Saturday, December 21, 2013

Cara Nak Jadi Agen Hartanah


Wow. Jarang saya nampak wanita nak kongsikan ilmu seperti ini. Bukan ilmu biasa ni, ia ilmu mengenai cara menjadi seorang agen hartanah. Selalu tu, yang saya nampak ramainya ialah lelaki. Dan saya sendiri agak terkejut apabila ia disediakan oleh seorang wanita bernama Iffah Zaimi, seorang Real Estate Negotiator terkenal di Malaysia.

Cara Nak Jadi Agen Hartanah

Iffah Zaimi telah sudi menulis sebuah ebook bertajuk Rahsia Ejen Hartanah dan berkongsi pengalaman dan ilmunya dalam bidang berkaitan. Dan apa yang menarik ialah, beliau memberitahu bahawa apa yang ditulis merupakan satu pembacaan santai yang sesuai bukan sahaja kepada lelaki-lelaki kacak yang ada kumis (atau tidak), malah kepada golongan suri rumah dan pelajar.
Cara jadi agen hartanah

Saya difahamkan ebook berkenaan ada perkara-perkara berikut:
  • Bagaimana memulakan kerjaya sebagai ejen hartanah?
  • Kerjaya sebagai ejen hartanah : Sebelum, semasa dan selepas
  • Terma-terma yang selalu digunakan dalam kerjaya ini
  • Proses-proses yang terlibat dalam penjualan sesebuah hartanah dalam bentuk flow chart, penerangan, jadual dan gambar 
  • Tugas utama sebagai ejen hartanah : Listing, Inspecting, Marketing, Viewing, Closing!
Jadi, kesimpulan mudah yang boleh saya katakan ialah ... ia mengajar cara nak jadi seorang agen hartanah. Berjaya atau tidak .. itu perkara kedua; tapi kalau mahu memulakan sesuatu kepada pasaran yang bernilai berbillion ringgit ini, maka tidak salah kalau mahu menimba ilmu.

Harga yang disyorkan untuk dapatkan cara menjadi agen hartanah ini ialah RM80; tetapi telah dikurangkan dengan harga menarik iaitu RM50. Dapatkan sekarang di sini - Rahsia Ejen Hartanah

Kalau-kalau anda terasa atau teringin .... boleh usyar dahulu apa yang patut, jangan risau ... anda tidak akan dikenakan sebarang bayaran walau sesen pun hanya untuk lihat gambar ebook Rahsia Ejen Hartanah yang serba merah ini.Cara Nak Jadi Agen Hartanah
4/ 5
Oleh

Baca Artikel Terkini Menerusi Email (PERCUMA)

Suka dengan artikel di atas? Daftar percuma email anda untuk melanggan. Langganan diuruskan oleh Feedburner, dan ianya selamat.

Komen Anda

5 komen

Tulis komen
avatar
21 December, 2013 10:27 delete

wah, bagus iklan promosi ni. Terima kasih atas perkongsian

Reply
avatar
27 August, 2014 15:27 delete

Post ini memang sesuai bagi mereka yang ingin memulakan kerjaya sebagai Agen Perunding Hartanah Di Malaysia.

Reply
avatar
23 September, 2014 20:37 delete

Yeap, betul. Jika ingin ceburi bidang buat duit dalam hartanah ..post ini memang sesuai.

Reply

[Peringatan Ikhlas]

Komen yang didapati tiada kaitan dengan artikel akan dipadam serta-merta. Untuk tujuan promosi dan iklan, sila hubungi saya menerusi ruangan 'Contact'. Terima kasih.

Blog Archive