Ramai yang ingin punyai bisnes online sendiri, tetapi tak ada modal, dan tak ada produk sendiri. Menerusi program affiliate, soal modal dan soal produk, anda tak perlu fikir dah. Semua sudah ada buat anda jana income sampingan. Ia sebuah program yang membolehkan seorang blogger ada bisnes online sendiri, tanpa perlu keluar sesen pun.

Bisnes Tanpa Modal Menerusi Affiliate

Dalam menjana income menerusi affiliate, apa yang perlu ialah usaha yang komited. Usaha komited ini perlu ditekankan dalam aspek terpenting affiliate. Aspek terpenting bagi setiap produk yang dijual menerusi affiliate adalah promosi. Promosi adalah satu-satunya yang perlu anda lakukan supaya anda boleh jana income menerusi program ini. Ia mesti dilakukan secara berterusan dan konsisten.

Affiliate adalah percuma. Jadi ia tiada risiko. Semua orang boleh buat bisnes hanya dengan affiliate.

Bagaimana nak daftar program affiliate ini?

Ok, salah satu laman web Malaysia yang sediakan peluang ini adalah Ashadee.com. Dulunya dikenali sebagai Jomniaga.com. Laman web ini yang dipelopori oleh IM (Internet Marketer) terkenal Gobala Krishnan menyediakan tapak untuk sesiapa sahaja ada bisnes online tanpa perlu keluarkan modal. Laman web Ashadee.com menyediakan lebih 100 produk yang boleh anda pilih untuk diniagakan.
Bisnes online dengan blog tanpa modal

Saya sendiri telah berjaya mendapatkan income daripada Ashadee sejak bertahun dah. Income ada yang dimasukkan terus ke dalam akaun bank, ada yang dibayar menerusi akaun PayPal. Terpulang pada kita nak ambil income dijana tu macamana.

Mungkin anda tak berapa faham sangat mengenai affiliate ni, walaupun selepas anda dah baca entri-entri yang telah saya tulis sebelum ini. Ok, saya bukan cikgu yang bagus. Tak faham tak mengapa, saya ada saluran lain yang boleh bantu anda untuk faham.

Cuba anda ke pautan ini - http://bit.ly/1cSCRT3

Buat pendaftaran dan lihat video yang disediakan. Anda akan tahu cara yang betul untuk anda menjana income online yang lumayan menerusi Ashadee.com.


Sekali lagi, jangan risau .. program affiliate adalah percuma. Mana-mana program yang dakwa ia merupakan program affiliate tetapi anda perlu bayar ... maka itu adalah program palsu yang cuba nak memperdayakan anda.

Mahu ada bisnes online tanpa modal, daftar percuma dengan Ashadee. Daftar sekarang jika berminat, hanya isikan butiran anda di http://bit.ly/1cSCRT3 dan dapatkan langkah serta tips jana income affiliate sehingga RM800-1000 seminggu!



Penafian: Gambar, artikel ataupun video yang ada di blog ini adakala berasal dari pelbagai sumber media lain. Hak Cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber tersebut. Jika timbul masalah mengenai perkara ini, anda boleh menghubungi saya disini.

Artikel dan catatan adalah ulasan serta pendapat peribadi saya berdasarkan pengalaman dan pengetahuan. Kesilapan (jika ada) adalah khilaf saya dan mohon dimaafkan.

3 Komen

Menarik juga ni. Saya akan cuba baca dan paham. Terima kasih En.Hasrul. =)

ZH Blogger

Reply

tq for sharing this hh.. :)

Reply
Peringatan: Komen adalah tanggungjawab anda. Saya tidak bertanggungjawab dengan sebarang ulasan dan komen yang anda tinggalkan. Komen berbaur lucah, provokasi perkauman serta berbentuk iklan adalah dilarang. Hubungi saya disini. andai timbul isu dan masalah.