Kontest MyTeksi untuk Blogger - Hadiah iPhone 5s

Terkejut dapat undangan daripada Jonathan Kong (cc kepada Vincent Tan) untuk menulis satu review MyTeksi bagi sebuah kontes yang dianjurkan dengan hadiah cukup menarik iaitu sebuah iPhone 5s. Agak malang bagi saya memandangkan ada antara syarat pertandingan yang tidak dapat saya penuhi, maka dengan rasa seriusnya, saya kongsikan kepada anda mengenai kontest untuk blogger Malaysia ini. Mana tahu, tuah anda untuk menang hadiah iPhone 5s yang disediakan.

Kontest MyTeksi untuk Blogger - Hadiah iPhone 5s



Blogging Contest MyTeksi

Kontest MyTeksi untuk Blogger - Hadiah iPhone 5s

Mudah sebenarnya kalau diikutkan syarat kontes blogging ini. Apa yang perlu anda buat adalah menulis satu review pendek dengan 350 patah perkataan mengenai aplikasi MyTeksi. Syarat yang tidak dapat saya penuhi ialah menggunakan aplikasi tersebut, disebabkan lokasi saya di Parit Buntar ini tiada khidmat teksi yang boleh saya gunakan menggunakan MyTeksi.

Apapun, buat anda yang mungkin ada kesempatan, boleh menyertainya tanpa rasa ragu-ragu lagi. Tak perlu garu kepala ... ikuti sahaja syarat yang diberikan seperti di bawah ini.

Syarat dan Terma MyTeksi Blogging Contest 2014

Kontest MyTeksi untuk Blogger - Hadiah iPhone 5s

  • Book a taxi via the MyTeksi app and write a review or several pro-tips on your blog and share that link on the MyTeksi Facebook page.
  • In order to be in the running for the iPhone 5s prize, the blog post must be published and shared on the MyTeksi Facebook page before 10:00AM on Mon 13-Jan-2014.
  • Blog entries written before December 2013 will not be eligible for this contest.
  • The blog post can be in English or Malay, but will need to be at least 350 words and must contain at least 2 relevant pictures.
Errrr ... maaflah, saya malas nak translate ...jangan marah ye .. saya tahu anda boleh faham dengan baik syarat yang diberikan. Kalau tak pasti sangat, boleh rujuk di sini - MyTeksi Blogging Contest

Ini peluang saya sudah kongsi sama anda ... maka, jangan lepaskan peluang untuk dapatkan hadiah yang saya sendiri idam-idamkan - iPhone 5s. Semoga berjaya buat rakan-rakan semua.

Oh ya, lupa lak ....

Download aplikasi MyTeksi boleh dilakukan di Google Play (klik) dan juga AppStore (klik). Untuk pengguna telefon pintar Windows .. anda boleh muat turun di Windows Phone App (klik).
Kontest MyTeksi untuk Blogger - Hadiah iPhone 5s

p.s: Boleh je ambik gambar yang ada disediakan ini untuk tulis review di blog anda. Goodluck.

{ 16 comments.. read them below or add one }

Paly Paly January 05, 2014
maksud nye kene guna servis diorang dulu ke bro HH ? sb die tak nyata lak kat situ, just book je.. hohoho
Nur Shafiq Nur Shafiq January 05, 2014
bunyi sangat menarik..cuma syarat yang sama juga shafiq tak dapat nak guna srvis myteksi,too bad..
Leeza Dayasari Leeza Dayasari January 05, 2014
ip den masih lagi version lama. macam takut jer nk update.
Muhammad Khairuddin Lim Muhammad Khairuddin Lim January 05, 2014
salam kejayaan buat sahabat blogger.
tarmizi tarmizi January 05, 2014
Nak trylah masa saya guna aplikasi denaihati saya dapat rm50 mana tau kali ini memang lagi..
Raudzah Z Raudzah Z January 05, 2014
Menarik & Lumayan ..good luck untuk semua!!!
Nadia Dscarnia Nadia Dscarnia January 06, 2014
Sedihnya.. saya dah review pasal myteksi ni pada bulan ogos tahun lepas.. takde rezeki laa nampaknya.. T_T
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN January 06, 2014
Nampaknya gitulah .. kalau tak camner nak buat review? :P
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN January 06, 2014
Hmm .. kalau ada kat sini, mungkin bleh cuba dan buat review untuk kontest ni.
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN January 06, 2014
Haa kan .. rezeki masing2 ... mana tahu dapat lagi.
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN January 06, 2014
Hehehe... ala biasalah, saya pun pernah jadi macam Nadia gak ... :)
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN January 06, 2014
Saya tak join la Sukma .. :P
Hairul Hafiz Hairul Hafiz January 06, 2014
kena guna juga apps dia dulu baru boleh review huhu

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact'. Terima kasih.