Langkau ke kandungan utama

Tidur 'Berlapikkan' Garam

Garam semua orang tahu rasa, bentuk dan warnanya. Tapi tidak ramai yang tahu bahawa garam ada khasiat yang lebih daripada apa yang kita nampak. Di negara Eropah dan China misalnya, garam dijadikan salah satu bahan mujarab untuk membantu penyembuhan penyakit. Malah, kalau diikutkan dalam perubatan Islam sendiri, garam dijadikan entiti penting dalam kebanyakkan rawatan yang dijalankan.

Tidur Berlapikkan Garam

Oleh kerana terdapat keistimewaan pada garam, maka terciptalah satu produk inovasi yang dinamakan Bio Velocity Sleep Mate. Kalau tengok sekali imbas, produk ini macam selimut, tetapi ia sebenarnya adalah pelapik tilam. Erkkk pelapik tilam? Apa kaitanya dengan garam tadi?

Pelapik tilam istimewa ini sebenarnya dibuat dan disulam menggunakan sulaman benang sutera halus yang diberikan suntikan garam buluh. Garam buluh terkenal di negara China dan juga negara di Eropah Timur kerana kealkaliannya yang dapat membantu merawat tubuh manusia.

Makanya, andai anda tidur menggunakan produk ini yang merupakan pelapik tilam yang 'ada' garam, anda sebenarnya memberikan rawatan khas buat tubuh untuk berada di dalam tahap terbaik. Mungkin kedengaran pelik tetapi lihat apa yang dikatakan oleh pengedar produk ini - Fariza Munir mengenai Bio Velocity Sleep Mate ini.

Keistimewaan Bio Velocity Sleep Mate

Keistimewaan Bio Velocity Sleep Mate
Adakah ia berkesan untuk membantu anda yang hadapi masalah kesihatan? Anda boleh baca testimonial yang telah disediakan oleh Fariza Munir atau terus hubunginya di talian 012-3495041 bagi lebih penjelasan mengenai produk ini.

Baca dan lihat testimonial mereka yang sudah mendapatkan produk ini di sini - Blog Fariza Munir | Testimonial Pengguna

Siapa yang patut hubungi Fariza Munir berkaitan Bio Velocity Sleep Mate ini?

Sekali lagi, kalau rasa anda mahu mencuba, atau ketahui sesiapa yang ada masalah kesihatan sila hubungi - WhatsApp/SMS: 012-3495041 Email: khyra2005@gmail.com FB: Norfariza Munir

[advertorial]

Komen

  1. pernah juga kawan suggestkan pakai tilam nie ...tapi tak terfikir lagi nak membeli...

    BalasPadam
  2. Tilam pun makin canggih sekarang...

    BalasPadam
  3. Balasan
    1. berminat @ sebarang pertanyaan bole whatsapp 012 3495041 :))

      Padam
  4. 1st time dgr pasal benda nie..mahal ke tilam nie..??

    BalasPadam
    Balasan
    1. sekarang on promosi bole sms/whatsapp saye 012-3495041.tq :))

      Padam
  5. kalau aku kaya.. huhuu.. nak beli untuk abah umi..

    BalasPadam

Catat Ulasan

Terima kasih kerana sudi tinggalkan komen. Komen anda adalah tanggungjawab anda. Jika anda dapati ada mana-mana link tidak berfungsi di dalam blog ini, sila beritahu saya ye.

Untuk peluang pengiklanan, sila email saya menerusi ruangan 'Contact Me'. Terima kasih.

Popular

Jualan Big Baby Fair - Diskaun 80% Pelbagai Jenama Terkemuka

Jualan Big Baby Fair - Diskaun sehingga 80% pelbagai jenama terkemuka. Wow .. tawaran cukup menarik yang sememangnya mendapat perhatian saya. Dengan penantian kelahiran baby baru, saya anggap kempen jualan Big Baby Fair ini bagai 'pucuk dicita ulam mendatang'.

Saya juga pasti, para ibu bapa yang mempunyai anak kecil akan tertarik dengan pelbagai tawaran menarik dan diskaun yang diberikan oleh Lazada - salah satu gedung beli-belah online yang popular dan terbesar di rantau ini.
Big Baby Fair oleh Lazada Malaysia - Peluang Jimat Banyak Untuk Produk Bayi Sebagai seorang bapa yang setuju dengan gaya hidup yang mementingkan penjimatan dan perbelanjaan secara berhemah, saya sangat mengalu-alukan kempen ini. Anda bagaimana? Takkan tak teruja kot?

Dengan peningkatan kos sara hidup, anda sewajarnya merancang dengan lebih baik dalam membuat sebarang pembelian. Saya dapat lihat matlamat ini cuba dijayakan oleh Lazada menerusi kempen ini. Ia satu kempen menarik dari Lazada khas buat ibu b…

Telinga Berdesing Bawa Petanda

Pernah merasa telinga berdesing tak? Ia kadangkala berlaku tanpa diduga, tanpa ikut masa. Secara tiba-tiba .... ntah disebabkan apa, terasa telinga akan berdesing. Sesetengah akan mengaitkannya dengan sejenis penyakit dinamakan Tinnitus.

Walaubagaimanapun, orang lama-lama dalam masyarakat Melayu, ada telahan sendiri mengenai telinga berdesing ini. Mereka mengaitkan dengan kejadian-kejadian yang bakal berlaku dek kerana berdesingnya telinga. Orang tua lama-lama mengaitkan masa dan bahagian telinga yang mana terkena desingan ini, berikut saya kongsikan sedikit info dan pengetahuan mengenai telinga berdesing ini.
Telinga Berdesing Bawa Petanda Telinga Berdesing Bawa Petanda Sesuatu Kejadian Bakal Berlaku Jika Telinga Kanan Berdesing Jam 06:00 - 07:00 pagi - mendapat khabar burukJam 07:00 - 08:00 pagi - akan difitnah oleh orangJam 08:00 - 09:00 pagi - akan membuat rencana pergi jauh sendirian atau bersama orang lainJam 09:00 - 10:00 pagi - bermakna akan ada berita yang kurang menyenangka…

Cara Tukar Password Streamyx dan TM WiFi Secara Online

Cara tukar password Streamyx dan Wifi secara online. Saya sebenarnya dah lama nak kongsikan mengenai tatacara untuk tukar kata laluan (password) streamyx serta TM Wifi secara online. Sebelum ini, saya tercari juga tutorial mengenai cara nak gantikan password lama servis internet Streamyx ini, tapi susah nak jumpa. Jadi, untuk memudahkan saya di kemudian hari, maka saya sediakan panduan ringkas ini. In Sha Allah, ia mungkin berguna untuk panduan rakan-rakan pengunjung dan pembaca budiman yang lain.

Mengapa perlu tukar? Selalunya saya akan tukar password Streamyx dan TM Wifi apabila saya merasakan ada seseorang sudah tahu kata laluan yang saya gunakan untuk akses internet menerusi akaun Streamyx, sama juga dengan TM Wifi. Ia juga adalah langkah saya untuk had capaian internet untuk anak-anak saya apabila nampak lambang TM Wifi yang disediakan di sesetengah lokasi. Al maklumlah, anak-anak sekarang dah pandai guna gajet sendiri. Bila tahu ada lokasi akses TM Wifi, mulalah mereka berdampin…