31 Disember 2013

Tidur 'Berlapikkan' Garam

Garam semua orang tahu rasa, bentuk dan warnanya. Tapi tidak ramai yang tahu bahawa garam ada khasiat yang lebih daripada apa yang kita nampak. Di negara Eropah dan China misalnya, garam dijadikan salah satu bahan mujarab untuk membantu penyembuhan penyakit. Malah, kalau diikutkan dalam perubatan Islam sendiri, garam dijadikan entiti penting dalam kebanyakkan rawatan yang dijalankan.

Tidur Berlapikkan Garam

Oleh kerana terdapat keistimewaan pada garam, maka terciptalah satu produk inovasi yang dinamakan Bio Velocity Sleep Mate. Kalau tengok sekali imbas, produk ini macam selimut, tetapi ia sebenarnya adalah pelapik tilam. Erkkk pelapik tilam? Apa kaitanya dengan garam tadi?

Pelapik tilam istimewa ini sebenarnya dibuat dan disulam menggunakan sulaman benang sutera halus yang diberikan suntikan garam buluh. Garam buluh terkenal di negara China dan juga negara di Eropah Timur kerana kealkaliannya yang dapat membantu merawat tubuh manusia.

Makanya, andai anda tidur menggunakan produk ini yang merupakan pelapik tilam yang 'ada' garam, anda sebenarnya memberikan rawatan khas buat tubuh untuk berada di dalam tahap terbaik. Mungkin kedengaran pelik tetapi lihat apa yang dikatakan oleh pengedar produk ini - Fariza Munir mengenai Bio Velocity Sleep Mate ini.

Keistimewaan Bio Velocity Sleep Mate

Keistimewaan Bio Velocity Sleep Mate
Adakah ia berkesan untuk membantu anda yang hadapi masalah kesihatan? Anda boleh baca testimonial yang telah disediakan oleh Fariza Munir atau terus hubunginya di talian 012-3495041 bagi lebih penjelasan mengenai produk ini.

Baca dan lihat testimonial mereka yang sudah mendapatkan produk ini di sini - Blog Fariza Munir | Testimonial Pengguna

Siapa yang patut hubungi Fariza Munir berkaitan Bio Velocity Sleep Mate ini?

Sekali lagi, kalau rasa anda mahu mencuba, atau ketahui sesiapa yang ada masalah kesihatan sila hubungi - WhatsApp/SMS: 012-3495041 Email: khyra2005@gmail.com FB: Norfariza Munir

[advertorial]

Blogger berusia 40an dari Penang. Sudah berumahtangga dan mempunyai 4 cahayamata. Menulis sejak tahun 2007.

8 Komen

pernah juga kawan suggestkan pakai tilam nie ...tapi tak terfikir lagi nak membeli...

Tilam pun makin canggih sekarang...

1st time dgr pasal benda nie..mahal ke tilam nie..??

berminat @ sebarang pertanyaan bole whatsapp 012 3495041 :))

sekarang on promosi bole sms/whatsapp saye 012-3495041.tq :))

kalau aku kaya.. huhuu.. nak beli untuk abah umi..


EmoticonEmoticon