Mom Blogger Top Referral Contest

Sesiapa lagi yang tak join lagi satu kontes menulis entri blog cukup rugilah, sebab ada hadiah wang tunai dengan hadiah utama RM400. Kalau tak join, maka cepatlah join ehh. Nak join, boleh join di sini - Kontest Ilmu Blogspot Malaysia. Sapa-sapa boleh join, jangan fikir menang sangat, tapi fikir bahawa anda boleh sumbangkan sesuatu dalam bentuk ilmu yang anda tahu. Itu sahaja. Dan lepas tu, bolehlah join satu lagi kontes ni - Mom Blogger Top Referral Contest. Kontes apakah? Baca lanjut sampai habis naaa...

Top Referral Contest oleh Mom Blogger

Ok. Dari tajuk je anda dah boleh agak bagaiman kontes blogger ini dipertandingkan. Hanya berikan trafik sebanyak mungkin pada blog tersebut, dan in Sha Allah .. peluang menang itu cukup cerah, terang benderang. Mom Blogger akan berikan hadiah wang tunai yang agak lumayan .... walaupun tak beratus macam Kontest Ilmu Blogspot Malaysia yang dianjurkan saya, tapi .... uhh memang kalu boleh buat belanja untuk duit dapaur selama sebulan.
Mom Blogger anjur kontes referral 2014

Syarat Kontes Mom Blogger

Tak susah mana pun, Mom Blogger tak bagi syarat ketat-ketat, semua longgar-longgar supaya senang anda semua nak sertai.

Tapi, ada satu la nak komen pasal kontes Mom Blogger ni. Ada penggunaan keyword, tapi keyword tu tak melambangkan kontes ni, jadi satu kemuskilan pada saya. Nak tahu keyword apa yang diberikan dalam syarat kontes ini tak?

Kata Kunci Kontes

Ok ... tag keyword yang dinyatakan - “mom blogger” atau “bisnes online dari rumah” atau “jana pendapatan dengan blogging” atau “jana pendapatan dengan bisnes online dari rumah” .... walhal blog ni bukan blog bisnes sangat pun, cuma ada pautan ke satu blog niaga lain je. Haishhh ... memang mushkil la.

Tapi, seandainya blog ni berjaya lekapkan kata kunci seperti di atas tu .... memang hebatlah, sebab bukan mudah nak jalinkan kata kunci bernilai tinggi tu dengan nama blog Mom Blogger ni.

Kepada yang fikir boleh menang sebagai top referral untuk Mom Blogger, maka sertailah segera sebelum kontes ini tutup pada 6 Februari 2014.

Mana tahu, anda boleh menang berganda nanti. Menang kontes saya anjurkan dan menang kontes top referral oleh Mom Blogger. Sambar peluang yang ada, buat apa tunggu? Ini juga salah satu cara untuk anda jana pendapatan dengan blogging dan buat duit online menerusi blog.

Mom Blogger Top Referral Contest dianjurkan oleh ummihanie.com dengan kerjasama AnnisaBiz dan Ziefauzi.com


{ 8 comments.. read them below or add one }

Khalid Kyle Khalid Kyle January 27, 2014
Contest HH x leh panjangkan lagi ke tarikh tutupnye sampai lepas cuti tahun baru cina ke kan. nak join tapi mcm x sempat je huhu
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN January 27, 2014
BUkan apa khalid .. lepas tahun baru cina saya akan bercuti ... jadi kalau boleh nak selesaikan dalam masa seminggu cuti tu. :)
Liniey Nor Liniey Nor January 27, 2014
salam tuan..sy msukkan blog tuan dlm my bloglist ^^
Invisible Me Invisible Me January 27, 2014
Nampak menarik. All the best HH.
Ummi Hanie Fadzil Ummi Hanie Fadzil January 27, 2014
as salam sifu HH...

ribuan terima kasih atas penyertaan

segala komen saya terima dgn lapang dada

org parit buntaq kan... sy nibong tebai ja.. tp slalu berlegaq2 di parit buntaq

kalau sifu HH ronda2 blog saya lebih detail insyaAllah akan jumpa sedikit sebanyak biz yg sy buat ;)

gudluck! taktik referral yg bijak dikenalpasti
kamil salleh kamil salleh January 28, 2014
Mom Blogger Top Referral Contest dah join, cuma Kontets Ilmu Blogspot Malaysia. Moga sempat join nanti, 3-4 hari ni tak update blog sebab gi KL ambil hadiah contest. he..he...!
Muhammad Khairuddin Lim Muhammad Khairuddin Lim January 28, 2014
saya pun nak join...terima kasih

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact'. Terima kasih.