Langkau ke kandungan utama

Download Free E-Brochures and Travel Guides #VMY2014

Sempena dengan pelancaran Tahun Melawat Malaysia 2014 #VMY2014 (Visit Malaysia Year 2014), pihak Tourism Malaysia telah menyediakan beberapa brosur dan panduan melancong yang boleh didapati secara percuma di semua lokasi pelancongan terkenal tanahair serta pejabat-pejabat Tourism Malaysia.

Namun begitu, untuk mereka yang mungkin tiada kesempatan untuk mendapatkan brosur dan panduan pelancongan (Brochures and Travel Guides #VMY2014) sempena dengan promosi Tahun Melawat Malaysia 2014, anda boleh muat turun E-Brosur (E-Brochures) secara percuma yang telah disediakan.

E-Brochures and Travel Guides #VMY2014 boleh dimuat turun percuma berdasarkan kategori-kategori tertentu.

Free Download E-Brochures and Travel Guides Visit Malaysia Year 2014 (#VMY14)

Click to Download
Click to Download
Banyak lagi brosur mengenai #VMY2014 yang boleh dimuat-turun untuk rujukan anda. Boleh terus ke pautan berikut: Tourism Malaysia E-Brochures Download Page

Semua e-Brosur (e-Brochures) ditulis dalam bahasa Inggeris kecuali Adventure With Nature yang tersedia dalam beberapa bahasa utama dunia - termasuklah Bahasa Melayu, English, Chinese Simplified , French, German, Italian, Japanese, Korean, Persian, Russian, Thai

Jika ingin melancong ... pastikan anda dapatkan brosur disediakan supaya anda dapat apa yang ada di sesuatu tempat itu dengan maksima. Takkan mahu beli goreng pisang sahaja walhal tempat pelancongan tersebut boleh dapatkan Durian Goreng yang sedap ... ye tak?

Discover Malaysia with free brochures and travel guides. Find information on Malaysia's culture, states, nature, highland resorts, beaches and more - click here.


advertisement


Komen Pembaca ...

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact Me'. Terima kasih.