Wednesday, December 4, 2013

Komisen AgenAffiliate ke 14


Alhamdulillah, menerusi panduan percuma buat duit dengan agenaffiliate, saya peroleh lagi komisen. Kali ini ia merupakan komisen AgenAffiliate yang ke 14. Memang tak sangka setelah saya mendapatkan video Mesin Komisen, bertalu pula komisen yang saya dapat, barangkali ilmu yang saya dapat menerusi video mamat cina tu membuahkan hasil bagi diri saya.

Dan bukan itu sahaja, saya juga berjaya mendapatkan jualan beberapa produk lain menerusi Ashadee.com.

Tips Berjaya Affiliate

Apa tips untuk dapatkan komisen menerusi program affiliate? Hmm ... dulu saya akan jawab, usaha promosi sana-sini... tapi kini saya akan cakap ..cari ilmu mengenainya. Dulu, saya dok promosi program affiliate tanpa beri sebarang income, sekarang .. dengan beberapa panduan yang saya beli, baca dan praktik, blog ini telah berikan saya hasil memuaskan. Dengan blog, saya peroleh komisen-komisen daripada program affiliate, dari serendah RM0.20, RM2.00 ... sehinggalah RM30.00.

Mahu buat duit dengan affiliate? Anda boleh daftar menerusi dua laman web berikut.


Affiliate ialah program buat duit online percuma. Anda tidak dikenakan sebarang yuran. Jadi, risikonya adalah minima, malah hampir tiada. Daftar dan promosikan. Nak berjaya ... maka dapatkan ilmu mengenainya.

Usaha tanpa ilmu akan jadi sia-sia diibaratkan anda berjalan dalam gelap ke arah pintu tanpa mengetahui ia adalah pintu yang betul atau salah.Komisen AgenAffiliate ke 14
4/ 5
Oleh

Baca Artikel Terkini Menerusi Email (PERCUMA)

Suka dengan artikel di atas? Daftar percuma email anda untuk melanggan. Langganan diuruskan oleh Feedburner, dan ianya selamat.

Komen Anda

3 komen

Tulis komen
avatar
04 December, 2013 16:55 delete

Assalammualaikum..bro HH,

wahhh.. semakin sukses bro HH. tapi mselim3 mencuba mana2 program affiliate nie.. insaallah boleh mencuba..

mselim3

Reply
avatar
04 December, 2013 22:21 delete

menarik nie HH....dah lama daftar.....

Reply

[Peringatan Ikhlas]

Komen yang didapati tiada kaitan dengan artikel akan dipadam serta-merta. Untuk tujuan promosi dan iklan, sila hubungi saya menerusi ruangan 'Contact'. Terima kasih.

Blog Archive