Sempena dengan pelancaran Tahun Melawat Malaysia 2014 #VMY2014 (Visit Malaysia Year 2014), pihak Tourism Malaysia telah menyediakan beberapa brosur dan panduan melancong yang boleh didapati secara percuma di semua lokasi pelancongan terkenal tanahair serta pejabat-pejabat Tourism Malaysia.

Namun begitu, untuk mereka yang mungkin tiada kesempatan untuk mendapatkan brosur dan panduan pelancongan (Brochures and Travel Guides #VMY2014) sempena dengan promosi Tahun Melawat Malaysia 2014, anda boleh muat turun E-Brosur (E-Brochures) secara percuma yang telah disediakan.

E-Brochures and Travel Guides #VMY2014 boleh dimuat turun percuma berdasarkan kategori-kategori tertentu.

Free Download E-Brochures and Travel Guides Visit Malaysia Year 2014 (#VMY14)

Click to Download
Click to Download
Banyak lagi brosur mengenai #VMY2014 yang boleh dimuat-turun untuk rujukan anda. Boleh terus ke pautan berikut: Tourism Malaysia E-Brochures Download Page

Semua e-Brosur (e-Brochures) ditulis dalam bahasa Inggeris kecuali Adventure With Nature yang tersedia dalam beberapa bahasa utama dunia - termasuklah Bahasa Melayu, English, Chinese Simplified , French, German, Italian, Japanese, Korean, Persian, Russian, Thai

Jika ingin melancong ... pastikan anda dapatkan brosur disediakan supaya anda dapat apa yang ada di sesuatu tempat itu dengan maksima. Takkan mahu beli goreng pisang sahaja walhal tempat pelancongan tersebut boleh dapatkan Durian Goreng yang sedap ... ye tak?

Discover Malaysia with free brochures and travel guides. Find information on Malaysia's culture, states, nature, highland resorts, beaches and more - click here.


Penafian: Gambar, artikel ataupun video yang ada di blog ini adakala berasal dari pelbagai sumber media lain. Hak Cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber tersebut. Jika timbul masalah mengenai perkara ini, anda boleh menghubungi saya disini.

Artikel dan catatan adalah ulasan serta pendapat peribadi saya berdasarkan pengalaman dan pengetahuan. Kesilapan (jika ada) adalah khilaf saya dan mohon dimaafkan.

1 Komen :

Peringatan: Komen adalah tanggungjawab anda. Saya tidak bertanggungjawab dengan sebarang ulasan dan komen yang anda tinggalkan. Komen berbaur lucah, provokasi perkauman serta berbentuk iklan adalah dilarang. Hubungi saya disini. andai timbul isu dan masalah.