Skip to main content

Keep Calm and Eat Kangkung


Wordless Wednesday - Setiap hari rabu semua blogger menerbitkan satu entri gambar tanpa meletakkan apa-apa keterangan untuk menjelaskan gambar tersebut. Terpulang pada pengunjung untuk buat intreprestasi dan komen mengenainya. Gambar yang hebat boleh menerangkan segalanya.

Sumber: Keep Calm and Eat Kangkung and more - klik


Comments

  1. Hehe.. Smpai.stau dunia kna pggan kangkung ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itulah pasal ... hahahaha.. tak abis-abis pasal kangkung kannn

      Delete
  2. Hehe.. Senyum sorang2 tengok gambar kangkung nie...

    ReplyDelete
  3. dunia pun nak kenal kangkung. hehehe

    ReplyDelete
  4. Glamor kangkung sekarang ni...dah naik junjung, kalah kaduk! hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha... kasihan kaduk . tapi pucuk kaduk sedappp ooo buat ulam.

      Delete
  5. Hari ni masuk 3 kelas, semua budak sibuk crita fasal kangkung... Huhu

    ReplyDelete
  6. nampak tak orang bijak macam mana bila dia berbicara? jadi bualan zaman berzaman lah jawabnya.. hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Strategi untuk eksport kangkung ke luar negara ni Bukhari Malek

      Delete
  7. semua cerita kangkung... hihihi

    ReplyDelete
  8. oooo... patutlah Wordless Wednesday... Dok heran kenapa banyak blog tajuk entri wordless wednesday... hahahaha.. malunyer.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya, benda dah lama dah ... satu 'fenomena' setiap hari rabu bagi blogger satu dunia.

      Delete
  9. trending betul citer pasal kangkung ni kann

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bagus juga trend benda ni....sure akan lebih ramai pelancong asing datang Malaysia nak makan kangkung.

      Delete
  10. kankung oh kankung...tak pasal-pasal jadi ternding..nway kita suka jugak kankung goreng..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya, jgn underestimated kelebihan kangkung ni

      Delete
  11. kangkung pun bleh femes 1 donia.........sebab yg popularkan kangkung pun orang besar

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact Me'. Terima kasih.