Terkejut dapat undangan daripada Jonathan Kong (cc kepada Vincent Tan) untuk menulis satu review MyTeksi bagi sebuah kontes yang dianjurkan dengan hadiah cukup menarik iaitu sebuah iPhone 5s. Agak malang bagi saya memandangkan ada antara syarat pertandingan yang tidak dapat saya penuhi, maka dengan rasa seriusnya, saya kongsikan kepada anda mengenai kontest untuk blogger Malaysia ini. Mana tahu, tuah anda untuk menang hadiah iPhone 5s yang disediakan.

Kontest MyTeksi untuk Blogger - Hadiah iPhone 5s



Blogging Contest MyTeksi

Kontest MyTeksi untuk Blogger - Hadiah iPhone 5s

Mudah sebenarnya kalau diikutkan syarat kontes blogging ini. Apa yang perlu anda buat adalah menulis satu review pendek dengan 350 patah perkataan mengenai aplikasi MyTeksi. Syarat yang tidak dapat saya penuhi ialah menggunakan aplikasi tersebut, disebabkan lokasi saya di Parit Buntar ini tiada khidmat teksi yang boleh saya gunakan menggunakan MyTeksi.

Apapun, buat anda yang mungkin ada kesempatan, boleh menyertainya tanpa rasa ragu-ragu lagi. Tak perlu garu kepala ... ikuti sahaja syarat yang diberikan seperti di bawah ini.

Syarat dan Terma MyTeksi Blogging Contest 2014

Kontest MyTeksi untuk Blogger - Hadiah iPhone 5s

  • Book a taxi via the MyTeksi app and write a review or several pro-tips on your blog and share that link on the MyTeksi Facebook page.
  • In order to be in the running for the iPhone 5s prize, the blog post must be published and shared on the MyTeksi Facebook page before 10:00AM on Mon 13-Jan-2014.
  • Blog entries written before December 2013 will not be eligible for this contest.
  • The blog post can be in English or Malay, but will need to be at least 350 words and must contain at least 2 relevant pictures.
Errrr ... maaflah, saya malas nak translate ...jangan marah ye .. saya tahu anda boleh faham dengan baik syarat yang diberikan. Kalau tak pasti sangat, boleh rujuk di sini - MyTeksi Blogging Contest

Ini peluang saya sudah kongsi sama anda ... maka, jangan lepaskan peluang untuk dapatkan hadiah yang saya sendiri idam-idamkan - iPhone 5s. Semoga berjaya buat rakan-rakan semua.

Oh ya, lupa lak ....

Download aplikasi MyTeksi boleh dilakukan di Google Play (klik) dan juga AppStore (klik). Untuk pengguna telefon pintar Windows .. anda boleh muat turun di Windows Phone App (klik).
Kontest MyTeksi untuk Blogger - Hadiah iPhone 5s

p.s: Boleh je ambik gambar yang ada disediakan ini untuk tulis review di blog anda. Goodluck.

Penafian: Gambar, artikel ataupun video yang ada di blog ini adakala berasal dari pelbagai sumber media lain. Hak Cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber tersebut. Jika timbul masalah mengenai perkara ini, anda boleh menghubungi saya disini.

Artikel dan catatan adalah ulasan serta pendapat peribadi saya berdasarkan pengalaman dan pengetahuan. Kesilapan (jika ada) adalah khilaf saya dan mohon dimaafkan.

16 Komen

maksud nye kene guna servis diorang dulu ke bro HH ? sb die tak nyata lak kat situ, just book je.. hohoho

Reply

bunyi sangat menarik..cuma syarat yang sama juga shafiq tak dapat nak guna srvis myteksi,too bad..

Reply

ip den masih lagi version lama. macam takut jer nk update.

Reply

salam kejayaan buat sahabat blogger.

Reply

Nak trylah masa saya guna aplikasi denaihati saya dapat rm50 mana tau kali ini memang lagi..

Reply

Menarik & Lumayan ..good luck untuk semua!!!

Reply

Sedihnya.. saya dah review pasal myteksi ni pada bulan ogos tahun lepas.. takde rezeki laa nampaknya.. T_T

Reply

Nampaknya gitulah .. kalau tak camner nak buat review? :P

Reply

Hmm .. kalau ada kat sini, mungkin bleh cuba dan buat review untuk kontest ni.

Reply

Haa kan .. rezeki masing2 ... mana tahu dapat lagi.

Reply

Hehehe... ala biasalah, saya pun pernah jadi macam Nadia gak ... :)

Reply

kena guna juga apps dia dulu baru boleh review huhu

Reply
Peringatan: Komen adalah tanggungjawab anda. Saya tidak bertanggungjawab dengan sebarang ulasan dan komen yang anda tinggalkan. Komen berbaur lucah, provokasi perkauman serta berbentuk iklan adalah dilarang. Hubungi saya disini. andai timbul isu dan masalah.