Langkau ke kandungan utama

Komisen Affiliate Pertama 2014

Alhamdulillah. Ada rezeki lagi daripada program affiliate, hari ini saya telah terima pembayaran komisen affiliate pertama saya untuk tahun 2014. Nampaknya, hasil ilmu yang dipraktikkan menerusi pembelian video Mesin Komisen masih lagi membuahkan hasil. Komisen affiliate pertama 2014 ini saya peroleh hasil affiliate PPL (Pay-Per-Lead) Facebook Page Tab.

Affiliate memang boleh buat duit jika kena cara. Tapi nak tahu cara yang betul jana pendapatan dengan blog menerusi affiliate, anda perlulah dapatkan ilmu berkaitan. Kalau tak ada ilmu, maka tak akan menjadi apa-apa. Dan bila dah ada ilmu, kenalah praktikkan pula. Jangan peram dalam komputer atau ingatan anda sahaja .... action makes result.

Komisen Affiliate Pertama 2014

 
Nak tahu apa bendanya yang telah memberikan saya jualan dan komisen di atas? Ok, ia berkaitan satu produk yang membolehkan anda buat page tab anda sendiri, seperti yang pernah saya paparkan di entri ini - Percuma dan Ekskusif untuk Facebook Fanpage Blogger

Saya sendiri dah guna produk tersebut dan nyata ia berkesan untuk mempromosikan sesuatu. Saya pernah guna aplikasi ini dalam anjurkan satu kontes di Facebook Fanpage pada tahun 2013.

Dan menariknya, benda ni adalah percuma.


Rasanya, anda masih boleh dapatkan secara percuma di sini - Buat Fan Page Tab Secara Percuma

Maaf, kalau anda klik pautan di atas, ia tidak lagi percuma, tapi yang pasti, produk ini adalah antara produk best yang boleh bantu samada peniaga online, pemilik fan page untuk memperoleh banyak likes dan jualan produk menerusi Facebook.

Tak percaya? Cubalah. Tak cuba tak tahu.


Dah baca post berikut:

advertisement


Komen Pembaca ...

Popular

Lubuk Tudung dan Telekung Harga Murah

Cari lubuk tudung dan telekung dengan harga murah? Aha .. kalau anda seorang peniaga untuk pakaian wanita terutama menjual tudung dan telekung .. anda tentu mahu pergi ke tempat yang akan saya nyatakan nanti.

Ia adalah tempat di mana anda boleh dapat pelbagai jenis pakaian wanita dari tudung, telekung, skarf, blouse, jubah, seluar serta kain ela. Yang menariknya ialah, ada di antaranya adalah dari jenama-jenama terkenal tapi dengan harga yang mampu buat anda memborong sampai sepuluh hingga dua puluh helai dengan senyuman manis.
Lubuk Tudung dan Telekung Harga Murah Lubuk yang saya maksudkan ialah Pasar Kemboja Parit Buntar. Ia merupakan tempat setempat yang menjual pakaian wanita dengan harga murah dan berpatutan. Pasar Kemboja ini unik kerana ia terletak di dua sempadan negeri iaitu Perak dan Pulau Pinang.

Jika anda ke sini, anda tentu terkejut apabila mendapati ada peniaga-peniaga ini datangnya dari seluruh Malaysia. Malah ada yang datang dari kawasan beli-belah terkenal tatkala Ram…

Bahaya Makan Ikan Haruan Untuk Ibu Bersalin Caesarean

Terkejut. Saya selama ini ingat bahawa ikan haruan ini, baik ikan segar mahupun pati ikan haruan beri kesan terbaik untuk penyembuhan luka. Hmm rupanya, kesan positif penyembuhan tersebut adalah bergantung dengan metabolisma dan keadaan tubuh seseorang. Saya baru dapat tahu bahawa bahaya makan ikan haruan ini terutama untuk ibu/isteri yang bersalin secara pembedahan caesarean.

Serius, Saya betul-betul tak tahu, malah ketika isteri saya dalam minggu akhir untuk melahirkan anda .. saya dah belikan satu set pati ikan haruan berharga RM39. Isteri saya pula dah carikan bekalan ikan haruan segar menerusi rakan-rakan pejabatnya.
Bahaya Makan Ikan Haruan Untuk Ibu Pantang Bersalin Secara Bedah Caesarean Sebelum ini, isteri saya bersalin secara normal. Memang ketika dalam pantang bersalin, isteri saya akan makan ikan haruan dan juga pati ikan haruan. Ikan haruan memang dikenali mempunyai nilai kebaikan untuk penyembuhan luka. Semua orang tahu akan perkara ini.

Malah, makan ikan haruan telah me…

Bawa 'Pelancong' Dari Singapura Shopping Pasar Kemboja - Rezeki Sebagai Tour Guide

Rezeki Allah S.W.T ini boleh hadir dari banyak sumber. Kadang tak terfikir pun. Alhamdulillah, baru-baru ini saya ditakdirkan Allah S.W.T untuk kenal sebuah keluarga dari Singapura yang datang ke Parit Buntar untuk urusan pernikahan anak lelaki mereka. Alang dah datang untuk hadiri majlis, maka mereka ambil peluang untuk 'melancong' dan ketahui tempat menarik di Parit Buntar.

Saya memang tidak sangka. Bermula dengan sebuah pertanyaan menerusi email, sehinggalah kami bertemu dan menjadi mesra.
Bawa 'Pelancong' Dari Singapura Shopping di Pasar Kemboja Semuanya disebabkan oleh blog post atau entri blog ini yang menjadi bacaan dan rujukan mereka. Disebabkan tulisan saya mengenai Pasar Kemboja di Parit Buntar, saya telah dihubungi oleh salah seorang ahli keluarga dari Singapura ini, mahukan bantuan saya dalam bentuk servis berbayar untuk bawa mereka bershopping di Pasar Kemboja.

Dan nak dijadikan cerita pula, perkahwinan anak mereka adalah dengan salah seorang anak bekas ra…