-Hari di Hospital

6 Doktor Kacak Malaysia Yang Membuatkan Anda Mahu Check-up Hari-Hari di Hospital. Pekerjaan doktor dianggap mulia dan banyak menyumbang dalam masyarakat hari ni. Mereka terpaksa belajar lebih kurang 5 hingga 6 tahun untuk mendapatkan ‘title’ doktor tersebut dan kebanyakan mereka dianggap tak da ‘life’ dan sangat ‘nerd’.

Tapi tahukah anda bahawa ada juga dikalangan mereka yang yang sangat handsome dan menarik hingga membuatkan anda hari-hari nak buat check up kat hospital. Jom kita kenali 6 doktor kacak di Malaysia.
6 Doktor Kacak Malaysia Yang Membuatkan Anda Mahu Check-up Hari-Hari di Hospital 1- Dr Syed Ahmad Murthada

Beliau merupakan model utama untuk jubah furby and sugar dan sangat aktif ke gym.  Walaupun doktor kerjanya sangat sibuk untuk merawat dan melayani pesakit, mereka juga ada kehidupan sendiri. Sibuk-sibuk pun sempat ke Gym tu ... hoho. Jangan cakap doktor tak da life ye. Dan pada saya, memang haruslah seorang doktor menjadi contoh kepada orang lain, nampak sihat, sasa,…

Telinga Berdesing Bawa Petanda

Pernah merasa telinga berdesing tak? Ia kadangkala berlaku tanpa diduga, tanpa ikut masa. Secara tiba-tiba .... ntah disebabkan apa, terasa telinga akan berdesing. Sesetengah akan mengaitkannya dengan sejenis penyakit dinamakan Tinnitus.

Walaubagaimanapun, orang lama-lama dalam masyarakat Melayu, ada telahan sendiri mengenai telinga berdesing ini. Mereka mengaitkan dengan kejadian-kejadian yang bakal berlaku dek kerana berdesingnya telinga. Orang tua lama-lama mengaitkan masa dan bahagian telinga yang mana terkena desingan ini, berikut saya kongsikan sedikit info dan pengetahuan mengenai telinga berdesing ini.
Telinga Berdesing Bawa Petanda Telinga Berdesing Bawa Petanda Sesuatu Kejadian Bakal Berlaku Jika Telinga Kanan Berdesing Jam 06:00 - 07:00 pagi - mendapat khabar burukJam 07:00 - 08:00 pagi - akan difitnah oleh orangJam 08:00 - 09:00 pagi - akan membuat rencana pergi jauh sendirian atau bersama orang lainJam 09:00 - 10:00 pagi - bermakna akan ada berita yang kurang menyenangka…

Cara Padam Akaun Facebook

Tentu ada yang nak tahu cara nak padam akaun Facebook, terutama bila si dara dah jadi isteri orang, dan si suami pula melarang si isteri untuk gunakan Facebook. Malah, ada yang mahu tutup akaun Facebook sebab mahu elak perkara tidak baik berlaku, atau terus berlaku. Saya tahu sebab pernah bertanya kepada saya.

Jadi entri kali ini saya nak kongsikan cara-cara nak memadam (delete) akaun sosial Facebook. In Sha Allah, ia akan beroleh manfaat pada mereka yang mungkin nak tahu cara nak padam akaun Facebook; khas dan khusus untuk akaun peribadi.

Oh ya, mungkin ada yang tidak tahu, anda boleh mempunyai banyak akaun Facebook, asalkan alamat email dan juga no telefon bimbit anda berbeza bagi setiap akaun. Jadi, kemungkinan ada pengguna yang punyai lebih dari satu akaun, dan mahu padam akaun Facebook yang lain boleh juga ikuti panduan ini.
Cara-Cara Padam Akaun FacebookLangkah pertama ialah anda perlu login ke akaun Facebook yang mahu dipadamkan.Langkah kedua, bila dah login, terus klik pautan …