Blog Nur Izzati (Zzati) Rashid

Jeng..jeng..jeng... siapakah dia Nur Izzati Mohd Rashid ini? Haaa ... dia ni seorang gadis yang cantik, yang pernah menjadi bualan hangat ramai, terutama di kalangan peminat pemain bolasepak kacak - Wan Zack Haikal. Apa kaitan ye? Ok, kaitan tak banyak cuma pernah dikatakan menjadi pasangan bercinta dengan Wan Zack ini.

Dan saya cuma nak highlight bahawa gadis ini yang juga merupakan seorang penyanyi adalah juga seorang blogger (sbb ada blog sendiri). Tapi, seperti kebanyakkan blogger dari kategori selebriti ni, entri dalam blog ibarat macam biskut dah, kejap ada, kejap tak ada.

Blog Nur Izzati (Zzati) Rashid

Blog Zzati - Blog Selebriti - hasrulhassan.com
Malas nak melalut. Bukan nak promosi sangat blog Zzati ni, cuma nak kongsi kepada anda bahawa bekas kekasih hati Wan Zack Haikal ini adalah seorang blogger, itu sahaja. Nak tengok blog Zzati ni tak? Ok .. ini pautannya - ceritazzati.blogspot.com


Oh ya, berkaitan Nur Izzati ni seorang penyanyi, dia ada muncul dalam Top 40 Carta Era rasanya. Video di bawah dikongsikan untuk tatapan anda. Nak nilai? Itu hak anda.



Tak cam lagi wajah ayu Nur Izzati ni? Hmm ok, beberapa gambar Nur Izzati dikongsikan. Nak tengok gambar dia dengan Wan Zack, tu kena Google sendiri la .. ada ramai blogger yang kongsi gambar mereka berdua.

Oh ya, Wan Zack Haikal dah pun bertunang baru-baru ni. Jadi Wan Zack dah tak single .. tapi Nur Izzati ni mungkin masih available....

Gambar dan Foto Nur Izzati (Zzati) Rashid

Gambar dan foto Izzati (Zzati) Rashid Bertudung - hasrulhassan.com
Kredit Gambar: Facebook Izzati


{ 10 comments.. read them below or add one }

Farah Waheda Wahid Farah Waheda Wahid January 07, 2014
oh blogger juga rupanya...bolehlah lihat2 nanti... he he he....
Rosniena Rosniena January 07, 2014
xleh masuk pun blog dia bro
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN January 07, 2014
Maaf maaf .. ada typo sikit .. dah ok dah
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN January 07, 2014
Hehehe.. maaf ye NUrzakiah .. dah ok dah .. saya dah betulkan link dia .
Phat Phat January 07, 2014
ok nak p terjah laju2
Khairul Asrol Khairul Asrol January 08, 2014
wahh. dia pun ade blog jugak rupenye. hehe
Bukhari Malek Bukhari Malek January 08, 2014
HH saya pun kadang kadang selalu typo.. ingat dah ok padahal dah double check.. hahahha
HASRUL HASSAN HASRUL HASSAN May 05, 2014
Peminat ke ehh? hehehee... lalaalala

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact'. Terima kasih.