Langkau ke kandungan utama

Kontest MyTeksi untuk Blogger - Hadiah iPhone 5s

Terkejut dapat undangan daripada Jonathan Kong (cc kepada Vincent Tan) untuk menulis satu review MyTeksi bagi sebuah kontes yang dianjurkan dengan hadiah cukup menarik iaitu sebuah iPhone 5s. Agak malang bagi saya memandangkan ada antara syarat pertandingan yang tidak dapat saya penuhi, maka dengan rasa seriusnya, saya kongsikan kepada anda mengenai kontest untuk blogger Malaysia ini. Mana tahu, tuah anda untuk menang hadiah iPhone 5s yang disediakan.

Kontest MyTeksi untuk Blogger - Hadiah iPhone 5s



Blogging Contest MyTeksi

Kontest MyTeksi untuk Blogger - Hadiah iPhone 5s

Mudah sebenarnya kalau diikutkan syarat kontes blogging ini. Apa yang perlu anda buat adalah menulis satu review pendek dengan 350 patah perkataan mengenai aplikasi MyTeksi. Syarat yang tidak dapat saya penuhi ialah menggunakan aplikasi tersebut, disebabkan lokasi saya di Parit Buntar ini tiada khidmat teksi yang boleh saya gunakan menggunakan MyTeksi.

Apapun, buat anda yang mungkin ada kesempatan, boleh menyertainya tanpa rasa ragu-ragu lagi. Tak perlu garu kepala ... ikuti sahaja syarat yang diberikan seperti di bawah ini.

Syarat dan Terma MyTeksi Blogging Contest 2014

Kontest MyTeksi untuk Blogger - Hadiah iPhone 5s

  • Book a taxi via the MyTeksi app and write a review or several pro-tips on your blog and share that link on the MyTeksi Facebook page.
  • In order to be in the running for the iPhone 5s prize, the blog post must be published and shared on the MyTeksi Facebook page before 10:00AM on Mon 13-Jan-2014.
  • Blog entries written before December 2013 will not be eligible for this contest.
  • The blog post can be in English or Malay, but will need to be at least 350 words and must contain at least 2 relevant pictures.
Errrr ... maaflah, saya malas nak translate ...jangan marah ye .. saya tahu anda boleh faham dengan baik syarat yang diberikan. Kalau tak pasti sangat, boleh rujuk di sini - MyTeksi Blogging Contest

Ini peluang saya sudah kongsi sama anda ... maka, jangan lepaskan peluang untuk dapatkan hadiah yang saya sendiri idam-idamkan - iPhone 5s. Semoga berjaya buat rakan-rakan semua.

Oh ya, lupa lak ....

Download aplikasi MyTeksi boleh dilakukan di Google Play (klik) dan juga AppStore (klik). Untuk pengguna telefon pintar Windows .. anda boleh muat turun di Windows Phone App (klik).
Kontest MyTeksi untuk Blogger - Hadiah iPhone 5s

p.s: Boleh je ambik gambar yang ada disediakan ini untuk tulis review di blog anda. Goodluck.


Dah baca post berikut:

advertisement


Komen Pembaca ...

  1. maksud nye kene guna servis diorang dulu ke bro HH ? sb die tak nyata lak kat situ, just book je.. hohoho

    BalasPadam
    Balasan
    1. Nampaknya gitulah .. kalau tak camner nak buat review? :P

      Padam
  2. bunyi sangat menarik..cuma syarat yang sama juga shafiq tak dapat nak guna srvis myteksi,too bad..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hmm .. kalau ada kat sini, mungkin bleh cuba dan buat review untuk kontest ni.

      Padam
  3. ip den masih lagi version lama. macam takut jer nk update.

    BalasPadam
  4. salam kejayaan buat sahabat blogger.

    BalasPadam
  5. Nak trylah masa saya guna aplikasi denaihati saya dapat rm50 mana tau kali ini memang lagi..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haa kan .. rezeki masing2 ... mana tahu dapat lagi.

      Padam
  6. Menarik & Lumayan ..good luck untuk semua!!!

    BalasPadam
  7. Sedihnya.. saya dah review pasal myteksi ni pada bulan ogos tahun lepas.. takde rezeki laa nampaknya.. T_T

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehehe... ala biasalah, saya pun pernah jadi macam Nadia gak ... :)

      Padam
  8. kena guna juga apps dia dulu baru boleh review huhu

    BalasPadam

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact Me'. Terima kasih.

Popular

Bagaimana Cara Nak Jadi Jutawan Dengan Produk Sendiri?

Siapa yang tak teringin nak jadi jutawan kan? Sejak saya menjadi seorang blogger sepenuh masa sejak 2010 ni, saya dah nampak ramai rakan-rakan saya yang jadi jutawan. Dulu, mereka sama-sama tulis blog, tapi kini sudah berbisnes dengan produk sendiri. Awalnya untung sikit .. tapi sekarang, dah boleh dianggap sebagai jutawan.

Susah ke nak jadi jutawan ni? Ok ... mari kita semak dulu apa maksud jutawan ni. Jutawan bermaksud seseorang yang mempunyai wang atau harta yang bernilai berjuta-juta ringgit. Kalau anda ada wang atau harta lebih dari juta - ada billion, anda tetap dipanggil jutawan. Dalam bahasa Malaysia, tiada perkataan khusus untuk seseorang yang miliki wang atau harta berbillion ringgit.  Bagaimana Cara Nak Jadi Jutawan? Sekarang anda dah tahu apa maksud jutawan. Jadi, jika anda nak jadi jutawan .. misi anda mestilah untuk mempunyai dan memiliki wang atau harga lebih dari sejuta ringgit. Capai je harta bernilai juta, maka dah boleh dapat title jutawan (dari segi istilah).

Tak a…

Bahaya Makan Ikan Haruan Untuk Ibu Bersalin Caesarean

Terkejut. Saya selama ini ingat bahawa ikan haruan ini, baik ikan segar mahupun pati ikan haruan beri kesan terbaik untuk penyembuhan luka. Hmm rupanya, kesan positif penyembuhan tersebut adalah bergantung dengan metabolisma dan keadaan tubuh seseorang. Saya baru dapat tahu bahawa bahaya makan ikan haruan ini terutama untuk ibu/isteri yang bersalin secara pembedahan caesarean.

Serius, Saya betul-betul tak tahu, malah ketika isteri saya dalam minggu akhir untuk melahirkan anda .. saya dah belikan satu set pati ikan haruan berharga RM39. Isteri saya pula dah carikan bekalan ikan haruan segar menerusi rakan-rakan pejabatnya.
Bahaya Makan Ikan Haruan Untuk Ibu Pantang Bersalin Secara Bedah Caesarean Sebelum ini, isteri saya bersalin secara normal. Memang ketika dalam pantang bersalin, isteri saya akan makan ikan haruan dan juga pati ikan haruan. Ikan haruan memang dikenali mempunyai nilai kebaikan untuk penyembuhan luka. Semua orang tahu akan perkara ini.

Malah, makan ikan haruan telah me…

Telinga Berdesing Bawa Petanda

Pernah merasa telinga berdesing tak? Ia kadangkala berlaku tanpa diduga, tanpa ikut masa. Secara tiba-tiba .... ntah disebabkan apa, terasa telinga akan berdesing. Sesetengah akan mengaitkannya dengan sejenis penyakit dinamakan Tinnitus.

Walaubagaimanapun, orang lama-lama dalam masyarakat Melayu, ada telahan sendiri mengenai telinga berdesing ini. Mereka mengaitkan dengan kejadian-kejadian yang bakal berlaku dek kerana berdesingnya telinga. Orang tua lama-lama mengaitkan masa dan bahagian telinga yang mana terkena desingan ini, berikut saya kongsikan sedikit info dan pengetahuan mengenai telinga berdesing ini.
Telinga Berdesing Bawa Petanda Telinga Berdesing Bawa Petanda Sesuatu Kejadian Bakal Berlaku Jika Telinga Kanan Berdesing Jam 06:00 - 07:00 pagi - mendapat khabar burukJam 07:00 - 08:00 pagi - akan difitnah oleh orangJam 08:00 - 09:00 pagi - akan membuat rencana pergi jauh sendirian atau bersama orang lainJam 09:00 - 10:00 pagi - bermakna akan ada berita yang kurang menyenangka…