Jeng..jeng..jeng... siapakah dia Nur Izzati Mohd Rashid ini? Haaa ... dia ni seorang gadis yang cantik, yang pernah menjadi bualan hangat ramai, terutama di kalangan peminat pemain bolasepak kacak - Wan Zack Haikal. Apa kaitan ye? Ok, kaitan tak banyak cuma pernah dikatakan menjadi pasangan bercinta dengan Wan Zack ini.

Dan saya cuma nak highlight bahawa gadis ini yang juga merupakan seorang penyanyi adalah juga seorang blogger (sbb ada blog sendiri). Tapi, seperti kebanyakkan blogger dari kategori selebriti ni, entri dalam blog ibarat macam biskut dah, kejap ada, kejap tak ada.

Blog Nur Izzati (Zzati) Rashid

Blog Zzati - Blog Selebriti - hasrulhassan.com
Malas nak melalut. Bukan nak promosi sangat blog Zzati ni, cuma nak kongsi kepada anda bahawa bekas kekasih hati Wan Zack Haikal ini adalah seorang blogger, itu sahaja. Nak tengok blog Zzati ni tak? Ok .. ini pautannya - ceritazzati.blogspot.com


Oh ya, berkaitan Nur Izzati ni seorang penyanyi, dia ada muncul dalam Top 40 Carta Era rasanya. Video di bawah dikongsikan untuk tatapan anda. Nak nilai? Itu hak anda.



Tak cam lagi wajah ayu Nur Izzati ni? Hmm ok, beberapa gambar Nur Izzati dikongsikan. Nak tengok gambar dia dengan Wan Zack, tu kena Google sendiri la .. ada ramai blogger yang kongsi gambar mereka berdua.

Oh ya, Wan Zack Haikal dah pun bertunang baru-baru ni. Jadi Wan Zack dah tak single .. tapi Nur Izzati ni mungkin masih available....

Gambar dan Foto Nur Izzati (Zzati) Rashid

Gambar dan foto Izzati (Zzati) Rashid Bertudung - hasrulhassan.com
Kredit Gambar: Facebook Izzati


Penafian: Gambar, artikel ataupun video yang ada di blog ini adakala berasal dari pelbagai sumber media lain. Hak Cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber tersebut. Jika timbul masalah mengenai perkara ini, anda boleh menghubungi saya disini.

Artikel dan catatan adalah ulasan serta pendapat peribadi saya berdasarkan pengalaman dan pengetahuan. Kesilapan (jika ada) adalah khilaf saya dan mohon dimaafkan.

10 Komen

oh blogger juga rupanya...bolehlah lihat2 nanti... he he he....

Reply

xleh masuk pun blog dia bro

Reply

Maaf maaf .. ada typo sikit .. dah ok dah

Reply

Hehehe.. maaf ye NUrzakiah .. dah ok dah .. saya dah betulkan link dia .

Reply

wahh. dia pun ade blog jugak rupenye. hehe

Reply

HH saya pun kadang kadang selalu typo.. ingat dah ok padahal dah double check.. hahahha

Reply

Peminat ke ehh? hehehee... lalaalala

Reply
Peringatan: Komen adalah tanggungjawab anda. Saya tidak bertanggungjawab dengan sebarang ulasan dan komen yang anda tinggalkan. Komen berbaur lucah, provokasi perkauman serta berbentuk iklan adalah dilarang. Hubungi saya disini. andai timbul isu dan masalah.