Keep Calm and Eat Kangkung


Wordless Wednesday - Setiap hari rabu semua blogger menerbitkan satu entri gambar tanpa meletakkan apa-apa keterangan untuk menjelaskan gambar tersebut. Terpulang pada pengunjung untuk buat intreprestasi dan komen mengenainya. Gambar yang hebat boleh menerangkan segalanya.

Sumber: Keep Calm and Eat Kangkung and more - klik


{ 19 comments.. read them below or add one }

Maria Firdz Maria Firdz January 15, 2014
Hehe.. Smpai.stau dunia kna pggan kangkung ni..
Aniq Bukhary Aniq Bukhary January 15, 2014
Hehe.. Senyum sorang2 tengok gambar kangkung nie...
Khairil Mazri Khairil Mazri January 15, 2014
dunia pun nak kenal kangkung. hehehe
Bin Muhammad Bin Muhammad January 15, 2014
Glamor kangkung sekarang ni...dah naik junjung, kalah kaduk! hehe
Engku Muzahadin Engku Muzahadin January 15, 2014
Hari ni masuk 3 kelas, semua budak sibuk crita fasal kangkung... Huhu
Bukhari Malek Bukhari Malek January 15, 2014
nampak tak orang bijak macam mana bila dia berbicara? jadi bualan zaman berzaman lah jawabnya.. hahahaha
deno deno January 16, 2014
semua cerita kangkung... hihihi
Wafa Cw Wafa Cw January 16, 2014
oooo... patutlah Wordless Wednesday... Dok heran kenapa banyak blog tajuk entri wordless wednesday... hahahaha.. malunyer.
tenku butang tenku butang January 16, 2014
trending betul citer pasal kangkung ni kann
Raudzah Z Raudzah Z January 19, 2014
kankung oh kankung...tak pasal-pasal jadi ternding..nway kita suka jugak kankung goreng..
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN January 19, 2014
Itulah pasal ... hahahaha.. tak abis-abis pasal kangkung kannn
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN January 19, 2014
Hahaha... kasihan kaduk . tapi pucuk kaduk sedappp ooo buat ulam.
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN January 19, 2014
Ya, benda dah lama dah ... satu 'fenomena' setiap hari rabu bagi blogger satu dunia.
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN January 19, 2014
Ya, jgn underestimated kelebihan kangkung ni
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN January 19, 2014
Bagus juga trend benda ni....sure akan lebih ramai pelancong asing datang Malaysia nak makan kangkung.
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN January 19, 2014
Strategi untuk eksport kangkung ke luar negara ni Bukhari Malek
Salam Yahya Salam Yahya January 20, 2014
kangkung pun bleh femes 1 donia.........sebab yg popularkan kangkung pun orang besar

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact'. Terima kasih.