21 Disember 2013

Cara Berhenti Merokok Dengan Mudah

Cara berhenti merokok dengan mudah - Siapa perokok tegar dan berhasrat untuk berhenti dari tabiat merokok perlu baca entri ini. Kerana apa? Sebabnya ialah saya mahu kongsikan kepada anda mengenai cara untuk berhenti merokok secara mudah. Adakah ia berkesan? Anda perlu baca sehingga habis apa yang ingin saya sampaikan.

Memang tabiat berhenti merokok terutama bagi perokok tegar amat sukar sekali. Tidak dinafikan kalau ditanya pada mereka yang menghisap rokok, kebanyakkan akan memberikan seribu alasan - dan paling famous ialah susah, payah, sukar, tak boleh dan macam-macam lagi.

Mereka risau usaha yang dibuat akan putus di tengah jalan. Nak berhenti merokok perlukan semangat yang kuat. Bukan mudah tetapi tidak mustahil.

Cara Berhenti Merokok Dengan Mudah


Usaha nak berhenti merokok (jika ada) patut ada dorongan lain. Dan kerana itulah perokok tegar yang mahu berhenti merokok memerlukan produk ini - Vivix Shaklee.

Mengapa memilih produk ini?

Antara sebabnya ialah, anda hanya perlu makan untuk hilangkan ketagihan merokok ini. Makan apa? Hmm tentulah produk yang saya sebutkan tadi, iaitu Vivix Shaklee.

Berhenti merokok tanpa sokongan macam anda makan nasi tak ada lauk. Nasi belum tentu habis sepinggan kalau lauk tak ada, ye tak? Jadi, saya boleh katakan Vivix Shaklee ini menjadi pembantu anda dalam menjalankan misi murni menghapuskan ketagihan merokok.
Cara berhenti merokok dengan produk shaklee

Kesan pengambilan Vivix Shaklee akan membuatkan perokok merasa perkara berikut:

  • Rasa pahit dan busuk bila merokok
  • Rasa semput dan sesak bila merokok
Akibat dengan rasa yang sudah tidak macam dulu, akan ada dorongan untuk tidak lagi menjadikan rokok sebagai pelepas tension atau cara nak cari idea; seperti kebanyakkan alasan yang diberikan perokok tegar.

Jika anda mahu tahu lebih lagi mengenai cara berhenti merokok dengan mudah ini, anda bolehlah baca entri selanjutnya di sini - Cara Berhenti Merokok dengan Vivix Shaklee

Oh ya, entri ini ditulis bukan hanya untuk mereka yang merokok, tetapi kepada mereka yang mahukan orang tersayang mereka bebas dari belenggu rokok ini. Jika anda seorang isteri, kakak atau adik yang mahu orang yang menghisap rokok di sekeliling mereka berhenti, maka cuba dapatkan produk ini dan berikan sebagai hadiah kepada mereka. Katakan bahawa anda sayang mereka dan mahu mereka bersama dengan anda sehingga ke akhir hayat (bukan sebab bahana rokok).

Video Cara Berhenti Merokok dengan Mudah

 

[advertorial]

Blogger berusia 40an dari Penang. Sudah berumahtangga dan mempunyai 4 cahayamata. Menulis sejak tahun 2007.

6 Komen Cara Berhenti Merokok Dengan Mudah

nice...mereka yg merokok bolehlah amalkan...

yeah alhamdulillah sy dah lama berhenti merokok. apa pon kena ada semangat dan kesungguhan.

betul2 menjadi ke nie bro

xpayah la merokok umpama membakar duit tu

Wah bagus ni. Harap - harap mujarablah lepas amalkan Vivix Shaklee ni.


EmoticonEmoticon